Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! נסיתי אתמול לפרמט את המחשב אך זה לא כ"כ הלך לי, בגלל כל מיני סיבות קטנותומוזרות... בד"כ אני מפרמט את D ידנית מהווינדוס ואת C אני מפרמט באמצעות דוס, מה שקורה בד"כ זה שכשאני מכניס את התקליטור של הוונדוס ומפעיל את המחשב מחדש אז המחשב נותן אפשרויות להתקנת הווינדוס לפני שהוא מעלה את מערכת ההפעלה שמופעלת כבר על מחשב, זה מה שחבשתי לעשות גם הפעם רק שהפעם המחשב לא התייחס לדיסק שבכונן והעלה ישר את מערכת ההפעלה, אז אמרתי לעצמי שאני יתקין את הווינדוס מחדש ואשתמש בפירמוט של ההתקנה הוונדוס... אבל, בגלל שהיה לי דיסק של ווינדוס בגירסא יותר חדשה ממה שיש לי בחמשב, אז כשהוא התקין את מערכת ההפעלה החדשה הוא לפני זה פירמט את כונן D שבכלל היה כבר מפורמט, ולא פירמט את C כמו שתכננתי כי הוא…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו איך מפרמטים את מערכת הפעלה ווינדוס 10 בצורה הפשוטה והקלה ביותר אשמח מאוד אם תרשמו לערוץ זה עוזר לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום אני רוצה שכאשר אני יעזוב את המחשב ל30 דקות הוא יכנס למצב שינה וכאשר אני ילחץ על כפתור כלשהו המחשב ידלק כיצד לעשות זאת תודה לעוזרים (-:
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך צורבים דיסק של XP כך שאחרי פירמוט נכנסים לביוס ומשנים את דרך ההפעלה (CDR,HD,FLOFY) לCDR ואז התקנת הוינדוס עולה בלי דיסקטים??? יש לי נירו 6 החדש אם זה עוזר! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי את התוכנה Ad-Aware 2008 שעשתה לי צרות צרורות. כל ניסיונותיי להסיר אותה מהמחשב באופן מוחלט עלו בתוהו. אחרי מספר מיילים זועמים למפתחי התוכנה, הם כתבו לי שעליי למחוק ידנית מספר תיקיות. הבעיה שאני לא מצליח לעשות זאת, ומתקבלת הודעה: הגישה לתיקיית היעד נדחתה דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו. חיפשתי קצת מידע בנושא, ולבסוף פעלתי לפי הלינק הבא כדי להיכנס לווינדוס כמנהל: http://www.maximumpcguides.com/logon-windows-vista-as-administrator/ לצערי גם זה לא עזר, ושוב קיבלתי את אותה הודעה שדרושה לי הרשאה. אז מה עושים? איך בכל זאת ניתן להשיג הרשאה כזו???
-
- 4 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני מנסה לראות ספרדית במסמך ב-NOTEPAD, או WORDPAD וכדומה ושינוי השפה בסקריפט לא עוזר לעניין של כמה תווים בעייתיים. מה צריך לעשות כדי לראות ספרדית או כל שפה אחרת כמו שצריך? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי נייד עם ויסטה HOME רוצה לשדרג ל UKTIMATE אני יודע שזה כמה לחצנים אתם יכולים לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך אני יכול לשחזר WINDOWS דרך דיסק ההתקנה (באפשרות REPAIR) ? (ה WINDOWS שלי טוען מגיע עד למסך כחול שמראה שגיאה שאי אפשר לקרוא ועושה RESTART
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/e/l/i/a/d/0/5/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407160719248655/200408140017466755/helpme.JPG תסתכלו בתמונה, הסמלים בשולחן עבודה ובתפריט "התחל" תראו איך הם נראים... נסיתי אפילו ללכת למאפייני תצוגה ושם בהתאמה אישית של שולחן עבודה לשחזר את הסמלים אבל זה לא עובד...... בבקשה תעזרו לייייייייייייייי ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, אין איפה להגדיר את הסיסמא. חיפשתי ב קבצי הלפ במחשב והיה כתוב שם שווינדוס משתמש בסיסמא של המשתמש שלי, ומכיון שאני לא בשום רשת ואין לי סיסמא בכניסה למחשב אז גם הסיסמא של השומר מסך היא כלום. בשביל מה ביל? להרגיז? אני מניח שלא אבל מישהו יודע איך אפשר לעקוף את זה?
-
יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו, כדי לשמור את רמת הבהירות בסרטים, הייתי מגדיר את הבהירות ב BSPlayer והרמה היתה משתנה גם ל Windows Media Player 10. אבל פתאום רמת הבהירות ב WMP חזרה לברירת המחדל למרות שב BSP הרמה נשארה אותו דבר. ניסיתי גם להתקין מחדש את BSP ולהגדיר מחדש אבל לשווא. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב ש WMP כבר לא עובד באותו רמה של BSP היא עקב התקנה של דרייבים מעודכנים יותר - Catalyst 4.10 כשמקודם היה לי 4.8 אם אני לא טועה. (כרטיס המסך הוא Radeon 9700 not pro). אז עכשיו כל פעם שאני רואה סרט בWMP אני צריך לשנות את הבהירות כל פעם מחדש כי משום מה ההגדרות שם לא נשמרות, אני עושה את זה דרך View >> Enhancements >> Video Settings אולי יש דרך אחרת לשנות את הבהירות אך גם תשמור את…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי Windows 10 ואני מעוניין לשמור את המיקומים של כל האייקונים בשולחן העבודה למקרה שהם יזוזו (קרה לי כמה פעמים אחרי הפסקת חשמל או התקנת דרייבר לכרטיס מסך. לכן אני לא רוצה שיקרה שוב). האם אפשר לעשות את זה דרך הגדרה כלשהית בWindows 10 או שצריך תוכנה נפרדת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הספק 012 ממשיך לעשות לי בעיות, וכבר שבועיים רצופות שאני לא יכול לשחק במשחקי רשת בגלל פינגים של 500! היה שינוי לטובה במשך יומיים ובו הפינגים נעו בין 100 לבין 230! בכל מקרה, התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה הטכנית, עשו כל מיני "בדיקות" ונציג אחד ביקש ממני לעשות TRACERT לשרת שאני מנסה להתחבר אליו, לשמור את הנתונים על קובץ TXT ואז לשלוח לו את הקובץ באימייל כדי שיוכל לבדוק אותם. הבעיה היא שהוא לא ידע לרשום לי את הפקודה ששומרת את הנתונים על קובץ TXT!!!! מישהו מכם יודע איך אני עושה את זה? הפקודה הרגילה ב-CMD היא: tracert 217.146.92.132 איזה שורה אני מוסיף בשביל לשמור את הנתונים בקובץ TXT?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק? האם יש דברים שלא כדאי להעתיק? אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות? האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"? אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 עברית.בשולחן עבודה יש סמל צהוב תיקייה שכתוב user כשאני ניכנס לתוך תיקייה אני רואה שיש שם תיקיות תמונות, ומוסיקה, וידאו, מסמכים שלי, ועוד... וכולם נימצאים בכונן מחיצה C של חלונות 7. איך משנים בשולחן עבודה תיקייה user לכונן מחיצה D.שורה כתובת תיקייה אחרת? אחרי שמשנים שורה תיקייה,כך אוכל לישמור במיחצה אחרת בכונן D. כדי שאוכל לישמור גיבויים בכונן מחיצה D. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שממש מבין. יכול להיות שזה גם לפורום רשתות למרות שזה יותר קשור למערכת הפעלה. ווינדוס (XP או 2000) תומכות באיחוי חבילות IP רק אם הזמן בין הראשונה לאחרונה הוא כ-2 דקות (120 שניות). אם אני רוצה לשנות את זה צריך להוסיף לרגיסטרי ערך IpReassemblyTimeout ולשים בו ערך גבוה יותר. (תחת TCPIP איפשהו שם) אחרי RESET למחשב זה אמור לעבוד, אבל זה לא... מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות את התכונה הזו של איחוי חבילות שתהיה גדולה יותר (למשך זמן ארוך יותר)??? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כשהיה לי חייגן כל מה שהיה צריך זה להתנתק ולהתחבר שוב... עכשיו משום מה כל מה שניסיתי לא עוזר... מישהו ?< תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, פעם נכנסתי לאיזה מקום במחשב והיה לשנות אייקונים לכל פורמט בנפרד. איך מגיעים לחלון הזה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת ועד כה לא מצאתי תשובה לבעיה קטנה ומרגיזה ששמתי לב אליה בווינדוס 7. אני רוצה שכל חלון חדש שאני אפתח של אינטרנט רקספלורר (מן הסתם גירסה 8 כי זאת הגירסה שמגיעה בווינדוס 7) יפתח בגודל המקסימלי. הכוונה היא שכשלוחצים על לינק בתוך דף אינטרנט כלשהו שמקשר ללינק אחר ופותח אותו בדף חדש שזה יפתח את הדף החדש בגודל המקסימלי. עד היום לא הייתה שום בעיה עם זה (גם שהשתמשתי באינטרנט אקספלורר 8 בווינדוס ויסטה לא היתה בעיה) כל מה שהיה צריך לעשות זה לסגור את כל הדפים שפתוחים ולהשאיר רק אחד פתוח. להגדיל אותו עד הסוף (לא בעזרת לחצן ההגדלה אלא בעזרת הגדלה ידנית) ואז לסגור את הדף וזהו! מאותו רגע כל חלון חדש שנפתח היה נפתח בגודל המקסימלי. משום מה השיטה הזאת לא רוצה לעבוד בוו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-