עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זהו המפרט שלי: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400W אז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי? ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה? כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by The Terminator,

מצטער שלא רשמתי את זה בכותרת... אני לא יודע איך להסביר את זה במשפט אחד. הבעיה היא ... לפעמים לא עובדות כמה תוכנות, או שמשהו לא רוצה לעלות, אני סוגר מלא תוכנות בבת אחת. בסוף תמיד מגיע הודעה מציקה ביותר : שואלים אותי אם אני רוצה ליידע את מיקרוסופט בקשר לבעיה... וכל הזמן שואלים אותי את זה... וחיפשתי וניסיתי להסיר את זה אין לי מושג איך!!! בבקשה תעזרו לי להיפטר מהתופעה המעצבנת!!!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני עובד כעוזר לאיש סיסטם בטכניון. החלטנו כי אנו משדרגים את כל המחשבים בכיתותו (לא חוות מחשבים) ל WIN7. הבעיה היא שהלוח אם ישן Intel D915GVWB, באתר של אינטל כבר אין תמיכה לדרייברים עבור WIN7. הבעיה היחידה שלי היא הכרטיס קול. (לא מעניין אותי שגם אין דרייבר לכרטיס מסך). משום שהמרצים מציגים תכנים בעלי קול בכיתות. ע"פ הממצאים שלי בעזרת התוכנה PC Wizard, מ הדגם של הכרטיס קול הוא Intel 82801FB (ICH6) High Definition Audio Controllers. יש גם מודל שהוא: ALC880 Realtek. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים לWIN7. תודה מראש לכל מי שיעזור או לכל מי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי.. קודם צריך לציין שמדובר במחשב חדש. התקנתי vista על הדיסק הקשיח החדש שקניתי, ובבית היה לי דיסק קשיח חדש נוסף(250) שאותו חיברתי למחשב לאחר כמה ימים, לאחר התנסות עם vista. כשניסיתי להתקין את xp על הדיסק של ה250 הוא עשה רק את השלב הראשון כלומר העביר קבצים מהדיסק של ההתקנה לדיסק הקשיח. לאחר מכן כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם שיש בעיה והוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של xp (החלק השני) והוא גם לא מצליח להפעיל את הוויסטה כלומר הוא גם פוגע בקבצים של וויסטה ודופק את המערכת. בשביל לתקן את זה השתמשתי בדיסק של וויסטה ותקנתי את הבעיה. אני עדיין לא מצליח להתקין את xp על הדיסק הקשיח של ה-250. הוא גם לא נותן לי לעשות אתחול לדיסק הקשיח. אני יודע שיש הרבה מדריכים שמסבירים אי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לפני שאני מחליט אם אני בכלל רוצה לשדרג, אני רוצה לבדוק כמה נוח / לא נוח (לדעתי לא נוח) הממשק החדש (זה שבלי ה"התחל") של Windows 8 לעבודה עם מקלדת ועכבר. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by silver,

שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום ויום טוב! אחרי שבוע שלא הייתי בבית וניתקתי ת'כבל חשמל אני החלטתי להיתחבר לרשת להיתעדכן בעולם החיצון לפתע לאחר שהבר של הווינדוס (XP) נטען אני מקבל הודעת EROR מציקה שפשוט לא מאפשרת לי להעלות את המחשב. אני ניסיתי לשים את הדיסק של ה-XP שלנו כדי לשחק שם עם זה ואוליי לתקן שגיאות מערכת ודרעק שכזה המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק במהלך הבוט (יש לציין שהביוס מוגדר באופציה הראשונה שלו קודם לקרוא דיסקים ואחר"כ לעבור לקרוא מההארד דיסק, כך שזה לא נראה לי הבעיה) להלן תמונה של ההודעה שהווינדוס מציג לי לאחר טעינה של המערכת- אם מישהו מכיר את הבעיה/ קרה לו פעם/ יודע איך פותרים את הבעיה אני מאוד אשמח לעזרה מבין התותחים שיש פה! ;D הרבה תודה רבה על כל עזרה באשר תבוא!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. סימנים מצביעים על כך שגרסאות קודמות של חלונות יפסיקו להגיע עם מחשבים בסוף החודש - אבל יתכן שיש תקווה לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תנו עיצות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by uriya,

לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכם, אני בעצמי בהתלבטות. אני חושב, שגם אם ברור לי שאני אספיק לעשות שדרוג רציני למחשב (מעבד ולוח אם וכו'), עדין יש עדיפות לOEM כי אני ארצה שלמערכת הישנה תהיה מערכת הפעלה נורמלית. מחכה לתשובות שלכם.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by מטריצה,

יש לי ווינדוס 7 אוליטמט היה לי כרום, הסרתי ועכשיו רוצה להתקין שוב. באופן כללי אני חשה שהמחשב נדפק בעת ניסיון הפעלה כותב את השגיאה הבאה: פרטי שגיאה ‏‏ במהלך פעולה זו זוהו השגיאות הבאות. * [14/05/2014 22:56:19] System.UnauthorizedAccessException - גישה לנתיב 'C:\Users\"matriza"q\AppData\Local\Temp\Deployment\C9M9ZO89.PAH\7X03CJPL.TZ8\GoogleUpdateSetup.exe' נדחתה. - Source: mscorlib - Stack trace: ב- System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath) ב- System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחר שמיקרוסופט הודיעה על תמיכה מובנית בקבצי וידאו מסוג MKV בגרסה הבאה של חלונות, דיווח חדש מראה לנו את כוונותיה של מיקרוסופט לתמוך טבעית גם בקבצי אודיו בלתי דחוסים מסוג FLAC במערכת ההפעלה החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%a6%d7%99-flac/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Shizel,

יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Kukishin,

יש איזה פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by steve_morse,

באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Boomer,

קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.

18. Started by curdi1,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של IBM - במהלך העליה של ה-Win_XP מתקבל מסך כחול עם ההודעה - Unmountable_Boot_Volume ונעשה ריסט אוטומאטי - קורה גם אם אני מנסה לעלות ב-Safe MODE ניסיתי לחפש קצת בגוגל פתרונות - האנגלית שלי גרועה מדי מכדי להבין את ההנחיות. בעיה נוספת - ממה שהצלחתי להבין יידרש להיכנס עם דיסק ההתקנה של WIN ל"ריפייר" - הבעיה שה-CD בלפטופ לא עובד. אשמח לשמוע הצעות ... תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by rangerman,

נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by srulikg,

האם אחרי התקנת ווינדוס 10 צריך להתקין מחדש את כל התוכנות? האם התוכנות שמותקנות עכשיו בווינדוס 7 יעבדו בווינדוס 10? למשל, Nero. אם מדובר בשדרוג חינמי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by needacomp,

http://news.microsoft.com/windows10story/ http://live.theverge.com/microsoft-windows-10-event-live-blog/ http://venturebeat.com/2015/01/21/windows-10-free-upgrades/ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4617702,00.html

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amd950,

אני חייב דחוף את הקראק של האקטיב של התוכנה אני לא מצליח למצוא בקישורים אנא שילחו לי למייל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by kilrah,

שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.