עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by talshitrit,

שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by os87,

יש לי תקלה רצינית ביותר, חיפשתי מידע בגוגל לגבי איך לפתור אותה, אבל ללא הצלחה. אז התקלה היא שאני נכנס לdevice manager והוא ריק, פשוט עמוד לבן, לא מופיע שם שום התקן חומרה. דברים שניסיתי לעשות כדי לתקן את העניין: - לרענן את הרשימה ב- device manager. - לסרוק את הרג'יסטרי. - repair עם הדיסק של וינדוס. - הרצת הפקודה scannow sfc ב-cmd. דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: - שינוי הרשאות ערך הרג'יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum זה נתן לי הודעה unable to save permissions, access is denied - לנסות להפעיל מחדש את התהליך Plug and Play ב- services. השירות פשוט greyed out, ככה שאין אפשרות לעשות איתו כלום. אגב אני על וינדוס 7 וגם חלק מהחומרה החדשה שאני מחבר למחשב, ה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dark Tetris,

יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ybe,

מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yehudaa,

קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ginger_sami,

יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם windows 7 ultimate x64,ואחד עם windows xp pro SP3. לאחרונה המחשב עם הXP לא מצליח לתקשר עם המחשב השני, לא בשיתוף, ולא בפינגים. יש לציין שכאשר אני מנסה במחשב עם ה7 להכנס אל עצמו דרך הworkgroup,הוא דוחה אותי עם הודאת שגיאה. לאחר קצת ניסוינות לתקן את המצב גיליתי שיש service בשם server שמשמש בין היתר לשיתוף קבצים בווינדוס 7. service זה אינו פעיל במחשב עם ה7,וכל ניסיון להפעילו מעלה הודעת שגיאה: error 1068: the dependency service or group failed to start למישהו אולי יש רעיונות למה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, המחשב של חבר שלי לפני יומיים התחיל לעשות ריסטרט לבד מתי שבא לו, בבקשה עזרו מה זה יכול להיות ואיך לתקן???

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by I21I21,

שאני מבטל את Aero אין vsync גם במשחקים וגם באינטרנט שאני מפעיל את Aero יש vsync אבל יש לאג במשחקים, כרגע אני משחק ב the evil within ויש לאג כאשר אני מפעיל את Aero ושאני מבטל אין vsync מפרט שלי: Win 7 Ultimate 64 Bit GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz 60hz ,1920x1200 ,u2412m לא יודע מה לעשות, צריך עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. במה עוזרים WINDOWS UPDATES? מה קורה אם אני לא רוצה להתקין אותם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ram-,

שלום לכולם :] יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום) יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי Windows 7 גרסת 64 ביט הנה רשימת הבעיות שיש לי בינתיים: נראה שהמחשב פשוט לא נכבה - מאז שקיבלתי אותו לא יצא לי להשתמש באופציית הכיבוי (הוא דיי חדש) אבל השתמשתי ב Restart, וכשאני בוחר Restart כתוב לי Windows is shutting down במשך כמה דקות, לא כתוב שזה מתקין עדכונים או שומר את ההגדרות שלי (כמו שהיה Windows XP) (זה נגמר כשאני מכריח אותו לכבות את עצמו - לחיצה ארוכה על הכפתור) כשהמחשב חוזר ממצב שינה, הראוטר פשוט לא עובד (הוא מחובר ב-USB ולא הצלחתי להתקין לו דרייברים) נראה שמגיע אליו חשמל אבל המחשב מתייחס לזה כאילו אין ראוטר, גם לנתק אותו ולחבר מחדש לא עובד - אני צריך לעשות ריסטרט יש את ה Troubleshoot של וינדוס שאומר לי שלא מחובר ראוטר, או שהוא פגום אגב, העכבר שבו אני משתמש…

17. Started by lokorn,

אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, לאחרונה שידרגתי לווינדוס 8 ונוכחתי לדעת שבהפעלה יש לי שני בוטלואודרים של גרסאו ישנות של ווינדוס (ווינדוס 7, לואודר XE, כן, זה היה פרוץ!) איך אני מוחק את הבוטלואודרים הישנים כדי לחסוך את ה-10 שניות האלו בהפעלה? יש לציין שמערכות ההפעלה הקודמות כבר לא קיימות. תודה לעוזרים! נ.ב, אני יודע שכבר פתחתי נושא בפורום הזה פשוט זו שאלה שונה, על הקודמת ענו.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Joob69,

יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS.... מישהו יכול לעזור? :s05:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The Un4givN,

לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ehud101,

שלום, בקרוב עומד לפוג רשיון הסטודנט לwindows 7 שיש ברשותי. אני נאלץ כעת לקנות windows ולא בטוח איזה. הייתי מאד מרוצה מה 7 ומהתנסותי עם ה8 הוא לא מצא חן בעיני. איך ה 10? הוא דומה יותר ל 7? האם ניתן לרכוש אותו כבר? האם עדיף לרכוש את ה 7 ולעדכן חינמית ל 10? אשמח על כל עצה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אז, אחרי שעקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.bold-fortune.com/forums/index.php?showtopic=229 (אחלה מדריך על ידי אחלה בן-אדם! מומלץ! רק מומלץ לבדוק ולראות מה מוחקים לפני שמוחקים.) הצלחתי לצמצם את תיקייית הWINDOWS שלי מ2.5 GB ל1.35GB. השיפור נראה בזמן הטעינה של המערכת, ירד בצורה משמעותית! גם הדברים עובדים יותר חלק, משחקים, תוכנות הורדה... הכל! אז, מה הגודל של שלכם? :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by leibeyal,

איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.