Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי לא מראה את האייקון של "הוצאת חומרה באופן בטוח" וכל פעם שאני מחבר את הIRIVER H320 שלי אני נאלץ פשוט לנתק אותו! מישהו יודע מה אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני נסיתי איזה 50 פעמים(אולי יותר)להתקין את windows xp ps2 והמחשב כל הזמן נתקע בהתחלה של ההתקנה(לפני הפירמוט) מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, פתאום שמתי לב שהמחשב איטי מתמיד, אז מעבר לזה שרק ליבה אחת עובדת מתוך 2 (יודעים איך להפעיל את השנייה) החלטתי לבטל את הPaging. בכונן היחיד שהיה מופעל, שיניתי ל No paging file. אבל מסתבר שעדיין הוא משתמש בזיכרון וירטואלי... למרות שחצי מהזכרון הפיזי לא בשימוש (980M תפוסים מתוך 2G) אז איך מבטלים את הזכרון הוירטואלי לגמרי? תודה רבה, אייל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי Windows 7 Ultiamte בעברית ויש שם משהו שמפריע לי קצת שאני רוצה להסיר ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את זה .. יש לי 3 דיסקים קשיחים שונים ואף אחד מהם לא מחולק לכמה .. ז'תומרת שלכל דיסק קשיח יש מחיצה אחת שהגודל שלה הוא כל גודל הדיסק הקשיח .. בשני כוננים קשיחים [C (28.5 GB) D (38.2 GB)] הכל בסדר ובכונן השלישי ובעל הנפח הגדול ביותר [E (149 GB)] יש תפריט שמפריע לי .. ניסיתי לחטט בהגדרות וחיפשתי בגוגל והחיפוש לא הניב תוצאות .. הנה תמונה: לחצו על התמונה כדי לראות בגדול תודה מראש לעוזרים, משה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני שולח קובץ גדול, אני רואה בחלון של המדפסת שהקובץ עובר במשהו כמו 3k לשניה. אם מדפיסים קובץ אחד זה לא כזה נורא, במקום שניה זה לוקח 10-15 שניות, אבל כשמדפיסים 3-4-5 קבצים ברצף למדפסת לייזר, ההמתנה לשליחה מרגישה כמו נצח. הבעיה לא היתה קיימת לפני שבוע-שבועיים, וכשאני מרסט את המחשב וישר שולח להדפסה נראה שהמצב טוב יותר. מדפסת לייזר של HP, מחוברת בכבל USB. זה המוצר היחידי שמחובר ב-USB למחשב (מקלדת+עכבר ב-PS/2), וה-legacy usb support בביוס היה דלוק ושיניתי לכבוי (אין לי מושג אם זה קשור, ניסיתי מה שראיתי). מערכת הפעלה WINDOWS 7, דרייבר למדפסת מהאתר של HP. יש למישהו רעיונות? תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 גירסה f2 כאשר מותקן אליו win xp המחשב מזהה התקני usb (מקלדת, DOK , עכבר) בלי בעיה, כאשר אני מתקין עליו win7 המחשב מפסיק לזהות את יציאות הUSB גם בשלב עוד לפני עליית הwindows (כשלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS) כאשר פניתי בפורום לתמיכה של חברת gigabyte קיבלתי תשובה שלוח האם לא בהכרח אמור לעבוד מול WIN7 והפתרון הוא להתקין XP (מה שנראה לי קצת לא הגיוני) האם יש פתרון אחר כדי שאני יוכל להתקין win7 ועדיין המחשב יזהה את הUSB?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. העדכון הגדול האחרון ( עדכון סתיו ) כבר מאחורינו, אבל זה לא מפריע למייקרוסופט להוציא ל - fast ring עדכון עם תוספות ושינויים משמעותיים שמן הסתם יתגלגלו אלינו בעדכון הגדול הבא, למרות שתכונה או שתיים היו צריכות להיכלל כבר בעדכון סתיו. בקיצור, הנה מי נגד מי - https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/ תהנו !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-