עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zam,

אהלן לכולם. מחקתי בטעות את סמל המחשב שלי מעל שולחן העבודה. המערכת היא XP ואני הייתי על מצב קלאסי. איך אני משחזר את הסמל חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם! אחרי פורמט שעשיתי שבוע שעבר אני לא זוכר ששמתי סיסמא בכלל בהתקנה. אני כרגע מחובר למשתמש ככה שאני לא רוצה לצאת ממנו. איך אני יכול לגלות את הסיסמא שיש לי כרגע? או לשנות אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by needacomp,

http://news.microsoft.com/windows10story/ http://live.theverge.com/microsoft-windows-10-event-live-blog/ http://venturebeat.com/2015/01/21/windows-10-free-upgrades/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617702,00.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלופ, כפי שוודאי ידוע לחלקכם, ניתן להאיץ קצת את מערכת ההפעלה ע"י העברת ה-SwapFile (מעכשיו אקרא לו SF) למחיצה אחרת (שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה), עם עדיפות להעברת ה-SF למחיצה שנמצאת בהארדיסק שנמצא על ערוץ IDE שונה מהערוץ שבו נמצא ההארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אצלי במחשב יש 4 ערוצי IDE, אך ההארדיסקים איטיים יותר מההארדיסק הראשי שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רציתי לשאול אם עדיין עדיף לי להעביר את ה-SF להארדיסק שנמצא בערוץ IDE שונה מהערוץ של מערכת ההפעלה, האם זה עדיין יאיץ לי את הביצועים, למרות שהוא קצת יותר איטי מההארדיסק של מערכת ההפעלה? והאם מומלץ ליצור 2 קבצי Swap, למשל, כל אחד 512 מגה ושיהיה ב-2 ערוצי IDE שונים, האם זה יאיץ יותר את הביצועים מאשר SF אחד על ערוץ IDE שונה?…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 78uuuu,

יצאתי כבר מטומטם מההסבר של מיקרוסופט שאף אחד לא מבין Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you’re using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search). Enter add features in the search box, and then tap or click Settings.Tap or click Add features to Windows 8. Then tap or click I already have a product key.Enter the product key, and then click Next. Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Omri643,

שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אני בקרוב עומד לפרמט את המחשב שלי ורציתי להתקין עליו ווינדוס XP השאלה שלי היא,האם הווינדוס הזה טוב? אם לא מה הווינדוס הממולץ ביותר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Venom_IL,

יום אחד הפעלתי את המחשב, ופתאום פשוט לא יכולתי לגרור... לדוגמא אני נכנס למחשב שלי, לכונן C, משאיר את העכבר לחוץ על איזו ספריה/קובץ (עם הכפתור הימני או השמאלי זה לא משנה) ומזיז את העכבר, ולא זז איתו מין העתק של התיקיה/קובץ שמרמז על כך שאני גורר... וזה באמת לא גורר. אני יכול לחיות עם זה, ואני גם ככה עוד מעט משדרג ומפרמט, אבל בינתיים אם משהו יוכל לעזור אודה לו... :smoke:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Electric Boom,

שאלה בכותרת. הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא מצליח למצוא,בדוק איות,בלה בלה בלה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. צורב ה-!QUE שברשותי (IDE) מאד בעייתי עם הודעות עם MEDIUM SPEED ERROR וכדומה כמעט בכל נסיון צריבה (NERO). אם למישהו יש עצה בנידון, יבורך, אבל מה שרציתי לשאול ואולי זה קשור איכשהו, זה איך ניתן לשכנע את מערכת ההפעלה XP לזהות את הצורב, כצורב. הוא כרגע מזוהה כסידי רום בלבד וכמובן אין לי אפשרות ב-properties שלו לבדוק מה קורה עם הצריבה המובנית של XP. אולי אם אוכל לנטרל אותה (אם היא מופעלת), המצב ישתפר? הסרתי את הדרייבר הגנרי של חלונות אבל הוא פשוט הותקן מחדש ואין כנראה דרייבר אחר לצורב הזה. מישהו יודע איך לחנך את המערכת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. החלטתי ליצור גרסאת ווינדוס לעצמי כאשר בגרסא הזו כמובן יהיו את כל התוכנות הבסיסיות והעדכונים. אני הולך לבצע את זה ב-Nlite עם מישהו מכיר משהו טוב יותר, אשמח להתעדכן. היה אתר שבו אפשר היה להוריד את כל חבלת העדכונים שיצאה עד X מישהו מכיר את האתר? מישהו יודע איך מבצעים שינוי THEMES ואולי גם תמונה במאפיינים.... (מושתל בקובץ ההתקנה..) בכלל טיפים וכל מיני עדכונים למי שיש... תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע ש-Partition Magic, היא התכנה לדברים כאלו, השאלה שלי היא האם היא יכולה להפוך את הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה ל-NTFS מבלי לפרמט אותו!. והאם דרך זו עדיפה על פרמוט הכונן והפיכתו ל-NTFS ? התחלתי לחשוב על זה כיוון שהמחשב שלי שנתיים וחצי בלי פירמוט (מאז שקניתי אותו למען האמת) וה-XP זולל זיכרון לאורך זמן אז מכונן של 19GB נשארו לי 500 מגה. אגב, יש עוד יתרון בולט ל-NTFS מאשר הכיווץ המגניב הזה שלו ? ושאלה אחרונה, כמה זמן יקח לעשות את התהליך הפיכה ל-NTFS על כונן של 19GB?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום התחלתי להתקין את WIN XP על מחשב ניד של טושיבה בכול מקרה בחלק שבו אתה מגדיר מחיצות הכול הלך כמו שצריך ואז בחרתי את המחיצה שעלה יהיה הWIN ואז בזמן האיתחול(אני חושב בפעם הראשונה שהפס צריך להתמלאות) המחשב ניתקע ב12% ואז הורדתי קצת את הגודל של מחיצת הWIN וזה גדל ל50% ואז שוב הורדתי וזה הגיעה עד 83% אבל כבר לא יכולתי להוריד זה היה כבר ממש מינימום.... למה זה ניתקע בשלב הזה ומה אפשר לעשות?\ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DarkX,

אוקי אז ככה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור היפה הזה שנקרא START ולוחץ SHUTDOWN מופיע לי כרגיל המסך של SHUTDOWN שואל אותי איזה SHUTDOWN ברצוני לבצע SHUTDOWN, RESTART, LOGOFF כאשר אני בוחר SHUTDOWN או RESTART אז לא משנה מה אני בוחר הוא עושה RESTART כלומר אני לא יכול לעשות SHUTDOWN רגיל לפעמים הוא בכלל נתקע ! וכשהוא חוזר מהריסטרט הלא רצוי אז הוא גם רושם שהייתה בעיה מישהו יודע איך לתקן פליזזזזזזזזז תעזרו לי !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הדבר אפשרי בכלל ללא פירמוט? אם כן צריך לעשות משהו מיוחד(להסיר דרייברים מסוימים וכו')? בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מערכת ה-Timeline, שתאפשר למשתמשים לדלג בין מכשירים ומערכות הפעלה שונות ולהמשיך בעבודתם מאותה נקודה מדויקת בה הפסיקו, לא תהיה זמינה בעדכון הגדול הבא של Windows לכתבה

23. Started by Oranl,

הגיע לידי נייד VAIO עם XP. אני לא מסוגל לשנות דברים כמו הגדרות אבטחה או System Restore והן כבויות. זה נובע לפי מה שרשום שם מהגדרות ה-Group Policy. מה זה בדיוק? האם זה קשור ל-Local Secrity Authority Subsystem Service? איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני כרגע משתמש בווינדוס 8 (לא 8.1) ושוקל לשדרג לווינדוס עשר, אני מעוניין לדעת האם 10 חפה מבאגים אקוטיים שהופכים אותה ללא שמישה או דברים בסגנון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.