עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]

2. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לחבר שלי בעיה, בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). להערכתי זה לא הוירוס blaster המוכר מלפני שנתיים מכיוון שבמחשב מותקן serivce pack2 עוד הרבה לפני הוירוס. כמו כן,למרות הפקודה shutdown - a עדיין המחשב נכבה. ( גם בבלאסטר הישן היה צורך רק shutdown -a ואז הורדת עידכון ממיקרוספט+הסרת הוירוס מאנטי וירוס - והתופעה חולפת) כאן כבר העידכון קיים בתוך sp2.) יש המון מדריכים כאן באתר ואתרים אחרים לגבי ההסרה אך אני חושש שמדובר בפיתרונות רק לבלאסטר הישן והמוכר. מכיוון שזה במחשב של חבר שלי אשמח אם תוכלו לקשר אותי לפיתרון החדש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Yaron2012,

שלום, בהצבת העכבר על סמל הרשת (Win 7 - System Tray) לא מוצגת מהירות החיבור. אני משתמש במודם BaudTec 1 PORT ETH. ניתן להציג את אייקון החייגן של בזק בשורת המשימות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קרתה לי היום תקלה מעצבנת מאד שבה כל ההגדרות של ה-USER PROFILE שלי הלכו לאבוד או במקרה הטוב נמצאות היכנשהו ואוכל לשחזר אותן. במהלך BOOT רגיל התקבלו פתאום כל מיני הודעות על בעיות שונות ומשונות והתוצאה הסופית היתה שהמערכת העלתה את את ה-DEFUALT USER PROFILE וכך נעלמו לי כל האייקונים מהדסקטופ וכל התכניות בתפריט START-ALL PROGRAMS וכל שאר ההגדרות הספציפיות לפרופיל שלי הוחלפו לכאלה של אחרי התקנת XP. צריך עצה איך לחזור לפרופיל שלי שמלפני הצרה הנ"ל. בתודה מראש. RM

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by alexrta,

באמצע התקנת הדיקטס אני מקבל את ההודעה הבאה: THE SOFTWARE YOU ARE INSTALLING HAS NOT PASSED WINDOWS LOGO TESTING TO VERIFY ITS COMPABIILITY WITH WINDOW XP אני לוחץ על O.K וההתקנה ממשיכה עוד קצת ואז הוא כותב לי : DIRETX DID NOT COPY A REQUAIRED FILE ואז הוא יוצא לי מההתקנה בלי שהדירקטס הותקו מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by oremeh,

הגרסה שיש לי היא גרסת שידרוג מ - windows xp כרגע מותקן על C רוצה להעביר לכונן SSD איך אני עושה זאות? ואיך אני משאיר שהשם של כונן ה SSD יהיה C כדי שכל התוכנות (שמותקנות על דיסק קשיח שלישי) יפעלו כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, יש לי בלפטופ ווינדוס 8.1 32bit, אני מנסה להריץ עליו תוכנה ישנה ונתקל בשגיאה שאין תמיכה ב16 ביט.. הבנתי מגוגל שגירסאת ה32bit תומכת בהרצת אפל' של 16bit.. הגעתי לאפשרות בלוח הבקרה אך בלחיצה עליה אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף. (במקום שייפתח לי החלון הבא: http://www.askvg.com/windows-8-comes-with-built-in-16-bit-application-support/ ) מה הבעיה ? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. סתם כך, המסך הופך שחור כאילו שמישהו לחץ על כפתור האתחול והמחשב מתחיל מחדש את הבוט. עם לינוקס לא. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. במחשב של חבר עם XP פרו היה תמיד יוזר אחד על שמו והוא היה נכנס אליו אוטומטית עם עליית חלונות. לאחרונה פתאום נוסף מסך שביקש סיסמה והיה צורך ללחוץ על ENTER כדי להיכנס. ניסיתי להיפטר מהנודניק ונכנסנו לצרה יותר גדולה. לפתע הכניסה לחלונות היא לחשבון מנהל (ADMINISTRATOR) שנוצר משום מה ולא היה קיים קודם ולא לחשבון של חברי. ניסיתי למחוק את החשבון הזה מהחשבון של חברי שהוא גם בעל הרשאת מנהל, ללא הצלחה. כשעושים LOGOFF מקבלים שוב את האייקון של החשבון הרצוי בלבד ואפשר להיכנס אליו אבל בכל אתחול מלא חלונות נכנסת שוב אוטומטית לחשבון המנהל. מה ניתן לעשות כדי שהכניסה למערכת תהיה אוטומטית מהחשבון הרצוי? בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן, באחד מהמחשבים שהתקלקל, ישנה בעיה. התקנתי עליו SP3 והוא ישר מראה מסך כחול ברגע שמגיע לווינדואס. השאלה שלי, האם יש דרך להתקין את מערכת ההפעלה הישנה שלי, SP2, על המערכת הקיימת והבעייתית SP3, ללא צורך בפירמוט? יש איזה שפן שאפשר לשלוף מהכובע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום! יש לי וינדוס XP עם SP3. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך הטעינה של הוינדוס ואז קורה אחד מהשניים: או שהוא נתקע שם בלי להמשיך לחלון של "ברוך הבא לוינדוס..." או שהוא מסיים את הטעינה ומגיע למסך שחור ושם נתקע (המסך לא נכבה). כשאני נכנס למצב בטוח ומבצע שחזור מערכת, לא משנה לאיזה תאריך אני משנה, השחזור לא מתבצע ואני מקבל את ההודעה הבאה: הסיפור: אתמול המסנג'ר עשה לי בעיות. הוא התחיל לקרוס מיד אחרי שמפעילים אותו. הנה הודעת השגיאה של המסנג'ר: במקביל, גם העידכונים של האנטיוירוס (kaspersky internet security 2007) הפסיקו לעבוד. יש רשיון לאנטיוירוס, פשוט העדכונים לא הגיבו. בדקתי באינטרנט מה זה ה-"nmdfgds.dll" הזה (מה שגרם למסנג'ר לקרוס) והבנתי שזה סוג וירוס…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מצטער אם זה לא קשור כל כך פשוט לא ידעתי עוד איפה לכתוב את זה. אחרי פורמט והתקנת ווינדוס, לא משנה איזה, יש לי מלא מקום ב-C. לאחר שימוש נגיד כמה חודשים אין לי בכלל מקום ב-C אני לא מתקין לשם כלום ובאמת כלום. אני מוחק כל הזמן קבצים זמניים. ממה הדיסק נסתם עד אין מקום ? אני שמתי לב כשאני מוריד דברים לדרייבר D אז קודם זה תופס מקום ב-C ואז עובר ל-D אבל נראה לי שחלק מהדברים נשאר ב-C. בקיצור מישהו יכוטל להסביר לי למה הכונן C נסתם כל הזמן ואני כבר לא יודע מה למחוק כדי שישאר מקום. בוא נגיד התקנתי WIN 7 64BIT והגדרתי 40ג'יגה לכונן C. לאחר חודשים בערך ישלי פנוי רק 2 ג'יגה. מה לעשות אנשים ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by noamc,

שבוע שעבר הורדתי כמה עודכונים אוטמטיים ב windows update .לאחר שהם הותקנו אני מקבל אם אני לוחץ על כל קיצור דרך בשולחן עבודה הודעה: לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשריות תיקיה בלוח הבקרה. בנוסף לזה אני לא יכול לעשות system restore כי התוכנית נופלת וגם אי אפשר למחוק למשל את התוכניות האחרונות שעודכנו אפשרות זו לא עולה.אני מצפה לעזרה למשל אם יש תוכנית חיצונית שעושה system restore או תוכנית שתצליח למחוק לי את התוכניות הנ"ל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. באתר THENET.CO.IL מדברים על תוכנה לביטול הגנת העתקות של XP מישהו יוגע על מה מדובר ? איפה מורדים אותה וכוי.... קישור לכתבה http://www.thenet.co.il/ts.cgi?tsscript=msn/news&path=400&id=135448

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by דני זוקו,

ויסטה 86 ביט אמורה לעלות חלק על: 4 גיגה 800 core 2 dou e8400 ו- 9800gtx ?????????

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by rotman,

שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN. העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2 כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע. כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Moooshe,

מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה. להנאתכם: http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. האם צריך לגבות מידע לפני ? ולאחר ה REPAIR יש להתקין את כל הדרייברים מחדש ? תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי,חדש כאן אשמח לעזרה. ברשותי מחשב נייד פשוט של acer,הייתי שמח להתקין בו חלונות 98 לצורך משחקי דוס ושימוש בתוכנות שמותאמות למערכת הזו. הורדתי מwinworld את מערכת ההפעלה בiso. חיברתי דיסקאון קיי פירמטתי את הדיסק למערכת קבצים של fat32 והעברתי את windows לתוכו. לא הצלחתי להבין את העניין עם הפלופי דיסק בהתקנה אשמח לעזרה,תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.