Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם windows 7 ultimate x64,ואחד עם windows xp pro SP3. לאחרונה המחשב עם הXP לא מצליח לתקשר עם המחשב השני, לא בשיתוף, ולא בפינגים. יש לציין שכאשר אני מנסה במחשב עם ה7 להכנס אל עצמו דרך הworkgroup,הוא דוחה אותי עם הודאת שגיאה. לאחר קצת ניסוינות לתקן את המצב גיליתי שיש service בשם server שמשמש בין היתר לשיתוף קבצים בווינדוס 7. service זה אינו פעיל במחשב עם ה7,וכל ניסיון להפעילו מעלה הודעת שגיאה: error 1068: the dependency service or group failed to start למישהו אולי יש רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי WINDOWS XP SP2 מעודכן ל 10/2006 התקנתי את ממשק העברית עשיתי אתחול יש לי התחל במקום START אבל השאר נשאר אנגלית במיוחד MY COMPUTER והתפריט כגון PROPRTIES במקום מאפיינים יש למישהו רעיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 גרסת 64 ביט הנה רשימת הבעיות שיש לי בינתיים: נראה שהמחשב פשוט לא נכבה - מאז שקיבלתי אותו לא יצא לי להשתמש באופציית הכיבוי (הוא דיי חדש) אבל השתמשתי ב Restart, וכשאני בוחר Restart כתוב לי Windows is shutting down במשך כמה דקות, לא כתוב שזה מתקין עדכונים או שומר את ההגדרות שלי (כמו שהיה Windows XP) (זה נגמר כשאני מכריח אותו לכבות את עצמו - לחיצה ארוכה על הכפתור) כשהמחשב חוזר ממצב שינה, הראוטר פשוט לא עובד (הוא מחובר ב-USB ולא הצלחתי להתקין לו דרייברים) נראה שמגיע אליו חשמל אבל המחשב מתייחס לזה כאילו אין ראוטר, גם לנתק אותו ולחבר מחדש לא עובד - אני צריך לעשות ריסטרט יש את ה Troubleshoot של וינדוס שאומר לי שלא מחובר ראוטר, או שהוא פגום אגב, העכבר שבו אני משתמש…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. העדכון הגדול האחרון ( עדכון סתיו ) כבר מאחורינו, אבל זה לא מפריע למייקרוסופט להוציא ל - fast ring עדכון עם תוספות ושינויים משמעותיים שמן הסתם יתגלגלו אלינו בעדכון הגדול הבא, למרות שתכונה או שתיים היו צריכות להיכלל כבר בעדכון סתיו. בקיצור, הנה מי נגד מי - https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/ תהנו !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Application Data זה הנתיב התיקיה הנ'ל תופסת לי 1.5 G אני פשוט עושה סדר בכונן C לקראת גיבוי. האם אפשרי למחוק את כל הקבצים שיש שם ? או שזה עלול ליצור לי בעיות עם אפליקציות שהתקנתי בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב אחד WIN7 של 32 ביט ובשני WIN7 של 64 ביט עכשיו אני יצרתי קבוצה ביתית במחשב עם מערכת ההפעלה של 64 ביט. במחשב עם מערכת ה32 ביט אני מנשא להצטרף אבל כול הזמן הוא רושם לי שלא ניתן להצטרף לקבוצה הביתית(הסיסמה שרשמתי היא נכונה) יש למשהו רעיון למה זה? בעבר ששניהם היו על 32 ביט הצלחתי ליצור קבוצה ביתית אבל עכשיו משום מה זה לא מצליח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום
-
עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה שידרגתי לווינדוס 8 ונוכחתי לדעת שבהפעלה יש לי שני בוטלואודרים של גרסאו ישנות של ווינדוס (ווינדוס 7, לואודר XE, כן, זה היה פרוץ!) איך אני מוחק את הבוטלואודרים הישנים כדי לחסוך את ה-10 שניות האלו בהפעלה? יש לציין שמערכות ההפעלה הקודמות כבר לא קיימות. תודה לעוזרים! נ.ב, אני יודע שכבר פתחתי נושא בפורום הזה פשוט זו שאלה שונה, על הקודמת ענו.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. משום מה אני לא מצליח לראות פלאש באתרים וסרטוני וידאו (נגיד בוואלה) וכד'.. מה לא התקנתי ושוב דבר לא עובד.. JAVA/ADOBE/K-LITE CODECS.. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב נייד עם WIN 7 64BIT
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה שאני לא מצליח לעבור את שלב הצריבה משום מה. הורדתי את התוכנה מהאתר (LIVE CD) לויסטה וירד קובץ ראר בגודל 400 מגה בערך. צרבתי אותו כמו שהוא עם תוכנת BURN AWARE באופצית ISO IMAGE והכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב הבעייתי. ורשום BOOT FAILED... מה אני עושה לא נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קניתי WIN7 ועכשיו כשבאתי להתקין הכונן שלי לא קורא את הדיסק (הוא די ישן ועושה בעיות אבל לא חשבתי שאצטרך אותו יותר מידי - חוק מרפי הידוע). יש לי מחשב אחר שבו יש כונן תקין - איך אני יכול להתקין ללא הדיסק? האם אפשר להעתיק ל HD חיצוני ולהעלות משם? עזרה דחופה בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נרשמתי לתוכנית של מיקרוסופט וכשהגעתי לדף ההורדות מצאתי שאין גירסה בעברית אז הורדתי את הגירסה באנגלית. לאחר גיבוי מלא של מערכת ההפעלה על כל מקרה שיבוא. ניגשתי לשידרוג דרך קובץ הISO ובזמן ההתקנה רשום שאין באפשרותי לשמור את האפליקציות כי מערכת ההפעלה משתמשת בשפה שונה מזאת שאני מתקין. שיניתי את שפת המערכת לאנגלית אך ללא הועיל. יש למישהו מושג איך או אם בכלל ניתן לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-