עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היום באמצע עבודה בפוטושופ קפא לי המחשב לא זז, עשיתי ריסטרט המחשב עלה ומשום מה אני לא יכול לעשות כלום, עכשיו אני רוצה לגבות את הקבצים מכונן c לכונן d להעתיק הוא לא נותן לי אני מנסה לצרוב הוא גם לא נותן לי אין לי מושג מה לעשות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by srulikg,

האם אחרי התקנת ווינדוס 10 צריך להתקין מחדש את כל התוכנות? האם התוכנות שמותקנות עכשיו בווינדוס 7 יעבדו בווינדוס 10? למשל, Nero. אם מדובר בשדרוג חינמי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ETB,

הכול התחיל אחרי שהתקנתי אתמול אנטי וירוס על המחשב שלי,וזה לאחר שלא היה מותקן על מחשב שנתים אנטי וירוס. הוא מצא קרוב ל750 וירוסים, והוא תיקן כמה קבצים של הWIN שנדפקו. אחרי הסריקה הוא מודיעה לי שיש לי רק 22 מגה מתוך 40 גיגה, אז אני מתחיל למחוק קבצים שאני לא משתמש בהם. מחקתי בסביבות 2 גיגה, אבל הוא עדיין מופיעה לי ההודעה של low disk space, ונשאר לי עדיין 22 מגה בדיסק הקשיח. התחלתי וחיביתי את המחשב מספר פעמים, אבל עדיין יש לי את הבעיה המעצבנת הזאת. מה יכול להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Boomer,

קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.

6. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by The Un4givN,

לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by hiski88,

שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני קונה לוח אם חדש, וחשבתי שכדאי לפרמט ולהתקין מחדש כדי למנוע בעיות של דריברים והתנגשויות וגם בשביל סופסוף לעשות התקנה נקייה ולדלג על כל הטעויות שעשיתי בזמנו. הבעיה היא שאני לא יודע אם הרשיון שלי תקף להתקנה שנייה על אותו המחשב, איך אני עושה זאת? האם הרשיון של השדרוג יאפשר לי התקנה נקייה? במידה ואין לי את מספר הרשיון אני יכול לבקש שישלחו לי אותו שוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shizel,

יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dark_zero,

יש לי C2D E6600 2GB DDR-2 667MHZ GF8600 256MB 250GB אני הייתי רוצה לדעת איזה וינדוס להתקין XP32\64BIT או בכלל VISTA(יש לי אפשרות להשיג אחד כזה) המחשב ישמש בעיקר למשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. סימנים מצביעים על כך שגרסאות קודמות של חלונות יפסיקו להגיע עם מחשבים בסוף החודש - אבל יתכן שיש תקווה לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by אבי11,

שלום אשמח לקבל הדרכה איך ניתן לשנות פונט בXP תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by bezangeloo,

קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by asaf556,

שלום יש לי לפטופ טושיבה שמותקן עליו וינדוס 10 היוזר מחובר לחשבון שלי במיקרוסופט לייב והסיסמא של החשבון פותחת את המחשב. כבר זמן מה לא ניתן לפתוח את המחשב מתקבלת הודעה שהסיסמא שגויה למרות שהיא לא והיא הנכונה ומאפשרת לי גישה לחשבון לייב במחשב אחר. כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. עכשיו אני בא להיכנס לתיקה...לכל תקיה..וגם המחשב שלי...אז הוא עושה לי את השגיאה הזאת..: עכשיו שאני נכנס לתקיות דרך לדוגמא הצייר...פתיחה...אז אני יכול...זה רק מתי שאני לוחץ על תקיה באופן ישיר.... מה אני עושה??. איזה שגיאה זאת??..באיזה זיכרון??. של המעבד??..הRAM??...ההרד דיסק?...או סתם נדפק הוינדווס..!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by King Of Action,

1. ההרדיסק שלי מחולק לשלושה כוננים , C , D , ו-E . אני רוצה לפרמט רק את C . יש לי וינדוס XP PROFFESIONAL . אודה מאוד אם מישהו יוכל להדריך אותי . 2. כל המשחקים שלי מותקנים ב-D וב-E אבל יש רישומים שלהם ב-ADD/REMOVE PROGRAMMES . האם כשאני אפרמט את C אז הרישומים הללו ימחקו , ואם כן אז האם זה יפגע במשחק (בקבצים או משהו כזה) ? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by badboy-@-אבי,

הוינדוס שומר המון מידע על כל פעולה ופעולה שאני עושה במחשב - לדוגמה, לחצן ימני על אתר כלשהו שפתוח יראה לי כל מיני אתרים\פעולות אחרונות באקפלורר. יש גם את העניין עם ה - RECENT TASKS ו RECENT PLACES. אין לעזאזל אני מבטל את זה? אין לי כוח כל יום להריץ CCLEANER :\ תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by יצחק מרדכי טאבאק,

אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית , בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס) מה הפתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים