עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 3pac,

שמתי לב רק אתמול. ב task manager הזיכרון הפיזי עומד על 70-80% ורק הwinamp והfirefox פועלים. אם אני לא מפעיל כלום הוא על 40-30%, ממש מוזר, לא? אני משתמש בwindows 7, המפרט בצד אם צריך. וחשוב לציין שאין לי בעיה במשחקים. תמונה http://img204.imageshack.us/img204/7483/95695047.jpg ???

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by roeesnir,

התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7 איפה זה נמצא בדיוק?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי תיקייה בשם "בלה בלה" בשולחן העבודה ואני כל הזמן מוחק אותה והיא חוזרת לא משנה אם אני משנה לה את השם ומוחק אותה היא תחזור אני רוצה לדעת איך זה יכול להיות שהיא חוזרת שוב ושוב למרות שאני מוחק אותה פעם אחר פעם אף אחד לא נוגע במחשב שלי חוץ ממני יש תוכנה לבדוק איך התיקייה הזאת חוזרת?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by bora-aa,

שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  8. יש לי כרגע שני הארדיסקים במחשב. על אחד מהם מותקנת XP ועל השני יש לי את כל התוכנות, הסרטים, התמונות, השירים וכו'. אם אני מפרמט את ההארדיסק עם המערכת הפעלה, ומתקין ווינדואוס 7, מה ישרוד לי על ההארדיסק השני?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  9. Started by roydor,

שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Idan-h,

שלום, יש לי במחשב שתי מחיצות, C ו-D. על הC מותקנת וינדוס 7, והיום התקנתי על הD מע' הפעלה XP. כעת המחשב עולה אך ורק מהXP ולא נותן לי לבחור. ניסיתי לשחק קצת בBoot.ini וזה לא ממש עזר. כן נראה הBoot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ניסתי להוריד את השורה של הdefault, ולהוסיף את השורה הבאה: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" /noexecute=optin /fastdetect או multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" וזה לא עובד - זה נותן שגיאה בבחירה. עכשיו אני בודק קצת ברשת ורואה ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by guyby,

שלום, יש לי VISTA בכונן C ו-WIN7 ב G אני רוצה למחוק את הויסטה, לפרמט את המחיצה ולאחד אותה עם מחיצה G האם זה אפשרי? אני פשוט דואג שהתוכנו כגון אנטי וירוס לא תעלה לי יותר כי ברג'יסטרי היא רשומה על G ולא על C, או שאין בעיה לאחד מחיצות וש-G ישאר כמחיצה ראשית רק גדולה יותר ואני אוכל להמשיך לעבוד ככה.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by אוורסט,

בבקשה תשובה קונקרטית בלי התחכמויות . תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  14. לא לצורכי פריצה. אני מעוניין למצוא כמה ססמאות במחשב כמו מנהל ועוד אותן שכחתי. למישו יש משהו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום הורדתי את התוכנה לניהול מחיצות יצרתי מחיצה חדשה עשיתי ריסטארט לפי ההמלצה של התוכנה המחשב לא עולה invalid partition table מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, בררתי רכישה של WIN7 דרך הסתדרות המורים ולשאלתי האם מדובר באולטימייט קיבלתי תשובה שזו אכן גרסת אולטימייט אבל עם התאמה ל"סטודנט" מה זה אומר ? מה אני מאבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

היי, העתקתי בעזרת נורטון GHOST את המחיצה של הווינדוס שלי להארד-דיסק אחר, וכאשר אני מכוון את הBIOS לעשות ממנו BOOT, הוא נותן לי הודעה בעליה שהוא לא מוצא BOOT DRIVE. מה צריך לעשות כדי שאני אוכל לעשות BOOT מההעתק שיצרתי? תודה רבה! אורי. עריכה: אין לי בעיה גם שבשלב ראשון אני אוכל לעשות MULTI BOOT משניהם כדי לוודא שהכל בסדר עם החדש. (ולשמור על היכולת לעשות BOOT עם הישן).

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לדעת האם ניתן להתקין גם XP וגם WINDOWS7 על אותו דיסק קשיח ולבחור באיתחול לאיזה מערכת אני רוצה להפעיל על המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  19. Started by UV1,

על המחשב שלי מותקן WIN7 כיווצתי מחיצה אחת בכונן ויצרתי מחיצה נוספת בעזרת הכלים של ניהול הדיסק ב WIN7 כעת ניסיתי להתקין XP בשביל ליצור dual boot - תוכנת ההתקנה עובדת עד שלב מסויים של בדיקות חומרה ואז מופיע המסך הכחול המפורסם של ה XP "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage...." ואין אפשרות להמשיך... יכול להיות שמשהו נדפק בתהליך היצירה של המחיצה שתוקע את ה XP ? בסטטוס של הכונן ב WIN7 אין בעיה מה כדאי לנסות ? על הדיסק הקשיח יש כרגע 4 מחיצות האם פירמוט חלקי יעזור פה ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by tovtov,

שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפעמים (לאחרונה זה לרוב) כשאני מנסה להיכנס למחיצות במחשב או מכניס דיסק און קי או סתם נכנס לתיקייה המכילה קבצים אני מקבל הודעת קריסה של ווינדוס עם אפשרות שליחת דוח תקלות וכו' אז שולחן העבודה ושורת המשימות נעלמים וחוזרים כעבור שניות אחדות ואני צריך להיכנסשוב לתיקייה אני חושב שאולי הEXPLORER (לא הדפדפן ) הוא הבעיה בסיפור, האם יש טיפול או דרך לבדוק מה התקלה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?

23. Started by spike_staff,

שלום לכולםת אז כך... כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה ב EVENT VIEWER עם תוכן הבא: Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC000000D. . בDETAILS יש את זה - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing [ Guid] {B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2} EventID 3 Version 0 Level 2 Task 2 Opcode 14 Keywords 0x8000000000000010 - TimeCreated [ SystemTime] 2010-06-12T21:23:20.112800000Z EventRecordID 166 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 164 Channel Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin Computer ****-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventDat…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  24. שלום, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס אוטומטית לחשבון של ה ADMINISTRATOR. כדי לעבור למסך בחירת משתמשים אני עושה ביטול, המחשב טוען קצת ואז אני רואה מסך בחירת משתמשים כשה ADMIN נעלם ויש שם את החשבון שלי (הוא היחיד). איך אני עושה שהמחשב ידלק אוטומטית על החשבון שלי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by deathil93,

שלום, התחיל לי להופיע מסך כחול כמעט כל שבוע אחרי כשעה של עבודה על המחשב. רשמתי חלק מהקודים שהופיעו במסך: 0x00000019, 0x00000020, 0xE1786822, 0xE1782A2 לא רשמתי את כולם. מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דרייברים חדשים בחודש האחרון ולא התקנתי שום חלקים חדשים למחשב כבר יותר משנה. וגם זה לא בעיה של חום עודף כי המזגן דולק ומקרר את המחשב על הדרך. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים