עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by e.t,

איפה בדיוק מוחקים משתמש ב-XP? אני מוגדר כאדמיניסטראטור ב-XP, בלי כוונה עשיתי עוד יוזר ואני רוצה למחוק אותו. לוח בקרה ---> USER ACCOUNT ---> ומה הלאה !? איך אני מוחק? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mironm,

לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  3. יש לי מחשב חדש = מערכת הפעלה של XP פרופשיונאל ו2G זיכרון אז הרשתי לעצמי להתקין WindowBlinds ...סקין של ויסטה שהוא מאוד יפה! הנקודה היא שהפונטים של התיקיות עצמם >>> בעיברית >> רק בעיברית הם קטנים מידי או של שורת ההודעות שקיבלתי / או התיקיות באוטלוק אקספרס או אפילו שורת ההודעות בדף הפורום כולם מאוד קטנטנים...הרבה יותר מקודם וגם כן פונט מכוער! ( מיריים או משהו כזה) הסקין יפה ואני לא רוצה לוותר עליו....מה עושים? חוץ מיזה שתידעו שיש לי מסך 19" ואני עובד ברזולוצייה של 1280 על 1024

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום לחבר שלי יש וירוס מוזר ברגע שהוא מנסה לגשת לקבצים מסויימים עולה לו הודעה שהצפינו לו את הקבצים ב128 או 256 ביט (לא זוכר) ורק על ידי תשלום ישחררו לו את הקבצים בתיקייה ישנם 4 קבצים שנקראים help_decrypt בסיומות שונות. לא מצאתי בגוגל איך להיפתר מהבעיה. האם פרמוט יעזור? כי הקבצים נמצאים גם בכונן חיצוני , נראה שהם פשוט ממשיכים עם הקבצים בלי קשר למערכת הפעלה (או שלא? ) בקיצור אשמח מאוד לעזרה הנה התמונה : http://www.bleepstatic.com/swr-guides/c/cryptowall/cryptowall-3.0/help_decrypt.html-thmb.jpg

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. שלום לכם!!! ברשותי הארדיסק של WD 30GB 100ATA ועליו מותקנות 2 גירסאות WINDOWS (98SE ו 2K PRO). עשיתי בדיקה קטנה וראיתי שב WIN98 ההרדיסק יותר מהיר מאשר ב WIN2K כאשר ב98 ההרדיסק עובד במצב UDMA (האפשרות DMA במהל התקן מסומנת) וב 2K מותקנת intel® Application Accelerator. מדוע יש כאלה הבדלים??? :-\ האם אפשר לעשות משהו לגבי זה??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:17:35, on 12/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Fi…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום לכולם. ברשותכם שאלה קצת מסובכת. לפני כמה ימים קניתי עותק חוקי של Windows xp בגרסת הום- אדישן בעברית. קיבלתי איתו דיסק התקנה מקורי (תמונה 1) ומס' רישיון. התקנתי את התוכנה על המחשב הנוכחי בהצלחה (עד היום עבדתי עם Windows 98). בחודש ינואר 2007 קנתה אחותי מחשב נייד, איתו הגיעה כבר מותקנת מערכת ההפעלה Windows xp בגרסת הום- אדישן אבל באנגלית. על גב המחשב הנייד מודבקת מדבקה עם מס' רישיון שונה ממה שסיפקו לי לפני כמה ימים בחנות (תמונה 2). השאלה שלי היא כזאת: מערכת ההפעלה בנייד היא באנגלית. האם אני יכול לפרמט את כל ההרד דיסק בנייד, ולהתקין את מערכת ההפעלה מאותו דיסק מקורי שיש לי (בעברית), אך להקליד את מס' הרישיון שיש מאחורי המחשב הנייד, ולא את מס' הרישיון שהקלדתי בהתקנה במחשב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by zilbermm,

שלום, רציתי לברר אם אפשר לחבר סמארטפון דרך RDP RemoteFX או שיש התקנים מסויימים שנתמכים. חיברתי ל-USB את ה-Galaxy S2 שלי וסימנתי אותו כשהתחברתי ל-RDP (הופיע תחת Other supported PnP devices), אבל אני לא רואה אותו אחרי שאני מתחבר ל-VM. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shlomom,

איך מסדרים שיראו עברית במקום הג'בריש הזה. זה אומנם ICQ אבל מופיע לי גם בתוכנות אחרות. Windows XP pro SP2 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by tintin,

יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה. העלתי את הקבצים בפורמט TXT אם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין. תודה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by moo2004,

שלום, כשהמחשב שלי עולה (יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro+SP2) הוא מנסה לעשות Check Disk ולא מצליח... האם קיימות תוכנות אחרות בשוק שיכולות לעשות Check Disk לדיסק הקשיח?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. היי היי, אני מנסה להתקין OFFICEXP בעברית על WIN98SE , אבל אין בWIN98 תמיכה בעברית בכלל, ככה שהאופיס מסרב להיות מותקן. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. האם כאשר אני מפרמט גם הרג'יסטרי נמחק??? תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  16. יום אחד שחקיתי במשחק והמשחק עצר וזה עשה לי מסך לבן עם מלא קווים עשיתי ריסט ואחרי הלוגו של ה וינדוס (שכתוב וינדוס אומי דיזן וזה טוען למטה) זה עושה לי מסך כזה בצבע כחול (כתוב למעלה וינדוס XP) זה נותן לי איזה 10-15 שניות ללחוץ ENTER עם אני לא לוחץ זה עושה איזה משהו (אני לא יודע כל כך אנגלית) עם 3 שלאבים דוגמא: --פה זה כותב משהו באנגלית--- (1 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (2 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית --פה זה כותב משהו באנגלית--- (3 מתוך 3)(במוקום מתוך זה כותב OF) פה זה כותב משהו באנגלית פה זה כותב משהו באנגלית שזה מסים תשלאבים האלו זה לא עושה כ…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by benkapon,

רשמתי את אותה הודעה גם בפורום תמיכה טכנית אז ככה מחשב תקין לחלוטין (לפחות עד שנתקלתי בתקלה המעצבנת הזאת) המחשב עבד כראוי פירמטתי אותו והתקנתי win98se בעברית והתקנתי את הדרייברים והכל היה סבבה. מאיזה שהיא סיבה המחשב סירב לעלות אחרי יומים. והצלחתי לעלות אותו רק במצב בטוח. וכשהייתי מעלה אותו במצב רגיל הוא היה עובר את הלוח של הלוגו של ה win98 ואז רושם windows protection error press any key to reboot החלטתי לפרמט אותו שוב (ראוי לציין שבאותו יום לא אני הייתי על המחשב אז ככה שאין לי מושג מה עשו למחשב). אחרי הפירמוט השני התחלתי בהתקנת הדרייברים וגליתי תופעה מוזרה: כל פעם שניסיתי להתקין דרייבר ע"י כך שהמערכת מחפשת את מנהל ההתקנים המתאים ביותר אפילו שכיוונתי אותו לספריה המחשב סיר…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by coorva,

יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  19. Started by os87,

שלום, יש לי הארד דיסק SSD של 200 ומשהו ג'יגה ואני רוצה לנצל את כל הקיבולת שלו, הלפטופ היה בתיקון וחזר עם הרבה מחיצות בהארד דיסק החדש שאני לא יודע מה יש בהם, הניחוש שלי הוא שהם עשו GHOST כי הוחלף הארד דיסק ובעצם לא הייתי צריך להתקין שום דבר מחדש. השאלה שלי זה אם אני אמחק את אותם מחיצות אני אוכל להגדיל את כונני C ו- D וגם האם זה בכלל בטוח למחוק אותם? מצרף תמונה להמחשה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל בערב פרמטתי את המחשב,ועימו התקנתי PS3, לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטיים ועדכוני החומרה מאתר MC - אני לא מצליח להתקין את עדכוני התוכנה. אני לא יודע למה,הדבר היחידי שעולה בראשי הוא שהם לא תואמי SP3 (אבל אם לא איך ייתכן שהם מוצגים לי?). אין קוד שגיאה,לכן אני לא יכול לחפש פיתרון לבעיה. התקנה של כל עדכון בנפרד לא עוזרת. קיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי כרגע, (תמונה מצורפת), בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, כרגע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 7 x64 ultimate. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין בנוסף למערכת הפעלה הזו, windows 7 32 bit או windows xp. האם זה אפשרי? איך עושים את זה? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by tront,

עוד חודש אני קונה מחשב חדש למשחקים ורציתי לדעת אם כדאי להתקין VISTA מכמה בחינות. האם הגרפיקה במשחקים תיהיה שונה בצורה משמעותית? האם יש חסרונות בVISTA שיפגעו בי כמשתמש? והאם בכללי כדי להתקין VISTA?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. Started by idanohh,

כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  24. אני רוצה שרוחב הדפדפן או החלון שמזערתי יהיה יותר רחב.{שיהיה כמו בברירת מחדל של וינדווס} כנראה שינתי בטעות משהו ולכן שאני ממזער חלון כל שהו זה ממזער אותו למלבן קטן אז איך אני מרחיב? >>> [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.