עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad_orl,

היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  2. אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא יודע איך זה קרה אבל נעלם כל הסרגל שם עם השורה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by AmitDanan,

איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ShOw-Time,

לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by robitusinm,

שלום לכולם. אני מנסה לנטרל את אינטרנט אקספלורר,כך,ששום תוכנה שמתחברת לאינטרנט, לא תוכל להפעילו,אלא,תגיע ישירות לדפדפן ברירת המחדל שלי : פיירפוקס. לצערי הרב אני לא מוצא דרך לעשות זאת. לחילופין,ניסיתי למחוק את IE אך לצערי אני רק האדמיניסטרטור של ווינדוס 8 ולא מנהל המערכת עצמו. השאלה שלי , האם יש דרך להפסיק את הפעילות של IE לגמרי או האם אפשר למחוק אותו, כי לצערי מכיון שאני לא מנהל המערכת של ווינדוס 8 שלי, ווינדוס חוסמת לי את הגישה . האם יש דרך להיות מנהל המערכת שלי ולא רק האדמיניסטרטור ? אשמח לקבל עזרה מכם. תודה Robitusinm נ.ב. מצורף קובץ תמונה להמחשת הבעייה .[ATTACH=CONFIG]4595[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AK,

טוב-אני דיי נואש בזמן האחרון בגלל הWIN 98 שלי שהוא מתרסק כול שעה ואני צריך לעשות reset . אז החלטתי להתקין את XP אבל נזכרתי שבעצם אני לא יכול כי הוא מפספס קבצים כשאני מנסה להתקין אותו(הוא מפספס קבצים במסך הכחול ההתחלתי של ההתקנה) ניסיתי להתקין את המערכת משני דיסקים מקוריים ששולם עליהם כסף אבל שום דבר לא הצליח - הוא תמיד מפספס קבצים בהתקנה ואומר לי FATAL error. אז מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by thebenjamin,

בטעות נגעתי במארז של המחשב ועשיתי ריסט באמצע שהמחשב עשה שחזור... עכשיו המחשב עולה המסך של ווינדוז נטען אבל אז המחשב עושה ריסט... מה אני עושה? אם צריך להתקין את הווינדוז מחדש יש אפשרות לעשות את זה ללא פרמוט של כונן שלם?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  11. הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by mrraz,

יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by Prometheus,

מישהו יודע איך לאפשר ל Windows 98SE ליצור קבצים גדולים מ-4 גיגה בייט במחיצה של FAT32, או לחילופין לזהות, לקרוא ולכתוב קבצים במחיצה של NTFS? האם ישנו patch של מייקרוסופט עבור Windows 98, או תוכנה של 3rd Party?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  15. אחרי שחלק מתיקוני פרצות האבטחה במעבדים עשו יותר נזק מתועלת - מיקרוסופט מאפשרת לבטל את השפעתם בעדכון חדש למערכות ההפעלה שלה לכתבה

16. Started by Tzion,

לפעמים קורה לי במדיה פלייר (גרסא 10) שאחרי ששיר נגמר הוא מתנגן שוב ואחרי כמה שניות הוא מתחיל להתנגן מהתחלה ואז ממשיך רגיל. אתמול פירמטתי את המחשב וזה קרה גם לפני הפירמוט? יש לכם רעיון למה זה קשור? יש מצב שלזכרון? ??? תודה

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  17. יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  18. כול פעם שעושים הפעלה מחדש למחשב המחשב מפסיק את הסאונד ועושה ריסטרט אחרי בחירת היוזר. הקובץ הבעיתי הוא Winlogon, יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט? ד"א במצב בטוח הווינדוס עולה מצויין. תודה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Ben in Black,

נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. נ.ב: ההודעה מצורפת למטה, בסוף ההודעה. כל פעם שאני נכנס לאיזהשוא אתר שלא קיים ההודעה [glow=red,2,300]המרגיזה[/glow] הזאת עולה#@!!@ היא עולה אצלי כל דקה בערך בHWzone, ומופיעה פתאומית באקראי בגלישה באתרי אינטרנט רגילים. נכנסתי להגדרות אבטחה והגדרתי שכל סקירפט של ActiveX יאושר או שהוא יבקש ממני. שום דבר לא על Disable אבל זה לא עוזר@!## זה משגע אותי@!# הדפדפן הוא IE/Avant. מה עושים?!? עריכה: עכשיו עשיתי את כל מה שקשור לActiveX לEnable גם בInternet וגם בLocal Intranet וזה לא עוזר! :cwm23:

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by Qtec,

היי רק בזמן האחרון שמתי לב שכשאני מנסה להריץ chkdsk לכונן הקשיח מופיעה לי מן בעיה מוזרה- cannot open disk for direct access ~ או משהו דומה, ואז הוא ממשיך להעלות WIN. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע כ"כ מועיל ואפקטיבי. מצאתי דף אחד של מיקרוסופט ושם הם אמרו שזאת בעיה מוכרת וש" הדף יתעדכן כשימצא פתרון".. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by liloli,

אהלן אנשים אני היום הולך להחליף את הלוח אם בלבד כל שאר החומרה נשארת . השאלה שלי היא האם ניתן להעלות את המחשב עם הלוח החדש אם הווינדוס XP שהיה לי וקיים על הדיסק קשיח??? או שחייבים לפרמט?? תודה.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by watch out,

שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Shiker,

הי חברים הנה תמונת מסך של השגיאה ואם אני לוחץ על החלון שגיאה פעמיים זה מה שרשום בפנים The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR1. עכשיו כיצד זה מפריע לי ביום יום ? אני משחק משחקים מדי פעם..ובוא נגיד פעמיים בשבוע המחשב נתקע.. אני רוצה לציין שעשיתי CHECK DISK + DEFRAGNEMENT לכל הכוננים שלי יש לי מחשב IMAC 27 אינץ חילקתי את הכונן שלו ל2 ובמחיצה השנייהה התקנתי ווינדוס 7 בנוסף לכך מחובר לי הארד דיסק חיצוני של 1 טרה שגם לו עשיתי צ'ק דיסק ודפרגמנט הממ כלים פתרונות רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by etobi,

My OS is Win2K. The option renew with the IPCONFIG command does not seem to work. Can someone please explain the reason Thx

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.