עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מעבד קוואד סטיפינג... עכשוי מה כדאי לי ומה יעבוד יותר טוב על המערכת שלי 64 ביט או 32 ביט? ואם יש הבדל בין גירסת ריטל לגירסה הרגילה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. האם ווינדוס XP"מותאם "\ ומופחת דרייברים וכו' יותר קל למחשב? לא מבחינת מקום על ההארד דיסק... האם זה באמת משמעותי למחשבים ישנים (CELERON 600 128MEGA) מקל על המעבד וכו'?....או שזה רק עניין של מקום על ההארד דיסק? ראיתי שיש אפשרות לעשות את זה וראיתי גרסאות כאלה שקיימות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rotman,

שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN. העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2 כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע. כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב אז כמו שנאמר בכותרת, התופעה חוזרת על עצמה כל הזמן וזה די מציק למען האמת. ניסיתי למצוא פתרונות בגוגל אבל נראה שאין לזה משהו רשמי. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bezangeloo,

קבצים שעורכים את הרג'יסטרי. אין לי מושג איך לכתוב קובץ שכזה. יש כמה עריכות כמעט-קבועות שאני עושה על מחשבים, וזה יוכל לחסוך לי מעט זמן. תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב. נתבקשתי לעזור לאבי במשרד שלו. מדובר על משרד עם 5 עמדות מחשב. כדי להפחית סיכונים, הייתי מאוד רוצה להיות מסוגל להגביל את המשתמשים. למשל - למנוע מהם התקנת תוכנות על המחשב, התקנה של סרגלי כלים, וכן הלאה. הבעיה - אני לא כל כך יודע איך מבצעים זאת. אשמח אם אוכל לקבל עזרה (אולי אפילו לינק?). תודה מראש!

8. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

9. Started by oded6188,

הרצתי תיקון ללוינדוס (Repair Installation) בעזרת אותו הדיסק שהתקנתי את הוינדוס שמותקן בסוף ההתקנה המחשב נכבה, וכל פעם שהו אנדלק אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה: Stop: 0x0000007b ולאחר פחות משנייה המחשב מתרסק. הרצתי Chkdsk ולא עזר איזה עוד אפשרויות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום רב, לאחר שבאתי לתקן מחשב שלא זז, סרקתי לו וירוסים, מצא 110 וירוסים, לאחר ההסרה כנראה שהאנטי וירוס מחק גם קבצי מערכת חשובים, המחשב מצליח לעשות BOOT, מגיע לוינדוס אחרי שעשיתי LOG IN ,המחשב קורס אחרי כמה שניות ונותן מסך כחול לחצי שניה וREBOOT ניסתי ב ERD, ניסיתי מצב בטוח שלא עובד, ניסתי RECOVERY CONSOLE, לא עובד, ניסיתי Hiren's BootCD, שום דבר לא עזר גם SFC אי אפשר לעשות הקבצים מאוד חשובים ואני צריך לעבוד עם המערכת ההפעלה הספציפית הזאת. מערכת הפעלה של XP PRO' תודה לכולם !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LoK_fanboy,

היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי. אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם: 1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר? מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת? 2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחר הסרת תוכנה, נשאר ערך מסויים בהרבה מאוד מקומות ברגיסטרי. איזו תוכנה יכולה למחוק בפעם אחת את הערך הזה מכל המקומות באופן אוטומטי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי Windows 7 ותמיד עיניין אותי לדעת האם העדכוני אבטחה וכל שאר העדכונים שמוציאה Microsoft ב-Windows Update פוגעת \ מאיטה את ביצועי המחשב???? מומלץ להתקין את כל העדכונים החדשים בכל פעם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by YinnoN,

שלום. לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwin איך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by אנדי,

לפני זמן מה היתה לי ככל הנראה חדירה למערכת (XP pro) וקובץ בשם lsass.exe הושתל לי בתיקיית מצביעי העכבר (cursors) שנמצאת בתוך תיקיית הקבצים של חלונות. הקובץ ההוא אמנם סולק כבר מזמן, אבל מאז, בכל אתחול של המערכת קופצת לי מול העיניים הודעה ולפיה הקובץ הזה לא נמצא. כלומר, ישנו איזה תהליך או שירות שנוצרו בעת ההדבקה, שמופעלים בעת האתחול, ומחפשים את הקובץ הזה. יש מישהו מכם שיודע באיזה תהליך/שירות וכו' מדובר, כך שניתן יהיה סופסוף להפטר ממנו סופית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. באתר THENET.CO.IL מדברים על תוכנה לביטול הגנת העתקות של XP מישהו יוגע על מה מדובר ? איפה מורדים אותה וכוי.... קישור לכתבה http://www.thenet.co.il/ts.cgi?tsscript=msn/news&path=400&id=135448

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by se7en,

האם יש אפשרות ב-XP לעשות גיבוי בלחיצה אחת. אני רוצה לחבר פעם בשבוע Disk On Key ובלחיצה אחת לגבות את ה-My Documents . משהוא דומה ל-My Briefcase ב-98.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by omri123,

יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני נסיתי איזה 50 פעמים(אולי יותר)להתקין את windows xp ps2 והמחשב כל הזמן נתקע בהתחלה של ההתקנה(לפני הפירמוט) מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by the unleashed,

בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.