Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס לא רוצה לעולת באתחול המחשב,הבנתי שחסר לי או נמחק לי קובץ boot.ini ניסיתי לצרוב מערכת הפעלה ולנסות לשחזר את הקבוץ,אך ללא הצלחה הרבה. עזבו שהלך לי הכונן ה cd ואני ממש מיואש (קניתי כונן dvd-rw ) וניסתי שוב ולא הלך . השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את המחשב במצב כזה Invalid Boot.ini file booting from c:/windows
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש קובץ על המחשב שאני מנסה למחוק ולא מצליח. הקובץ בגודל 0 ואין תוכנה שידוע לי עליה שהוא פתוח בה, אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה: Could not find this item This no longer located in v:\New Folder. Verify the item's location and try again. כמובן שאני לוחץ גם TRY AGAIN וזה לא עוזר. הרצתי CHECK DISK על הכונן וסימנתי לו שיבדוק בעליה הבאה של המערכת (כולל סקטורים פגומים). הבדיקה נעשתה והבעיה לא נפתרה. אשמח להצעות ורעיונות.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אם מותקנת אצלי גירסת PRO עם ממשק באנגלית, האם ניתן לשנות בצורה כלשהיא את שפת הממשק לעברית?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם W7 עליו, עכשיו רציתי למחוק אותו ונכנסתי לPARTITION MAGIC דרך בוט ופתאום זה נתן לי כמה שגיאות ואחרי זה זה לא הראה לי שיש לי כונן בכלל. עכשיו זה לא מפעיל לי את הוינדוס בכלל יש מסך כחול לשנייה והמחשב עושה ריסט. אני מנסה להתקין וינדוס XP וזה נותן לי מסך כחול עם שגיאה pci.sys. עכשיו יוצא שאני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בכלל! מה אני עושה במצב הזה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שכאן המקום. אני מחפש פיירוול ואנטיוירוס חינמיים למחשב שיעשו עבודה טובה. ממה שראיתי כל חברה נותנת גירסא חינמית רק לאחד מהם ואני רציתי לשאול אם יש משהו של שתיהם חינמי או שאני חייב להתקין 2. יום טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היום הבאנו מחשב חדש הביתה ניסיתי להתקין וינדוס, זה התחיל טוב התחיל לטעון את הקבצים ואז פתאום זה כותב הודעת שגיאה משהו pci.sys address: ועוד הרבה אותיות ומספרים כמו 78bardf 74abtr משהו כזה... זה גם כותב לבדוק אם יש מספיק מקום על הכונן וכל מיני שטויות עכשיו הדיסק הוא BOOTABLE ועובד על מחשבים אחרים בדקתי אותו מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ! תקשיבו, יש לי תקלה ממש ממש מוזרה. יש לי מחשב של LENOVO מסדרת NETVISTA. עשיתי פרמוט מחדש ל XP SP3. הכל עובד כמו שצריך, קיימים כל הדרייברים חוץ מדבר אחד.. כשניסיתי לחבר את העכבר הUSB שלי מחברת LENOVO הוא לא הצליח לזהות אותו והביא אותי לאשף הוספת חומרה חדשה ששם הוא הציג את העכבר בתור HID compilant devide.. כשאני לוחץ על התקן באופן אוטומטי הוא מחזיר לי שגיאה שחסר ערך חיוני ויתכן שהערך INF נכתב עבור וינדוס 95.. מה לעזזל ? ? ? למה אני לא יכול להתקין עכבר פשוט ? כל התקן USB אחר עובד, חוץ מעכבר ........ מה לעשות ?? זה דחוף!! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ואיך אני מעיף אותה? התיבת סימון מסומנת כשאני לוחץ על את האייקון (מסמן אותו) דוגמה בתמונה למטה... עריכה.. מצאתי איפה לבטל... folder options > view > use check boxes to select items ויש לי עוד שאלה: כשאני לוחץ על CTRL ALT DELETE הוא נותן לי בחירה של מה לעשות בדומה למה שהיה בWIN 2000. איך אני גורם לו להציג ישר את הTASK MANAGER כמו שיש בXP? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לכם כונן, אבל אתם רוצים לשנות את השם שלו? רוצים שכונן E ייקרא מעכשיו כונן Z ? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים תמונה במקום הרקע במסך הזה: http://img242.imageshack.us/my.php?image=scdd9.jpg איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
שלום אני בעל ווינדוס XP חוקי כשאני בא לאתחל את המחשב ולהריץ את ההתקנה הוא מציג עבורי שגיאה וזה בעת בדיקת הקבצים בהתקנה השגיאה היא file acpi.sys error 32768 מה עושים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב windows easy transfer ממחשב שעליו מותקן XP ל WIN 8.1 בכל החיפושים שלי מפנים אותי לeasy transfer אך שניסיתי להעביר היה כתוב שזה לא תומך בהעברה מ XP או VISTA בנוסף ב win 8 ה easy transfer לא מראה את האופציה להעביר דרך רשת אלא רק במדיה קשיחה ! מה עושים האם פספסתי פה משהו ? איך מעברים (להעביר קודם מ XP ל 7 ורק אז ל 8
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מה תפקיד הקובץ ? הוא שוקל כ2 ג'יגה , ניתן למחוק אותו , או שמחיקת הקובץ תפגע במערכת ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש,הגדרתי שתי מחיצות (כרגיל,יש לציין) ב-C מערכת ההפעלה והכל בסדר. ב-D,כשאני לוחץ פעמיים כדי לפתוח,זה פותח לי כשעץ התיקיות בצד. אם אני לוחץ מקש ימיני ואז Open זה פותח לי רגיל. מזה,ואיך אני מבטל את זה? כמובן שנסיתי לסגור ולפתוח מחדש וכו' ולא עוזר
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-