Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כשהתקנתי את windows xp home בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי מן ספירה לאחור שאומרת לי שנשארו לי כך וכך ימים.... בבקשה תכתבו לי כאן אם אתם יודעים מה לעשות!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי דרייבר של מודם usb מותקן במחשב. מערכת הפעלה: xp home edition יש לי אייקון שלו בלוח הבקרה ואני רוצה להסיר אותו. הבעייה היא שאני לא מצליח להסיר את הדרייבר (הוא נותן לי הודעת שגיאה) ולכן אני רוצה להסירו ידנית ולא מצליח להסירו מלוח הבקרה. בקליק ימני עליו יש לי רק: "פתח" או "צור קיצור דרך". מישהו יודע אני מסיר אותו משם?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי את גרסת הניסיון של adobe premiere pro cs4. ההתקנה לא עברה כמו שצריך. גם ההסרה לא. האייקון של CS4 נשאר ב add/remove programs והוא מראה שהתוכנה תופסת בערך 100MB. כמובן, התיקייה של CS4 לא נמצאת ב program files. האם קיימת איזו utility להסרה של תוכנות שלא הוסרו כמו שצריך. אגב, עשיתי system restore, לא עובד. אופיר
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האחד הוא המחשב ה"ראשי" עליו אני עובד והשני הוא הנייד. אני רוצה שכאשר אני לוקח את הנייד, יהיה לי את כל המיילים של WINDOWS LIVE MAIL מהמחשב הראשי (התוכנה כמובן מותקנת גם על הנייד) וכן את כל התכולה של תיקיית MY DOCUMENTS. הגודל של התיקייה הזו אצלי הוא כמה ג'יגות ואני רוצה לסנכרן רק את השינוי בתיקייה ולא להעתיק את כולה כל פעם שאני לוקח את הנייד.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את SP1 מהאתר של מיקרוסופט לשם התקנה במחשב שאין לו אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני עומד להתקין ויסטה וחשוב לי להעביר תהגדרות
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדואוס וויסטה פרופשיונל,ואני רוצה להתקין בו את המייל שלי שנמצא בGMAIL ,הבעייה שניתקלתי בה היא ההגדרות של הפופ3 ולאחר מכן הIMAP מאיפה אני מוצא את ההגדרות האלה ,או שיש חסימה להכניס מייל של גוגל בגלל התחרות בין שתי החברות?אשמח לתגובה ממומחה בעניין. :lol:
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
התקנתי win xp על המחשב הישן, ניסיתי לעדכן את מערכת ההפעלה אך אין אפשרות כזאת. אני הבנתי שמיקרוסופט כבר הפסיקו את התמיכה ב xp, אני רק רוצה לעדכן לעדכונים הכי אחרונים שיצאו.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם אתר, שאפשר להוריד עדכונים ולהתקין אותם דרך פיירפוקס, למישהו יש לינק?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעיף את הבלונים המיותרים האלה לדוגמה שאני מיתחבר לאינטרנט מופיע בלון "אתה מחובר לאינטרנט..." עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה שאלות על זה נ.ב אני אשמח עם תביאו לי תמונות של איך מפתח הרג'סטרי ניראה תודה
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האלו של ווינדוס net send במעצבנים האלו שולחים לי 40 הודעות בשעה גם בזמן משחקים,ומשחקי רשת מה שמחשיך את מסך ה-lcd שלי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסל מיחזור מהדסקטופ? (ימח שמו לעולם ועד)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-