עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by puGs,

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Iko89,

-- כותרת -- פתחתי פה כבר נושא באותו עניין בערך .. יש לי לנובו S12 שבעבר היתה לו מחיצה נסתרת שבעזרתה מפרמפטים את המחשב אם נחוץ.. כמובן שברוב טיפשותי מחקתי אותה והתקנתי לינוקס .. נמאס לי מהלינוקס הוא נתקע לי ואני חייב לסדר את המחשב עד חמישי הזה אני חייב אותו לעבודה .. בחברה רוצים 350 (!!) שקל על פירומט והתקנה מחדש של כל העסק ולא רק שזובי שאני אשלם להם עוד זה גם יקח חודשים .. אני משתגע כבר שבועיים אני לא מצליח לפרמט דרך הUSB ואני כבר פשוט נואש .. כל פעם שאני מתקין את המערכת על הUSB על פי כל פעם מדריך אחר זה תמיד מסתיים בזה שבמדריך כתוב שההתקנה מחולקת ל2 חלקים ומישומה אצלי מופיע רק החלק השני שאומר לי שהמערכת לא הותקנה כמו שצריך ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ........ …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני רואה שגם באופיס יש גרסאות 64 ביט ? מה זה אומר ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום, העברתי דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש עליו התקנתי WIN7. הדיסק מכיל קבצי סרטים ושירים, את מערכת ההפעלה התקנתי על דיסק קשיח חדש. בזמן ההתקנה המחשב כן זיהה אותו וגם עכשיו אפשר לראות שהוא מזהה אותו ב device manager, אבל במחשב שלי מופיע רק החדש. איך מסדרים את זה בלי לפרמט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש סקריפט שאוכל לשים בJDOWNLOADER שינתק ויחבר אותי מחדש לאינטרנט על מנת לשנות כתובת IP. כשהיה לי XP הייתי משתמש בזה: rasdial "CONECTIONNAME" /disconnect ping [url]www.google.de[/url] -n 8 rasdial "CONECTIONNAME" USERNAME PASSWORD בWINDOWS 7 זה כבר לא עובד משום מה. החיבור לאינטרנט אומנם מתנתק אבל אני לא מצליח להתחבר מחדש. מדובר בספק 014 בתשתית הוט בחיבור עם חייגן. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  8. הקבצים לא מוסתרים. התיקיות מכילות קבצים ונראות בסדר במחשבים אחרים. מדובר בווינדוס 7. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by yitzy,

יש לי XP וWIN7 מותקנים על דיסק קשיח 80GB IDE ועובדים בDual boot זה מותקן ככה כבר כמעט שנה בלי בעיות...מדליק א המחשב, יש לי אפשרות לXP או 7, בוחר 7 והכל בסדר... אתמול הדלקתי את המחשב,, כרגיל מופיע אפשרות לבחור XP או 7, בוחר 7 ו..ERR אני מקבל את השגיאה הבאה: file:/windows/system32/winload.exe status: 0xc0000428 info: Windows cannot verify the digital signiture for this file כל הלילה ישבתי מול המחשב כשגוגל לידי על הנייד בניסיון לפתור את זה הכנסתי Recovery disk של WIN7 לצערי אין נקודות שיחזור (אל תשאלו אותי למה) נכנסתי לCMD, כתבתי bootrec וניסיתי שם את כל האפשרויות (כולל בטעות למחוק את הBOOT לXP, אבל את זה אני חושב שזה לא בעיה לתקן) הBOOT לXP עבד מעולה (עד שכאמור …

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  10. על המחשב הנוכחי שלי מותקנת מערכת ההפעלה XP PRO SP2. נתונים טכניים חשובים: P4 3.0GHZ, 2x1GB. אני שוקל לפרמט אותו, אז האם כדאי? לאיזה כדאי לי לפרמט? XP PRO SP2 XP PRO SP3 או בכלל ל7 ואם כן לאיזה גירסה? ultimate?

