עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם אני רוצה לשים משהו משלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך אני מחליף מאנגלית לעיברית ????

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. Started by Pentium D,

היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה. הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור. יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר. דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER". ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד. השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"? תודה מראש! =] עריכה: אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי. אין לי מושג על משתמש שש…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by miki_michal,

כשאני פותח חלון חדש או לינק שפותח חלון חדש...אני רוצה שהחלון יפתח מוגדל באופן אוטמוטי ולא ללחוץ על max למעלה , בעבר זה היה כך ...לא יודע מה קרה, איך אני מחזיר את זה ...

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שמתי את העברית בAdvanced ואני עדיין רואה ג'יבריש בוורד בנוטפד ובאייסיקיו מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם בקשר users ב-winxp כול פעם שאני מעלה את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על היוזר שלי או כול פעם שאני לא נוגע בעכבר אז הוא כאילו log off ליוזר שלי מזה איך אני גורם לדבר הזה לא לעבוד

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by eranisra,

כרגע הוא על מצב שאני פותח קובץ והוא נפתח במדיה פלייר אך אני לא רואה את המדייה פלייר אלא אם אני כאילו עוד פעם פותח את מדיה פלייר ואז אני רואה את המסך שלו כשהקובץ כבר מתנגן, וגם אם אני סוגר אותו הוא לא נסגר ממש - הקובץ עדיין מתנגן אני חייב לעצור את הקובץ ולסגור את המדיה פלייר איך ניתן לפתור זאת?? ויסטה 64 ביט אולטימייט

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. היי, *השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש...

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. שלום אני מעיין שיחקתי במשחק ולחצתי על כל מיני כפתורים ואז המסך הסתובב לי בצורה אנכית איך אני מחזיר אותו חזרה ? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  15. במחשב שלי בבית אני מקבל Blue Screen כשאני מדליק אותו: ב Blue Screen רשום: STOP: 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA חיפשתי ב Knowledge Base של Microsoft ומצאתי מאמר שאומר שהדבר נגרם בגלל דרייבר חדש של USB שהותקן. הדרייבר מסוג USB האחרון שהתקנתי היה של ה IPOD. איך אני מסיר את הדרייבר? (ניסיתי לעלות ב Last Known good Configuration אבל גם אז אני מקבל Blue Screen)

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

איך אני מסיר את העדכון הזה?עושה לי המון בעיות-StackHash וכדומה,ישנה שורת פקודה בדוס.אני צריך לעלות ממצב בטוח או בכלל לפני שאני מעלה את חלונות(F8)?

17. ה7 פשוט גרוע ואני רוצה לחזור ל6.ניסיתי לראות אם אפשר להסיר בלוח בקרה ואי אפשר :-\ מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yoavamir,

שלום, הייתה לי מותקנת במחשב מערכת הפעלה windows xp sp-2 eng. התקנתי על אותה מחיצה (:c) גירסא של windows xp sp-3 בעברית. עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי בחירה בין 2 הגירסאות. החלטתי שאני לא רוצה בכלל את הגירסא העברית על המחשב. יש אפשרות למחוק/להסיר אותה לחלוטין? הגירסה האנגלית נמצאת בספרייה windows, והגירסה העברית נמצאת בספרייה windows3.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by waizman,

אני רוצה להתקין על האקספלורר גירסה אחרת שלו והוא לא נותן לי כל עוד יש לי גרסה יותר חדשה... איך אני מסיר את הישנה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by roeiw,

:s05:

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. לאחרונה הווינדוס התקין לי עדכונים אוטומטים וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני ללחוץ על ה USER שלי. יש לי רק יוזר אחד ולפני זה הווינדוס עלה והגיע לדקסטופ והכל עכשיו אני צריך ללחוץ על מנת שהוא יפעיל את הווינדוס ויגיע לדקסטופ. יש אפשרות להחזיר את ההפעלה הנורמלית כמו שהייתה לי מקודם?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב התוכנה הזאת קופצת לי. איך אני מסיר אותה לגמריייייייי??

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by gshhar,

זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by 3d7,

איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  25. אתם מכירים את בועות העזרה האלו של XP שצצים למשל כאשר מתחברים לאינטרנט, אז הבעיה היא שהם גרמו לי להתמוטוט עצבים ואני חייב להפטר מהם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.