עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xtract1,

ארחיב קצת : בבית יש לי וינדוס 10 עם "אפליקצית" הדואר - התחברתי למייל של המשרד IMAP בלי שום בעיה ובשתי דק'. במשרד עצמו עשיתי אותו דבר והוא נשאר תקוע על : " מחפש את ההגדרות שלך" (אחרי שהכנסתי שם משתמש וסיסמא) במשך שעות..אפילו כל הלילה האחרון... עשיתי ריסט לתוכנה - לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום אני מישתמש חלונות 7 פרו, אני שכחתי סיסמה בכניסה win. הורדתי תוכנה אקטיב בוט. וביטלתי סיסמה. ועליתי חלונות 7 וניכנסתי לשולחן העבודה. אבל פתאום יש הודעה חלון קטן בצד שמאל למטה ליד שעון. כתוב "שקול לשנות את הסיסמה שלך" זה חוזר לי כמה פעמיים הודעה. איך מפסיקים את ההודעה הזה, וגם לא יעשה שינויי סיסמה או לייצר סיסמה חדש? אני חושב צריך להיות בהגדרות regedit לימצוא שם ביטול חלון הודעה הזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכם אנשים... יש לי שאלה קטנה אתם מבטלים את האפקטים של הווינדוס ? כל הה APPERANCE ... תודה .. סתם מסקרן אותי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני קונה לוח אם חדש, וחשבתי שכדאי לפרמט ולהתקין מחדש כדי למנוע בעיות של דריברים והתנגשויות וגם בשביל סופסוף לעשות התקנה נקייה ולדלג על כל הטעויות שעשיתי בזמנו. הבעיה היא שאני לא יודע אם הרשיון שלי תקף להתקנה שנייה על אותו המחשב, איך אני עושה זאת? האם הרשיון של השדרוג יאפשר לי התקנה נקייה? במידה ואין לי את מספר הרשיון אני יכול לבקש שישלחו לי אותו שוב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום! יש לי וינדוס XP עם SP3. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך הטעינה של הוינדוס ואז קורה אחד מהשניים: או שהוא נתקע שם בלי להמשיך לחלון של "ברוך הבא לוינדוס..." או שהוא מסיים את הטעינה ומגיע למסך שחור ושם נתקע (המסך לא נכבה). כשאני נכנס למצב בטוח ומבצע שחזור מערכת, לא משנה לאיזה תאריך אני משנה, השחזור לא מתבצע ואני מקבל את ההודעה הבאה: הסיפור: אתמול המסנג'ר עשה לי בעיות. הוא התחיל לקרוס מיד אחרי שמפעילים אותו. הנה הודעת השגיאה של המסנג'ר: במקביל, גם העידכונים של האנטיוירוס (kaspersky internet security 2007) הפסיקו לעבוד. יש רשיון לאנטיוירוס, פשוט העדכונים לא הגיבו. בדקתי באינטרנט מה זה ה-"nmdfgds.dll" הזה (מה שגרם למסנג'ר לקרוס) והבנתי שזה סוג וירוס…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KoM,

איך אני עושה את זה וגם מצליח לשמור על קבצי הבוט החיוניים לוינדוס 2000 שלי ? כמובן שהעדיפות היא להתקנה חדשה...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by דני זוקו,

ויסטה 86 ביט אמורה לעלות חלק על: 4 גיגה 800 core 2 dou e8400 ו- 9800gtx ?????????

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by danezeq,

אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה מערכת הפעלה יותר טובה לדעתכם ? :-X 2000 או 98 :saint: תכתבו למה אתם חושבים ככה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by GamePad,

does anybody knows where i can find a driver for dynamode smanrt express v92?? and by the way is there an upgrade or something for xp so i can write in hebrew?? thanks

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, זו בעייה סופר קטנה אבל סופר מעצבנת. ממתי שפרמטתי את המחשב כשאני עושה copy paste לקבצים, אין בעייה להדביק אותם לתיקייה אחרת, אבל הם נכנסים לשם ומתערבבים עם יתר הקבצים ולא רואה אותם מסומנים כמו קודם. כך שבעצם אם אני מעתיק כמה קבצים לתיקייה בה יש כבר כמה מאות קבצים אני צריך להתחיל לחפש אותם ידנית. מישהו מכיר פתרון לבעייה?

15. שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bronco,

לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by The Terminator,

היי, יש לי WIN XP PRO וחוץ מאם אני מכבה את המחשב בריסט או סתם מכבה אותו אז עולה ה SCANDISK. האם יש אפשרות להעלות אותו באמצע השימוש בחלונות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני משתמש בחלונות 7 H.P שפה עברית חלונות לא עולה רואים רק שחור ורק עכבר זז. וגם מצב בטוח לא עולה רק שחור זז עכבר. אני מעלה תוכנה חיצוני ERD בוט. תעזרו לי איך לימצוא קבצים של חלונות 7 בתוך התיקייה כמה קבצים לימחוק קבצים למשל : איזה קבצים של דרייבר כרטיס מסך לימחוק כדי ליבדוק להפעיל מחדש חלונות 7 לעלות רגיל וכאילו חלונות לא מוצא דרייבר כרטיס מסך חדש. ואז רואים חלונות עולה ורואים שולחן העבודה ומתקין דרייבר מחדש כ. מסך רגיל לא דרייבר של geforce שהכל עובד אז מתקין דרייבר כרטיס מסך מקורי.ובסוף הכל תקין. אל תידאגו לי לפני שאני מוחק קבצים אני מגבה גיבויי קבצים. אגב: אני בדקתי דיסק קשיח - הוא תקין גם בדקתי זיכרון - תקינים. לתמיכה מיקרוסופט אתם מכירים קבצים דרייברים נימצאים בת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by elixvx,

לפני כשבוע התקנתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 גרסאת ה64 ביט וכבר 3 פעמים שהוא עשה לי מסך כחול ולאחריו ריסט למערת הפעלה (פעמיים בלילה כשלא ראיתי ופעם אחת ממש עכשו באמצה שימוש) העלתי לפה את קבצי הMinidump מישהו יכול בבקשה להגיד לי ממה נגרמת הבעיה תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by niva401,

רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אחרי פרמוט המחשב ,המחשב הגיב בצורה מהירה בווינדוס וגם בגוגל כרום ! אחרי עדכון עדכונים של הווינדוס הוא נהיה פחות מהיר עכשיו גלשתי באקספלורר לראשונה אחרי עדכונים של הווינדוס , ופשוט חווית גלישה גועלית ! וגם היה דילי בהקלדה של טקסט בתוך הפורום hwzone.. דרך אקספלורר , יעני הקלדתי והיה מין תקיעה והדפדפן גם לא הגיב . האם זה הדפדפן הוא דפדפן הכי גרוע בעולם ויותר גרוע מימה שאפשר לתאר או שזה משהו אחר? והאם העדכונים הם מכבידים על המחשב עושים משהו שלא הייתי רוצה ? למה צריך עדכונים ? והאם אפשר לא להתקין אותם? לקח לי כמה שעות להתקין את כל החרא הזה שנקרא עדכונים תודה חברים בבקשה עזרו לי ולא להגיד לי לקנות SSD או משהו כזה כי אני לפני קניית מחשב ואני לא הולך להשקיע בSSD ובלי שום קש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, יש לי מחשב נייד לנובו G550 עם חלונות 7 ואני רוצה לשדרג לחלונות 10. יש את האפשרות הזו לשדרג לחלונות 10 ושאני בוחר: שדרג עכשיו - המחשב נתקע מיד על restarting pc ולא ממשיך יותר. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

25. שלום לכולם איזו גירסא של ווינדוס 7 מומלץ להתקין על המערכת הזו- Intel Pentium G620 2.6Ghz Gigabyte H61M Kingston 4 GB DDR III MHz HDD 1TB GT520 1G DDR3 HDMI x32 \ x64 ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים