עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם האם אפשר ליצור פרטישן חדש לדיסק חיצוני בפורמט NTFS בלי למחוק את מה שיש על הדיסק , ולהפוך את הפרטישן החדש לFAT32 (כשיש עוד פרטשים עם מידע על הדיסק בפורמט NTFS)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by I21I21,

שאני מבטל את Aero אין vsync גם במשחקים וגם באינטרנט שאני מפעיל את Aero יש vsync אבל יש לאג במשחקים, כרגע אני משחק ב the evil within ויש לאג כאשר אני מפעיל את Aero ושאני מבטל אין vsync מפרט שלי: Win 7 Ultimate 64 Bit GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz 60hz ,1920x1200 ,u2412m לא יודע מה לעשות, צריך עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kfirr1,

בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by xtract1,

ארחיב קצת : בבית יש לי וינדוס 10 עם "אפליקצית" הדואר - התחברתי למייל של המשרד IMAP בלי שום בעיה ובשתי דק'. במשרד עצמו עשיתי אותו דבר והוא נשאר תקוע על : " מחפש את ההגדרות שלך" (אחרי שהכנסתי שם משתמש וסיסמא) במשך שעות..אפילו כל הלילה האחרון... עשיתי ריסט לתוכנה - לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ehud101,

שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by leibeyal,

איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Fire_Trooper,

יש לי XP Home Edition כרגע אני לא צריך לפרמט אבל בכל זאת אני חייב לדעת לכל מקרה: ממש אין לי מושג איך כי אין שום גישה לדוס, ואין דיסקט איתחול - אז מה עוד נשאר? בקיצור - איך מפרמטים בווינדווס XP ? אני אשמח מאוד להסבר מפורט עד כמה שאפשר, וגם... שמעתי גם מאנשים שהיו להם בעיות עם ההתקנה מהדוס שלא עבדה אוטומטית והם היו צריכים לכתוב כל מיני פקודות בדוס בשביל להתקין כי setup.exe לא עובד - מה הפקודות האלה? (אם ההתקנה לא מתחילה אוטומטית)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by valleyzz,

התקנתי win 8.1 pro באנגלית ושיניתי את השפה לעברית דרך לוח הבקרה וכעת שאני מפעי סרט עם כתוביות בעברית במקום עברית יש לי ג'יבריש תעזרו לי לפתור את הבעיה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תנו עיצות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Boomer,

קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.

17. לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כרגע יש לי Win XP SP3 והחלטתי שאני רוצה להתקין WIN 7. הרצתי את התוכנה של מיקרוסופט לבדיקת החומרה וזה עבר.. התקנתי כבר את WIN 7 דרך VMWARE, ויש לי כמה שאלות.. הגרסה שהתקנתי על ה VMWARE היא הULTIMATE והשאלה היא האם אני באמת צריך אותה..? אני משתמש בייתי, בעיקר למשחקים, גלישה לא משהו מיוחד.. במידה ואני אתקין את ה WIN 7, כמה מקום צריך לתת ל WIN 7 שיהיה מספיק..? יש לי HD של 500GB. ואני מוריד המון דברים (משהו כמו 200-300GB), הרבה קבצי ISO וסרטים.. אז אני בד"כ עושה 3 כוננים, System Only Misc Download + ISO's בערך זה החלוקה ב HD.. כשהקתי את הXP הקצאתי לו 20GB, ויש מצבים שזה פשוא לא מספיק, נשאר לי בערך 100MB.. וגם לאחר ניקוי בעזרת CCLEANER נשאר לי בערך 3GB פנוי.. אנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה. אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by BHXHO2,

אני מנסה להפעיל את המחשב אבל אני מקבל שגיעה כאזת ואחרי שניה ריסט גם במצב בטוח אותו דבר מוצרף תמונה בתודה ניסים לינק ישיר לתמונה מי שלא רואה טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_90590820.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DXT,

אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yosib,

מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.