Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי היום את Windows Media Center (ב Windows 7 Ultimate x64) לראשונה. לאחר תהליך ה Setup אני יכול לנגן ברטים - בעיקר קבצי MKV אך אינני רואה את הכתוביות בעברית. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיוצגו הכתוביות (בעברית) לסרטים ב Media Center ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב דיי חדש (ראו מפרט) ומדי פעם קופץ לי מסך כחול, והמחשב מבצע ריסטרט. אחרי שהוינדוס עולה קופץ לי חלון עם התוכן הבא: מהי בעצם הבעיה, ואיך אני פותר אותה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אהלן. כשאני פותח את My computer, מופיעים הכוננים הקשיחים שלי, נכון? ואז, double click על הכונן אמור להראות את כל התיקיות שיש באותו כונן, נכון? אז זהו, שאצלי זה לא קורה... יש לי 3 כוננים, )C;D;E) וכשאני לוחץ double click על כוננים C ו D, במקום לפתוח אותם - הוא פותח חלון ששואל באיזה אפליקציה אני רוצה להשתמש כדי לפתוח אותם. מה לעזאזל קרה כאן, ואיך אפשר לפתור את זה? כונן E נפתח רגיל והכל סבבה איתו... לא זכור לי שהתקנתי משהו... אההה... התקנתי אפליקציה של סוני, עבור המצלמה שקניתי - אבל אנ'לא יודע אם זה קשור. תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קודם כל WINXP סוחב על הדבר הזה? מצאתי איזה גרסא קלה שלא הצלחתי בכלל לעלות בכל מקרה זה לא הנושא. אני מנסה להתקין, מגיע לאזור בחירת המחיצה להתקנה וההתקנה בכלל לא מזהה את ההרדיסק , היא מזה את הכונן פלאש בתור "C" כשבכלל מוגדרות על הרד דיסק של המחשב שני מחיצות C,D ומשומה ההתקנה מזהה את רק את הכונן פלאש למישהו יש פתרון? השתמשתי בUSB_MultiBoot_10 כדי לעשות את הפלאש BOOTABLE
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום האם פריט האתחול המסומן בתמונה,אמור להיות? זה נורמלי? אני לא מבין בזה יותר מדיי... (ב'תהליכים',הוא אינו מופע) שמתי לב גם שה-boot time לוקח יותר זמן מהרגיל - 6-8 שניות... זה קשור? - חוץ מזה,הכל כרגיל... רוב תודות
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שמשמש אותי רק לאינטרנט (לא יותר). אבל הוא ישן, ובעל מעבד Celeron. ה אשמח אם תמליצו להדיוט כמוני על מערכת הפעלה קלה מאוד (הכי קלה שיש!). תודה
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
להתקנה מהירה על מחשבים עם חומרה שונה, אשמח לכל מידע בנושא, או למדריך שאתם יודעים שעובד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי במחשב הנייד שלי פתאום התחלתי לקבל הודעות מהאנטיוירוס שהוא לא מצליח לסרוק כל מיני קבצים כי הם מושחתים. עשיתי ריסטרט ואחרי הריסטרט פתאום כל קבצי ההפעלה וקיצורי הדרך הפכו לאייקונים של קבצים שלא מוגדר איזו תוכנה פותחת אותם. כשאני מנסה לפתוח אותם נפתחת תוכנה שנקראת mediainfo. מישהו יודע איך מסדרים את זה? אני נואש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת XP עדכנית. בתוך חלונות הכל בסדר. בחלון CMD וגם ב COMMAND המקלדת מתפקדת בקוד שפה מוזר ולא ברור, כאשר האותיות מוצגות כראוי אבל אחרות מהמוקלדות. כך הקלדה על J נותנת אות אחרת, הקלדה על P נותנת אות אחרת וכו'. בחלון COMMAND מוצגת הודעה one or more CON code pages invalid for given keyboard code לא מצאתי כל הפניה או איזכור להגדרות קודי שפה או מקלדת בקבצי autoexec.nt config.nt אשמח להצעה לתיקון וגם להסבר.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כנראה בגלל שהגרסה שלי אינה חוקית ביצוע עדכונים במחשב נכשלת (WIN UPDATE) האם ניתן להתקין עדכונים בצורה אחרת-במיוחד העדכון שמופץ היום גל
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל למטה בצד שמאל את ההודעה הבאה כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם לחומת האש אני רואה שהכל מוגדר בסדר כיצד אני יכול לבטל את הודעת האזהרה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מפרט שלי: לוח אם - Gigabyte ep45c-ds3 מעבד - Intel core 2 duo e7400 2.80GHz ספק כח - 650 W זיכרון - Kingston 2x2Gb DDR3 1333 MHz דיסק קשיח - WD 320 GB SATA 2 כ. מסך - Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3 1333 MHz מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 32 bit הבעיה היא כאשר הפעלתי מצב שינה במחשב הופיע לי מסך כחול שאומר: STOP 0x0000001A MEMORY_MANAGEMENT כשביטלתי מצב שינה זה לא הופיע לי יותר. למה זה קורה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ? הבנתי שיש אפשרות מובנית כזאת - בחלונות 7 אשמח לקבל מידע או המלצה על תוכנה חיצונית שמבצעת "גיבוי בזמן אמת"
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להתקין על המחשב הזה כבר הרבה זמן win7 64bit וכעת יש לי את ההתקנה. ככל הנראה זו גירסת אולטימייט באנגלית. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה בנוסף לXP או במקומה? 2. האם יש דרך להשאיר את המחשקים, הדרייברים והתוכנות "במקומם"? 3. מאיפה אני משיג את הדיסק של השדרוג לעברית?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
ניסיתי ליצור מחיצה חדשה, אני רוצה שכונן C - מערכת הפעלה+תוכנות יהיה 150GB וכל השאר יהיה למחיצה החדשה. אך לא הצלחתי לעלות את הכמות של המקום, כמו כן שמתי לב שיש עוד 2 כוננים מחולקים, לגיבוי אולי, המחשב הגיע כבר עם מערכת ההפעלה 64BIT ואיני יודעת מה לעשות. http://i34.tinypic.com/34ysms0.jpg איך אני יכולה לסדר את זה שיהיו לי 2 מחיצות, ש-C יהיה 150GB? ומה זה הכוננים שישנם? תודה לעוזרים.. אני אובדת עצות
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-