Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
במחשב של אחי האופציה של עידכונים אוטומטיים לא נגישה (אפורה) ואי אפשר לסמן אותה. מה עושים? כל החלק שסימנתי בכחול אצל אחי פשוט אפור.
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ישנם אתרים מסוימים אליהם לא ניתן להכנס אין חומת אש ורמת אבטחה נמוכה - לא עוזרת גם מחיקת כל הקבצים הזמניים לא עוזרת נאמר לי שזוהע בעיית REG גם כאשר אני מנסה להריץ את הפקודה REG - המסך מופיע ומייד נעלם
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול שמתי לב, שלפני שמופיעה הקטע של טעינת הוינדואוס מופיעה לי הודעה Booting From C:\Windows\ Invalid Boot.INI fike אין לי מושג למה זה פיתאום הופיעה... משהו אולי יודעמה הבעיה? תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם קרה לי משהו מזר לאחרונה-כשאני משתמש בתצוגה של תמונות בווינדוס התמונות מופיעות בגוון צהוב כזה להבדיל מלבן רגיל שהיה לי בעבר אין לי מושג איך זה קרה מישהו מכיר את התופעה ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? יש לי ויסטה אוליטמייט תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?
-
קובץ ההחלפה שלי אינו ממוקם על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה, אלא על דיסק אחר, האם זו הסיבה שקובצי Minidump לא נוצרים אצלי? אם התשובה חיובית, איך אני משנה את זה, כך שכן ייווצרו קובצי Minidump, פשוט התחילו אצלי הזמן האחרון מסכים כחולים.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איך לבצע התקנת מערכת הפעלה XP על דיסק קשיח נייד המתחבר על USB2. בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי פעמים EXPLORER וכול החלונות סגורים וכול אחד לוקח 20,000 זיכרון זה נורמלי ? פעמים אבל ביחד 40,000
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת במה בעצם תורם ה64 ביט ראוי לציין שהמעבד שלי תומך 6300 קונרו רציתי לדעת האם תוכנות שעובדות בעצם ב64 ביט מהירות יותר או שזה בא ליטי ביטוי בדרך שונה לא דווקא מהירות אלא אולי איכות תמונה וכו... נכנסתי להתקין דריבים מnvidia וראיתי אפשרות של דריברים לויסטה 64 ביט מה זה יתן לי האם משחקים ירוצו יותר מהר? יותר צבעים ? אני מאוד אשמח אם תבהירו לי קצת את העניין תודה רבה ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא יודע איך, ובטעות כל האייקונים מסומנים בתור קבצי אימיול. לחצתי בטעות על לפתוח ע"י התוכנה כנראה. ואני בנוסף לא יכול לעשות שיחזור מערכת, זה רושם שאי אפשר ויש שגיאה. איך אפשר לתקן או למזער את הנזק? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!! מנהלים זה דחוף בבקשה אל תעבירו..
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני יכול להתקין XP 32 BIT על מחשבי DUO החדשים? למה משמש 64 BIT? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*אני משתמש בהגנות (אנטי וירוס ופיירוול) וכל מה שצריך והכל מעודכן! אני משאיר את המחשב דולק ביינתים כי אני לא יודע מה לעשות , הווינדוס באמצע עבודה הציג לי הודעה : Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. To maintain system stability Windows must restore the original versions of these files. Insert your Windows XO Professional CD-RON now . ואני יכול לבחור Retry More Information Cancel וכשאני בוחר מור אינפורמיישן זה רק אומר לי שהדיסק לא בכונן וזאת הסיבה מה הולך פה ?! מה לבחור ? קרה למישהו ??? דרך אגב אין לי סיסטם ריסטור.... ויש לי חשד לאחד הגורמים... יש באקס פי אופצייה של SERVICES וביטלתי חלק מהם שהייתי בטוח שהם לא שימוש…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
פרמטטי את המחשב והתקנתי מחדש WINXP . כשאני מדליק את המחשב מופיעה אפשרות בחירה בין WINXP לבין המערכת הקודמת (שלא קיימת) איך אני מבטל את זה ושהמחשב יעלה ישר עם WINXP תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט). (כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול) אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP. ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו. איפה/איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון). בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות. מה עליי לעשות?? נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
האייקונים בצד שמה איפה שהשעון גדלו בערך פי 2 ואין לי מושג איך לסדר אותם זה ממש מכער את המחשב ואני צריך עזרה..
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איך אני מבטל את התוכנות האלה את הICQ והMSN ביטלתי יש אפשרות בהגדרות שלהם אבל יש לי עוד מלא תוכנות אתם יודעים למה אני מתכוון לתוכנות שליד השעון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
how can I install hebrew ?????? i can see hebrew but cant write!!! i TRIED : CONTROL PANEL>>>date,time language...>>>regional and language options>>>and then to change to hebrew!! BUT THERE IS NO HEBREW THEIR!!! AND NO I CANT WRITER IN HEBREW!!! WHAT CAN I DO???????????
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. התקנתי ויטסה על מחשב חדש amd 4200x2 asus m2a vm gskill 2gig wd 320 antec 380watt לעיתים מופיעים מסכים כחולים. מצאתי את תקיית minidump אך כאשר אני בא לפתוח את הקבצים באמצעות windbg מופיעה הודעה : "אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה. פנה אל הבעלים של הקובץ או אל המנהל לקבלת הרשאה." מה עושים? תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה. כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה. אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied". הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הנייד HP PAVILION 6515 שמצויד ב VISTA. אני מראש יודע שאני ארצה XP, רק שהבנתי שלא ניתן להתקין אותו בנייד באופן פשוט. אם כן, מה צריך כדי להתקין XP על הנייד ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-