Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שומע חלש מהרמקולים של המחשב ובאוזניות שומעים מעולה עידכנתי את כול הדרייברים לכרטיס קול של realtak לא עזר מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי וינדוס 7 אולטימט על מחשב נייד מסוג: LG M1 KB77E. לאחר ההתקנה - הפעלתי את WINDOWS UPDATE והרצתי לו עידכון שטוף ורציני. (כמו כן, גיליתי להפתעתי שהדרייבר של ה VIDEO אינו נתמך כלל בוינדוס 7)* כך שאין WINDOWS AERO.. לאחר שהפעלתי מחדש, להפתעתי קיבלתי מסך שחור. א) המחשב כן עולה במצב בטוח+רשת ב) גלשתי בעשרות פורומים וקראתי עשרות תשובות..אלו "הפתרונות" שניסיתי כבר: -- 1) התקנת "התיקון" מחברת האבטחה PRVEX 2) נסיון לשינוי הרזולוציה למירבית ולהפך, כמו כן נסיון לכניסה דרך רזולוציה נמוכה של 800X600 דרך F8 בעליית הוינדוס 3) אין כל קשר לחיבור נוסף של המסך, אני עובד עם המחשב של המחשב נייד בלבד 4) קובץ .BAT בתיקיית STARTUP שכלל כמה פקודות. 5) הסרת כל העדכונים של WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלומות! יש לי WIN 98SE על הארד דיסק פיזי אחד בגודל 15GB, המחולק לשתי מחיצות (C,D) בגדלים שווים, והווינדוס מותקנת ב- C. מערכת הקבצים היא FAT32. אני מעוניין לפרמט את כולו, להשאיר את המחיצות בדרך שבה הן מחולקות כיום (חצי-חצי), להעביר את ההארד דיסק ל NTFS, ולהתקין עליו (ב- C) את WIN XP Home Edition. יש לי דיסקט איתחול של ווינדוס 98, ואת הדיסקים המקוריים של שתי מערכות ההפעלה הנ''ל. אתם יכולים לתת לי הוראות כיצד לבצע את זה? תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בעצמי בהתלבטות. אני חושב, שגם אם ברור לי שאני אספיק לעשות שדרוג רציני למחשב (מעבד ולוח אם וכו'), עדין יש עדיפות לOEM כי אני ארצה שלמערכת הישנה תהיה מערכת הפעלה נורמלית. מחכה לתשובות שלכם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר כמה שניון עולה לי שגיאה http://www.siz.co.il/my/mzjtdkoyzmm3.jpg ולא משנה מה אני לוחץ זה נעלם לשניה ואז חוזר אחרי כמה שניות שוב... איך אני יכול לפתור את זה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה רצינית במחשב שאני לא יכול לשחק במשחקים כמעט מכיוון שהמשחקים נופלים מעצמם.. ניסיתי לעשות המון ושום דבר לא סידר.. עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שבמעבר מוינדוס 7 64 ביט ל32 הבעיה תסתדר? כי לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם כל המשחקים עבדו לי מעולה.. פשוט אני לא רוצה לחזור לXP.. ד"א: יש לי 4 גיגה ראם. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שאני מחליט אם אני בכלל רוצה לשדרג, אני רוצה לבדוק כמה נוח / לא נוח (לדעתי לא נוח) הממשק החדש (זה שבלי ה"התחל") של Windows 8 לעבודה עם מקלדת ועכבר. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודה Setup error: windows character set mismatch! Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed! You have to install windows into a clean directory . Press any key to continue. כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!! זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!! יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי איזה מקלדת מוזרה ומקשי הF משמשים לדברים שונים, נגיד F4 זה "New" , F5 "open".... כדי שהשימוש בהם יהיה שימוש במקשי הf צריך ללחוץ על כפתור בצד "F lock" , עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות שהם ישמשו קודם כל כמקשי F ואם רוצים לעשות את השימושים שכתובים עליהם אני אצטרך ללחוץ על הכפתור בצד, (להפוך את הסדר שלהם) אני מקווה שהבנתם מה אני שואל כי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב, האם אפשר לעשות זאת?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין מה להוסיף מי מהם טוב יותר, למשחקים אנטרנט מוזיקה...??
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי C2D E6600 2GB DDR-2 667MHZ GF8600 256MB 250GB אני הייתי רוצה לדעת איזה וינדוס להתקין XP32\64BIT או בכלל VISTA(יש לי אפשרות להשיג אחד כזה) המחשב ישמש בעיקר למשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מאז המעבר ל-7, ישנם שני דברים שממש מעצבנים אותי (בניגוד לשאר שמעצבנים אותי רק קצת), הראשון, כיצד ניתן לבטל את החיפוש בתוך קבצים? אני רוצה שבתור ברירת מחדל, החיפוש יחפש רק בשמות של הקבצים, ולא בתוכם. והשני, כאשר עושים Alt Tab ב-7, אז הוא מראה את שולחן העבודה בתור אפליקציה שניתן לעבור אליה באמצעות Alt tab. אני מעוניין לבטל את זה, שלעולם השולחן עבודה לא יופיע שם, אבל שעדיין יהיה Preview של החלון שאליו אני רוצה לעבור (ניתן בקלות לחזור ל-Alt tab סטייל XP, שבו אין את השולחן עבודה, אך אז גם מאבדים את ה-Preview של החלון) תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה הזאת קופצת לי כל פעם שאני נכנס ל-ie לאייקון של המחשב שלי וכשאני לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ובעוד כמה מקומות יש לי וינדוס 98
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הדרכה איך ניתן לשנות פונט בXP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-