Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מספר משתמשים קיימים על המחשב (את המשתמשים האלו אני צריך) כרגע שאני מדליק את המחשב מופיע לי רשימה של כל המשתמשים שיכולים להתחבר למחשב ומתוכם אני צריך לבחור את שלי ואחרי זה להכניס סיסמא וכו'. אני רוצה שהמשתמש שלי יבחר אוטומטית ומה שישאר לי זה להכניס סיסמא. איך עושים את זה? ניסיתי לבטל את האפשרות של users must enter a user name and password to use this computer (בחלון שנפתח דרך לוח הבקרה) ולהשאיר את הסיסמא ריקה בחלון שנפתח אבל אז מופיע לי הודעת שגיאה בפעם הבאה כשאני מדלקי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסיסמא של הכניסה לווינדוס, חבר שלי שכח את הסיסמא, מה הוא עושה כדי לשחזר את הסיסמא או להיכנס איכשהו לווינדוס? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
...? עריכה : טעות שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום WINDOWS שמישהו יעביר את הדיון....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשלושה שבועות האחרונים קורה לי משהו מאוד מאוד מוזר!!! כשאני קם בבוקר אני מנסה "להפעיל" את המחשב והוא לא מגיב. במשך הלילה המחשב נשאר דלוק, כשאני מגיע בבוקר אני רואה שהוא לא מגיב. לא רק העכבר אלא גם המקלדת. מקשי ה Caps Lock וה Num Lock לא נדלקים ונכבים. בדקתי את ה Event Viewr ואין לי שם Errorים... המאורר של הספק שלי הפסיק לעבוד, אז החלפתי אותו אבל המחשב ממשיך להיתקע. יש לי XP עם SP2 מישהו יכול להגיד לי מה אני עוד צריך לבדוק? (ולא, אני לא רוצה לפרמט את הדיסקים ולהתקין מחדש מערכת הפעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בxp pro כל פעם ששולחים הדפסה הPrint Spooler service מפסיק לעבוד האם למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בזמן כיבוי הוא לא מגיב ולפעמים אחרי זמן ממושך הוא רושם מתנתק ושם הוא ניתקע קראתי דברים שרשמו אז בדקתי את נושא APM/ACPI זה עוזר מה עושים כדי לתקן זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרתי יוזר נוסף,אורח, בלפטופ כדי שאחרים יוכלו לגלוש. משום מה, אין אפשרות לכתוב באנגלית באינטרנט, לא בIE ולא בפיירפוקס. לעומת זאת, אין בעיה לכתוב באנגלית בוורד. ביוזר שלי כאדמינסטרטור, אין בעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני בקרוב עומד לפרמט את המחשב שלי ורציתי להתקין עליו ווינדוס XP השאלה שלי היא,האם הווינדוס הזה טוב? אם לא מה הווינדוס הממולץ ביותר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזה שאחרי כמה דקות שאני לא עובד עם המחשב המסך נכבה ואם אני רוצה לעבוד עם המחשב אז אני צריך להזיז את העכבר עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את הדבר הזה פשוט אני לא זוכר איך אשמח אם תגידו לי איך מבטלים את זה אגב יש לי windows 7 בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שיהיו תמונות מתחלפות ברקע של שולחן העבודה. יש אפשרות כזאת או רק בשומר מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב-WIN2000 SP1, בזמן האחרון יש לי כל כמה זמן (שעות של שימוש, לא קורה שלא בשימוש - המחשב תמיד פתוח) המחשב עושה REBOOT, לא מסך כחול ולא שום הודעה, אח"כ הוא עולה עושה SCANDISK, לפעמים מתקן משהו ורץ טוב... עד הפעם הבאה איך אני יכול לדעת אם זאת בעיית DISK, זכרון, ספק או משהו אחר? האם יש תוכנות שעושות STRESS TEST? תודה P3 800MHZ 512MB RAM
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב. הטמפרטורה בסדר גמור. עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד. בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שרת ישן אבל חזק עם שני מעבדים ליבה כפולה ו8G RAM רציתי להתקין 2008 X64 אבל אין דרייברים לבקר רייד שלו. אז מה עדיף SERVER 2008 X86 או 2003 X64? (יש לי רשיונות לשניהם)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא שלו לכניסה לווינדוס. האם יש אפשרות לפתוח את המחשב או לגלות מה הסיסמא? אני יודע שאפשר לפרמט אבל אני רצה לדעת אם אפשר לעשות משהו אחר. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-