עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kobibo,

יש לי נייד עם דיסק 80GB המכיל 26GB חומר אבל מקום פנוי אני רואה רק 13GB בדקתי בעזרת ה windirstat ואכן הדיסק מכיל רק 26GB של חומר בדקתי spywares ולא מצאתי כלום,בצעתי בדיקה עם ה ccleaner וגם לא הצלחתי לפנות יותר מידי מקום. ממה יכולה ליוצר הבעיה ואיך ניתן לסדר זאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ^ לדוגמה : שיר נשמע עם מאות קירטועים במשך הניגון שלו. פעולות פשוטות מתעקבות באופן מוזר ועוד... המערכת : פנטיום 4, מהירות 3 ג'יגה הרץ. דגם 530. סוקט 478. זכרון 1 ג'יגה. כרטיס מסך 5200. בדקתי טמפרטורות : 51 מעבד, 37 ה200 ג'יגה, 35 ה250 ג'יגה, 33 הלוח. זה הנורמל אצלי. אז כנראה שזאת לא הבעיה. אשמח לעזרה, מפני הדבר מקשה עלי בעבודה ממושכת. תודה מראש. .swg

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ? הבנתי שיש אפשרות מובנית כזאת - בחלונות 7 אשמח לקבל מידע או המלצה על תוכנה חיצונית שמבצעת "גיבוי בזמן אמת"

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך עושים את זה? אין לי אינטרנט באותו מחשב ואני צריך להתקין איכשהו את השפה העברית.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kfirbep,

יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כשאתם נמצאים בחלון כלשהו במחשב, בצד שמאל יש לינקים מועדפים, ניתן לערוך את הלינקים לאיזה מיקומים שתבחרו וזה מקל ממש על ההתמצאות במחשב.. התיקייה נמצאת ב C:\Users\Your-USER\Links ניתן לגרור לשם לינקים באופן ידני, לערוך את השם והאייקון שלהם. מאוד יעיל ממליץ בחום העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by eegg,

אני כרגע משדרג מחשב ישן מ95 ל98 אבל אני לא מצליח כי ההודעה הזאת מופיעה ולא מאפשרת לי: אני צריך עזרה תודה Setup error: windows character set mismatch! Setup has detected an incompativle windows character set. setup can not proceed! You have to install windows into a clean directory . Press any key to continue. כשאני לוחץ על כפתור זה פשות יוצא

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 4NADAV,

שלום לכולם, מקווה שזה בפורום הנכון. לאחרונה הופיע אצלי תוכנה שנקראת REMOTE DESKTOP CONNECTION, שהיתה מוסרת [ HIDDEN ]. לא אני הורדתי אותה זה בטוח, פרצו לי למחשב? נסיון לפריצה? מה עליי לעשות. תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by mic3mic4,

אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי. מערכת הפעלה - win 7. בכל הפעלה מחדש אני נאלץ ללחוץ על show desktop icons . מחיפוש ברשת הבנתי שמדובר באיפוס icon cache. מישהו יכול לכוון אותי ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Yaron2012,

שלום, בהצבת העכבר על סמל הרשת (Win 7 - System Tray) לא מוצגת מהירות החיבור. אני משתמש במודם BaudTec 1 PORT ETH. ניתן להציג את אייקון החייגן של בזק בשורת המשימות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tal_n1,

שלום חברים, אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dekken,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני קונה ווינדוס 7 פרופשונל בעיברית המעבד והלוח שלי תמכים ב64 ניט קראתי ביקורת של מישהו שכתב ציטוט :אם הייתי קונה 32 ביט המערכת היית עובדת יותר מהר השאלה שלי 1. האם זה נכון שווינדוס 7 32 ביט יותר מהירה מ64 ביט? 2. מה ההבדלים בעבודה עם 32 ביט לבין עבודה עם 64 ביט? 3. אולי השאלות לא נישאלות נכון אבל אני מקווה שהקורא יבין למה הכוונה בברכה מושיק

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

22. Started by niva401,

מצורץ קובץ עם צילום מסך מהגדרות צריכת חשמל לגבי מצב שינה הבעיה שהמסך נשאר רגיל גם אחרי מספר שעות ולא נכנס למצב שינה- מה עוד נדרש להגדיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום כולם, אני עובד כרגע על התקנת פיתרון גיבוי למחשבים בבית - הרכבתי מרכיבים ישנים מחשב שמשמש כשרת קבצים, אליו אני רוצה לגבות את כל שאר המחשבים. אני רוצה שהקבצים יישארו בפורמט המקורי שלהם גם על השרת ולכן נכון לעכשיו אני רוצה לבצע את הגיבוי באמצעות כלי ה-SyncToy של מיקרוסופט - אחת לשבוע לבצע סנכרון מסוג "contribute" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א' אך לא מוחקת קבצים שנמחקו מא') כדי שיישארו גרסאות קודמות ואחת לחודש לבצע סנכרון מסוג "echo" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א', כולל מחיקות) כך שגרסאות ישנות של קבצים שנמחקו יימחקו גם מהגיבוי. אני יודע שאפשר לתזמן ארבע משימות חודשיות, שלוש מהסוג הראשון ואחת מהשני, אבל זה מבולגן ויכול לגרום בעיות עם חודשים באורכים …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by chito,

אהלן הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה? הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת. אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המערכת חוקית, הגיעה עם הלפטופ. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני עושה את זה? (אין לי כונן דיסקים במחשב הנייד, ואין לי מושג איפה יש קוד למערכת הפעלה) תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים