עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי. בחנות אמרו שבדקו אותו בעזרת התקנת WIN ומחיקה (כי לא קניתי מהם את מערכת ההפעלה) אני רוצה להשתמש בהתקנה של WIN XP HOME שיש לי ממחשב קודם (לפחות בשלב הראשון) באמצע טעינת הדיסק של ההתקנה, לפני שקיבלתי את אפשרותהבחירה של REPAIRE או התקנה קיבלתי מסך כחול: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. ... Technical information: STOP:0x0000007B (0xF78D2524, 0xC0000034, 0x00000000,0x00000000) בניסיון נוסף קיבלתי הודעת שגיאה: windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause to fix the problem... האם יש בעיה להתקין WIN XP HOME SP2 על ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by J0HNiE,

שלום לכולם דבר ראשון אני מצטער אם אני מפרסם את זה במקום הלא נכון פשוט לא הייתי סגור איפה לפרסם את זה ובסוף אמרתי שעדיף לפרסם פה.. אז ככה, כשקניתי את המחשב שיש לי (מפרט בצד), כמו שרשום קניתי עם 4GB זיכרון, עד היום היה לי WIN XP ואני יודע שהוא תומך רק עד ל 3GB זיכרון. היום התקנתי WIN 7 והוא מזהה רק 3GB זיכרון בדקתי לפי הTASK MANAGER וגם בעזרת התוכנה אוורסט. רשום לי installed 4GB total 3GB לפי הTASK MANAGER של WIN 7.. חוץ מזה, יש לי ATI 5770 אבל בהגדרות תגוצה רשום לי רק 5700 series האם אני סתם בפאניקה או שיש מה פה לא בסדר...?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איזה מערכת הפעלה יותר טובה לדעתכם ? :-X 2000 או 98 :saint: תכתבו למה אתם חושבים ככה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום כולם, אני עובד כרגע על התקנת פיתרון גיבוי למחשבים בבית - הרכבתי מרכיבים ישנים מחשב שמשמש כשרת קבצים, אליו אני רוצה לגבות את כל שאר המחשבים. אני רוצה שהקבצים יישארו בפורמט המקורי שלהם גם על השרת ולכן נכון לעכשיו אני רוצה לבצע את הגיבוי באמצעות כלי ה-SyncToy של מיקרוסופט - אחת לשבוע לבצע סנכרון מסוג "contribute" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א' אך לא מוחקת קבצים שנמחקו מא') כדי שיישארו גרסאות קודמות ואחת לחודש לבצע סנכרון מסוג "echo" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א', כולל מחיקות) כך שגרסאות ישנות של קבצים שנמחקו יימחקו גם מהגיבוי. אני יודע שאפשר לתזמן ארבע משימות חודשיות, שלוש מהסוג הראשון ואחת מהשני, אבל זה מבולגן ויכול לגרום בעיות עם חודשים באורכים …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Dror Arasheven,

למישהו יש קישור לקובץ טורנט לקובץ ההתקנה המלא לווינדוס 10 . אני מתכוון לאותו עדכון חינם של החודשים האחרונים ..... יש לי כמה בעיות התקנה ואני צריך דרך עקיפה להסגת הקובץ ......

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by The Terminator,

היי, יש לי WIN XP PRO וחוץ מאם אני מכבה את המחשב בריסט או סתם מכבה אותו אז עולה ה SCANDISK. האם יש אפשרות להעלות אותו באמצע השימוש בחלונות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. המערכת חוקית, הגיעה עם הלפטופ. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני עושה את זה? (אין לי כונן דיסקים במחשב הנייד, ואין לי מושג איפה יש קוד למערכת הפעלה) תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ben672,

ערב טוב חברים! החלפתי לוח אם ומעבד הצלחתי לעלות את מערכת ההפעלה הבעיה שהקול לא עובד ניסיתי להתקין את הדרייברים וזה לא עזר האם יש למישהו עצה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Xite,

היי חבר'ה אני מנסה לשנות את נתיב שולחן העבודה לכונן אחר בספריה אחרת.. אני יודע שאני עושה את זה דרך : HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Shell Folders. אבל בעיה היא שאחרי השינוי וריסטרט למחשב, ההגדרות לא נשמרות, והכול חוזר לברירת המחדל. אני עושה משהו לא נכון... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by watch out,

הי אני רכשתי דרך מיקרוסופט ווינדוס 8 חשבתי שמדובר בגרסה טובה לאחרונה רציתי לנסות את האופציה שמשולבת בשמערכת ההפעלה bitlocker גיליתי שאין bitlocker במערכת הפעלה האם אני יכול לדרוש שדרוג לגרסה מתקדמת יותר? אני כועס שקניתי ווינדוס ללא אפשרות הצפנה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by DT2387,

היי, אני רוצה לעשות התקנה נקייה של וינדוס 10 או בחזרה ל 8, ואני לא רוצה להשתמש בוינדוס המובנה במחשב הנייד כי הוא מגיע עם המון תוכנות שאיןלי כוח למחוק אחר כך. השאלה היא אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה איזה דרייברים אני צריך להתקין? רק דרייברים שהמחשב מראה שחסרים ? או את כולם? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה כאשר אני בא לפתוח קבצים מסוג MS-DOS ...... יש לי ווינדוס אקס פי..שמתי לב שווינדוס אקס פי הורידו את הדוס מהמערכת שלהם ולכן חשבתי שנצטרך להתרגל...אבל פתאום גילית שיש המון אנשים עם ווינדוס אקס פי שמפעילים יישומים של MS-DOS חשבתי לעצמי שזה בגלל שאין לי SP2 ולכן התקנתי אותו במחשב שלי אבל עדיין זה לא עובד לי הנה לכם תמונה שמתארת את המצב שלי.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by assaf181,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ MEMTEST. הורדתי את התוכנה והבנתי שצריך להפעיל אותה ב-BOOT. שיניתי בביוס את ההגדרה של ה-BOOT כך שהוא יפעיל קודם כל מדיסק. צרבתי את קובץ ה-ISO של התוכנה והפעלתי מחדש, אבל הוא עלה כרגיל ולא מהדיסק. איפה טעיתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ? הבנתי שיש אפשרות מובנית כזאת - בחלונות 7 אשמח לקבל מידע או המלצה על תוכנה חיצונית שמבצעת "גיבוי בזמן אמת"

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Trin1ty,

שלום, במהלך ההתקנה של הווינדוס (בחלק של בחירת הדיסק קשיח ) מופיעה לי השגיאה הבאה : מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ניסיתי התקנה גם דרך USB וגם דרך CD, ניסיתי כמה גרסאות , ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by IG,

^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום. אחרי פירמוט מחשב P3 והתקנת ווינדוס XP מצאתי את הדבר הזה לא מותקן במנהל ההתקנים. מה זה ואיך מסדרים אותו ? אציין שאין לי את הדיסק של לוח האם (מחשב ישן...). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by dids22,

מה אומרים הדברים שסימנתי בתמונה? תוודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, יש לי מחשב נייד לנובו G550 עם חלונות 7 ואני רוצה לשדרג לחלונות 10. יש את האפשרות הזו לשדרג לחלונות 10 ושאני בוחר: שדרג עכשיו - המחשב נתקע מיד על restarting pc ולא ממשיך יותר. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

25. שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל 99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי א…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים