Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום את האפשרות שאנשים יסירו תוכניות במחשב...אבל שאני אוכל להסיר. אולי ע"י סיסמא או משהו כזה..מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB שעליו מותקנת ויסטה. אני רוצה לעשות מחיצה של 100GB שבה הויסטה ועוד 400 ריק. הPartiotion magic לא עובד בויסטה, ועם הShrink הוא לא הביא לעשות דבר כזה. איזו תוכנה פשוטה יכולה לעשות לי את זה? תודה :] עריכה: עוד משהו, האיכות תמונה נורא ירודה, התקנתי דרייורים ועדיין רואים מעפן בתמונות ובוידיאו (לאגים בעיקר) מה אפשר לעשות? יש לי בעיה בסאונד, הכרטיס שלי הוא AC 97 והתקנתי דרייורים, ולא שומעים סראונד, הרמקול הקדמי השמאלי והמרכזי לא עובדים. (המרכזי עובד בבדיקה של הויסטה אבל לא בתכלס) מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני פשוט אבוד... הנורטון מסרבר למחוק אותו... חיפשתי בגוגל ולא ממש הבנתי משהו איך להוריד מהאתר של סינמטק\מיקרוסופט... חייב עזרה איך למחוק אותו, הנורטון מקפיץ לי המון הודעות שהמחשב נגוע בזה אבל לא מוחק אותו :\ ומצטער אם זה מתאים יותר לתוכנה מאשר לפה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי רק משתמש אחד, שהוא היה האדמין. בגלל ששכחתי את הסיסמא שלו נאלצתי לפתוח חשבון Administrator חדש בעזרת תוכנות חיצוניות. אין לי מושג למה, אבל יש הבדל כלשהו בין המשתמש הישן, לבין הAdministrator שנוצר. שתיהם אדמינים, אבל את המשתמש הישן אפשר למחוק, ואת הAdministrator אי אפשר. יש דרך כלשהי למחוק את הAdministrator הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי ב- Local Security Policy אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, כאמור, המחשב הנייד שלי מכבה את עצמו כאשר הוא נמצא במצב שינה למשך מספר שעות (לא יותר מ-12 שעות רצופות). כמובן שזה צפוי אם הסוללה לא טעונה, אבל הוא עושה את זה גם כשהוא מחובר לחשמל: אני משאיר אותו במצב שינה לפני שאני הולך לישון ובבוקר הוא כבר כבוי. איפה נמצאת ההגדרה שתמנע את זה? מערכת ההפעלה היא חלונות 7. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בכותרת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בדר"כ כלל על המחשב אבל מדי פעם חבר של אחותי בא ומתיישב עליו וסתם נוגע לי בדברים שאני ממש לא רוצה שיגע לי! איך אני יכול לנעול אותו בלי משתמש וכל זה?! פשוט תוכנה שלוחצים עם העכבר לא משנה איפה על גבי המסך היא תבקש סיסמה שאני אבחר?! תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הכוונה לטקסט "מעוגל"/חלק ולא מין מרובע כזה...?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי שנמצא בהארד דיסק שהקבצים שבו בתור NTFS ניסתי לעשות אבל הוא לא נותן לי לשמור את IMAGE FILE על הכונן רק לצרוב על 4 דיסקים
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי תקייה שכל פעם זאני נכנס אליה המחשב נתקע,יש דרך להעביר משם את הקבצים מבלי להכנס לתיקיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה קצת תמוהה אולי מישהו יוכל לעזור... העניין הוא שקניתי מחשב חדש לפני קצת יותר משבוע, והדבר הראשון שעשיתי הוא להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לחדש - פשוט הנכסתי את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, העתקתי (או ברוב המקרים פשוט העברתי), והחזרתי אותו למקום. הבעיה היא ששכחתי שהיו לי שם מספר קבצים די חשובים לי שחסמתי גישה אליהם באמצעות אפשרות ה- Encryption של ווינדוס. אחרי ההעתקה, הסתבר שאני לא יכול לפתוח את הקבצים האלו יותר. ניסיתי כמה תוכנות אבל כולן מבקשות Encryption Key שאין לי כי אני מתאר לעצמי שהם נשארו במחשב הישן. אני גם לא יכול להחזיר את הקבצים למחשב הישן בשביל לחפש שם, כי כשאני מנסה להעתיק ווינדוס ויסטה מודיעה לי שאין לי גישה למרות שאני מחובר בתור Administrat…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לצרוב דיסק מקורי של windows? דיברתי עם נציג של מיקרוסופט והוא אמר שכאשר אני צורב את הדיסק אז הוא לא מעביר איזה קובץ... רציתי לדעת איך ניתן לצרוב דיסק יחד עם הקובץ הזה. אני רוצה לציין עוד משהו... אני לא עושה פה משו לא חוקי אני צורב את הדיסק על מנת שיהיה לי גיבוי! כי שבוע שעבר נעלם לי הדיסק ולא מצאתי אותו כשממש הייתי צריך אותו אתמול מצאתי אותו והחלטתי שאני חייב לעשות גיבוי אז התקשרתי למספר שהיה רשום על הקופסה והוא אמר לי שאני לא יכול... אני בטוח שאפשר כי אני יודע שיש מלא אנשים שצורבים דיסקים של ווינדואוס אז רציתי לדעת איך הם עושים את זה...
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-