עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Fire_Trooper,

יש לי XP Home Edition כרגע אני לא צריך לפרמט אבל בכל זאת אני חייב לדעת לכל מקרה: ממש אין לי מושג איך כי אין שום גישה לדוס, ואין דיסקט איתחול - אז מה עוד נשאר? בקיצור - איך מפרמטים בווינדווס XP ? אני אשמח מאוד להסבר מפורט עד כמה שאפשר, וגם... שמעתי גם מאנשים שהיו להם בעיות עם ההתקנה מהדוס שלא עבדה אוטומטית והם היו צריכים לכתוב כל מיני פקודות בדוס בשביל להתקין כי setup.exe לא עובד - מה הפקודות האלה? (אם ההתקנה לא מתחילה אוטומטית)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kilrah,

שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by talshitrit,

שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by PeaS,

I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי יש לי 2 שאלות: במחשב הנייח שלי הnumlock מופעל אוטומטית. במחשב הנייד לא. איך אני יכול לגרום למחשב הנייד להפעיל את הnumlock בצורה אוטומטית? (בשני המחשבים יש לי סיסמא ואני לפעמים שוכח לבדוק שהnumlock דלוק) שאלה נוספת. יש לי מספר מחשבים שנמצאים בדומיין. איך אני יכול להגדיר מחשב שיכנס ישירות לדומיין X ולמשתמש Y? (כדי לדלג על מסך login בצורה אוטומטית.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yosib,

מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכם התקנתי WINDOWS XP SP2 מעודכן ל 10/2006 התקנתי את ממשק העברית עשיתי אתחול יש לי התחל במקום START אבל השאר נשאר אנגלית במיוחד MY COMPUTER והתפריט כגון PROPRTIES במקום מאפיינים יש למישהו רעיון

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז ככה חברה!! מדובר בווינדוס XP עברית מחשב שלפני שבוע היה מצויין פתעום כבר לא!! אינטרנט איטי מאוד .. מחשב איטי.. סרטים לא עולים (אתה לוחץ על סרט הוא חושב חושב ולא עולה) צרפתי תמונה CPU גבוה אצלי 50 כל הזמן לא יורד (אולי יעזור) זיכרון רשום לי 0.99 GB (אולי יעזור) שטח פנוי בדיסק 89 GB (אולי יעזור) אני לא מבין גדול במחשבים לא יודע מה לעשות!! תעזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. מאיפה אני מוצא SP1 ל-64 ביט? ויסטה אולטימייט.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לאחר שמיקרוסופט הודיעה על תמיכה מובנית בקבצי וידאו מסוג MKV בגרסה הבאה של חלונות, דיווח חדש מראה לנו את כוונותיה של מיקרוסופט לתמוך טבעית גם בקבצי אודיו בלתי דחוסים מסוג FLAC במערכת ההפעלה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%a6%d7%99-flac/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by shibby15,

שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 78uuuu,

יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search). Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.Tap or click Add features to Windows 8. Then tap or click I already have a product key.Enter the product key, and then click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי.. קודם צריך לציין שמדובר במחשב חדש. התקנתי vista על הדיסק הקשיח החדש שקניתי, ובבית היה לי דיסק קשיח חדש נוסף(250) שאותו חיברתי למחשב לאחר כמה ימים, לאחר התנסות עם vista. כשניסיתי להתקין את xp על הדיסק של ה250 הוא עשה רק את השלב הראשון כלומר העביר קבצים מהדיסק של ההתקנה לדיסק הקשיח. לאחר מכן כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם שיש בעיה והוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של xp (החלק השני) והוא גם לא מצליח להפעיל את הוויסטה כלומר הוא גם פוגע בקבצים של וויסטה ודופק את המערכת. בשביל לתקן את זה השתמשתי בדיסק של וויסטה ותקנתי את הבעיה. אני עדיין לא מצליח להתקין את xp על הדיסק הקשיח של ה-250. הוא גם לא נותן לי לעשות אתחול לדיסק הקשיח. אני יודע שיש הרבה מדריכים שמסבירים אי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אני בקרוב עומד לפרמט את המחשב שלי ורציתי להתקין עליו ווינדוס XP השאלה שלי היא,האם הווינדוס הזה טוב? אם לא מה הווינדוס הממולץ ביותר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Yehudaa,

זאת פקודה שנותנת אינפורמציה על המחשב כשאני מקליד אותה היא פועלת הכל טוב ויפה רק המסך נסגר כל פעם מה אני עושה כדי שהמסך לא יסגר ? או לחילופין להגיע למידע שהיא הדפיסה בדוס

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Oranl,

בגדול השאלה בכותרת. זה אמנם משלב מערכות הפעלה וכונני אחסון, אבל אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מעוניין להתקין חלונות XP Pro על כונן SSD מסוג OCZ Agility 3. יש אפשרות כזו? יש איזשהן מגבלות שעשויות ליצור בעיה? (כמובן שנשאלת השאלה למה להתקין XP ולא 7, אבל פשוט נדרשת התקנת XP)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Aviram,

יש לי amd 64 3000+ ווינדוס xp professional. ביום שני האחרון הלכתי לחופשה והחלטתי להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן עד שאני אחזור, ביום חמישי בערב (אתמול), כדי להוריד משהו. כשחזרתי אתמול, הדלקתי את המסך והצג היה מכובה, אז התחלתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקלדת, והוא עדיין לא "התעורר" אחרי מיליון נסיונות, אז הפעלתי מחדש את המחשב עם הכפתור של הריסטרט. המחשב נדלק הכל היה בסדר. אחרי כמה זמן שהייתי על המחשב הוא פתאום נתקע לי ככה על שולחן העבודה, העכבר לא זז, שום דבר, ואין מצב שזה יקרה סתם ככה כששום תוכנות לא פתוחות, אולי מסנג'ר היה פתוח. זה בחיים לא קרה לי במחשב הזה. בכל אופן, חשבתי שאולי בגלל שהמחשב היה דלוק הרבה זמן, אז בכל מיקרה עשיתי ריסטרט והיה בסדר. היום בבוקר הדלקתי את המחשב …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Joob69,

יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS.... מישהו יכול לעזור? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים