עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by teh1archon,

שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.

2. Started by אנדי,

לפני זמן מה היתה לי ככל הנראה חדירה למערכת (XP pro) וקובץ בשם lsass.exe הושתל לי בתיקיית מצביעי העכבר (cursors) שנמצאת בתוך תיקיית הקבצים של חלונות. הקובץ ההוא אמנם סולק כבר מזמן, אבל מאז, בכל אתחול של המערכת קופצת לי מול העיניים הודעה ולפיה הקובץ הזה לא נמצא. כלומר, ישנו איזה תהליך או שירות שנוצרו בעת ההדבקה, שמופעלים בעת האתחול, ומחפשים את הקובץ הזה. יש מישהו מכם שיודע באיזה תהליך/שירות וכו' מדובר, כך שניתן יהיה סופסוף להפטר ממנו סופית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by isotoper,

שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לא יודע איך זה קרה אבל נעלם כל הסרגל שם עם השורה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Xite,

היי חבר'ה אני מנסה לשנות את נתיב שולחן העבודה לכונן אחר בספריה אחרת.. אני יודע שאני עושה את זה דרך : HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Shell Folders. אבל בעיה היא שאחרי השינוי וריסטרט למחשב, ההגדרות לא נשמרות, והכול חוזר לברירת המחדל. אני עושה משהו לא נכון... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, יש לחבר שלי מחשב נייד Acer Aspire 5740G עם Windows 7 Home Premium. הוא התקין אובונטו על המחשב במקום הווינדוס 7, כעת הוא רוצה לחזור לווינדוס 7. ניסיתי להגיע למחיצה שקיימת ברוב הלפטופים שממנה אפשר לחזור למצב יצרן של המחשב. במחשבים של אייסר צריך לרסט את המחשב וללחוץ על Alt+F10 - כשעשיתי זאת הופיעה לי השגיאה הבאה: "hdd recovery validation failed press any key to continue". מצאתי דיסק מקורי של ווינדוס 7 בבית שלי והתקנתי לו אותה על המחשב. כאשר ההתקנה הסתיימה בדקתי את המחיצות במחשב וגיליתי שיש מחיצה של 4GB כמעט שלא פירמטתי אותה ואני חושב שזאת המחיצה ממנה אפשר לחזור למצב היצרן של המחשב. מה עליי לעשות כעת?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by -yooy-,

שלום לכולם , צריך בבקשה עזרה דחופה, לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד של ,DELL inspiron 1545 מערכת הפעלה windows 7 professional . אני נכנס לתיקיית משחקים שנמצאת בהתחל והתיקייה ריקה, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by askme,

שלום לכולם. העדכון הגדול האחרון ( עדכון סתיו ) כבר מאחורינו, אבל זה לא מפריע למייקרוסופט להוציא ל - fast ring עדכון עם תוספות ושינויים משמעותיים שמן הסתם יתגלגלו אלינו בעדכון הגדול הבא, למרות שתכונה או שתיים היו צריכות להיכלל כבר בעדכון סתיו. בקיצור, הנה מי נגד מי - https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/12/19/announcing-windows-10-insider-preview-build-17063-pc/ תהנו !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by TAMIRRR013,

לפי מה שהבנתי עם אני קונה WINDOWS 7 HOME BASIC ובזמן הקשת הסריאל אני מדלג על שלב זה הוא יציג לי את כל מהדורות WINDOWS? (אני מודע לזה שבמידה וזה נכון אני לא יוכל להתקין אותם כי הסריאל לא תואם להם) אבל לידע כללי זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by niva401,

רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Frequency,

הי, לא יודע לאן זה קשור, מקווה שלכאן. במידה ולא אשמח אם זה יועבר. אם אני מריץ VIRTUAL MACHINE שמדמה ווינדוס/לינוקס/מק על ווינדוס עד כמה היא תהיה עצמאית מבחינת ניהול הדרייברים? למשל, היא תזהה את הלוח אם והכרטיסים בעצמה או שהיא תעזר איכשהו במערכת הפעלה הקיימת? לדוגמה אם יש לנו כרטיס/התקן כלשהו שמערכת ההפעלה משביתה ולא מאפשר לעשות בו שימוש - האם הרצת מכונה וירטואלית תפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by bronco,

האם צריך לוחות אם מיוחדים כדי לעבוד עם windows xp 64 bit

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by The Terminator,

היי, יש לי WIN XP PRO וחוץ מאם אני מכבה את המחשב בריסט או סתם מכבה אותו אז עולה ה SCANDISK. האם יש אפשרות להעלות אותו באמצע השימוש בחלונות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by oremeh,

הגרסה שיש לי היא גרסת שידרוג מ - windows xp כרגע מותקן על C רוצה להעביר לכונן SSD איך אני עושה זאות? ואיך אני משאיר שהשם של כונן ה SSD יהיה C כדי שכל התוכנות (שמותקנות על דיסק קשיח שלישי) יפעלו כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by someone,

קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by hedva,

המחשב החדש הגיע עם ויסטה. ניסיתי להתקין XP, אבל המחשב לא נותן לי כיוון שזאת תוכנה ישנה יותר. האם עלי לפרמט את המחשב, אם כן איך? מצאתי את המדריך הזה http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 ההתחלה היתה קצת צולעת, אבל עכשיו הוא מפרמט. (אולי כדי להכניס אותו לסטיקי של מדריכים)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מצטער אם זה לא קשור כל כך פשוט לא ידעתי עוד איפה לכתוב את זה. אחרי פורמט והתקנת ווינדוס, לא משנה איזה, יש לי מלא מקום ב-C. לאחר שימוש נגיד כמה חודשים אין לי בכלל מקום ב-C אני לא מתקין לשם כלום ובאמת כלום. אני מוחק כל הזמן קבצים זמניים. ממה הדיסק נסתם עד אין מקום ? אני שמתי לב כשאני מוריד דברים לדרייבר D אז קודם זה תופס מקום ב-C ואז עובר ל-D אבל נראה לי שחלק מהדברים נשאר ב-C. בקיצור מישהו יכוטל להסביר לי למה הכונן C נסתם כל הזמן ואני כבר לא יודע מה למחוק כדי שישאר מקום. בוא נגיד התקנתי WIN 7 64BIT והגדרתי 40ג'יגה לכונן C. לאחר חודשים בערך ישלי פנוי רק 2 ג'יגה. מה לעשות אנשים ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by hagai-,

כשאני מפעיל את המחשב משאבי המערכת נמצאים בסביבות ה-80%. לאחר מספר שעות הם יורדים בקצב די מהיר, מבלי שאני אפעיל איזשהן תוכנות זוללות זיכרון, אלא פשוט המחשב נשאר מחובר לאינטרנט. בעבר יכולתי להישאר שבוע שלם מחובר לאינטרנט ללא בעיות, אך עכשיו משאבי המערכת יורדים בקצב מהיר משום מה עד למצב בו המחשב זוחל, המחשב מתחיל להתחרפן ולא נותרת לי ברירה אלא לצאת לריסט. כרגע לאחר 28 שעות רצופות של חיבור לאינטרנט משאבי המערכת עומדים על 26%, וממשיכים לרדת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה דתעכם בענין? שווה להתאמץ או שטויות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BigDragoon,

לפני כמה זמן אחרי מצב של SLEEP MODE (בלפטופ) היוזר שלי ב VISTA השתכפל ועכשיו יש לי שני יוזרים לבחור כשנכנסים למחשב. (עם אותו שם) משהו יודע איך מורידים את זה? ולמה זה קרה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים