Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי IMAGE למערכת הפעלה והורדתי אותו לדיסק או קי כרגע אני מעוניין לשפוך את הIMAGE על כמה מחשבים אני מנסה לעשות BOOT מהדיסק או קי אבל לא הולך לי מישהו יכול להציע לי דרל להפעיל אותו
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן. זה מורגש בעיקר בשירי רוק שמתחילים בצורה שקטה ואז מגיע קטע רועש יותר. ברגע שמגיע הקטע הרועש - אני שם לב שהווליום פשוט נחלש קצת מעצמו, בלי שעשיתי שום דבר בעניין. אני משתמש בווינדוס 8.1. איך פותרים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אינטרנט בחיבור ADSL. במחשב הראשון שיש לי עם WINDOWS XP אני רק מכניס את כבל הרשת וישר יש לי אינטרנט. לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 ואחרי שחיברתי את כבל הרשת לכרטיס הרשת הוא זיהה את החיבור אך הראה שהוא לא תקין ואין אפשרות להתחבר לאינטרנט. ב TROUBLESHOOTING הוא הראה שהוא לא מצליח להתחבר לשרת DNS. מה יכולה להיות הבעיה? האם במערכת ההפעלה החדישה אני אצטרך ליצור חייגן או שהכל אמור לפעול בדיוק כמו ב XP?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים, ביום חמישי הקרוב אני מחליף לוח אם ל-Gigabyte GA-ep43-ds3l ומעבד ל-E8400 במקום ה-E4500 הנוכחי ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין מחדש את חלונות או שאפשר להימנע מזה איכשהו. חלונות נמצאת אצלי במחיצה של 8 ג'יגה בהארד דיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 התקנה חדשה כל פעם שאני כותב את האותיות הראשונות זה פתאום פותח את הסרגל חיפוש וממשיך לכתוב שם.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום. אני העברתי את גודל הDPI של האייקונים שלי מ96 ל120 דרך הגדרות התצוגה, אך זה עדיין קטן בשבילי. איך אני מגדיל אותם עוד?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
- 1 follower
-
-
שאבתי אבק מהמחשב ואחריי זה שורת המשימות ותפריט ההתחלה נעלמו וגם בלוח הבקרה האיקון של שורת המשימות לא מגיב מה אפשר לעשות? גם שחזור המערכת לא נותן לשחזר? תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, שאלה כניראה מאוד פשוטה. יש לי HD של 200 ג'יגה. על מחיצה C יש WIN XP והיא מחיצה של 10 ג'יגה (נשאר לי במחיצה הזאת 400K פנויים - כלומר - בעיה גדולה! ). על הHD יש רק עוד מחיצה אחת מוגדרת של 140 ג'יגה. כלומר, יש עוד 50 ג'יגה פנויים לגמרי... איך אני יכולה להגדיל את המחיצה של C. האם צריך להתקין את המחשב מחדש? או באמצעות אפשרות כולשהי בWIN פשוט להגדיל אותה? תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן עם מחיצה ועליו מותקן win 7 גם על המחיצה השנייה היה מותקן win 7 אך הוא פורמט וכאשר אני מעלה את המחשב, הוא מבקש ממני לבחור בין 2 ה win למרות שאחד מפורמט איך מוחקים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך לעשות sp 3 למחשב ועוד דבר האם זה משפר את הביצועים של המחשב ובכמה ? והאם אתם יכולים להביא לי מדריך לעשות sp 3 תודה רבה רבה !!!!.....
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
נאמר לי שאפשר בחלק מהמחשבים הניידים לצרוב את מערכת הפעלה הישר ממערכת ההפעלה זה מה שנאמר לי : והשאלה הנוספת , האם אם המחשב לא נקי מוירוסים האם הצריבה של מערכת ההפעלה בצורה שהוא אמר היא תהיה נגועה או נקייה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-