עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]

2. Started by עוד מישהו,

שלום, התקנתי בדיוק את WIN 7 32 BIT בגירסה באנגלית. הורדתי את חבילת השפות העברית מ WINDOWS UPDATE ופשוט כל פעם ההתקנה נכשלת. עכשיו ניסיתי להוריד את החבילה בניפרד וגם להתקין דרך SAFE MODE וגם זה נכשל. גם ניסיתי דרך ADMIN להתקין את זה. ומספר השגיאה שאני מקבל הוא: 80073715 ניסיתי לחפש על זה אבל יש מעט תוצאות שעזרו לי... אולי זה קשור לזה ששיניתי את ההרשאות בכוננים? פשוט שמתי שתיהיה שליטה מלאה בכונן וכמו כן את שאר העדכונים הוא התקין כמו שצריך מלבד חבילת השפות. אודה לעצה כלשהי. תודה מראש נ.ב. זה WINDOWS ULTIMATE

3. Started by rangerman,

נמאס לי ששולחן העבודה שלי מלא בערמות של תיקיות וקבצים. הגיע הזמן למצוא סידור אחר - יש למישהו הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מפעיל את המחשב פתאום שוב פעם הווינדווס מבקש ממני לרשום את הקוד, לעשות את זה בתוך 7 ימים. למה זה שוב מבקש??

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, באחד מהמחשבים שהתקלקל, ישנה בעיה. התקנתי עליו SP3 והוא ישר מראה מסך כחול ברגע שמגיע לווינדואס. השאלה שלי, האם יש דרך להתקין את מערכת ההפעלה הישנה שלי, SP2, על המערכת הקיימת והבעייתית SP3, ללא צורך בפירמוט? יש איזה שפן שאפשר לשלוף מהכובע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tal_n1,

שלום חברים, אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכם, השאלה שלי היא כזאת: לפני התקנת הWindows צריך לבחור בין 2 סוגי פירמוט, "מהיר" או "מלא. חוץ מהבדלי הזמנים בינהם ("מלא", לוקח ממש הרבה זמן) הבנתי גם מה ההבדל המהותי. השאלה היא לגבי דיסק קשיח חדש שאני קונה, האם צריך לבצע פירמוט "מלא", למרות שהדיסק חדש ונקי ממידע? שאלה חשובה מבחינתי, כי אין לי כוח לבזבז חצי שעה על פירמוט לדיסק קשיח חדש וזה לשווא. תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by danezeq,

אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by audigy,

http://ln-down.skycn.net/down/MPSetupXP.exe

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מנסה להעביר קבצים ששוקלים פחות מ 2 גיגה לדיסק קשיח FAT32 וזה לא זז ובסוף נותן הודעת שגיאה, ב 8.1 לא הייתה שום בעיה עם אותם קבצים למישהוא יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפני שאני מחליט אם אני בכלל רוצה לשדרג, אני רוצה לבדוק כמה נוח / לא נוח (לדעתי לא נוח) הממשק החדש (זה שבלי ה"התחל") של Windows 8 לעבודה עם מקלדת ועכבר. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Kak,

אהלן. אני מתכנן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 ל8 בהתקנה נקיה - הכוונה היא שאני מתכנן לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש. יש לי שלושה כוננים, ssd שעליו תותקן המערכת, דיסק קשיח של 1T ואחד של 2T. יש לי בערך 800giga של מידע שאני רוצה לשמור ולהעביר למערכת החדשה. ישנה דרך להוסיף את שלושת הכוננים מבלי לפרמט אחד מהם, ועליו לשמור את כל המידע, או שאני חייב להשיג כונן חיצוני ועליו לגבות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית, ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית) סיבכתי את העניין, יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן, אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית? מדובר גם על וויסטה וגם על XP (שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה) תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by pc4u,

שלום לכולם עם עלית חלונות 98 מהדורה שניה מתקבלת ההודעה מבטלים אותה והמערכת עובדת בסדר מה זה ואיך מסירים את זה ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by none77,

שלום (לא סתם התאור הבא, מתאר מה שקורה במשרד בהגדלה) יצרתי קובץ עם בלוק דינמי הכפלתי אותו אלפי פעמים, שמירה לוקחת חצי דקה, ניטרתי את הזכרון, מעבד, כונן, כרטיס מסך,כולם לא מתאמצים, יש עוד משהו שכדאי לנטר? מה המחשב עושה בחצי דקה הזאת, המטרה לבדוק מה אפשר לשפר בשביל להקטין את זמן השמירה הקובץ נמצא בקשיח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ithamar21,

שלום. כרגע יש לי ווינדוס 10 גרסה 1166 משהו כזה ויש לי עדכון tm1 הגרסה החדשה והאחרונה. העדכון יורד מתקין שלב ראשון ומבקש לעשות ריסט אני עושה הוא עולה ומתחיל התקנה ונתקעת על 25 אחוז במשך שעות לא השתנה דבר. מישהו מכיר פיתרון לזה? או שפשוט להוריד את הגרסא האחרונה ולפרמט דרך הבוט?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by moshem151,

היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלופ, כפי שוודאי ידוע לחלקכם, ניתן להאיץ קצת את מערכת ההפעלה ע"י העברת ה-SwapFile (מעכשיו אקרא לו SF) למחיצה אחרת (שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה), עם עדיפות להעברת ה-SF למחיצה שנמצאת בהארדיסק שנמצא על ערוץ IDE שונה מהערוץ שבו נמצא ההארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אצלי במחשב יש 4 ערוצי IDE, אך ההארדיסקים איטיים יותר מההארדיסק הראשי שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רציתי לשאול אם עדיין עדיף לי להעביר את ה-SF להארדיסק שנמצא בערוץ IDE שונה מהערוץ של מערכת ההפעלה, האם זה עדיין יאיץ לי את הביצועים, למרות שהוא קצת יותר איטי מההארדיסק של מערכת ההפעלה? והאם מומלץ ליצור 2 קבצי Swap, למשל, כל אחד 512 מגה ושיהיה ב-2 ערוצי IDE שונים, האם זה יאיץ יותר את הביצועים מאשר SF אחד על ערוץ IDE שונה?…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yaniv_appX,

עדין לא החלה אצלי ההורדה של הוינדוס החדש , יש איזו אפשרות להפעיל אותה ולגרום לכך שכבר יתחיל לרדת אצלי ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mMmSaK,

שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jambo,

החלפתי את win98 ב win xp ב win98 היו דרכים\כלים לשפר את המערכת, כך שwin98 תנצל כמה שפחות את משאבי המערכת ותותיר משאבים פנוים לתוכנות אחרות. [כמו איחוי , סורק הדיסק ,רזולוציה נמוכה,הורדת תוכנות מתפריט התחלה ועוד ] לכן אני מבקש לקבל עיצות איך אני גורם ל winxp לצרוך כמה שפחות משאבים .בכדי שמשאבי מערכת רבים יהיו פנויים. חלק מהדבברים קיימים גם בwinxp למשל את סורק הדיסק לא מצאתי .הקובץ msconfig [ קובץ תצורת המערכת ] השתנה. אני לא מצליח להוריד תוכנות מקובץ התחלה המחשב שלי משמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. הערה : כאשר השתמשתי במחשב ב win 98 לאחר הפעלת המחשב היו לי 94% משאבים פנויים ז"א 6% מנוצלים כיום ב win xp בהפעלת המחשב יש לי 12%--15% משאבים מנוצלים ז"א שרק 85%--8…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים