Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איפה הכי מומלץ להגדיר את הזכרון הוירטואלי...במחיצה השניה של הרדיסק ה-SATA..?...או בהרדיסק הנוסף שהוא מסוג-IDE... מערכת ההפעלה יושבת כמובן במחיצה של ה-SATA..תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של dell ועליו היה מותקן vista רציתי להתקין xp ומכיון שהיה לי בעיות בהתקנה(SATA) אז שיניתי לIDE והכל היה בסדר מכיון שאי אפשר לשנות חזרה לSATA לאחר ההתקנה אז התקנתי xp מחדש ששינתי בnlite והוספתי דריבר SATA מdell הבעיה שלאחר הpartition כשהמחשב מעתיק את קבצי הwindows הוא ניתקע בקבצים מסויימים אז אם אני לוחץ esc אז בהתקנה של win הוא מבקש דיסק עם sp2 והוא לא מקבל שום דיסק (גם את הדיסק שהצלחתי להתקין דרכו לאחר השינוי של הIDE הוא לא מקבל) אגב הדיסק הראשון שהצלחתי להתקין בנייד (בשינוי לIDE) לא הצליח להתקין win באר דיסק ספציפי של חבר מאותה הבעיה האם משהו יכל לעזור לי בעיניין
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. יש לי שלוש מחיצות בהארדיסק C,D,E ב- D וב E אני מאחסן קבצים שונים. וב-C את מערכת ההפעלה. פירמטתי את C ע"מ להתקין עליה שוב את ה-XP והופתעתי לגלות שעוד בשלב שלפני הפירמוט מחיצה D הפכה ל-C , כך שלא נותרה לי ברירה והתקנתי את המערכת על מה שנותר - וזהו D . עכשיו אני צריך להתרגל לכך שהווינדוס נמצא על D והייתי רוצה לשנות את האותיות בחזרה. איך עושים את זה ? אני מניח שצריך תוכנה צד שלישי. האם זה בכלל מומלץ ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב עם XP הותקן כרטיס מדפסת Netmos 9805 בגלל בעיה ביציאה הפרללית הרגילה. הכל עבד כשורה עד שצצה תקלה והיה צורך בהתקנה מחודשת של הדרייבר של XP לכרטיס. ההתקנה עוברת בשלום אבל הבעיה היא שהמערכת מקצה לכרטיס את LPT3 ולא את LPT1 משום מה. אין בעיה בהדפסה בחלונות אבל במחשב הנ"ל מורצות גם תוכנות דוס משרדיות ואלה ככל הנראה מוגדרות לעבוד עם LPT1 בלבד ואין אפשרות לשנות זאת. אי לכך אני מחפש דרך להקצות במנהל ההתקנים את LPT1 לכרטיס המדפסת כפי שהיה בעבר. מישהו מכיר דרך לעשות זאת? בזמן התקנת הדרייבר של הכרטיס לא ראיתי אפשרות לבחור את היציאה המבוקשת. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שהיו לי וירוסים במחשב החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה בשנית. לאחר כל העדכונים העלתי את המחשב שוב ועלתה התקלה הבאה : "בעיה מונעת מ- windows לבדוק במדוייק את הרשיון למחשב זה. קוד שגיאה 0x80090006 לאחר שראיתי את זה החלטתי שאני מפרמט שוב ומתקין שוב ולאחר העדכונים שוב אותה בעיה. אני כבר 3 ימים עובד על המחשב ואני כבר עובד עצות. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות? לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOM לא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTEL לא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה. פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע. אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001. יש למישהו עיצות.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש שקיניתי, התקנתי עליו מערכת הפעלה של WINDOWS XP PRO, נורטון אנטי וירוס 2004, ושני תוכונות הגנה נגד SPYWARE, אחת מהם של חברת מיקרוסופט שניקראת בטה. כאשר התחברתי לאינטרנט קוראת אצלי תופעה מוזרה, כול כמה שניות נסגרים לי דפי האינטרנט אקספלורר (אתרים) בעצמם וגם נפתחים לי דפי אינטרנט חדשים וגם חלקם נסגרים פתאום בעצמם. כאשר התקנתי את ה SERVICE PACK 2 תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות. כאשר ירדו לי עדכוני אבטחה של ה WINDOWS באופן אוטומטי, התקנתי אותם ושנית תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות שנית. אנא עיזרו לי כי בצורה זו אינני יכול לגלוש באינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB. יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדי פעם בעת השימוש בווינדוס שומעים פתאום את הקול הבא - Windows XP Balloon.wav המוכר מאד מהוצאת דיסק און קי מהמחשב. אשמח לדעת מה מקור הרעש האינטרנט אקספלורר פתוח, אך אני לא יודע אם זה קשור לזה אולי JAVA... אשמח לתגובות אביעד
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי וינדוס בעברית עם EXPLORER 6 ואני רוצה לשדרג את הדפדפן ל 7 ואני מקבל הודעת שגיעה. גם הדפדפן שהורדתי הוא בשפה העברית.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני עובד בווינדוס 2000 פרופישנל, וכשניסיתי להתקין תוכנה קיבלתי את ההודעה הזאת(מצורפת תמונה) רעיונות מה זה? בתודה מראש גוסט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי. בתודה jango
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב ללא מערכת הפעלה והמוכרים בחנות הציעו לי ווינדוס 10 ב480 שקל שזה נראה לי מחיר קצת מוגזם למערכת הפעלה... איפה אפשר לקנות אותו במחיר יותר זול?
-
- 7 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אתמול התקנתי WIN2000 ומאז כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב עצמו לא נכבה אוטומטית כמו ב98 וME אלא כותב הודעה שזה בטוח לכבות את המחשב (יענו ידנית) מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך להחזיר את זה ככה שזה יכבה לבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת, האם מישהו יודע באופן ודאי, האם ניתן להתקין גרסת שדרוג של חלונות 7, על גבי דיסק מפורמט? אני שואל, כיוון שיש לי XP, אבל אני מתכוון לפרמט מדי פעם את המחשב (זה עסק בריא וממולץ), אבל לא רוצה כל פעם להזדקק להתקנת הXP לפני שאני מתקין את ה7.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה קטנה אשמח לעזרה. בווינדוס 7 כשאני פותח ספרית וידאו ושם את האופציה LARGE ICONS אני אמור לראות את התמונה של הסרט/סרטון על הקובץ ממש... משום מה כל הסרטים נהפכו לתמונה של MPEG /AVI ואני לא רואה שום תמונה על הסרטונים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, *אני לא בטוח שזה מתאים לכאן אבל WINDOWS וDOS זה אותה חברה אז.... לא משנה, איך אני כותב פקודה להעביר תקיה מכונןD לכונן E {זה לא אותו הרד דיסק} בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הההתקנה של XP וויסטה היא אותה התקנה יעני באותה דרך?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-