עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RON_Xxx,

אני רוצה לעשות את זה לאופיס 2007 ואם זה כן עולה כסף אז איך מיקרוסופט גובים אותו?...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by navk2,

מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nimni,

שלום רב, לפני יומיים שחזרתי הביתה גיליתי כי איזו תוכנה השתלטה לי על האקספלורר. נוספו מלא אייקונים ללוח העבודה אשר אותם מחקתי. בנוסף נוסף לי סרגל חיפוש לדפדפן ואני לא מצליח בשום דרך להוריד אותו. הורדתי את ה-SPYSWEEPER הוא מצא לי כ-20 תוכנות ומחקתי את כולן אך הבעיה הזאת עדיין נשארה. דבר נורא מעצבן שזה השתלט לי על כל ההגדרות ועשה לי מין DEFAULT להגדרות. שינה לי את ההגדרה להום פייג' ולא משנה כמה אני משנה את זה חזרה זה עדיין חוזר. כל שניה הספייסוויפר קופץ ומודיע כי יש שינוי בהום פייג'. העמוד הראשי שנקבע לי כל הזמן הוא של : www.prosearching.com . מישהו הצליח להבין מה כתבתי פה ? אני לא יודע איך מצלמים עמוד מסך אז אין לי דרך להראות לכם. הסרגל שדיברתי עליו הוא כחול וכולל…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by avivlevy,

יש לי מה זה בעיה תשמעו כשאני מדליק תמחשב אז אחרי שהמסך של Windows עולה אז יש לי מסך שחור וזה נטקע (לא מגיב לא זז .... נדה ) אז הפעלתי תמחשב במצב בטוח וזה עובד אבל זה לא פיתרון אני לא יודע מה לעשות?... עזרה דחוף!!! ואם אי אפשר לעשות כלום אז איך אפשר לעשות שבמצב בטוח יהיה קול(כי אין)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

לצערי אין את הדבר עדיין ב-ADSL.CO.IL... אז אולי כאן מישהו יכול לעזור לי בנושא...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by assaf990,

הצירוף הנ"ל כותב בשורת הכתובת את הצירוף: www._______.co.il סיומת IL כי יש לי XP עם חבילת עברית אבל אני רוצה שזה ישאר לי לסיומת COM מבלי לשנות את שפת הווינווס לאנגלית (ואם אני משנה אז זה הופך ל-COM)

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by DarkSight,

התקנתי ווינדוס 2000 לחבר ולאחר יום עבודה עליו המחשב קפא לחלוטין אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מתפקדת המעלות של המחשב עומדות על 47 מעלות וזהו פנטיום 3 עם 933 מגה הרץ כאשר היה לו ווינדוס ME המחשב לא היה קופא ומאז שהתקנתי 2000 הוא התחיל לקפוא חשבתי אולי גם הבעיה נוצרה כי נסיתי להוסיף לו זיכרון והזיכרון לא היה מתאים אז אולי זה גרם לבעיה בבורד התחלתי לחשוב אולי זאת בעיה הקשורה לדרברים אבל נסיתי לאתר את החומרה המדויקת על ידי EVEREST חשוב לציין שללוח אם יש הרבה כרטיסים ON BOARD למחשב יש 128 מגה בייט זיכרון SDRAM נסיתי לשנות את הSLOT של הזיכרון ולמשך כמה שעות המחשב עבד חלק עד שחזרו הבעיות לאחר מספר שעות והוא חזר להיתקע וליפול למישהו יש רעיון מה הבעיה???? אני כבר מי…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by eranmor,

שלום לכולם, לאחרונה הנייד שלי התחיל בבעיה מוזרה וחדשה חלק מהSERVICES פשוט הפסיקו לפעול ואי אפשר להפעיל אותם (גם לא ידנית) מדובר למשל בwindows audio וגם בWLAN AutoConfig ועוד תהליכים נוספים כתוצאה מכך אין שמע ואין אפשרות להתחבר לרשת (גם לא קווית) ויש עוד בעיות נוספות כשאני מנסה להפעיל אותם ידנית אני מקבל הודעה Windows could not start the WLAN AutoConfig service on local computer Error 1068: The dependency service or group faild to start. זאת דוגמה לתהליך אחד אך זה קורה גם בתהליכים נוספים מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  9. Started by m_k,

חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי לכולם, הורדתי aston שזה מחליף סקינים לווינדוס. אני מפעיל את הaston theme משהו כזה ששם אני יכול להחליף סיקינים, אז שאני מחליף סקינים הכל טוב ויפה אבל הבעיה שזה לא מחליף לי הכל- השורה למטה עם ההתחל לא משתנה - התמונה ברקע לא משתנה - והצבעים בקושי משתנים- ככה זה עם כל סקין. מישהו יכול אולי לעזור לי? או לסביר לי בשלבים איך אני מחליף מעטפת עם הastonshell ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by Duckman_911,

מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by avivlevy,

כשאני נכנס למנהל המשימות אז אני רואה שהתוכנית System Idle Process מנצלת 97-99 מהמעבד מה זו התוכנית הזו? מה קורה?.... בקשה עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ShayKing,

שיחקתי בCOD4 ופתאום קיבלתי מסך כחול של DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL מה המשמעות של זה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by -JustMe-,

שלום! לפני כשנה קניתי מחשב חדש, והוא עשה לי בעיה מוזרה. כמעט כל משחק ותוכנה שהרצתי הוא הריץ לי מהר מדי.. למשל במשחקים הייתי רק לוחץ על תזוזה וישר מגיע לסוף המפה ודברים כאלו... הסבירו לי שזה נובע מהעובדה שיש לי 2 ליבות( AMD ATHLON 4200), אז השתמשתי במדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 עשיתי בדיוק מה שרשום וזה הסתדר לי מצוין. עכשיו, היום עשיתי פרמוט, ולאחריו זה שוב קרה. פעלתי לפי המדריך, אבל משום מה עדיין יש את הבעיה. יכול להיות שזה בגלל שתהקנתי SERVICE PACK 3 הכי עדכני? כי כשהורדתי את העדכון הראשון שמצוין במדריך הוא אמר לי שלא צריך להתקין אותו כי הגרסא שלי חדשה מדי או משהו כזה... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למד…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  16. אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. אורח Si-Nom

חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  18. יש לי בעיה רצינית בווינדוס שלי,ניסיתי להדליק את המחשב ולפתע לא עלה לי שולחן העבודה שלי,רק מסך שחור והמסמכים שלי,מישהו מכיר את הבעיה ?? לא התקנתי שום תוכנה,וביצעתי סריקת וירוסים,אין לי מושג מה זה,גם כפתור הסטרט לא עובד.... אשמח לעזרה....יהונתן.

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. אני מחפש מדריך להתקנה של תוכנות , יעול ווינדוס 10 שכדאי להתקין במערכת . זאת לאחר שהתקנתי מחדש את ווינדוס כל הדרייברים הותקנו

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  20. Started by bionics,

או. קי, אם כבר היתה תשובה בעבר לבעיה הזו אשמח לקבל את הקישור... מותקן אצלי XP ולפני שבוע כשהדלקתי את המחשב הופיעה על המסך השחור הודעה שאחד הקבצים החיוניים לווינדוס נעלם או נהרס (משהו כמוC:/windows/config32/windows bla bla..., אני לא זוכר בדיוק). אני לא רוצה כל כך לתקן אלא לנצל את ההזדמנות ולפרמט את הכונן. הבעיה היא שיש לי דברים חשובים על אותו כונן אז אני רוצה לדעת איך לתקן זמנית את הבעיה כדי שאוכל לגבות את הכונן או לדעת איך להעתיק דרך הדוס (אני יודע איך "לגלות" את כונן C: בדוס גם בNTFS) תיקיות שלמות כמו MY DOCUMENTS לכונן אחר (נייד) ולא קובץ קובץ עם פעולת COPY. מישהו??? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

יש לי WINXP ומשום מה נעלם לי הMY COMPUTER מ השולחן עבודה! האם מישהו יודע איך אני מחיזר את האייקון??? תודה

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  22. עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…

23. שלום! טוב, הכל כתוב בכותרת... אני משתמש אחד במחשב, אני גם ADMINISTRATOR, וכל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי את מסך ה LOGON. אני רוצה לבטל אותו, כדי שפשוט יתחבר אוטומטית, ישר למסך ה WELCOME. איך עושים את זה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by edenbd,

שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.