עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, יש לי WINDOWS 8.1 ואני עובד עם 2 הארד דיסקים - האחד זה SSD והשני זה WD BLACK. ב-WD יש לי תקיית הורדות שאני כבר עובד איתה שנה פלוס שלא עשתה לי מעולם בעיות. אתמול הכי שסרקתי את המחשב עם AVAST (ב-BOOT) אני לא מצליח להיכנס לספרייה של ההורדות. למעשה אני מצליח להיכנס ליתר הספריות ב-WD אבל לספרייה הספציפית הזו אני לא צליח ומקבל הודעת שגיאה. כל הדיסק של WD עובד מאד מאד מאד לאט. ברמה של 2MB לשנייה וגם אז הוא צריך לעשות הפסקות בכדי להמשיך במהירות ההעברה הזו. ובנוסף, כאשר אני מסתכל על הארד דיסק ב-DISK MANAGEMENT או במחשב שלי אני רואה שהגודל של כל הדיסק WD הוא כמו שהוא היה. כלומר האינפרומציה עדיין שם אבל משום מה הוא לא נותן לי לגשת אליה או להיכנס אליה. אודה מאד אם מישהו יכול לע…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Kak,

אהלן. אני מתכנן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 ל8 בהתקנה נקיה - הכוונה היא שאני מתכנן לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש. יש לי שלושה כוננים, ssd שעליו תותקן המערכת, דיסק קשיח של 1T ואחד של 2T. יש לי בערך 800giga של מידע שאני רוצה לשמור ולהעביר למערכת החדשה. ישנה דרך להוסיף את שלושת הכוננים מבלי לפרמט אחד מהם, ועליו לשמור את כל המידע, או שאני חייב להשיג כונן חיצוני ועליו לגבות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. המחשב שלי לא מראה את האייקון של "הוצאת חומרה באופן בטוח" וכל פעם שאני מחבר את הIRIVER H320 שלי אני נאלץ פשוט לנתק אותו! מישהו יודע מה אפשר לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by yagelk,

ביומיים האחרונים המחשב שלי קורס בפתאומיות. לא יודע למה אבל הוא נהיה איטי מאד לדקה-שתיים ואז מופיע לי המסך הכחול. צילמתי את המסך לעיונכם. אשמח לעעזרה איך לטפל בדבר הזה. תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כך נטען באתר הזה - https://betanews.com/2020/04/15/save-80-on-windows-10-pro-limited-time-offer/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by felixb,

שלום, החל משלב כלשהו במהלך היום המחשב התחיל להגיב בצורה איטית יותר. בעת הסתכלות ב TASK MANAGER, שמתי לב שבכרטיסייטת ה PERFORMANCE במקום לראות את ה MEMORY שבשימוש אני רואה את ה PF USAGE. גם אחרי RESTART וכיבוי והדלקה ה TASK MANAGER עדיין ממשיך להציג את ה PF USAGE. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מאילו סיבות ה TASK MANAGER מתחיל להראות PF USAGE במקום ה MEMORY?)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by דני זוקו,

ויסטה 86 ביט אמורה לעלות חלק על: 4 גיגה 800 core 2 dou e8400 ו- 9800gtx ?????????

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עד עכשיו השתמשתי ב CHROME והוא אחלה והיה בו מותקן ADblock PLUS שהתמודד מצויין מול חלונות עם פרסומות שנפתחים בעצמם. עכשיו שדרגתי ל IE10 ובשימוש של יומים/יומיים נראה גם כדפדפן מצויין רק הבעיה איתו שמדי פעם נפתחים חלונות עם פרסומות שזה מציק. השאלה אם יד דבר כזה פנימי או חיצוני בדומה ל ADblock עבור IE10 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Tiger,

hi , sorry i type in english but i have a hebrew problem. until now i pressed alt+shit and i could switch between the languages english and hebrew. in explorer i press alt and shit and i can only see english and i cant type in hebrew. i can see hebrew fonts but cant type . can some 1 help me please ? :-\ edit: i can type in hebrew in ICQ , but in explorer i cant , i can only type in english , the alt+shit option wont work :-\

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by The Terminator,

היי, יש לי WIN XP PRO וחוץ מאם אני מכבה את המחשב בריסט או סתם מכבה אותו אז עולה ה SCANDISK. האם יש אפשרות להעלות אותו באמצע השימוש בחלונות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mMmSaK,

שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, כל פעם שאני מדליק את המחשב ועובר את החלון של ה logon, לפני טעינה מלאה של שולחן העבודה אני מקבל שגיאה windows explorer has stopped working ואז ישר אחריה windows explorer restarting ושוב חוזר על אותו הדבר כל הזמן. זה קרה לי רגע אחרי שהשתמשתי ב mkvmerge כדי לערוך סאונד מקובץ וידיאו, לאחר ששמרתי את הקובץ רק כשהסאונד נמצא בו על שולחן העבודה אירעה השגיאה. אני נמצא כרגע ב safe mode וכשאני מנסה למחוק את הקובץ הזה מהשולחן עבודה אני לא מצליח, הוא פשוט לא נמחק, ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות כדי למחוק אותו והן נתקעות, ניסיתי לשנות את שמו + הסיומת וכל שולחן העבודה ב safe mode נתקע. (הקובץ עצמו כניראה פגום, כמה נגנים רשמו שהקובץ לא טוב). כנראה הגורם לבעיה זה הקובץ הספציפי הזה... …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי Windows 7 Ultiamte בעברית ויש שם משהו שמפריע לי קצת שאני רוצה להסיר ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לסדר את זה .. יש לי 3 דיסקים קשיחים שונים ואף אחד מהם לא מחולק לכמה .. ז'תומרת שלכל דיסק קשיח יש מחיצה אחת שהגודל שלה הוא כל גודל הדיסק הקשיח .. בשני כוננים קשיחים [C (28.5 GB) D (38.2 GB)] הכל בסדר ובכונן השלישי ובעל הנפח הגדול ביותר [E (149 GB)] יש תפריט שמפריע לי .. ניסיתי לחטט בהגדרות וחיפשתי בגוגל והחיפוש לא הניב תוצאות .. הנה תמונה: לחצו על התמונה כדי לראות בגדול תודה מראש לעוזרים, משה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ברדוש,

יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן. כבר כמה שנים טובות שלא יצא לי להשתמש במחשב מעבר לפייסבוק וקצת וורד. הייתי עד עכשיו עם מחשב פנטיום 4 עם וינדוס XP עברתי לנייד חדש עם ווינדוס 8 וכסטודנט אני מניח שעכשיו השימוש במחשב יהיה יומיומי. השאלה שלי - האם יש בכלל להתקין אנטיוירוס וחומת אש? נראה שיש תוכנות מובנות כאלה בווינדוס. ובכלל, השאלה אם זה באמת חשוב למשתמש ממוצע כמוני... יש המלצות? בעבר השתמשתי בקספרסקי ו-nod32 שהיו המובילים. מה עכשיו? תודה.

24. שלום אנשים יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance) דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי? דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן) איפה אני מוצא את זה? עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המ…

25. Started by zohar62,

האם אחרי שאני מפרמט את המחשב לחלוטין ומתקין מערכת הפעלה מחדש יכולים להשאר וירוסים ואם כן באיזה שיטה אני יכול להשתמש להסרה מלאה של כל הוירוסים ואיך עושים זאת.? תודה לעונים בברכה זוהר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.