עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oryosef1,

שלום! שאני לוחץ על התחל- עזרה ותמיכה וזה סוגר את ההתחל וכאילו פותח את העזרה (לשנייה יש שעון חול בעכבר) וכלום לא קורה!!! זה קורה לי גם אם נגיד יש לי בעייה במדפסת ואני לוחץ על פתרון בעיות קיצר העזרה במחשב שלי לא עובד!! יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מישו יכול לעזור לי איך אני מחזיר את העזרה???

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית, ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית) סיבכתי את העניין, יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן, אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית? מדובר גם על וויסטה וגם על XP (שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה) תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ithamar21,

שלום. כרגע יש לי ווינדוס 10 גרסה 1166 משהו כזה ויש לי עדכון tm1 הגרסה החדשה והאחרונה. העדכון יורד מתקין שלב ראשון ומבקש לעשות ריסט אני עושה הוא עולה ומתחיל התקנה ונתקעת על 25 אחוז במשך שעות לא השתנה דבר. מישהו מכיר פיתרון לזה? או שפשוט להוריד את הגרסא האחרונה ולפרמט דרך הבוט?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eozeri,

אהלן, פתאום שמתי לב שהמחשב איטי מתמיד, אז מעבר לזה שרק ליבה אחת עובדת מתוך 2 (יודעים איך להפעיל את השנייה) החלטתי לבטל את הPaging. בכונן היחיד שהיה מופעל, שיניתי ל No paging file. אבל מסתבר שעדיין הוא משתמש בזיכרון וירטואלי... למרות שחצי מהזכרון הפיזי לא בשימוש (980M תפוסים מתוך 2G) אז איך מבטלים את הזכרון הוירטואלי לגמרי? תודה רבה, אייל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asmon,

בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kfirr1,

בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amir-16,

שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי בעיה מוזרה עם הויסטה שלי (ultimate) - אני מעבירה תמונות מהמצלמה שלי למחשב והתמונות מוצגות כאילו יש רוויה של צבעים. אם אני אשלח למישהו את התמונות הוא יראה אותם בסדר גמור, אבל על המחשב הן מוצגות מעוות. לא מצליחה להבין למה. זה קורה עם כל מצלמה, כך שזו לא בעיה במצלמה. זה קרה גם אחרי שפירמטתי את המערכת שוב. רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bronco,

האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yaniv_appX,

עדין לא החלה אצלי ההורדה של הוינדוס החדש , יש איזו אפשרות להפעיל אותה ולגרום לכך שכבר יתחיל לרדת אצלי ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם! לפני שלושה ימים התקנתי את ה-WINDOWS 7 ULTIMATE, העברתי את כל הקבצים שאני זקוק להם מ-C ל-D, מחקתי את C, פתחתי מחדש והתקנתי עליו את WINDOWS 7 ULTIMATE שהורדתי ישירות מאתר מייקרוסופט. המערכת הינה 64 ביט, והמפרט שלי הוא: Intel E8400 Gigabye EP45-DS3R ATI HD4850 HEC 550W 4GB KINGSTON DDR2 800MHZ בפעם הראשונה שפירמטתי הבעיה הייתה חמורה עוד יותר, המחשב כיבה את עצמו ועשה ריסטרט אחת ל-10 דקות בערך, אתמול התעצבנתי ממש על הקטע הזה ופירמטתי שוב, בלילה, ועכשיו המחשב נכבה אחת לשעה בערך ולא עושה ריסטרט, בד"כ כשהמחשב מתכבה הוא בהליך של משהו קטן כמו להוריד משהו או סתם לגלוש באינטרנט, ולא משהו רציני ומכביד. אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות, ההודעה שאני מקבל כשהמחשב נדלק אחרי שהו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mMmSaK,

שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by eranmor,

לאחר חיפושים רבים לא מצאתי אמה שחיפשתי... אז תסבירו לי בבקשה... איך לעזאזל אני עושה תקליטון את של XP??? אם פספסתי איזה תראד שדיבר על זה אז בבקשה תנו לי לינק אליו תודץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המחשב ועובר את החלון של ה logon, לפני טעינה מלאה של שולחן העבודה אני מקבל שגיאה windows explorer has stopped working ואז ישר אחריה windows explorer restarting ושוב חוזר על אותו הדבר כל הזמן. זה קרה לי רגע אחרי שהשתמשתי ב mkvmerge כדי לערוך סאונד מקובץ וידיאו, לאחר ששמרתי את הקובץ רק כשהסאונד נמצא בו על שולחן העבודה אירעה השגיאה. אני נמצא כרגע ב safe mode וכשאני מנסה למחוק את הקובץ הזה מהשולחן עבודה אני לא מצליח, הוא פשוט לא נמחק, ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כדי למחוק אותו והן נתקעות, ניסיתי לשנות את שמו + הסיומת וכל שולחן העבודה ב safe mode נתקע. (הקובץ עצמו כניראה פגום, כמה נגנים רשמו שהקובץ לא טוב). כנראה הגורם לבעיה זה הקובץ הספציפי הזה... …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המחשב שלי לא מראה את האייקון של "הוצאת חומרה באופן בטוח" וכל פעם שאני מחבר את הIRIVER H320 שלי אני נאלץ פשוט לנתק אותו! מישהו יודע מה אפשר לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by GuGuSH,

היי, אני רוצה לדעת עד כמה FAT32 היא מחיצה יעילה בגדלים גדולים (עשרות עד מאות Giga) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 בכונן E עם דיסק התקנה חוקית בכונן C ישנה מערכת הפעלה XP איני מצליח למחוק אותה באמצעות אתחול איך בכל זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. עד עכשיו השתמשתי ב CHROME והוא אחלה והיה בו מותקן ADblock PLUS שהתמודד מצויין מול חלונות עם פרסומות שנפתחים בעצמם. עכשיו שדרגתי ל IE10 ובשימוש של יומים/יומיים נראה גם כדפדפן מצויין רק הבעיה איתו שמדי פעם נפתחים חלונות עם פרסומות שזה מציק. השאלה אם יד דבר כזה פנימי או חיצוני בדומה ל ADblock עבור IE10 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by אנדי,

שלום לכם, ניסיתי לצור התחברות לאינטרנט מחלונות 7, ולצורך כך השתמשתי בהנחיות כתובות שהוצאתי מהאתר של נטויז'ן (שהיא ספקית האינטרנט), עבור מערכת XP, מאחר ולא מצאתי אצלם הנחיות דומות עבור '7'. אמנם היו כמה הבדלים בתהליך, ועשיתי לפחות שני נסיונות ליצור חייגן, אך שניהם נכשלו. מישהו יכול לכוון אותי למדריך כלשהו שבו כתוב איך עושים את זה נכון (חיבור דרך כבלים)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.