עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. מקווה שניסחתי את השאלה נכון.. , כאשר אני מדליק את המחשב הדוס עולה ואז יש לי שתיי אפשרויות: windows XP Proffesional ו- windows XP Proffesional Setup איך אפשר להוריד את ההתקנה , כך שהמחשב יעלה אוטומטית על הווינדוס בלי שאני יצטרך לבחור... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להיכנס דרך היוזר אדמיניסטרטור. איל עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לפעמים, בד"כ אחרי הרבה זמן שה-Windows עובד, אני לא מצליח לעשות איתחול חם (דרך Start -> Shut Down). ה-Windows סוגר ישומים ועושה את עצמו כאילו שהוא עומד לעשות איתחול, אבל שום דבר לא קורה, ואני נאלץ לעשות איתחול קר עם Reset (דבר מאוד לא רצוי). יש אפשרות להכריח את Windows בכ"ז לעשות איתחול חם בלי Reset, עם תוכנה אולי (אני מתייחס ל-Windows 2000 Professional SP4)?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by iz,

בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  7. תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  8. מה קרה כאן? כתבתי הסבר שלם ומשום מה לא נקלט בשליחת ההודעה !! (מנהלים?) הסבר: התקנתי WINXP HOME HEBREW לאחר כל התקנה חשובה כמו דרייברים, אטני וירוס + עדכון, אופיס וכו, ביצעתי נקודת שיחזור. השלב האחרון אותו הספקתי לעשות הוא עדכון חלונות מאתר מיקרוסופט, קיבלתי רשימת עדכוני הורדות בנפח של 50 מגה !! חילקתי את ההורדות בשלבים, 15-20 מגה בכל פעם, בשלב השני בזמן קריאת עיתון בכדי להעביר את הזמן, פתאום ההורדה/עידכון נפסק והמחשב איתחל את עצמו. לאחר האיתחול גיליתי שאיני יכול להתחבר לאינטרנט, לאחר בדיקה עצמית + תמיכה (מהספק האינטרנט) מצאתי את הסיבה, גיליתי במנהל ההתקנים התקן רשת נוסף (המופיע בתמונה) עם סימן צהוב, ניסיון להסירו לא הצליח (תמונה מצורפת) גם במצב בטוח לא עזר, אות…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש אומנם אבל שמעתי שיש דברים בווינדוס שסתם מעמיסים על המערכת והם מיותרים. 1 יש אפשרות "להעיף" כל מידי דברים עלמנת להעלות ביצועים ? 2 תיכנות הרגיסטרי - גם פה שמעתי שיש דברים שעוזרים,מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. יש לי המון תיקיות בתיקיה אחת, ואני רוצה להעביר את כל השמות של התיקיות לטקסט. מה הדרך הכי מהירה לעשות אתזה?

11. איך אני יכול להפוך את Explorer לדפדפן הראשי שלי במקום Mozilla Firefox??

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  12. הייתי רוצה לגרום למחשב לקום לבד בשעה מסויימת בימים ראשון עד שישי ממצב של כיבוי רגיל ולהפעיל איזה שיר. 1) האם זה אפשרי? 2) איך עושים את זה?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. בס"ד ראיתי פה כמה אשכולות ולא ענו לי הורדתי חבילה שמתקינה עיברית ששוקלת 200 מגה אבל עדין כל הוינדוס באנגלית רק שעכשיו המחשב קורא עיברית בלי שגיאות. בבקשה זה דחוף לי תודה רבה לעוזרים. וזה החבילה שהורדתי win.XP.Hebrew.Language.Pack תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. היי האם זה אפשרי ביכלל? רוני

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏1GB Kingston Value‎X4 Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Gigabyte ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ קניתי עוד הארד דיסק של 500GB, אני רוצה להתקין על החדש WIN 7 ועליו להפעיל את המחשב שיושב על הארד דיסק הקודם במכונה וירטואלית. האם אפשר לבצע דבר כזה? והאם המפרט של המחשב תומך בכלל במכונה וירטואלית? תודה, חנן

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  18. מבלי לשנות את הרזולוציה בWindows 7 Ultimate.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כמו ב OSX שכל הסרגל כלים נמצאים באמצע פשוט המסך רחב ויותר נוח שהכל מרוכז באמצע אפשרי ?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  20. יש לי משחק כלשהו ששיחקתי הרבה כשהיה לי XP לאחר שעברתי לויסטה המשחק לא עולה..שגיאה כלשהי.. תמונה: מה לעשות? אני חושב שאני צריך משהו שמדמה סביבה של XP או משהו כזה.. תודה ויום טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  21. הכותרת ממצה את השאלה אבל אני אחדד. בהנחה שאני רוצה שהכונן שלי יתמוך ב ACHI ואני לא מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש איך אפשר להתקין את הדרייברים לRAID ו ACHI מתוך מערכת ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Gohan,

איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום, במשרד אדריכלים הוחלף אחד המחשבים העתיקים במחשב חדש עם Windows 8 64bit Home Premium. הבעיה: Autocad Architecture 2008 32bit מסרב להיות מותקן עליו! רק לוחצים על קובץ ההתקנה וישר מתקבלת הודעת השגיאה. ניסיתי לשנות לכל הcompatibility modes שיש אך לא עזר... האם ישנו איזשהו סוג של סימולטור שיכול להריץ הדמייה של Windows XP 32 bit על גבי הווינדוס 8? נגיד כמו שהיה virtual pc לווינדוס 7? ראיתי שאין את זה ב-8... אין אפשרות לקנות גרסה חדשה לאוטוקאד (עניין של 15,000 ש"ח) וגם העובדת שמתמשת במחשב מעדיפה את ה-2008, מה גם שיש בשבילו כל מיני פלאגינים קנויים שבעצמם עלו סכומים נכבדים ולא יעבדו על שום גרסה אחרת. אנא עיזרו, אנו על סף ייאוש.... המפרט של המחשב החדש, אם זה משנה: Intel Quad-…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.