עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום יש לי Windows 7 ותמיד עיניין אותי לדעת האם העדכוני אבטחה וכל שאר העדכונים שמוציאה Microsoft ב-Windows Update פוגעת \ מאיטה את ביצועי המחשב???? מומלץ להתקין את כל העדכונים החדשים בכל פעם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מנסה להעביר קבצים ששוקלים פחות מ 2 גיגה לדיסק קשיח FAT32 וזה לא זז ובסוף נותן הודעת שגיאה, ב 8.1 לא הייתה שום בעיה עם אותם קבצים למישהוא יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itayze,

התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לא יודע איך זה קרה אבל נעלם כל הסרגל שם עם השורה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eranmor,

הנה תמונה להמחשת המצב. שימו לב שאני פתחתי רק שני חלונות של IE. נ.ב. אני משתמש במעטפת ASTON ולא במעטפת של EXPLORER

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bezangeloo,

קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kobibo,

יש לי נייד עם דיסק 80GB המכיל 26GB חומר אבל מקום פנוי אני רואה רק 13GB בדקתי בעזרת ה windirstat ואכן הדיסק מכיל רק 26GB של חומר בדקתי spywares ולא מצאתי כלום,בצעתי בדיקה עם ה ccleaner וגם לא הצלחתי לפנות יותר מידי מקום. ממה יכולה ליוצר הבעיה ואיך ניתן לסדר זאת?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by SciFi7,

שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי מחשב עם ליבת את'לון 1800, 1G זיכרון. נכון לעכשיו יש לו ווינדוס xp והוא מתפקד בלי בעיות האם הוא יכול להחזיק ווינדוס 7?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by YinnoN,

שלום. לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwin איך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שקניתי תמחשב אז קניתי גם וינדוס XP PRO מקורי עם SP2!! שמתי לי אותו ולאח שלי ולאחותי ועכשיו הוא אומר לי שהשתמשתי בו יותר מידי!! (ולא ידעתי שהמפתח מוצר הזה מוגבל לכמה פעמים ) מה אני עושה עכשיו?? הדיסק המקורי כבר לא שווה כלום?? וסתם ככה הלכו להם כמה מאות שקלים?!?! חייב עזרה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. לפי מה שראיתי באתר של מיקרוסופט ניתן לקנות רק גירסת שדרוג. אם אני רוצה לקנות גרסה מלאה בשביל מחשב שאין בו בכלל ווינדוס מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…

21. Started by Genisher,

שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by hiski88,

שלום לכולם, חייב עזרה ממש דחוף כי בלתי אפשרי בעליל להשתמש במחשב!! סייר ווינדוס מרגע הפעלת המחשב מפעיל את עצמו בלי הפסקה לא משנה איזה תוכנות פתוחות(סגרתי את כולם וזה עדיין קורה). ניסיתי שחזור ועדיין לא עזר. בדקתי וירוסים עם כמה תוכנות כולל של ווינדוס בחינם עדיין לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות!!! בבקשה תעזרו לי אני באמצע הלימודים ולא יכול להשתמש בו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Pengo,

הוא אצלי ב'סימן שאלה' בDevice Manager מישהו מוכן לעזור לי אם זה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by אנדי,

שלום לכם, ניסיתי לצור התחברות לאינטרנט מחלונות 7, ולצורך כך השתמשתי בהנחיות כתובות שהוצאתי מהאתר של נטויז'ן (שהיא ספקית האינטרנט), עבור מערכת XP, מאחר ולא מצאתי אצלם הנחיות דומות עבור '7'. אמנם היו כמה הבדלים בתהליך, ועשיתי לפחות שני נסיונות ליצור חייגן, אך שניהם נכשלו. מישהו יכול לכוון אותי למדריך כלשהו שבו כתוב איך עושים את זה נכון (חיבור דרך כבלים)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי איזה מקלדת מוזרה ומקשי הF משמשים לדברים שונים, נגיד F4 זה "New" , F5 "open".... כדי שהשימוש בהם יהיה שימוש במקשי הf צריך ללחוץ על כפתור בצד "F lock" , עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שהם ישמשו קודם כל כמקשי F ואם רוצים לעשות את השימושים שכתובים עליהם אני אצטרך ללחוץ על הכפתור בצד, (להפוך את הסדר שלהם) אני מקווה שהבנתם מה אני שואל כי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב, האם אפשר לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.