עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  2. יש לי 4 מחשבים נידיים בבית ומחשב pc אחד מה עדיף שיהיה בהם xp פרופשיינל או home ? או שזה לא משנה?

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by avi333,

שלום לכולם,לפני כמה ימים חבר קנה מחשב חדש והתקנתי לו ווינדוס אקס פי sp3 הבעיה היא שאני רואה בדיסק קשיח שיש לו רק 120 ג'יגה ולא 300 ג'יגה מה אני יכול לעשות?. יש לציין שבהתקנה פיצלתי לו את הדיסק קשיח לשני כוננים ואני רואה במחשב רק כונן אחד כאילו יש לו רק 120 ג'יגה. נ.ב בדקתי את הדיסק עם התוכנה everest home151] והתכונה כותבת שיש לו 300 ג'יגה באמת ,אז מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by adiel016,

על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by israelistic,

שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by afik zach,

קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by tintin,

יש לי XP 32 פרו 2X2gb ocz ווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GB כמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים? במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק. תודה.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  9. קיבלתי מחשב פנטיום 3 התקנתי עליו אקס פי פרופשיונל המחשב לא סוחב יותר מ 2 דפדפנים במקביל. שמעתי שיש מערכת XP "קלה" שלא עולה כסף ואפשר להוריד אותה, האים זה בגדר שמועה? אים צריך לרכוש על איזה מערכת XP כדי ללכת שלא תעמיס על המחשב יותר מדי?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום שאני לוחץ התחל>תוכניות אני רואה רק תיקיות של תוכנות ולא קיצורי דרך ...למשל למסנג'ר יש תיקייה של התוכנה אבל יש לה גם קיצור דרך ואני לא רואה אותו את הציור עם השני אנשים..כל הקיצורים נעלמו..מה עושים?תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב שלי הוא D CPU 3.41 GHZ 4 GIGA RAM GT 9800 512 MB העניין הוא שיש לי WIN 7 עכשיו וזה 32 BIT,קניתי לי עוד זכרון ראם,ויש לי 4 גיגה ראם עכשיו,האם אני צריך לפרמט ל 64 BIT?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ofirr,

ערכת נושא סטייל Vista לXP. יש המלצות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  13. לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by cabriolet,

שלום כל פעם שאני בא להתקין את WINDOWS XP HOME בעברית אז מופיעה לי ההודעה הבאה ואחרי שאני לוחץ עליה מופיעה הודעה הבאה אני מתקין את WINDOWS XP HOME בעברית על WINDOWS XP PRO באנגלית האם זה קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by yossibra,

שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  17. ac32.exe scsv.exe ultraiso setup בנוסף שגיאה Application Erorr זה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135) שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף. עזרה בבקשה, אני כבר מיואש! תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by llime,

יש לי (יותר נכון היו לי...) שני דיסקטים זהים כאלו,ואני משתמש בהם כדי לפרמט ולהתקין אימג' של נורטון גוסט גירסה 6.החלטתי להשתעשע עם אחד מהם,אז קודם-כן גיביתי:העתקתי את כל הקבצים עליו לתיקיה בשולחן העבודה,ואח"כ פירמטתי אותו (בהתחלה כ MS-DOS start up disk שלא עבד....,ואח"כ פירמוט רגיל). העתקתי את הקבצים מהתקיה ששמרתי בדסקטופ לדיסקט המפורמט,אבל אני לא מצליח לעשות BOOT ממנו! הוא כותב לי להוציא את הדיסק וללחוץ על כל מקש בשביל RESTART. בדקתי שיש בדיוק אותם קבצים בתיקיה,בדיסקט ,וגם בדיסקט השני שלא נגעתי בו. ניסיתי עם הדיסקט השני,ולא היתה איתו בעיה-פתח לי את התפריט הרגיל של 98. אז מה עשיתי לא בסדר? פירמטתי לא נכון? אולי לא מספיק להעתיק את הקבצים כמו שעשיתי.....איך בכלל יוצרים דיסק …

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  19. אוקי. אז אתמול הגיע הכבל HDMI שהזמנתי מאיביי בדולר וקצת, חיברתי ל-HDMI במחשב נייד וחיברתי ל-HDMI (יש לי 2) בטלויזיה. נכנסתי להגדרות תצגוגה ועשיתי detect כדי שיזה לי "משהו" נוסף מלבד המסך של הלפטופ. הוא מצא לי שקר כלשהו שמחובר ב-HDMI אבל כשלחצתי הוא טען שאין אפשרות כזו ובקיצור, לא ראו כלום. ראוי לציין שאני בסה"כ יודע לעשות את הפרוצדורה הנ"ל, עשיתי אותה עשרות פעמים אך עם חיבור VGA בין המחשב (הנייח) לטלויזיה. פיספתי משהו? צריך משהו נוסף מלבד הכבל? האם זה אומר שהכבל לא תקין או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול: http://www.update.microsoft.com/windowsupdate בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה!…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  21. שלום לכולם... לאחרונה התקנתי על המחשב שלי windows xp חדש באנגלית בנוסף לwindows xp הישן שהיה לי על המחשב בעברית... שניהם מותקנים על שתי מחיצות שונות בכונן... השאלה שלי היא כזאת - איך אני מוחק את הווינדוס הישן? ניסיתי לפרמט את המחיצה עליה הוא מותקן אבל זה לא נותן לי בטענה שזו מחיצת מערכת או משהו... הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. שלום. פרמטתי והתקנתי מחדש Win7 Pro על מחשב נייד. יש לי דיסק חיצוני עם המון חומר, ויש כמה בעיות: 1. יש תיקייה מסויימת שהיה בה 700GB ופתאום אני רואה 100GB. חשבתי שאולי וירוס מסתיר קבצים, ופתחתי הכל עם Attrib ... זה עזר במקצת, ועכשיו אני רואה שהתיקיה מכילה 200GB. עדיין חסר הרבה. 2. בתיקיות שאני כן רואה, אין לי גישה אליהם, והמחשב שואל אותי אם אני רוצה לקחת בעלות. אני מאשר, והוא נותן לי להיכנס לתיקיה אבל אני לא מצליח להפעיל את הקבצים. (קבצי מוזיקה לדוגמא) ניסיתי לשנות את הבעלים על התיקיות הללו, אבל הגישה נדחית וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by yotam.m,

מישהו יודע אולי מה התפקיד של הקובץ? או אם יש בו בעיה כיצד ניתן לתקן אותה? התוכנה windbg אומרת לי שהקריסה היא בגלל הקובץ הזה. אני יודע שזה קובץ מאוד מוכר אבל לא יודע מה התפקיד שלו... למישהו יש הצעות? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

היי בעוד כשבוע אני אקבל את המחשב החדש שלי, ואני אתקין בו WIN2000. השאלה שלי, איך אני עושה דיסקט "הצלה" כזה, שכשיש בעיה אני מכניס אותו לפלופי ומפרמט? יש לי כזה עם המחשב הנוכחי, אבל הוא עובד רק על מחשבים מעתיד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.