Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתחבר למחשב שלי ברשת אני לא מצליח. נסין חיו עם Net Use וכתובת ה-IP מוביל לשגיאה 53. ש לי 3 מחשבים עם חלונות 7, המחוברים לנתב. אחד מהמחשבים מחובר באופן חוטי, והשניים האחרים באופן אלחוטי. בחלון רשת/NETWORK אני רואה את כל המחשבים, אבל יכול לגשת רק לסיפיריות של המחשבים האלחוטיים. לכל החשבים כתובת IP קבועה. במחשב הקוי פקודת NET VIEW 192.168.1.100 מובילה לשגיאה 53. בהגדרות רשת ה-NETBIOS OVER IP מופעל וכן TURN ON NETWORK ו-FILE AND PRINTER SHARING. אשמח לקבל עזרה. נ.ב. במחשב הבעייתי, המחובר קווית אין לי בעיות גלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום הופיע לי הסמן של הווינדוס אפדייט בטסק באר. הוא כרגע תקוע כבר כמה ימים במצב של downloading updates 0% . לא מוריד ולא נעלייים. איך אני מבטל את הפעולה הזו שלו או איך אני גורם לו שיסיים להוריד כבר?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היה לי צ'יפ של ג'יגה עכשיו יש לי עוד אחד והם מחוברים בדואל (האם צריך לשנות משהו ב page file או לבטל אותו) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.exongames.co.il/product/windows-10-pro-retail/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy Google shopping EXON&utm_medium=cpc&utm_term=40655&gclid=EAIaIQobChMIq8mzmei97QIVYoBQBh1XIgcyEAQYASABEgLZtPD_BwE האם מפתח המוצר לWindows חוקי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש נתקלתי בהודעת Missing NTLDR במחשב עם windows7 64 אחרי תקופה ארוכה שהשתמשתי בו בצורה הכי טוב שאפשר וללא תקלות כלל. התופעה באה משום מקום, לא התקנתי חומרה חדשה וכו'. בקיצור אחרי שכבר הלך לי הארדיסק אחד, החלטתי להחליף את זה שעליו הווינדאוז מחשש שיתקלקל מכיוון שהיה HD ישן. קניתי לי CORSAIR FORCE3 120GB SSD כדי למנוע את התקלה בעתיד ולהשתדרג על הדרך. מאז אני לא מפסיק לקבל את ההודעה הזאת. זה קורה בערך אחת ליום-יומיים , פעמים נדירות זה קורה פעמיים ביום. בגדול אותה התקלה בכל פעם. המחשב פועל רגיל, קופא בשלבים כאילו אין לו שום מקור למשוך ממנו את הנתונים. הדבר מחייב אותו לעשות ריסט מהכפתור, וישר אחרי שאני מדליק את המחשב אני מקבל Missing NTLDR. אני נכנס להגדרות של הביו…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתמונה הבאה יש לי את Download with dap,Download With FlshGet..וכדומה! אני רוצה להוריד הכול,שישאר רק ה "GetRight". אני הסרתי את כול התוכנות מ Add or remove,וזה מיתעקש לרדת לי! אאא ועוד דבר,ראיתי ב טק טיוי שיש תוכנה שמורידה את כול הגראפיקה מהאתר,זאת אומרת את כול התמונות,יש לכם מושג מה שם התוכנה? (האתר שלהם לא פועל ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נכון שלוחצים על crtl+alt+del צריך להופיע המנהל משימות? אז עכשיו שאני לוחץ זה מגיע לי להתנתקות,כיבוי,מנהל המשימות,נעילת המחשב,שינוי סיסמה וכו'... איך אני משנה את זה שיגיע ישר למנהל משימות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את החייגן של האינטרנט בויסטה שיכנס אוטומטי בעליה של הווינדוס? לא יודע למה אבל זה עבד לי עד לפני כמה ימים ועכשיו לא... לא נגעתי בהגדרות של האינטרנט, מחובר ב ADSL תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך אני מתקין ווינדוז XP על HD בלי למחוק את הקבצים הישנים שלו? כדאי לבחור באופציית REPAIR במקום התקנת WINDOWS? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב, לא התבלבלתי בפורום. מה שאני רוצה לדעת זה משהו הפוך ממי שמעלה כאן בעיות של עברית שנראית כמו ג'יבריש. יש לי XP ואין בעיות עברית אבל אני צריך, כמו הדוגמה בכותרת, את הצירוף הג'יברישי הנכון שהייתי מקבל אילולא היתה לי עברית. יש למישהו רעיונות איך ניתן לקבל זאת? תוספת:אחרי ששלחתי ההודעה התברר לי שהכותרת משובשת ולא מראה בדיוק את האותיות שהתכוונתי אליהן אבל מקווה שהבנתם את כוונתי.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התקנתי windows 8.1 with bing 64bit אחרי שאני נכנס תהגדרות ונכנס לעבריתובחור להוריד רת העדכון שפה לwindows הוא מתקין את העדכון ושום דבר לא קורה כאילו לא התקנתי כלום... במקום לתת לי אופצייה להפוך את העברית לשפת המערכת
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שלאחרונה נעשה איטי,החלטתי לפרמט את הWIN XP שמותקן בו. מכיוון שהכונן CD המובנה שלו מקולקל חיברתי לו צורב DVD חיצוני (באמצעות USB). ברגע שאני נכנס לF12 יש לי אפשרות קריאה מדיסקט או דיסק אני לוחץ על קריאה מדיסק והוא רושם לי שאין דיסק בכונן שניתן לעשות לקרוא ולעשות BOOT. רציתי לשאול איך אני מגדיר שהוא יקרא מהכונן החיצוני הזה על מנת לבצע את הפרמוט? תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין את הWIN מחדש בלי לפרמט את המחשב? ובלי לעבד את כל ה-PROGRAM FILES ואם כן אז איך?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP? תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה. נ.ב, יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09 שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לפני זה עדכנתי תלוח אם עם הקול והכרטיס רשת ואחרי זה עדכנתי תכרטיס מסך וחשבתי שזהו... עדכנתי הכל... אבל אז גילתי עוד משהו... לא ברור אתם יודעים אולי מה זה או איך אני יכול לגלות לפחות מה זה...?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב נייד comaq presario cq62 וכל פעם שהוא נכנס למשתמש שלו עולה לו הודעת שגיאה ש מודל msimah32.dll לא נמצא. הוא ביקש ממני למצוא לו פתרון לזה. אני נכנס לגוגל מקליד לחיפוש msimah32.dll לא מוצא כלום ניסיתי וריאציות שונות של הקלדה ולא מוצא כלום. אני עכשיו מחפש באתר של compaq ומקווה שאמצא משהו. המחשב עצמו רק חלק ללא בעיות אחרי שהוא מציג את ההודעת שגיאה. בכל זאת ההודעה מעידה שמשהו לא עובד ואני לא רוצה שדווקא כשהוא צריך את הדבר הזה דחוף זה לא יפעל לו. אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז שבבקשה יעזור. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי בעייה עם המיקרופון של המחשב, סתכלו. יש לי winXP וכרטיס קול מובנה על הלוח שהדגם של הלוח הוא ASUS P4S533 עכשיו כל כמה זמן, נדפק המיקרופון, יענו לא עובד, ואז אני צריך להתקין את הדריבר של הקול. וזה כבר נמאס, זה בא והולך בא והולך, יש איזה פתרון לדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-