Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
http://www.kinguin.net/category/12974/windows-8-1-professional-key/ האם זו גרסה דגטלית? אני חושב שכתוב שם שהיא דגטלית , כתוב בתמונה DIGITAL PRODUCT האם אם אני קונה 8.1 אני יכול לשנמך ל8? הסיבה שאני רוצה לשנמך ,זה כי כשאני עדכנתי ל8.1 חלק מחלונות התוכנות היו ברזולוציה נמוכה ,החלונות היו נראים מטושטשים כאלו ולא חלקים כמו שולחן העבודה וחלונו של תוכנות אחרות (מסך FHD) וכשהחזרתי ל8 (3 פעמים עשיתי את המעבר) הכל היה תקין ב8 הרגיל .. המחשב הוא מחשב נייד ASUS N550JV , יש לכם מושג על תקלה כמו שציינתי ? אין אפשרות לצלם את זה שיהיה ניתן להבחין בתמונה על מה שאני מדבר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות בשם FOUND.00, FOUND.01 FOUND.02... והם לא מופיעות דרך הEXPLORER הרגיל אפילו שמסומן להציג תיקיות מוסתרות. אני מצליח לראות אותן רק דרך נרו: למישהו יש מושג מה זה התיקיות האלה?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי שני קיבצי dreamscene כ dream.file וכשאני מנסה לעשות לקבצים browse ב desktop background הקבצים לא נראים ,הבנתי שצריך לנסים אותם איפשהו בתיקיה של ה windows/system32 רק אז אני אוכל לראות אותם או מה? כי אם סתם זורקים אותכם ב system32 שמכיל אלפי קבצים לך תמצא אותם אחרי זה... לא צריכה להיות איזו שהי תיקיה מיוחד לזה ב system32?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי. בתודה jango
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והוא רושם לי שחסר קובץ עכשיו יש לי xp pro באנגלית והורדתי כמה וינדוסים כבר וכולם נתקעים לי בשלב השני שהוא אומר לי שחסר משהו לוינדוס דרייבר משהו ואני יודע שצריך אותו וינדוס או מקורי ועכשיו יש לי גם וינדוס XP Home Edition מקורי ושהכנסתי אותו הוא עבר לי את השלב שכולם נתקעו בו אבל לא המשכתי איתו כי אני מפחד שלא יצליח וימחק לי את הקבצים ורציתי לשאול אם אני יכול להמשיך איתו או שזה לא יצליח לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את התוכנה נורטון סיסתם וורק ומאז אני לא מצליח לעשות לינק לכתובת אתר אינטרנט שאני מקבל במיל להלן ההודעה שמתקבלת לאחר הלינק: this operation has been canceled due to restriction in effect on this computer please contact your system administration אשמח לסיוע ע"מ להחזיר המצב לקדמותו בתודה יוסי (מערכת הפעלה:xp
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מוכר מחר XP HOME ב150 שקל שווה לי או שלא? תאכלס אני עובד עם PRO לא מקורי אז אין לי מה לעשות איתו
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשעושים minimize ל-WMP11 בגירסה 5456 של VISTA. זה אמור להיות בשפת האלפים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה , אני לא יכול להיכנס לשום מקום עד שהוא לא פותח אחרי חצי שנה איזה אתר אינטרנט (נענע) ורק אז אני כבר יכול להמשיך לעבוד ולהיכנס לאן שאני רוצה. איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי 8) יש לי כרגע windows98 והייתי רוצה לפרמט את כל המחשב, שלא ישאר כלום, ואז להתקין xp. הבעיה היא שאני לא יודע מה הפקודה שצריך לרשום כדי שכונן c שלי יפורמט, וגם, אני רוצה לדעת איך ואיפה אני משנה ב-bios שכשאני יעלה את המחשב אחרי הפירמוט, המחשב יפעיל קודם דרך כונן הדיסקים ?! תודה רבה לעזור :cwm35:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן התקנה חדשה של חלונות 7. CTRL + SHIFT אינה עובדת. כלומר, הצמדת הטקסט לימין אינה עובדת. בכל התוכנות, אם זה מסנג'ר, notepad, דפדפנים שונים וכן הלאה. איך מקנפגים\מסדרים זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ניסיתי להתקין את חלונות 10 דרך DOK וגם דרך השדרוג שיש בחלונות 8.1 וזה לא עבד כשעשיתי שדרוג הוא הפעיל את המחשב מחדש ביצע טעינת קבצים הגיע לסמל של חלונות ונתקע בלי אפשרות של ALT CTRL DEL אלה רק כיבוי בכח דרך DOK הוא לא ביצע טעינת קבצים אלה ישר הראה לי את הסמל של חלונות מדובר על מחשב נייד, המערכת המותקנת היא 32 ביט SAMSUNG RV511 2GB RAM מקום פנוי 17.4 GB ICORE 3
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז הוא דפוק הוא פשוט נתקע בסוף השארתי אותו ככה יומיים הוא תקוע עזרההההההה! תודה :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש תכונה לWindows XP PRO שאוכל לשנות את השפה לעברית. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כבר שנה שהנושא הזה משגע אותי. היה אפשר לצפות שמפתחי תוכנות ומשחקים יבדקו את העניין לפני שהם מוציאים תוכנה, או לפחות שיתקנו את זה בהמשך עם PATCH. הנה רשימה קצרה של תוכנות ומשחקים שעושים עם זה בעיות. יש עוד הרבה, אבל אלו הכי מעצבנים אותי לאחרונה (ובכלל), והם טריים אצלי בראש. STARCRAFT 2: העכבר לא זז, או לא זז בהתאם לרזולוציה. WINAMP: חלונות התוכנה קופצות לכל הרוחות כשגוררים אותם. SPLASH PRO: כפתורי התוכנה לא מגיבים בחלון אחרי שהתוכנה היתה במסך מלא. הפיתרון לכולם זה להחזיר את הויזואליות בוינדוס חזרה ל100%, אבל אז לא רואים כלום מהמרחק שאני עובד רוב הזמן. זה מאוד מעצבן לשנות את ההגדרה ואז לעשות RELOG כדי לשנות ל100% ושוב ל150% כל פעם שאני רוצה להריץ משחק או תוכנה. למה ?!?!?! ל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-