• 42 תגובות
    • 5k צפיות
  11. איך אני מבטל את הודעת windows boot manager בכל פעם שאני פותח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. פשוט הגעתי למצב שהסי די שלי לא עובד..האם זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  13. Started by nivrob123,

פירמטי את המחשב לגמרה אני מתקין את וינדוס הכל בסדר שמסיים ועושה ריסט למחשב זה עושה לי את הפעלה של וינדוס ואז מסך שחור יש סימן של העכבר ככה זה כבר שעה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. השירות הזה גורם לי לבעיות(אני חושב) בזמן הרצת משחק,אז השאלה היא אם אני באמת צריך אותו.הסבר קצר על השירות גם יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  15. טוב אז נראה לי שהמחשב שלי נדבק (למרות שהאנטי וירוס קספרסקי ניטרל אותו) בתולעת/טרויאן/מזיק אחר. זה מתבטא בכך שהמחשב ממש ממש איטי, לשמוע מוסיקה באחת התוכנות (וינאמפ/מדיה פליר) זה רע כי זה מתבטא בקטיעות והשיר מקרטע. לא ראיתי אף תהליך מוזר שרץ במנהל המשימות. ולצערי, אף תוכנה לא עזרה לי. להלן התוכנות שהשתמשתי בהם: - אלו היו מותקנות כבר במחשב - Kaspersky Anti-Virus 8 - מעודכן SpSubtract 3.0 CCleaner - את אלו התקנתי לאחר שהמחשב נדבק - Kaspersky Anti-Virus 11 - מעודכן (לאחר שראיתי שגירסה 8 מעודכנת לא עוזרת התקנתי את 11) Trojan Remover Ad-Aware 8 XoftSpySE SpywareBlaster - לא מצאתי אופציית סריקה. תוכנה מוזרה. Spy Sweeper לא פירמטתי את המחשב משהו כמו 3-4 שנים. ואני מעדיף גם לא…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. צהריים טובים! כשאני משנה משהו ב- msconfig, למשל ש- uTorrent לא יופעל ב- Startup, ואז עושה ריסטארט, הוא כן פועל, ומסומן ב- V שוב ב- msconfig/Startup. כנ"ל לגבי כל מיני דברים, כמו GoogleUpdate או Windows LIVE Messenger. בלשונית General מסומן לי Selective Startup, כמו שצריך, אבל עדיין הוא לא ממושמע ועושה מה שבא לו. לאחר גיגול קצר בכמה וכמה משפטי מפתח לא הצלחתי למצוא תשובה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dor444,

איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן. במחשב שהגיע אלי יש בשולחן העבודה קובץ ששוקל 0 בתים. שם הקובץ כתוב בג'יבריש או סינית, והסיומת היא PPS. כאשר אני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה מחלונות שאין אפשרות לקרוא מהמקור, או אין גישה לקובץ. גם במצב בטוח אי אפשר למחוק אותו, וניסיתי אין-ספור תוכנות שמבטיחות למחוק קבצים בעייתיים ואף אחד מהן לא הצליחה לפתור את הבעיה. כמובן שהקובץ לא משתמש בתהליך מסויים שרץ ברקע. לעזרתכם אשמח, אופיר

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by IG,

דבר ראשון- אין לי מושג מה עבר על המחשב שלי ומה הדבר שקרה לו עושה, ובגלל זה אין לי מושג איזה כותרת אחרת לתת לשירשור דבר שני- כשהפעלתי את המחשב שלי לפני יומיים הופיע לי אייקון של local area connection עם סימן קריאה עליו (מוגבל או לא מחובר... או משהו כזה...), בנוסף לאייקון של החייגן. אני לא ממש זוכר אם היה לי אייקון כזה קודם, מה שבטוח זה שהוא לא היה עם סימן קריאה. ניסיתי לעשות repair אבל הוא לא הצליח (המערכת לא הצליחה להקצות IP חדש), וכשאני עושה Disable אז גם האינטרנט מתנתק לי ולא מצליח להתחבר עד שאני מחבר את החיבור המוזר... מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך במחשב שלי?! עשיתי סריקת וירוסים עם נוד 32 והכול נקי (לפחות זה ) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שממש לא מבין במחשבים. יש לו windows xp והוא משתמש ב outlook express הוא יודע להיכנס ל outlook express דרך התחל וללחוץ על האיקון שנמצא בצד ימין למעלה. כל חודש יורדים העדכונים של מייקרוסופט ומשנים את תוכנת המייל ל office outlook ואני מחזיר את זה בחזרה דרך מאפיני תפריט התחלה-התאמה אישית-הצג בתפריט התחלה-דוא"ל outlook express . איך אני מונע את השינוי הזה בלי לבטל עידכונים אוטמוטים או להסיר את office outlook. נ.ב. סתם לידיעה העדכונים של מיקרוסופט יורדים כל יום שלישי השני בחודש (יום שלישי שיוצא בין ה 8-14 בחודש).

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by DUDEnamE,

הכוונה שיעבדו 24/7 בו זמנית על אותו מחשב, מישהו מכיר משהו שיכול לגרום לזה להיות אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים