Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להכין סקרפיט להוספת יוזרים חדשים לדומיין ,שליוזרים יש מספר מאפיינים: הדומיין שלי הוא :WOODGROVEBANK.com אני רוצה להכניס אותם לOU שייצרתי בשם NEWOU תחת SUB.ב(AD) א.הכנתי קובץ טקטס בשם users.txt ,ובו רשמתי לצורך העניין:שם היוזר,שם התחברות חדש,טלפון,סיסמא רשמתי את הפקודה הבאה: For /f "token=1,2,3,4,5, delims=" %a in {c:\users.txt} do dsadd user "cn=%a %b,ou=sub,ou=new ou,dc=woodgrovebank,dc=com" -samid %c -upn %c@woodgrovebank.com –pwd %d –fn %a -ln %b -tel %e משהו בסינטקס לא תקין, והפקודה נותנת שגיאה לגבי ה SAMID שלא מכיר את הפקודה, אם אפשר לרשום לי את הפקודה עם הסינטקס הנכון- פקודה שמוסיפה יוזריםחדשים לדומיין שלוקחת את הפרטים מהקובץ ומגדירה אותם אוטמטית. תודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי לכם על הבעיה שיש לי עם הוינדוס 7 וכונן הפלופי, הבעיה הייתה שכל הזמן האור דלק והכונן לא עבד. עקרונית בסוף הבעיה הסתדרה (הכבל היה מחובר הפוך), מאז הכונן עובד ומזהה את הדיסקטים, ואף מאפשר לי להעתיק קבצים, אבל משום מה נוצרה בעיה נוספת. כאשר אני מנסה להעתיק קבצים מהוינדוס 7 אל הדיסקט, הוא פשוט מוחק את כל התוכן של הדיסקט, רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור את זה, המון תודה. תודה רבה על כל העזרה. נ.ב - למחשב יש צורב וגם USB, אבל מאחר ויש עבודה עם פלופי'ס מול מחשבים ישנים (בגלל שימוש בתוכנות דוס), חשוב לי שגם הפלופי יעבוד כראוי.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD A21E נתונים: CELERON 600MZH 128 זיכרון פנימי כרגע שמתי לו XP משום שהדרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי תומך רק במערכת הפעלה זו. השאלה אם לא כדאי לשים לו ווינדוס 98 או מערכת אחרת עם כרטיס רשת PCMEDIA שתומכת בו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הלך לי לוח האם,וקניתי מחשב חדש.(אמור להגיע אלי בימים הקרובים) האם ניתן לשים את ה-HDD הישן,עליו מותקנת Windows 7,במחשב החדש,או שזה כמו ב-XP,שה-Chipset חייב להיות זהה? בכל מקרה זה נראה לי יותר חכם להתקין מחדש,אבל סתם אני שואל מתוך סקרנות. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WIN 7 PRO והתקנתי XP mode , שאלתי היא האם יש HEBREW MUI ל XP MODE מאחר והתוכנה שאני עובד איתה היא בעברית
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN 7. המערכת לא מזהה את המצלמה שלי כאשר אני מחבר אותה דרך ה USB. לאחר החיבור לא קורה שום דבר. לעומת זאת את הפלאפון היא כן מזהה. חשוב לציין שבמחשב השני שלי (WIN XP) המערכת כן מזהה את המצלמה. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב עצמו אינו מאפשר לי לשנות הגדרות לצג כאשר אני לוחץ בשולחן העבודה לחצן ימני -> רזולוצית מסך -> בחלון שנפתח הגדרות מתקדמות -> בלשונית של "פתור בעיות" יש כפתור של "שנה הגדרות" אבל הוא אפור אצלי ככה שהוא לא נותן לי להיכנס אליו.. מה עושים? אני משתמש בווינדוס7 ד"א.. הנה צילום: תודה לעוזרים... !
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן! הבעיה היא כזו - המחשב שלי בזמן האחרון (שבוע~) התחיל לעבוד לאט בהפעלה, פעם הייתי יכול לעבוד עליו ישר כשהפעלתי אותו (כשיש משהו כמו 7 דברים בסטארט אפ - וגם עכשיו זה ככה, אני עוקב אחרי זה שיישארו רק הדברים החשובים בסטארט-אפ), והיום הוא פשוט איטי מאוד למשך שתי דקות~ מהרגע שהוא נכנס לווינדוס. מה גם, שלאחר שעתיים בערך שאני לא עובד עליו, לא משנה על מה אני לוחץ (IE למשל) - הוא פשוט נתקע. העכבר עדיין זז, יש את הסמל של שעון החול של ויסטה - עיגול כזה שמסתובב, ואחרי דקה וחצי או שתיים יש פשוט מסך שחור שעדיין אפשר לראות בו את העכבר ולהזיז אותו, ואני חייב לרסטרט. מוכר? אני רוצה לעשות סריקת וירוסים, אבל המחשב בטח ייתקע לי באמצע... לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סריקת SPYWARE וכאלה, מא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי WINDOWS 7 HOME PREMIUM מותקנת על הנייד, ואני לא מרוצה ממנה. היא מגבילה אותי בכל מיני דרכים! אז אני רוצה להתקין WINDOWS 7 ULTIMATE כמו שיש לי על הנייח, אבל בגירסת 64BIT. כי אני יכול לנצל את כל ה4GB זכרון ויש יותר דרייברים להורדה מהאתר של טושיבה. דגם הנייד הוא TOSHIBA SATELLITE T130! אלה שתי הגרסאות שאני לא בטוח לגביהן, מה ההבדל? Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated August 2010-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=243584 או זו: Microsoft Windows 7 ULTIMATE x64 Integrated February 2010 OEM DVD-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=208925 לי בנייח מותקנת הגירסה: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.Octobe r.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר שלי שידרג לווינדוס 7 אז הוא נתן לי את הויסטה שהיה לו הוא נתן לי רק רישיון/קוד של ויסטה בלי הדיסק התקנה הוא לא קיבל דיסק שהוא קנה את המחשב שלו איך אני אמור להתקין את התוכנה על המחשב שלי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות דבר כזה? העכבר לפעמים זז טיפה בגלל רוח או משהו אחר ואז השומר מסך מפסיק או שהמסך נדלק מחדש או שזה יוצא ממצב שינה.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, מאז שרכשתי דיסק קשיח נייד SAMASUNG F3 SPINPOINT 1TH 32MB , בנוסף לקיים שלי של WD יש לי בעיה שאני לא בטוח שהיא קשורה ישירות לכוננים הנ"ל. אני מנסה להתקין את WIN7 אבל כשאמור להופיע חלון ההתקנה הראשוני כדי לבחור שפה, הוא לא מופיע. המחשב מחובר בצורה קבועה ל TV LG 26 אינץ'. כדלקמן תצלומי מסך שיסבירו את הבעיה: TV: מסך מחשב :
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. לאחר התקנת win 7 , ההודעה הבאה מופיעה בכניסה למחשב (עידכנתי את הדרייברים של הלוח אם על מנת שיתאימו ל7) מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי WIN7 בHD אחרבמחשב שלי בכונן C היה לי מערכת XP בגלל שנכנס לי כנראה סוג של ווירוס פרמטתי את כונן C והתקנתי מחדש מערכת XP לצורך בררת המחדל התקנתי את תוכנת EAEY BCD אך לצערי אין לי אפשרות בחירה והמערכת שמופעלת באיתחול היא המערכת XP מבלי יכולת בחירה מה עושים ???? אודה לסיוע הדחוף כי יש לי המון חומר בכונן שיש בו מערכת WIN7 ברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן , כל פעם מופיע לי מסך כחול עם זמן שעולה 70 , 80 עד 100 ואז הוא מאתחל את המחשב מחדש , שהמחשב עולה מופיעות לי כמה אופציות כמו לעלות את הווינדוס במצב בטוח או להעלות אותו במצב נורמלי , אני בוחר באופציה להעלות במצב נורמלי והווינדוס עולה כרגל , אחרי כמה זמן שוב מופיע המסך וככה חוזר כל הזמן. בדקתי בעזרת תוכנה את הקבצי קריסה בווינדוס , שמעתי שאולי זאת בעית חומרה , אני מעלה לפה את מה שהתכונה הציגה לי , אשמח לפיתרון לבעיה : ================================================== Dump File : 071810-18078-01.dmp Crash Time : 18/07/2010 19:06:12 Bug Check String : PFN_LIST_CORRUPT Bug Check Code : 0x0000004e Parameter 1 : 0x00000099 Parameter 2 : 0x0003b248 Parameter 3 : 0x00000002 P…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-