Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
1The server {80EE4901-33A8-11D1-A213-0080C88593A5} did not register with DCOM within the required timeout. 1. מה זה אומר ה DCOM ? 2. אך מסדרים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי כרגע לפי סי טיפ : http://www.pctip.co.il/#newsitem1054634784,94849, וגיליתי שיצאה תוכנה חדשה שבעצם הופכת את האקס פי ללונג הורן, לי יש ווינדווס אקס פי פרו בעברית, האם כדאי להתקין? למישהו יש ניסיון עם זה? דרך אגב תינסו ללינק למעלה תגידו לי מה אתם אומרים על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני מצטער אם אני מפרסם את זה במקום הלא נכון פשוט לא הייתי סגור איפה לפרסם את זה ובסוף אמרתי שעדיף לפרסם פה.. אז ככה, כשקניתי את המחשב שיש לי (מפרט בצד), כמו שרשום קניתי עם 4GB זיכרון, עד היום היה לי WIN XP ואני יודע שהוא תומך רק עד ל 3GB זיכרון. היום התקנתי WIN 7 והוא מזהה רק 3GB זיכרון בדקתי לפי הTASK MANAGER וגם בעזרת התוכנה אוורסט. רשום לי installed 4GB total 3GB לפי הTASK MANAGER של WIN 7.. חוץ מזה, יש לי ATI 5770 אבל בהגדרות תגוצה רשום לי רק 5700 series האם אני סתם בפאניקה או שיש מה פה לא בסדר...?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ארחיב קצת : בבית יש לי וינדוס 10 עם "אפליקצית" הדואר - התחברתי למייל של המשרד IMAP בלי שום בעיה ובשתי דק'. במשרד עצמו עשיתי אותו דבר והוא נשאר תקוע על : " מחפש את ההגדרות שלך" (אחרי שהכנסתי שם משתמש וסיסמא) במשך שעות..אפילו כל הלילה האחרון... עשיתי ריסט לתוכנה - לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש קישור לקובץ טורנט לקובץ ההתקנה המלא לווינדוס 10 . אני מתכוון לאותו עדכון חינם של החודשים האחרונים ..... יש לי כמה בעיות התקנה ואני צריך דרך עקיפה להסגת הקובץ ......
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לא שומע אודיו שאני מחבר את ה HDMI מהלפטופ ל LCD ב windows 7,מה אני צריך להגדיר? קניתי עוד כבל כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בכבל וגם הוא לא עובד.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 גירסה f2 כאשר מותקן אליו win xp המחשב מזהה התקני usb (מקלדת, DOK , עכבר) בלי בעיה, כאשר אני מתקין עליו win7 המחשב מפסיק לזהות את יציאות הUSB גם בשלב עוד לפני עליית הwindows (כשלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS) כאשר פניתי בפורום לתמיכה של חברת gigabyte קיבלתי תשובה שלוח האם לא בהכרח אמור לעבוד מול WIN7 והפתרון הוא להתקין XP (מה שנראה לי קצת לא הגיוני) האם יש פתרון אחר כדי שאני יוכל להתקין win7 ועדיין המחשב יזהה את הUSB?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בעייתי היא כאשר אני מעלה את הwindows האייקונים והסרגל למטה פשוט לא מופיעים, ולא משנה מה אני עושה. מה זה יכול להיות? תודה רבה לעונים, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב דל חדש לפני כמה ימים הוא בא עם ווינדוס 8.1 אני פשוט סובל ממנו. שילמתי עליו כל כך הרבה כסף ואני מרגיש שכל פעולה הכי פשוטה זה מאבק וכאב ראש. כל דבר צריך לחפש במליון תפריטים. מליון מעברים בין הדסקטופ למטרו הדבילי הזה. אני רוצה לחזור לווינדוס 7. יש לי דיסק התקנה וסיראל אבל השאלה שלי היא: האם מישהו ניסה את זה כבר על מחשב דל? אני יודע שצריך להתקין התקנה מלאה. זה אומר שמאבדים את ה RECOVERY PARTITION מה קורה עם דרייברים? כי בעמוד של דל הם לא נותנים דרייברים לשום חומרה שלהם עבור ווינדוס 7. רק ווינדוס 8.1. מה קורה עם המסך מגע? אני מניח שהוא לא יעבוד נכון? ושאלת השאלות: יש לי גיבוי של הFACTORY IMAGE של דל על USB חיצוני (הם נתנים לך לעשות לזה גיבוי למקרה שמשהו קורה לדיסק),…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים , כבר הרבה זמן(כמעט שבועיים) שהאתר www.pch.co.il לא עולה לי , רק הוא! מה הבעיה כאן? כבר פתחתי תארד כאן בעבר ואחרי זה זה הסתדר למשך שלוש-ארבע שעות , אבל זה המשיך! מה הבעיה בידיוק? האם להתקשר לתמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט שלי? מכוון שיש לי שני מחשבים ברשת ובשניהם האתר הזה לא פועל... רק הוא... מה הבעיה כאן? אין פיירוול ואין כלום , גם לא אנטיוירוס...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני הופך את הלבן הזה לשקוף?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בהצבת העכבר על סמל הרשת (Win 7 - System Tray) לא מוצגת מהירות החיבור. אני משתמש במודם BaudTec 1 PORT ETH. ניתן להציג את אייקון החייגן של בזק בשורת המשימות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 גרסאת ה64 ביט וכבר 3 פעמים שהוא עשה לי מסך כחול ולאחריו ריסט למערת הפעלה (פעמיים בלילה כשלא ראיתי ופעם אחת ממש עכשו באמצה שימוש) העלתי לפה את קבצי הMinidump מישהו יכול בבקשה להגיד לי ממה נגרמת הבעיה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, במהלך ההתקנה של הווינדוס (בחלק של בחירת הדיסק קשיח ) מופיעה לי השגיאה הבאה : מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ניסיתי התקנה גם דרך USB וגם דרך CD, ניסיתי כמה גרסאות , ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד לנובו G550 עם חלונות 7 ואני רוצה לשדרג לחלונות 10. יש את האפשרות הזו לשדרג לחלונות 10 ושאני בוחר: שדרג עכשיו - המחשב נתקע מיד על restarting pc ולא ממשיך יותר. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני רכשתי דרך מיקרוסופט ווינדוס 8 חשבתי שמדובר בגרסה טובה לאחרונה רציתי לנסות את האופציה שמשולבת בשמערכת ההפעלה bitlocker גיליתי שאין bitlocker במערכת הפעלה האם אני יכול לדרוש שדרוג לגרסה מתקדמת יותר? אני כועס שקניתי ווינדוס ללא אפשרות הצפנה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ MEMTEST. הורדתי את התוכנה והבנתי שצריך להפעיל אותה ב-BOOT. שיניתי בביוס את ההגדרה של ה-BOOT כך שהוא יפעיל קודם כל מדיסק. צרבתי את קובץ ה-ISO של התוכנה והפעלתי מחדש, אבל הוא עלה כרגיל ולא מהדיסק. איפה טעיתי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-