עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם סרגל השפה (המשבצת שמראה מה השפה) נעלם בשורת המשימות למטה. לחיצה על הלחצן הימני ואז "סרגלי כלים" מראה שסרגל הכלים "סרגל שפה" מסומן בוי. איך להחזירו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by uzi230,

אוקיי, אני כרגע במחשב שנמצא במצב הזה: ישנו windows xp pro sp3 שהותקן על המחשב בעבר. לפני יומיים הותקנה (בטעות) שוב windows xp pro sp3 אך בתיקייה נפרדת, כך שהמחשב לא עבר פירמוט וישנן שתי תיקיות נפרדות של הווינדוס (כשהמחשב עובד על האחרונה שהותקנה). השאלה שלי היא - האם ניתן למחוק את התיקייה הנוכחית של הווינדוס ולחזור להשתמש בתיקייה הקודמת? כלומר, האם יש אפשרות לחזור להשתמש במחשב כפי שהוא היה לפני ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by shloosh,

כי אני לא רוצה איזה תוכנה מעצבנת,אלא את הפיירוול המובנה של הווינדוס....

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by שמנואל,

שלום. יש לי שלוש מחיצות בהארדיסק C,D,E ב- D וב E אני מאחסן קבצים שונים. וב-C את מערכת ההפעלה. פירמטתי את C ע"מ להתקין עליה שוב את ה-XP והופתעתי לגלות שעוד בשלב שלפני הפירמוט מחיצה D הפכה ל-C , כך שלא נותרה לי ברירה והתקנתי את המערכת על מה שנותר - וזהו D . עכשיו אני צריך להתרגל לכך שהווינדוס נמצא על D והייתי רוצה לשנות את האותיות בחזרה. איך עושים את זה ? אני מניח שצריך תוכנה צד שלישי. האם זה בכלל מומלץ ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. יש לי שני הארדיסקים (לא מחיצות, אלא הארדיסקים פיזיים), ועל כל אחד מערכת הפעלה. השאלה שלי היא איך אני בוחר מאיזה הארדיסק לאתחל. נכון לרגע זה, עולה לי מערכת הפעלה מהארדיסק אחד, ואני מעוניין להפעיל את השנייה. תודה (-:

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  6. האם מישהו ביצע פעולה כזאת בעבר? מה הדברים שיש לקחת בחשבון ובכלל מה התהליך? אנחנו מדברים פה על דומיין דיי גדול... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by iveco,

משעמם לי ואני רוצה לפרמט את המחשב , מה הכי אידיאלי ? יש לי 3 דיסקים קשיחים 1. 80GB סיגייט . SATA2 2. 500GB תושיבא SATA3 3. 500GB תושיבא SATA3 מאחר ואין הבדל בפועל בין SATA2 ל SATA3 חשבתי לקחת את ה 80 גיגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ועל השאר רק סרטים , תוכנות מה אמור להיות על ה 80 גיגה רק מערכת הפעלה ודרייברים ? תוכנות כמו צריבה , VLC וכו' להתקין רגיל על כונן C 80GB או על התושיבא ? חשבתי למשל אם אפשר להתקין דפדפן על כונן D או E במקום על C ? להשאיר את ה 80 גיגה כמה שיותר נקי רק מערכת הפעלה . הבעיה שיש מלא תוכנות שלא נותנות שום התקנה חוץ מ C עם המערכת ההפעלה אני רוצה ממש לנתק את C עם מערכת ההפעלה משאר התוכנות אפיל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.

11. ערב טוב ושבת שלום היה לי קצת באלגן עם המחשב החלטתי לפרמט אותו...עשיתי הכל כרגיל הכל היה יפה וטוב פרט לדבר אחד לאחר שפירמטתי אותו והכל עלה קיבלתי שגיאה על כך שההארד דיסק עם בעיה אני אציין ואומר שמצב כזה כבר היה לי והפתרון שלי היה לפרמט אני אציין גם שיש לי 2 HD אחד טיפה יותר ישן והשני טיפה יותר חדש זאת השגיאה שקופצת לי http://www. siz .co.il/my/jedwymqknzyn.gif *לא לשכוח להוריד את הרווח בין הנקודה לSIZ אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by stingeR-,

שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  14. אם אני רוצה לשנות מאנגלית לעברית איך אני משנה במקום ללחוץ על ALT SHTIFT

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום. אני יתחיל את הסיפור מהתחלה: רציתי לפרמט והיו לי כמה קבצים שרציתי לגבות. העתקתי את כל הדברים שאני רציתי לשמור מכונן D לכונן C ואז עשיתי Quick format לכונן D לאחר מכן החזרתי את כל הדברים שרציתי לגבות לכונן D ואז נכנסתי דרך הBOOT של הדיסק של הווינדוס ומחקתי את כונן C (אני לא יודע אם עשיתי פורמט או מחקתי לגמרי, אני חושב שעשיתי איזשהי טעות שם) התקנתי את הווינדוס ואיך שאני נכנס לווינדוס אני רואה שקרה זה: כונן D (לפני הפירמוט) הפך להיות כונן C (רק בשם, כל הדברים שגיביתי על כונן D הפכו פשוט להיות בתוך הכונן הזה, רק השם של הכונן השתנה) כונן C הפך להיות כונן F והוא היה מפורמט. הכונן DVD שלי הפך להיות כונן D עכשיו... רציתי לשאול מה עלי לעשות בשביל להחזיר את השמות להיות במצב ה…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. שלום! יש לי כרטיס קול xfi fatality progamer --לא מזמן קניתי אוזניות גיימרים ב300 שקל עם רטט באקס פי האיכות שמיעה היתה מפוצצת -פשוט תענוג -מאז שהתקנתי את וויסטה -האיכות שמיעה חרא-גם נורא חלשה גם באונייה אחת שומעים יותר חזק מהשנייה בהשוואה לאקס פי וגם לא עובד לי בכלל הרטט -כאילו אין ניצול מלא של הסאונד מהכרטיס קול .... התקנתי תדרייבר הכי חדש של הכרטיס מהאתר של קריאייטיב ניסיתי בהגדרות הכל פשוט כלום לא עוזר... בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה מאוד יש בעיות סאונד עם וויסטה וראיתי שם שנתנו לכרטיס שלי פתרון כזה שניסיתי אותו וגם הוא לא עוזר..מישהו אולי יודע מה הבעיה אני עומד להתחרפן :s05:

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by shemiraz,

שומר מסך לא עובד ב win 7 7100 rc יש למישהו מושג למה? עדכנתי דרייברים התקנתי directx פירמטתי והתקנתי מחדש ניסיתי אפילו את גרסת ה 64 ביט ועדיין לא עובד....

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by EagleX2,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit. האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש? האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  22. היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, קשה לי לשים את האצבע על הבעיה ולכן אני גם לא בטוח שזה המקום הנכון בפורום. בכ"ז אנסה - יש לי מחשב בן שנה וחצי - ווינדוז 10, מעבד 6600K, רדאון 390. לאחרונה, במיוחד במהלך משחקים, המחשב קופא לחלוטין - הטלוויזיה אליה הוא מחובר מודיעה שאין אות. (ניסיתי לנסות לנתק ולחבר את ה HDMI- זו לא הבעיה). עשיתי עדכון תוכנה למערכת ההפעלה והתקנה נקייה לדרייבר של ה GPU, אך התקלה נמשכת. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

24. Started by Cyanide,

אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים. הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן. איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.