Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 גירסה f2 כאשר מותקן אליו win xp המחשב מזהה התקני usb (מקלדת, DOK , עכבר) בלי בעיה, כאשר אני מתקין עליו win7 המחשב מפסיק לזהות את יציאות הUSB גם בשלב עוד לפני עליית הwindows (כשלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS) כאשר פניתי בפורום לתמיכה של חברת gigabyte קיבלתי תשובה שלוח האם לא בהכרח אמור לעבוד מול WIN7 והפתרון הוא להתקין XP (מה שנראה לי קצת לא הגיוני) האם יש פתרון אחר כדי שאני יוכל להתקין win7 ועדיין המחשב יזהה את הUSB?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, לא יודע לאן זה קשור, מקווה שלכאן. במידה ולא אשמח אם זה יועבר. אם אני מריץ VIRTUAL MACHINE שמדמה ווינדוס/לינוקס/מק על ווינדוס עד כמה היא תהיה עצמאית מבחינת ניהול הדרייברים? למשל, היא תזהה את הלוח אם והכרטיסים בעצמה או שהיא תעזר איכשהו במערכת הפעלה הקיימת? לדוגמה אם יש לנו כרטיס/התקן כלשהו שמערכת ההפעלה משביתה ולא מאפשר לעשות בו שימוש - האם הרצת מכונה וירטואלית תפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפלה בידי הזדמנות לנסות את הווינדוס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מישהו יוכל לפרט בכללי מה זה, ובמה הוא שונה מ-Windows XP? 2) הדרייברים של ווינדוס XP עובדים עליו? או שצריך דרייברים אחרים? 3) האם סביבת העבודה שלו שונה מ-Windows XP? 4) תוכנות ומשחקים עובדים עליו "כרגיל" כמו ב-Windows XP? אין צורך בתאימות מיוחדת? אלה הם השאלות לבינתיים... אם יהיה עוד שאלות אני אשאל... תודה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i wanted to know how to add hebrew support in windows xp professional ediotion ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 גרסאת ה64 ביט וכבר 3 פעמים שהוא עשה לי מסך כחול ולאחריו ריסט למערת הפעלה (פעמיים בלילה כשלא ראיתי ופעם אחת ממש עכשו באמצה שימוש) העלתי לפה את קבצי הMinidump מישהו יכול בבקשה להגיד לי ממה נגרמת הבעיה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי חנות שמוכרת WIN 8 במחיר מגוחך. השאלה מאיפה אני מוריד WINDOWS 8 מקורי מהאתר של מיקרוסופט? ועוד שאלה, אם אני מפרמט את המחשב, ה CD KEY עדיין יעבוד? אני מתכוון לרישיון מהאתר : https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN10 על דיסק אחד ושני, 2 בוטים. (אל תשאלו למה). כל הגדרה שאני משנה במערכת הפעלה אחת זה עובר למערכת הפעלה שניה. שיניתי startup לתוכנה מסויימת, זה עובר גם למערכת הפעלה השניה. שיניתי הגדרות שולחן עבודה למערכת הפעלה ראשונה, זה שוב פעם עובר גם למערכת הפעלה השניה. לא פלא שגם במערכת הפעלה שניה יש לי את אותן הבאגים והבעיות שיש לי בראשונה (בגלל זה גם התקנתי WIN10 שוב פעם). עם כל כך הרבה בעיות למה WIN10 מקבל כל כך הרבה ביקורות טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודה Setup error: windows character set mismatch! Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed! You have to install windows into a clean directory . Press any key to continue. כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית, ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית) סיבכתי את העניין, יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן, אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית? מדובר גם על וויסטה וגם על XP (שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה) תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. העדכון הגדול האחרון ( עדכון סתיו ) כבר מאחורינו, אבל זה לא מפריע למייקרוסופט להוציא ל - fast ring עדכון עם תוספות ושינויים משמעותיים שמן הסתם יתגלגלו אלינו בעדכון הגדול הבא, למרות שתכונה או שתיים היו צריכות להיכלל כבר בעדכון סתיו. בקיצור, הנה מי נגד מי - https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/ תהנו !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב משאבי המערכת נמצאים בסביבות ה-80%. לאחר מספר שעות הם יורדים בקצב די מהיר, מבלי שאני אפעיל איזשהן תוכנות זוללות זיכרון, אלא פשוט המחשב נשאר מחובר לאינטרנט. בעבר יכולתי להישאר שבוע שלם מחובר לאינטרנט ללא בעיות, אך עכשיו משאבי המערכת יורדים בקצב מהיר משום מה עד למצב בו המחשב זוחל, המחשב מתחיל להתחרפן ולא נותרת לי ברירה אלא לצאת לריסט. כרגע לאחר 28 שעות רצופות של חיבור לאינטרנט משאבי המערכת עומדים על 26%, וממשיכים לרדת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגרסה שיש לי היא גרסת שידרוג מ - windows xp כרגע מותקן על C רוצה להעביר לכונן SSD איך אני עושה זאות? ואיך אני משאיר שהשם של כונן ה SSD יהיה C כדי שכל התוכנות (שמותקנות על דיסק קשיח שלישי) יפעלו כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-