עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מנסה להתקין ווינדוס אך ההתקנה לא מסתיימת . לא פעם ולא פעמיים שאני התקנתי כבר ווינדוס. עכשיו אני מנסה להתקין שוב פעם ווינדוס אבל במחשב של חבר, עובר את כל השלבים הראשונים ,ההתקנה מתקדמת באחוזים כהרגלה ,לקראת הסוף המחשב עושה פעם אחת/פעמיים ריסטריט כרגיל ואז כשזה עולה ומגיע לחלון שחור עם לוגו הרגיל שרשום שם ,"ווינדוס נטען..." בידיוק רגע לפני שנכנס לחלונות , אז נהיי מסך שחור ופה לא קורה כלום נשאר קבוע מסך שחור ניסיתי כמה פעמים ולהתקין ואף עם דיסקים שונים ואותה בעיה , מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ואיך איפשר לפתור את זה???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by lokorn,

אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מנסה להעביר קבצים ששוקלים פחות מ 2 גיגה לדיסק קשיח FAT32 וזה לא זז ובסוף נותן הודעת שגיאה, ב 8.1 לא הייתה שום בעיה עם אותם קבצים למישהוא יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלופ, כפי שוודאי ידוע לחלקכם, ניתן להאיץ קצת את מערכת ההפעלה ע"י העברת ה-SwapFile (מעכשיו אקרא לו SF) למחיצה אחרת (שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה), עם עדיפות להעברת ה-SF למחיצה שנמצאת בהארדיסק שנמצא על ערוץ IDE שונה מהערוץ שבו נמצא ההארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אצלי במחשב יש 4 ערוצי IDE, אך ההארדיסקים איטיים יותר מההארדיסק הראשי שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רציתי לשאול אם עדיין עדיף לי להעביר את ה-SF להארדיסק שנמצא בערוץ IDE שונה מהערוץ של מערכת ההפעלה, האם זה עדיין יאיץ לי את הביצועים, למרות שהוא קצת יותר איטי מההארדיסק של מערכת ההפעלה? והאם מומלץ ליצור 2 קבצי Swap, למשל, כל אחד 512 מגה ושיהיה ב-2 ערוצי IDE שונים, האם זה יאיץ יותר את הביצועים מאשר SF אחד על ערוץ IDE שונה?…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by OdedOman,

שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by poi17,

היי, בווינדוס יש את האפשרות של schudule task, שאיתה אפשר לתזמן משימות אוטומטיות במערכת ההפעלה. את השימוש הבסיס בפונקציה אני מכיר, אבל יש משהו ספציפי שאני מנסה לעשות אבל לא מצליח. אני רוצה להריץ סקריפט כלשהו, והטריגר של המשימה יהיה בעת הפעלת יישום מסוים שאבחר. לדוגמא בעת הפעלת היישום "בבילון" ע"י המשתמש, יורץ הסקריפט שהכנתי. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Genisher,

שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.

9. Started by Shizel,

יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מצטער אם זה לא קשור כל כך פשוט לא ידעתי עוד איפה לכתוב את זה. אחרי פורמט והתקנת ווינדוס, לא משנה איזה, יש לי מלא מקום ב-C. לאחר שימוש נגיד כמה חודשים אין לי בכלל מקום ב-C אני לא מתקין לשם כלום ובאמת כלום. אני מוחק כל הזמן קבצים זמניים. ממה הדיסק נסתם עד אין מקום ? אני שמתי לב כשאני מוריד דברים לדרייבר D אז קודם זה תופס מקום ב-C ואז עובר ל-D אבל נראה לי שחלק מהדברים נשאר ב-C. בקיצור מישהו יכוטל להסביר לי למה הכונן C נסתם כל הזמן ואני כבר לא יודע מה למחוק כדי שישאר מקום. בוא נגיד התקנתי WIN 7 64BIT והגדרתי 40ג'יגה לכונן C. לאחר חודשים בערך ישלי פנוי רק 2 ג'יגה. מה לעשות אנשים ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום אנשים יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance) דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי? דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן) איפה אני מוצא את זה? עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המ…

13. Started by bronco,

האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yaniv_appX,

עדין לא החלה אצלי ההורדה של הוינדוס החדש , יש איזו אפשרות להפעיל אותה ולגרום לכך שכבר יתחיל לרדת אצלי ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dark_zero,

יש לי C2D E6600 2GB DDR-2 667MHZ GF8600 256MB 250GB אני הייתי רוצה לדעת איזה וינדוס להתקין XP32\64BIT או בכלל VISTA(יש לי אפשרות להשיג אחד כזה) המחשב ישמש בעיקר למשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by felixb,

שלום, החל משלב כלשהו במהלך היום המחשב התחיל להגיב בצורה איטית יותר. בעת הסתכלות ב TASK MANAGER, שמתי לב שבכרטיסייטת ה PERFORMANCE במקום לראות את ה MEMORY שבשימוש אני רואה את ה PF USAGE. גם אחרי RESTART וכיבוי והדלקה ה TASK MANAGER עדיין ממשיך להציג את ה PF USAGE. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מאילו סיבות ה TASK MANAGER מתחיל להראות PF USAGE במקום ה MEMORY?)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by havoc-x,

ההודעה הזאת קופצת לי כל פעם שאני נכנס ל-ie לאייקון של המחשב שלי וכשאני לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ובעוד כמה מקומות יש לי וינדוס 98

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Kak,

אהלן. אני מתכנן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 ל8 בהתקנה נקיה - הכוונה היא שאני מתכנן לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש. יש לי שלושה כוננים, ssd שעליו תותקן המערכת, דיסק קשיח של 1T ואחד של 2T. יש לי בערך 800giga של מידע שאני רוצה לשמור ולהעביר למערכת החדשה. ישנה דרך להוסיף את שלושת הכוננים מבלי לפרמט אחד מהם, ועליו לשמור את כל המידע, או שאני חייב להשיג כונן חיצוני ועליו לגבות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by יצחק מרדכי טאבאק,

אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם לא מזמן החלפתי את כרטיס הרשת במחשב בכרטיס מודרני יותר, אך ישנה בעיה, שכל פעם שאני משנה את ההגדרות של הרשת, הן לא מתקבלות בגלל שנרשם שיש קונפליקט עם כרטיס הרשת הישן שכבר אינו נמצא במחשב. הלכתי ל-Control Panel (בחלונות XP) ומצאתי ב-Device Manager שקיים גם דרייבר של כרטיס הרשת הישן שלא נמצא במחשב. שאני מנסה להסיר את הדרייבר מופיעה לי השגיאה הבאה: Failed to uninstall the device. The device may be required to boot up the computer. גם ב-Safe mode לא הצלחתי להסיר את הדרייבר של אותו כרטיס רשת שפיזית לא נמצא במחשב (חזרה אותה הודעת שגיאה)! כמובן שניסיתי מספר פעמים להסיר את הדרייברים לאחר אתחולים ואף לאחר כיבוי המחשב ושום דבר לא עזר (עדיין מופיעה אותה שגיאה בנ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by I21I21,

שאני מבטל את Aero אין vsync גם במשחקים וגם באינטרנט שאני מפעיל את Aero יש vsync אבל יש לאג במשחקים, כרגע אני משחק ב the evil within ויש לאג כאשר אני מפעיל את Aero ושאני מבטל אין vsync מפרט שלי: Win 7 Ultimate 64 Bit GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz 60hz ,1920x1200 ,u2412m לא יודע מה לעשות, צריך עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה דתעכם בענין? שווה להתאמץ או שטויות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eranmor,

הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE. נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים