עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית , בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס) מה הפתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.

3. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי במחשב כל מיני תיקיות כמו אימיול או תיקיה של משחק כל שהו או סתם קבצים שהשם שלהם מסומן בצבע כחול ואני רוצה לדעת מזה אומר תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למעשה אין לי מושג, איך לשחזר את קובץ ה- OST הפגום כדי לגשת אליו בלקוח הדוא"ל של Outlook 2019 ללא שום שגיאה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Genisher,

שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחר כמה שניון עולה לי שגיאה http://www.siz.co.il/my/mzjtdkoyzmm3.jpg ולא משנה מה אני לוחץ זה נעלם לשניה ואז חוזר אחרי כמה שניות שוב... איך אני יכול לפתור את זה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by meniadin,

שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by the unleashed,

בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Kukishin,

יש איזה פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. בלי שיהיו בעיות ? היא נראית לי סתם מחזיקה מידע על ההתקנות שבוצעו במחשב? משהו כמו 2GB ..... בשביל מה אני צריך את זה.... תשובה: אז ניסיתי, על פניו נראה שאין בעיה, אבל אז לחלק מהתוכנות נעלמו האייקונים (למשל לחבילת האופיס), שזה מעצבן אבל מילא, אפשר לחיות. ואז הגיע הרגע שהמעבד מתחיל להתאמץ סתם, נתקע סתם... ויש איזה שירות מערכת שפתאום מתרסק מדי פעם לא רשמתי את שמו , אבל משהו כמו generic host win32 הקיצר, אני לא יודע איזו מ2 הספריות הללו עשתה את הבעיה, אבל לא הייתי ממליץ למחוק אותן...... ואותה שאלה לגבי הספרייה MSOCache? תשובה: אז אסור סתם למחוק את הספריה הזאת, היא ספרייה של קבצי התקנה של אופיס 2003. צריך דרך disk cleanup שנמצאת בwindows. הרחבה: http://support.microsoft.com/defa…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by SciFi7,

שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by oded6188,

הרצתי תיקון ללוינדוס (Repair Installation) בעזרת אותו הדיסק שהתקנתי את הוינדוס שמותקן בסוף ההתקנה המחשב נכבה, וכל פעם שהו אנדלק אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה: Stop: 0x0000007b ולאחר פחות משנייה המחשב מתרסק. הרצתי Chkdsk ולא עזר איזה עוד אפשרויות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום התחלתי להתקין את WIN XP על מחשב ניד של טושיבה בכול מקרה בחלק שבו אתה מגדיר מחיצות הכול הלך כמו שצריך ואז בחרתי את המחיצה שעלה יהיה הWIN ואז בזמן האיתחול(אני חושב בפעם הראשונה שהפס צריך להתמלאות) המחשב ניתקע ב12% ואז הורדתי קצת את הגודל של מחיצת הWIN וזה גדל ל50% ואז שוב הורדתי וזה הגיעה עד 83% אבל כבר לא יכולתי להוריד זה היה כבר ממש מינימום.... למה זה ניתקע בשלב הזה ומה אפשר לעשות?\ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי שרת windows2003 בעבודה שהגדרתי בעבר לחיבור של יותר מ2 חיבורי שולחן עבודה מרחוק אני לא זוכר איך בדיוק עשיתי את זה אז אבל אני יודע בוודאות שלא שילמתי עבור CALs כלשהם... שבוע שעבר נאלצתי לפרמט את השרת הזה.. מאז הוא שוב מאפשר חיבור של 2 משמשים בלבד בו זמנית.. התקנתי את הTS שזה מה שאני זוכר שעשיתי פעם שעברה.. אבל זה לא ממש עזר אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון שלא ידרוש ממני לרכוש רישיונות נוספים כלשהם ממיקרוסופט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by pxst17,

זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים וישן, יש לו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא איטי גם כשמדובר בגלישה באינטרנט.. וממש איטי. מה אפשר לעשות? מומלץ XP?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני עובד כעוזר לאיש סיסטם בטכניון. החלטנו כי אנו משדרגים את כל המחשבים בכיתותו (לא חוות מחשבים) ל WIN7. הבעיה היא שהלוח אם ישן Intel D915GVWB, באתר של אינטל כבר אין תמיכה לדרייברים עבור WIN7. הבעיה היחידה שלי היא הכרטיס קול. (לא מעניין אותי שגם אין דרייבר לכרטיס מסך). משום שהמרצים מציגים תכנים בעלי קול בכיתות. ע"פ הממצאים שלי בעזרת התוכנה PC Wizard, מ הדגם של הכרטיס קול הוא Intel 82801FB (ICH6) High Definition Audio Controllers. יש גם מודל שהוא: ALC880 Realtek. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים לWIN7. תודה מראש לכל מי שיעזור או לכל מי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by steve_morse,

באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DXT,

אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אני מישתמש חלונות 7 פרו, אני שכחתי סיסמה בכניסה win. הורדתי תוכנה אקטיב בוט. וביטלתי סיסמה. ועליתי חלונות 7 וניכנסתי לשולחן העבודה. אבל פתאום יש הודעה חלון קטן בצד שמאל למטה ליד שעון. כתוב "שקול לשנות את הסיסמה שלך" זה חוזר לי כמה פעמיים הודעה. איך מפסיקים את ההודעה הזה, וגם לא יעשה שינויי סיסמה או לייצר סיסמה חדש? אני חושב צריך להיות בהגדרות regedit לימצוא שם ביטול חלון הודעה הזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by barbone,

היי . אני שוקל לשדרג את הלוח אם\מעבד\כרטיס מסך . האם אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הנ"ל בשביל שתזהה או החומרה החדשה בצורה תקינה או שפשוט אני מרכיב את ההארד דיסק ומתחיל לעבוד?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים