Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני מחליט אם אני בכלל רוצה לשדרג, אני רוצה לבדוק כמה נוח / לא נוח (לדעתי לא נוח) הממשק החדש (זה שבלי ה"התחל") של Windows 8 לעבודה עם מקלדת ועכבר. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ויום טוב! אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב. אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה) להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת- אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית , בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס) מה הפתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעה מבטלים אותה והמערכת עובדת בסדר מה זה ואיך מסירים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למעשה אין לי מושג, איך לשחזר את קובץ ה- OST הפגום כדי לגשת אליו בלקוח הדוא"ל של Outlook 2019 ללא שום שגיאה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה?????? ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ?? נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
5 http://www.youtube.com/watch?v=Yx1Doc2aMow מוזר שאני לא עושה אף אחד מהדברים האלה עם המחשב שלי... עריכה: מצאתי עוד כמה 1 http://www.youtube.com/watch?v=7rpSYVE68KA - 2 בשנייה ה29, מה זה הדבר התלת מימדי עם התמונות? מדיה סנטר? http://www.youtube.com/watch?v=gmdAu8k84SA 3 http://www.youtube.com/watch?v=k2sghWuvbV4 4 http://www.youtube.com/watch?v=IMfnPduAarQ
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר ב-Windows Report Tool שהגיע בעבר עם Win98, WinME ו-Win2k. בכמה לחיצות עכבר ניתן היה לייצר קובץ CAB בודד שמכיל קבצי דיאגנוסטיקה שונים: לוגים של ה-Event Viewer, נתוני ה-System Information, הרג'סטרי, קבצי אתחול שונים ועוד... את הקובץ הזה ניתן אח"כ לנתח באופן יסודי ולעלות על בעיות וחוליים שונים שדורשים תיקון ושעשויים להיות הגורמים לתקלות לא מוסברות רבות. בקיצור, תמיכה כמו שתמיכה אמורה להיות- לפי עובדות ולא לפי תחושות\אמונות\ניחושים. לכל מי שרוצה לשחק עם זה, כנסו ל-Start>>Run והקלידו winrep (בגרסאות חלונות שהזכרתי קודם). עכשיו בחרו ב-Options>>Collected information ותראו את מגוון הדברים שניתן לשמור על קובץ Cab בודד. בקיצור, לאן לעזאזל מיקרו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ו-ווינדווס 7 OEM. ביקשתי מהחנות שלא יתקינו לי את מערכת ההפעלה ושלא יפרמטו לי את הכוננים. הסיבה לכך היא שהחלטתי לבנות מערך RAID מאותם הכוננים ובמלא אני אצטרך לפרמט את הכל ולהתקין מחדש. בינתיים אני משחק פה עם ה-BIOS, RAID וכל מיני פירמוטים והווינדווס יושב על השולחן אטום בתוך הקופסא המקורית שלו. בזמן שהמחשב מפרמט החלטתי לקרוא את מה שכתוב על הקופסא והבנתי שבעצם יש בעיה עם הרישיון הזה. גלשתי ל- www.microsoft.com/oem וראיתי שכתוב שם שאת הווינדווס צריך בכלל להתקין בעזרת ה- OPK. מה אני הולך לגלות מחר כשאני אתחיל להתקין? יש לי בכלל דרך להתקין את הגרסה הזאת? ישנם חסרונות ב-OEM? (אני לא מדבר על התמיכה והעובדה שאי- אפשר להחליף לוח אם). אני מקווה שאני לא אצטרך להחזיר, א…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואני חושב לצרף לו אולי כונן ssd אבל רציתי לדעת לפני זה האם יש אפשרות כזאת של להעביר את ההתקנה של המערכת הפעלה מכונן רגיל לכונן ssd או שחייבים להתקין מחדש את המערכת ההפעלה כולל פירמוט? (מצטער אם טעיתי בפורום...)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפי מה שראיתי באתר של מיקרוסופט ניתן לקנות רק גירסת שדרוג. אם אני רוצה לקנות גרסה מלאה בשביל מחשב שאין בו בכלל ווינדוס מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, השאלה שלי היא כזאת: לפני התקנת הWindows צריך לבחור בין 2 סוגי פירמוט, "מהיר" או "מלא. חוץ מהבדלי הזמנים בינהם ("מלא", לוקח ממש הרבה זמן) הבנתי גם מה ההבדל המהותי. השאלה היא לגבי דיסק קשיח חדש שאני קונה, האם צריך לבצע פירמוט "מלא", למרות שהדיסק חדש ונקי ממידע? שאלה חשובה מבחינתי, כי אין לי כוח לבזבז חצי שעה על פירמוט לדיסק קשיח חדש וזה לשווא. תודה (:
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בלפטופ ווינדוס 8.1 32bit, אני מנסה להריץ עליו תוכנה ישנה ונתקל בשגיאה שאין תמיכה ב16 ביט.. הבנתי מגוגל שגירסאת ה32bit תומכת בהרצת אפל' של 16bit.. הגעתי לאפשרות בלוח הבקרה אך בלחיצה עליה אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף. (במקום שייפתח לי החלון הבא: http://www.askvg.com/windows-8-comes-with-built-in-16-bit-application-support/ ) מה הבעיה ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שידרגתי את המחשב שלי למעבד החדש של אינטל (3GHZ - 64BIT - D945GNTL), לקחתי את הדיסק קשיח מהמחשב הישן (פנטיום 4 - 2.66 עם לוח אינטל D865 משהו,) הבעיה היא החלונות לא מוכן לעלות על המחשב החדש.........הוא נתקע... הוא נתקע גם באמצע "ריפייר" רעיונות יתקבלו בברכה עידו
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מאז השידרוג לוינדוס 8.1 קרו לי שני דברים (שעד עכשיו עליתי עליהם) 1)גופנים מסויימים לא נראים כמו שהיו פעם אם פעם הם היו בגופן ARIEL למשל אז היום זה בDAVID למשל בפורום רוטר 2)האפליקציות לא עובדות לי הם פשוט נכנסות וישר יוצאות חזרה לדסקטופ תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לגשת לתיקיית המסמכים שלי על שם המשתמש שלי שהייתה בשימוש בגירסאת חלונות אחרת שמותקנת על כונן קשיח אחר ואני לא יכול להיכנס , רושם לי אין גישה , יש לי בתיקיית המסמכים שלי המון המון מידע, איך אני פותח אותה , המשתמש היה מוגן בסיסמא כך שאני מניח שאני צריך לרשום איפשהו את הסיסמא . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-