עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Orpaz,

לא בטוח שזה מתאים אבל זה קשור לWINDOWS אז.. הבעיה היא שיש לי קובץ hosts אך אני לא יכול לראותו בתיקיה c:\WINDOWS\system32\drivers\etc ועשיתי V על הצגת קבצים מוסתרים. איך אני יודע שיש לי קובץ HOSTS? פתחתי פנקס רשימות ואמרתי לו לפתוח את הקובץ הבא: c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts וזה הצליח וערכתי אותו והכל מה שהייתי צריך וכשבאתי לשמור זה אומר שיש כבר קובץ כזה והוא מוגדר לקריאה בלבד. בנוסף, מצאתי את התוכן שאמור להיות בקובץ HOSTS רגיל ושמתי אותו בתוך פנקס רשימות וקראתי לפנקס hosts (הורדתי את הסיומת TXT) וניסיתי להעביר לתיקיה c:\WINDOWS\system32\drivers\etc אך זה לא נתן לי להחליף. מה עושים?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by yellow devil,

הורדתי משחק שאפשר להפעיל אותו רק על service pack 3 ולי יש 2 אז שאני מנסה להתקין את ההעדכון ל-service pack 3 זה עושה לי את ההודעת שגיאה הבאה: שגיאה פנימית,לא ניתן להמשיך בהתקנה. איך אפשר לפתור את זה?? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by MoMo-P,

שלום. בעבר רכשתי Vista Ultimate ולאחר נסיון קצר הבנתי שזה היה מיותר. אני לא משתמש ברוב התוספות של ה Ultimate ותמיד אני שואל את עצמי האם הגרסה הזאת מכבידה על המחשב יותר מאחיותיה.. עכשיו אני שוקל לרכוש את Windows 7. כמובן שאין לי צורך ב Ultimate כי אני משתמש ביתי ממוצע+ (נקרא לזה). אני משתמש בתוכנות כבדות ולפעמים גם עושה פעולות מתקדמות.. אך רוב העבודה שלי על המחשב היא גלישה, מולטימדיה ואולי משחק שניים.. השאלה כמו בכותרת.. ההבדלים העיקריים שמצאתי הם שב PRO קיימות גם התכונות הבאות: + הפעל תוכניות יעילות רבות שלWindows XP ב מצב‎ Windows XP. + התחבר לרשתות חברה בקלות ובאופן מאובטח יותר עם הצטרפות לתחום. + שחזר את הנתונים שלך בקלות עם גיבוי אוטומטי לרשת הביתית והעסקית שלך. את הת…

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. אני על נייד מסוג dell, צריך עזרה כמה שיותר מהר. אז אם מישהו נתקל בבעיה אני אשמח לעזרה. טוב פתרתי את הבעיה ע"י system restore.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yarin153,

המערכת הפעלה שלי חדשה יש לי WIN7 ULTIMATE 32BIT העברתי קבצים ישנים למחשב שהם בעברית אבל כל המילים כתובות בג'יבריש יש לציין שקבצים חדשים עובדים כרגיל במחשב בעברית הבעיה רק עם קבצים ישנים מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eran131,

שלום לכם, רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאית יותר ותוכל לנצל ולהפיק את המיטב מהמחשב שלי. מפרט: GigaByte GA-MA-UD3 RETIAL --- AMD Phenom II x4 945 3.0GHZ Box --- XIGMATEK HDT-SD964 --- A-Data 4G(2x2GB)DDR2-800 CL4Vitesta Extreme --- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 --- Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retial --- Artic Cooling AF 12025L FAN -X2 --- Antec Three Hundred Case --- Seasonic Silver Power 650W 52A@12VSPSS-650HT-APFC-F3 --- Logitech SPK S220 2.17W --- GigaByte TV-CARD GT-P6000 PCI Retial

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by yarin153,

אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. שלום! הWIN 7 שברשותי ניקנה בגירסא האנגלית. ברצוני ששפת הממשק תישאר אנגלית אך כשאני מדליק תוכנית שתוכנה ברוסית אני אראה רוסית ולא שלל של סימנים לא מובנים. הורדתי והתקנתי את הRUSSIAN MUI מה UPDATE CENTER וזה לא עזר. מה תציעו לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... התקנתי XP PRO SP3 לצורך הכנת אימג' להפצה, הכנתי קובץ תשובות בעזרת SETUP MANAGER והפעלתי את הSYSPREP בחרתי MINI SETUP ו-RESEAL. אחרי ההפעלת המחשב באיזה שהוא שלב בהתקנה מתבקש ממני להכניס את הדיסק של ההתקנה של XP בשביל הקובץ הזה c_20127.nls. אם אני מבטל הוא ממשיך עם ה-SYSPREP ובסוף עולה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב הורדתי את חבלת ההפצה עבור XP SP3.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ACA,

קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהוא רושם שהוא לא מקורי עכשיו אני יודע שיש קובץ שמסדר את זה שהוינדוס היה מקורי ורציתי לבקש אולי תוכלו להביא הורדה של הקובץ הגירסה של הוינדוס שלי היא 64BIT בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני משתמש ב-WIN XP PRO וברשותי דיסק התקנה של SP2. בשנה האחרונה דרך עדכונים ברשת שדרגתי עד ל-SP3 (עם שימוש באקספלורר גרסה שמונה) קרה מה שקרה, ואתמול בעזרת דיסק ההתקנה ניגשתי ל-Recovery Console ועשיתי תיקון להתקנה (Repair Install). מאז אני חווה שיבושים קשים במערכת ההפעלה. מאחר ועל דיסק ההתקנה SP2, כל העדכונים שהיו הוסרו, וכנראה זה הוביל לרישומים חסרים או פגומים במערכת ההפעלה. כך למשל כשאני מפעיל את הדפדפן המובנה, IE6, ומבקש להכניס כתובת כלשהי בשורת ה-URL, מתקבלת ההודעה "the requested lookup key was not found in any active activation context" עוד דוגמה, נדמה ששירות ה-Automatic Updates לא פועל כלל, כמו גם שירות הפירוול המובנה של וינדוס. אם אני ניגש לחלון ה-Services, נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי כרגע שני מחיצות לארדיסק 500GB ואני מריץ ויסטה64. אני רוצה לעבור לווינדוס 7. יש לי שני כוננים: C , D. אני רוצה לפרמט רק את C (ויסטה)ולגבות הכל על כונן D. יש לי פחד שכאשר אני אפעיל את וינדוס 7 (על כונן C אחרי הפרמוט) אז המחשב יבקש לפרמט את כונן D ולא יתן לי גישה אליו. אני כמעט בטוח שזה אפשרי. הייתי עושה כך בתקופת וינדוס 98 ועכשיו אני מפחד שזה השתנה. רוצה רק שמישהו יגיד לי שאין בעיה שאני אעשה את מה שאני רוצה. תודה!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by puyol,

שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. טוב אז ככה יש לי חבר שנסע לתאילנד לא שזה אמור לעניין אותכם אז בקצרה שהוא נסע המחשב היה בסדר הוא חזר הדליק הכל נמחק כאילו עלה אחרי פירמוט ולא הוא לא עשה שיחזור או משהו כזה... בקיצור אחרי כמה ימים אחרי כמה ריסטרטים כמובן, פתאום הכל חזר ובריסטרט הבא הכל נמחק.. עכשיו הנקודת שיחזור האחרונה היא מההדלקה שהוא חזר מתאילנד ואין עוד נקודות שיחזור. אני נתקלתי בהרבה בעיות אבל על כזאתי בחיים לא שמעתי אם מישהו יוכל לעזור לי\לו אני נורא אודה לכם מערכת הפעלה windows xp professional

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  21. שלום, הבנתי שכדי לעשות Activate שוב לאותו CD-KEY במחשב אחד במקום במחשב הישן צריך לדבר עם מיקרוסופט. יש עם מי לדבר בארץ או שאני חייב להתקשר לחו"ל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Wolfcub,

החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by jambo7,

שלום יש לי מחשב עם 2 כוננים קשיחים על פי מיקרוסופט יש להתקין קודם את המערכת הישנה xp ואחר כך את החדשה win 7, וכך עשיתי. WIN XP היה מותקן על דיסק קשיח 2 = כונן D התקנתי את WINDOWS 7 על דיסק קשיח 1 = כונן C מה שקרה זה ש WIN XP נעלם ואני לא יכול להעלות אותו כי עם הפעלת המחשב עולה אוטומטית ה WINDOWS 7 למרות שקבעתי 30 שניות לעלית התוכנה כשאני בודק בכונן D הWINDOWS XP לא נמחק והוא ישנו (רדום ) מה עלי לעשות כדי שיהיה לי דואל בוט כדי שאבחר מערכת הפעלה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים