עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oremeh,

הגרסה שיש לי היא גרסת שידרוג מ - windows xp כרגע מותקן על C רוצה להעביר לכונן SSD איך אני עושה זאות? ואיך אני משאיר שהשם של כונן ה SSD יהיה C כדי שכל התוכנות (שמותקנות על דיסק קשיח שלישי) יפעלו כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by דני זוקו,

ויסטה 86 ביט אמורה לעלות חלק על: 4 גיגה 800 core 2 dou e8400 ו- 9800gtx ?????????

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני משתמש באקספלורר 6, יש לי חלונות XP פרו עברית. לאחותי יש לה ילד וילדה, הם גולשים לאתרים בכל מקום. אני רוצה להיסתכל מסמך קובץ היסטוריה שילד\ה ביקרו כמה מקומות אתרים. באקספלורר 6 איפה זה נמצא לראות מסמך קובץ אתרים היסטוריה שהוא ביקר? אני לא יודע איפה זה נימצא. אני היסתכלתי בהגדרות באקספלורר 6 ולא מצאתי. אני לא מתכוון לקיצור דרך לחצן כפתור שנקרא "היסטוריה". אני מתכוון האם יש קובץ אחד קטן או גדול ששמור על אתרים שהילד ביקר מקומות באתרים או אקספלורר מאחסן כתובות אתרים שהילד ביקר באתרים. אני לא צריך תוספת תוכנה צד אחר זה עולה כסף וגם חינם,ולא מבין תוכנה אחרת. אני רוצה לדעת איפה מוחבא קובץ של אקספלורר 6 נימצא כתובות אתרים שהילד ביקר מכמה מקומות אתרים? זה מאוד חשוב ה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Dmoney,

הפעלת הפיירוול המובנה של WindowsXP Pro גורמת להאטת חיבור האינטרנט? וכאשר יש רשת (כבל מוצלב), אז הפעלת הפיירוול במחשב הראשי גורמת להאטת האינטרנט בכל המחשבים? 10x

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by moshem151,

היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dt,

שלום לכולם, ברצוני להתקין WINNT 4.0 SERVER, יש לי שני הארד דיסקים אחד 8.4 ו10, ב8 יש XP וב10 יש 98. הXP מוגדר בPRIMARY MASTER וה8 כSLAVE. הכול טוב ויפה עד שאני עושה מחיצה עם ב10 ועושה את התקנת NT, מגיע לשלב שצריך להכניס את הדיסקט שיצרתי להתקנה NT בסדר בלה בלה בלה ואז רשום לי : setup has determined one ore more of your H.D has more than 1024 cylinders Because Ms-Dos is normally limited to 1024 cylinders per H.D, some H.D controlles offer special configuration options........ עשיתי מחיצה פרימרי FAT16 ב10 של 990 MB. עוד פעם תהליך העתקת הקבצים לתייקיה המוסתרת $WINNT$ משהו כזה, עוד פעם מופיעה לי ההודעה אבל הפעם איני יכול להמשיך אז לחצתי ENTER ואמרו לי איפה ברצוני ל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by n_aviv1,

אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. כך נטען באתר הזה - https://betanews.com/2020/04/15/save-80-on-windows-10-pro-limited-time-offer/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tal_n1,

שלום חברים, אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם.... יש לי BATCH FILE שמריץ לי איזה תוכנה מסויימת ולאחר מכן מריץ PSKILL והורג את הפרוסס של התוכנה שרצה. עכשיו יש לי בעיה כי ה PSKILL לא נותן מספיק זמן בשביל שתוכנה שלי תעשה את מה שהיא צריכה לעשות. מה שאני רוצה לעשות זה לתת איזה השהיה של 10 שניות (שיהיה גם אפשרות לשנות) בין הפקודות הנ"ל. איזה תוכנה יכולה לעשות לי את העבודה של ההשהיה? תודה לעוזרים....

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Xenomorph,

i wanted to know how to add hebrew support in windows xp professional ediotion ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofeky1,

לאחותי יש מחשב על שתי HDD ועל כל אחד מהם מותקנת מערכת הפעלה השאלה איך מוחקים אחת מהם כך שאני לא יצתרך לבחור מערכת שהמחשב עולה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לשאול האם אפשרי לפרמט מחשב מסויים עם דיסק מסויים של המערכת בשפה אנגלית, ולהכניס את הSN של דיסק אחר שבבעלותי (בעברית) סיבכתי את העניין, יש לי דיסק בעברית עם SN כמובן, אני רוצה להתקין באנגלית ולשמור על הSN אני יכול להשתמש בדיסק אחר שהוא באנגלית, ולהכניס את הSN של העברית? מדובר גם על וויסטה וגם על XP (שלושה עותקים של XP ואחר של וויסטה) תודה רבה לכולם!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by אנדי,

לפני זמן מה היתה לי ככל הנראה חדירה למערכת (XP pro) וקובץ בשם lsass.exe הושתל לי בתיקיית מצביעי העכבר (cursors) שנמצאת בתוך תיקיית הקבצים של חלונות. הקובץ ההוא אמנם סולק כבר מזמן, אבל מאז, בכל אתחול של המערכת קופצת לי מול העיניים הודעה ולפיה הקובץ הזה לא נמצא. כלומר, ישנו איזה תהליך או שירות שנוצרו בעת ההדבקה, שמופעלים בעת האתחול, ומחפשים את הקובץ הזה. יש מישהו מכם שיודע באיזה תהליך/שירות וכו' מדובר, כך שניתן יהיה סופסוף להפטר ממנו סופית? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by KoM,

אוקיי התקנתי ויסטה כדי להנות מה-DX10, הכל עובד ונחמד, אבל משום מה אני שומע את אחד ההארדיסקים נכבה מדיי פעם וחוזר לעבוד, הדבר לא נראה לי קורה ב-XP. למשל באמצע קרייסיס אני שומע את הכונן נכבה ואיך שאני מעשה למשל את ה-MANAGE של הדיסקים בוינדוס אני שומע אותו נדלק. יש לציין שאני יכול לגשת לכל הכוננים כל הזממן, יש מצב שהוא מכבה את אחד ההארדיסקים בעת אי שימוש ?? יש לי 3 הארדיסקים במחשב.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה דתעכם בענין? שווה להתאמץ או שטויות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rotman,

שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN. העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2 כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע. כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by עוד מישהו,

שלום, התקנתי בדיוק את WIN 7 32 BIT בגירסה באנגלית. הורדתי את חבילת השפות העברית מ WINDOWS UPDATE ופשוט כל פעם ההתקנה נכשלת. עכשיו ניסיתי להוריד את החבילה בניפרד וגם להתקין דרך SAFE MODE וגם זה נכשל. גם ניסיתי דרך ADMIN להתקין את זה. ומספר השגיאה שאני מקבל הוא: 80073715 ניסיתי לחפש על זה אבל יש מעט תוצאות שעזרו לי... אולי זה קשור לזה ששיניתי את ההרשאות בכוננים? פשוט שמתי שתיהיה שליטה מלאה בכונן וכמו כן את שאר העדכונים הוא התקין כמו שצריך מלבד חבילת השפות. אודה לעצה כלשהי. תודה מראש נ.ב. זה WINDOWS ULTIMATE

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.