Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הרבה פעמים אני רוצה להשתמש בקראק כלשהו שלרוב מדובר בקובץ EXE שכידוע עלול לעשות צרות במחשב (תלוי במזל שלך ותלוי במה הכניסו שם). כמובן שרוב האנטיווירוסים מזהים את קבצי הEXE כטרויאנס מזיקים. השאלה שלי: מה הפיתרון לבידוד ואבטחת המחשב שלך מנזק שעלול להיגרם לו בעקבות השימוש בקובץ הEXE? 1. פרטישיין נפרד? 2. שימוש במחשב ווירטואלי חינמי (אם יש כזה דבר בכלל)? 3. פתיחת User חדש בWindows ולנסות להתקין עליו? האמת שאין לי רעיונות ובגלל זה העלתי את השאלה כאן באתר. תודה
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למנוע מצב שאני על הדפדפן ובאותו זמן פתוח תוכנה אחרת או CONTROL PANEL שאם אני לוחץ על הדפדפן למשל זה מעלים את המסך של התוכנה האחרת שפתחתי וגם להפך ככה שאני לא צריך לסגור/למזער את הדפדפן בשביל לראות את התוכנה השנייה שפעילה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
בעיה אם explorer.exe שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום בדקתי אם SPYWARE DOCTOR וזה לא עזר כלום עשיתי sfc /scannow ולא עזר כלום יש לי WINDOWS XP PRO מעבד Q-8300 זכרון 3GB בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 גרסת 64 ביט הנה רשימת הבעיות שיש לי בינתיים: נראה שהמחשב פשוט לא נכבה - מאז שקיבלתי אותו לא יצא לי להשתמש באופציית הכיבוי (הוא דיי חדש) אבל השתמשתי ב Restart, וכשאני בוחר Restart כתוב לי Windows is shutting down במשך כמה דקות, לא כתוב שזה מתקין עדכונים או שומר את ההגדרות שלי (כמו שהיה Windows XP) (זה נגמר כשאני מכריח אותו לכבות את עצמו - לחיצה ארוכה על הכפתור) כשהמחשב חוזר ממצב שינה, הראוטר פשוט לא עובד (הוא מחובר ב-USB ולא הצלחתי להתקין לו דרייברים) נראה שמגיע אליו חשמל אבל המחשב מתייחס לזה כאילו אין ראוטר, גם לנתק אותו ולחבר מחדש לא עובד - אני צריך לעשות ריסטרט יש את ה Troubleshoot של וינדוס שאומר לי שלא מחובר ראוטר, או שהוא פגום אגב, העכבר שבו אני משתמש…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה להוציא "באופן בטוח" USB מהמחשב, אז בדר"כ, או עד היום היתה מופיעה לי הודעה שאפשר להוציא. פתאום עכשיו ההודעה הזאת לא מופיעה, וכן אפשר להוציא בטוח, אבל ההודעה אינה מופיעה יותר. יש לי windows 7. אפשר עזרה בבקשה? תודה רבה.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחיל לי באג בחיפוש של ווינדוס 7. בחיפוש של שורת ההתחל. לא משנה מה אני רושם הוא מוציא לי קובץ לא מזוהה בשם "תוכניות", קובץ מוזר שאין לו נתיב ואין אפשרות לפתוח אותו. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
היי, מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל לא לזהות שום התקן USB שאני מחבר..חוץ מאלה שמחוברים אליו ולא נותקו , פתחתי את המחשב לנקות וניתקתי את כל הכבלים עכשיו כשאני מחבר בחזרה הוא לא מזהה לי את העכבר (usb) וגם החיבור PS2 של העכבר לא מזהה אני תקוע בלי עכבר ולא יודע מה לעשות רק המקלדת עובדת בחיבור PS2 הסגול . כנ"ל הכרטיס רשת שכל פעם שעושים רסטרט לא עובד וצריך ללכת לdevice manager ולעשות disable/enable , אם כי אותה שיטה לא עובדת בעבור הקונטרולרים של הusb במנהל התקנים ואני גם לא יכולי להגיע אליהם בלי עכבר אני תקוע לגמרי !! תעזרו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב אחד WIN7 של 32 ביט ובשני WIN7 של 64 ביט עכשיו אני יצרתי קבוצה ביתית במחשב עם מערכת ההפעלה של 64 ביט. במחשב עם מערכת ה32 ביט אני מנשא להצטרף אבל כול הזמן הוא רושם לי שלא ניתן להצטרף לקבוצה הביתית(הסיסמה שרשמתי היא נכונה) יש למשהו רעיון למה זה? בעבר ששניהם היו על 32 ביט הצלחתי ליצור קבוצה ביתית אבל עכשיו משום מה זה לא מצליח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מ.ההפעלה שלי (WIN7 ULT) יושב על כונן SSD של KINGSTON - 30GB. בגלל הגודל המאוד מצומצם אני תמיד נמצא על הגבול מבחינת מקום. כל תכנה שאני מתקין אני מוודא שהיא לא תותקן על הPROGRAM FILES המקורי של WINDOWS אלא על כונן אחר. הPAGEFILE גם קבעתי לכונן אחר. בכל הדפדפנים הגדרתי שמירה בכונן אחר. ועדיין הכונן מתמלא לי עד הסוף. הדברים שלא בשליטתי הם ה DOCUMENTS וגם PROGRAM FILES שלא שואלים אותי איפה להתקין. האם ניתן להגיד לWIN ששני הגורמים הללו יהיו על כונן אחר? איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
הי, תיקיית התמונות שלי (10 גיגה) הייתה ממויינת לא רע. כל חיבור של המצלמה יצר תיקייה חדשה לפי תאריך. אבל היו לי עשרות כאלו אז רציתי לעשות קצת סדר. טעות!!!!! העתקתי בטעות את כל התמונות לתיקיית השורש. עכשיו אני רוצה למיין חזרה ויש לי בעייה. קודם כל אני רואה את תאריך הקובץ כתאריך ההעתקה כך שאני לא יכול למיין לפי תאריך. חוץ מזה 10K קבצים בתיקייה אחת - קשה לאקספלורר להציג... יש לציין שבפיקסה אם אני נכנס לתצוגת TIMELINE הכל מסודר יפה אבל אי אפשר מהתצוגה הזו להעביר לתיקיות אחרות. ניסיתי להריץ איזה XCOPY עם תיחום תאריך וזה לא עבד יפה. בטח יש למישהו רעיון שלא חשבתי עליו בגלל היאוש :-[ כעקרון אם היה כלי אוטומאטי שמעתיק לתיקיות לפי חודשים (כל מרץ 2010 לתיקייה חדשה, כל א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום במחשב ה xp של חברה שלי יש תקלה מוזרה. שהיא צופה בדף עם מספר תיקיות בתצוגת "thumbnails" רואים בתוך אותן תיקיות תמונות שלא קיימות באותן תיקיות ומעולם גם לא היו שם. גם אותן תמונות מעולם לא היו במחשב שלה. לפעמים התמונה ממש בזמן אמת פתאום מופיעה. סרקנו לוירוסים ו spy וכד' הכל נקי 0 תוצאות יש למישהו מושג מה קורה כאן ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate 32-bit. לאחרונה עקב בעיה ב- WMP ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את WMP ואת WMC בעזרת turn features on and off ההסרה עברה בצורה חלקה אך כאשר סימנתי שאני רוצה להתקין תוכנות אלו מחדש, המחשב התחיל לשחזר את התוכנות ואז הופיעה לי הודעה של הערה, An error has occured. not all of the features were sucessfully changed אין ברשותי דיסק של מערכת ההפעלה (הכנתי דיסק של ה-recovery ) מה עליי לעשות כדי להתקין תוכנות אלו מחדש?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נכנסו לי למחשב 2 יוזרים חדשים אני כן רואה את התקיות שלהם ב"מסמכים שלי" (עם שם היוזר שלהם אך כאשר אני ניגש לחשבונות משתמשים אני לא רואה אותם (גם לא בניהול->משתמשים) כיצד אני יכול להסיר אותם מהמהחשב שלי? (אני אדמין)
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי מחוברת למחשב בעזרת חיבור HDMI כאשר אני צופה בסרטי HD המחשב מקרטע קצת.. אבל בלי חיבור לטלוזייה הסרטים פועלים בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה? כי המפרט שלי נראה לי לא סביר שיעשה לי בעיות כאלה.. יש לי וינדוס 7 AMD ATHLON II X3 435 BOX 4 גיגה זיכרון ati radeon hd 4200 HD תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ! ראיתי למכירה את המערכת הפעלה (64 ביט) בשפה האנגלית וגם בשפה העברית - יש הבדלים ביניהן ? אני יודע שאפשר להוריד עדכון עברית הרי.. אז מה בעצם ההבדל ? אני מתכוון להוריד את העדכון ולהתקין שיהיה בעברית וכרגע הזמנתי באנגלית, לבקש להחליף לעברית ? (עוד לא מאוחר לשינוי). פשוט מסקרן אותי מה ההבדל בעצם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך להגדיר חיבור אוטומטי ישיר לאינטרנט בהפעלת המחשב ? פעם עשיתי זאת ב WIN XP אבל לא מצליח לבצע זאת ב WIN7 מערכת WIN7 החיבור לאינטרנט ADSL לא כבלים. החייגן tnn -aztech 600 לא אלחוטי וללא רשת בבית אלא מחשב 1 בלבד. מישהו יודע כיצד להגדיר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום למומחים איך משנים את עליית המחשב- אני רוצה לבטל את מסך ה"יוזרים" רוצה שהמחשב יעלה ישר לדסקטופ.- גם כשהמחשב חוזר מתרדמת כיבוי המסך וגם כשאני מדליק אותו את הסיסמה של יוזר המנהל כבר ביטלתי מערכת ההפעלה היא XP HOME תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 64-bit. בתקופה האחרונה הופיעה במחשב תופעה מוזרה - מוזיקה שמושמעת משום מקום. בפעם האחרונה שזה קרה החלטתי לחפש את המקור. סגרתי את כל דפדפני האינטרנט הפתוחים, סגרתי את כל התוכנות ב- Task Bar, וידאתי שאף תוכנת מוזיקה לא פתוחה, ולבסוף (כששום דבר לא עזר) בדקתי את ה- Task Manager. אפילו שם לא היתה אפליקציה שעבדה ברקע. התחלתי גם לסגור תהליכים (Processes) באותו חלון, ושום דבר לא עזר. המוזיקה המשיכה להתנגן באין מפריע. היא הפסיקה רק כשביצעתי אתחול. יש למישהו רעיון/פתרון?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה בימים האחרונים כשאני מחפש תוכנית או קובץ דרך תפריט ההתחלת ב-WINDOWS 7, אני לא מקבל תוצאות חיפוש אמיתיות, אלא קיצור דרך ל-Programs אם אני מחפש שם של תוכנית, Documents אם אני מחפש שם שקיים במסמכים שלי או Control Panel, וכשאני לוחץ על הקישורים האלה מופיעה הודעה שאומרת שהגדרות האבטחה של האינטרנט שלי (לא הצלחתי להבין למה הם מתכוונים) חוסמות קובץ אחד או יותר מלהיפתח. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה, בן. עריכה: פתרתי את הבעיה, כנראה היה מפתח REGISTRY תקול: http://www.sevenforums.com/general-discussion/10734-search-start-menu-broken-2.html#post217162
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה עזרה כי אני כבר מיואש לגבי הפעלת WINXP וWIN7 על אותה המערכת... מה שקרה זה שעל המערכת שלי היה מותקן WIN7. בעקבות חוסר תאימות לכמה תוכנות ומשחקים החלטתי להתקין בנוסף לWIN7 גם WIN XP על המערכת... פתחתי פרטישין חדש על הארד דיסק נוסף שיש לי במחשב ולא על ההארד דיסק שמותקן עליו הWIN 7 התקנתי את הWIN XP והכל הלך חלק עד סיום ההתקנה שבו גילתי שהWIN XP פשוט השתלט לי על המחשב לחלוטין... כשעולה הBOOT הוא פשוט נותן לי בחירה בין שני WIN XP כשאת האחד הוא מפעיל ובשני הוא אומר שחסרים קבצים... ניסתי כל מיני תוכנות מנהלי בוט למינהים בכדי לפתור את הבעייה כדי שאני אוכל לעבוד עם שני מערכות ההפעלה אך ללא הצלחה... כרגע המצב הנתון הוא כך כונן C מכיל את WIN 7 על הארד דיסק 1 כונן D…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-