עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GameGems,

שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by goldyoav,

שלום לכולם, במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים. דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT. דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2 אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C. בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT. מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by OdedOman,

שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Zeliran,

כשאני מנסה להריץ את ה ScanDisk (win98) אני מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון כדי להריץ את הסריקה, גם כאשר אני מנסה לעשות זאת במצב בטוח, כשאני מפעיל את ה scandisk דרך דוס, הוא עובד אבל כאשר הוא מוצא את השגיאה הוא אומר שהוא לא יכול לתקן אותה וצריך להריץ את הסריקה מחלונות קיימת בעיה נוספת שכאשר מנסים להריץ איחוי דיסק אז נתקלים באיזה שגיאה באמצע האיחוי (לא ברור לי מהי השגיאה..) ונאמר לי גם שכעבור זמן מסויים של עבודה, המחשב לעיתים "נתקע" ללא סיבה במנהל ההתקנים, ההתקן intel 82371AB/EB PCI BUS Master IDE Controller מסומן כשגיאה, והשגיאה המפורטת היא שההתקן גורם להתנגשות משאבים (code 15) ניסיתי להוריד את הדריברים מהאתר של אינטל ולהתקין אותם, אבל הוא עדין מסומן כשגיאה.. עצות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב. נתבקשתי לעזור לאבי במשרד שלו. מדובר על משרד עם 5 עמדות מחשב. כדי להפחית סיכונים, הייתי מאוד רוצה להיות מסוגל להגביל את המשתמשים. למשל - למנוע מהם התקנת תוכנות על המחשב, התקנה של סרגלי כלים, וכן הלאה. הבעיה - אני לא כל כך יודע איך מבצעים זאת. אשמח אם אוכל לקבל עזרה (אולי אפילו לינק?). תודה מראש!

8. Started by hiski88,

שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היום באמצע עבודה בפוטושופ קפא לי המחשב לא זז, עשיתי ריסטרט המחשב עלה ומשום מה אני לא יכול לעשות כלום, עכשיו אני רוצה לגבות את הקבצים מכונן c לכונן d להעתיק הוא לא נותן לי אני מנסה לצרוב הוא גם לא נותן לי אין לי מושג מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ETB,

הכול התחיל אחרי שהתקנתי אתמול אנטי וירוס על המחשב שלי,וזה לאחר שלא היה מותקן על מחשב שנתים אנטי וירוס. הוא מצא קרוב ל750 וירוסים, והוא תיקן כמה קבצים של הWIN שנדפקו. אחרי הסריקה הוא מודיעה לי שיש לי רק 22 מגה מתוך 40 גיגה, אז אני מתחיל למחוק קבצים שאני לא משתמש בהם. מחקתי בסביבות 2 גיגה, אבל הוא עדיין מופיעה לי ההודעה של low disk space, ונשאר לי עדיין 22 מגה בדיסק הקשיח. התחלתי וחיביתי את המחשב מספר פעמים, אבל עדיין יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת. מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם ווינדוס XP"מותאם "\ ומופחת דרייברים וכו' יותר קל למחשב? לא מבחינת מקום על ההארד דיסק... האם זה באמת משמעותי למחשבים ישנים (CELERON 600 128MEGA) מקל על המעבד וכו'?....או שזה רק עניין של מקום על ההארד דיסק? ראיתי שיש אפשרות לעשות את זה וראיתי גרסאות כאלה שקיימות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Kukishin,

יש איזה פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Delux,

לא רק מערכת ההפעלה ווינדוס מיליוניום עשתה בעיות רק תבדקו בפורומים כמה אנשים התלוננו בחודש האחרון על ווינדוס XP אני חושב ובעוד כמה חודשים יהיה כתה באתר ווינדוס XP צו איסור!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…

24. Started by Boomer,

קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.

25. Started by MotoCross,

בצורה עקבית, כל פעם שאני פותח את המחשב ופותח את הדפדפן למשל - אני לא יכול ללחוץ על שום דבר (יכול להזיז את העכבר), המחשב עדיין ממשיך בפעולות רגילות (מילים זזות באתר מסויים, איקונים זזים.....) אבל אני עם העכבר לא יכול ללחוץ על כלום. הבעיה נפתר אם אני מחכה דקה וחצי או שאני לוחץ - Alt+Ctrl+Delete (אז נפתח ה -Windows Task Manager) אני יוצא מהWTM ואז הכל פועל כמו שצריך. מישהו יודע איך לפתור את זה?!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים