Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כונן של 32 גיגה יספיק להתקנת הVISTA ולאחריה כשהיא תגדל... וגם אני מתכננן להתקין שם את כל התוכנות שלי אז אפשר להוריד מה32גיגה איזה 5-7 גיגה גג לכל התוכנות... דרך אגב, כל התוכנות שעכשיו מותקנות אצלי בXP אפשר להתקין אותם גם שם? או שצריך גרסאות אחרות.. כמובן שאני לא מצפה ממכם לדעת מה מותקן אצלי, פשוט מעניין אם התוכנות הרגילות שעד עכשיו השתמשתי בהם מתאימות ל64, כאילו יש דרישה שונה אצל 64 או שזה רגיל כמו ה32?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשמתי בכותרת נעלם לי הדסקטופ....לאחר שהתקנתי איזה תוכנה לעשות יענו את הווינדוס יפה ...הסרתי אותה ופתאום אין שולחן עבודה אני עובד עכשיו דרך הפקד משימות אבל זה התחיל להימאס כל הסיפור הזה אז אם מישהו יכול עזור אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי כרגע דיסק קשיח חדש של סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר SATA 2. המחשב מזהה אותו (מופיע בCMOS) וגם הVISTA אבל משום מה אין לדיסק שום אות, ואין לי גישה אליו (לא מופיע בכלל בMY COMPUTER). מה עושים? ??? צירפתי תמונה בה מופיעה הדיסק הקשיח בDEVICE MANAGER, ואם אני לוחץ עליו גם מופיע "This device is working properly." [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, הדיסק WINDOWS שלי שרוט ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש, אחרי שעשיתי פירמוט. דיברתי עם השרות לקוחות של מיקרוסופט בבקשה להחליף את הדיסק! אבל אין להם אותו כבר במלאי. הם נתנו לי פתרון אחד, וזה להשאיל ממשהו דיסק כמו שלי, להתקין אותו וכמובן לרשום את הקוד האישי שלי בזמן ההתקנה..!! אז מי שמוכן ויכול לעזור לי אני צריך בדיוק את אותה גירסה כמו שלי: (גם זאת בעיה, למצוא כזאת) יש לי XP HOME EDITION, SERVICE PACK 2, OEM, Hebrew version אני הודה לכם חברה ומקווה שתצליחו לעזור לי תשאירו הודעות פה ואני יצור איתכם קשר, תודה רבה איתי
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה חוקית של וינדוס אקס פי מהדורת זהב (ולא משנה כרגע מאיפה השגתי...) מומלץ להתקין אותה? או שעדיף הרגילה שיש לי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יודעים מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב: למרות ששעון המערכת במחשב שלי, מוגדר להסתנכרן אוטומטית עם השרת timeserver.iix.net.il, לאחר כמה שעות, יש פיגור של מעל ל-20 שניות ויותר בין השעה ב-Windows 7 שלי, לעומת השעה המדוייקת. בנוסף, אינני יכול לסנכרן את השעה עם time.nist.gov כאשר במחשב של אבא שלי, אני כן יכול ויש לו גם Windows 7. ממה הבעייה יכולה להגרם (היא לא מתרחשת במחשב של אבא שלי)?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Usage: shutdown [-i | -l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\computername] [-t xx] [-c "c omment"] [-d up:xx:yy] No args Display this message (same as -?) -i Display GUI interface, must be the first option -l Log off (cannot be used with -m option) -s Shutdown the computer -r Shutdown and restart the computer -a Abort a system shutdown -m \\computername Remote computer to shutdown/restart/abort -t xx Set timeout for shutdown to xx seconds -c "comment" Shutdown comment (maximum of 127 characters) -f Forces running applications to close without war ning -…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זאת אומרת שתוכנות איטרנט והכול לוקח הרבה מאוד זמן ובאמצע התהליך הוא נתקע מדיי פעם אז כחה יש לי שתי מחשבים: אחד נייד אם XP והשני נייח אם ויסטה לפני כמה זמן אני מצאתי פה באתר מישהו שעשה כתבה ב2007 על ניקיון מחשב ואם הרבה תמונות אבל מחקו אותו :-\ :'( אבל אני לא מוצא את הלינק וגם התגובה הראשונה לאותו נושא נראה לי איזה מנהל כתב שזה כללי ולא המקסימום שאפשר לנקיון מה שהוא כזה אז בקיצר לנושא מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי שהWIN יפעל בשתי המחשבים מהר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן. אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה. התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות ) וניגשתי לעשות Update. פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו. זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן. אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני …
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אחרי זמן מסויים שאני לא נוגע במחשב אז מקום שהוא יכבה את המסך וישאר בשולחן עבודה הוא מכבה אותו ועובר למצב של "בחירת משתמש". איך אני משנה את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של ווינדוס XP PRO באנגלית? חיפשתי ולא מצאתי. אם אסור לתת פה קישורים להורדות לא חוקיות אז תתנו לי בבקשה אתר הורדות גדול באנגלית (משהו בסגנון של להלה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הקבצים באופן ידני דרך חיבור ה HD למחשב אחר איפה נמצאים הקבצים בדיסק ה XP SP3? לא מעוניין לעשות את ההליך דרך ה CONSOLE מטעמי נוחות.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לבעיה בלאפטופ שלו שפותחים את המחשב ויש את המסך טעינה של המחשב הוא פשוט נתקע שניסיתי לעלות את SaFe Mode כתוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-