עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Ran B,

היי חברים, השבוע רכשתי מחשב חדש ומערכת הפעלה WIN7 הום-פריום 64BIT. היום לקחתי את המחשב וגליתי שהתקינו לי את הWIN7, שזה מעשה מכובד. הבעיה היא שחילקו לי לPARTITIONים - מה שלא בא לי. בא לי פרטישן אחד על כל הדיסק. בשביל זה אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש את כל המערכת הפעלה ולהגדיר פרטישנים נקיים לפני. אין לי בעיה לעשות את זה, אני יודע מה לעשות. יש לי רק שאלה אחת חשובה מאוד! על הWIN7 שלי, כבר עשו אקטיבציה. יש לי את הדיסק המקורי עם הPRODUCT KEY. השאלה אם אחרי הפירמוט וההתקנה - אני לא אצליח לעשות אקטיבציה, כי הPRODUCT KEY הזה כבר עשה אקטיבציה... :\ יש מצב שהוא אפילו עשה אקטיבציה היום, כי היום הרכיבו לי והתקינו לי אותו. אשמח לעזרה. תודה מראש, רן.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Raistelyn,

אני מנסה להתקין Windows XP PRO, וההתקנה נתקעת ב34 דקות האחרונות. ^כלומר הוא מגיע לי למסך של הגדרת השפות והאזור, אח"כ הוא מגיע לי לקבוע את הרשת, ואז נותרות לו 16 דקות, ובהן הוא נתקע. ^הדיסק שאני מתקין ממנו הוא דיסק מקורי ולא שרוט. בעיה ממש מוזרה, אני מודה מראש לכל עוזר, ואשמח לכל עזרה שתינתן. Raistelyn88. *אם נדרשים עוד פרטים על מנת לאבחן את הבעיה, אנא אימרו. **ניסתי לעשות כמו שכתוב ב-"שאלות נפוצות" , לא הצלחתי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם, חבר טוב מאד שלי קנה השבוע רכיבים למחשב חדש. (לוח + מעבד + זכרון + כרטיס מסך) ואני האדם שאמור להרכיב לו אותו. יש לו windows 7 בגרסאה של "שדרוג מערכת הפעלה קיימת" שנקנתה בעבר והותקנה על המחשב הקודם שלו - בו היה לו קודם win XP. הכל עובד לו כרגע פיקס כמובן. (אני מניח שאין צורך לציין שהדיסק מקורי וחוקי למהדרין..) עכשיו לשאלה, אם הבנו נכון את כוונת הדיסק שיש לו - הוא מתאים רק לשדרוג ולא עובד כהתקנה נקייה בפני עצמו. האם הבנו נכון ? אם אכן אי אפשר להתקין אותו כעותק נקי בפני עצמו - איך אנחנו יכולים להתקין לו את ה windows 7 במחשב החדש ? קראתי קצת על אפשרות של העברת ה windows 7 עם הכנסת דיסקים מיוחדים (דרך הווינדוס עצמה) או התקנת REPAIR INSTALL.. הבעיה היא שנהיה לי סלט ש…

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. יש לי בבית נייח עם WIN7 32 ביט יש לי נייד עם WIN 7 64 ביט, כיוון שיש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני הולך להפעיל עליו תוכנות של תכנות וכדומה. יש לי כמה משחקים כמו הדמו החדש של פיפא, NBA 2K וכאלה ואף אחד לא עובד לי בנייד וכולם עובדים בנייח. התקנתי את כל הדרייברים האפשריים, אני לא מאמין שיש בעיה עם הכרטיס מסך. האם יכול להיות שזה בגלל הWIN? האם ארגיש אם אעבור לWIN 32 ביט? לפי מה שהבנתי בזמן נתון היום עם רוב התוכנות אני לא מנצל אפילו 3 ג'יגה זכרון. האם כשמבזבזים 2 ג'יגה זכרון, זה משנה אם במחשב יש 4 ג'יגה או 3?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by redead,

אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  7. שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by gabrielf,

ברשותי ווינדוס 7 אנטרפרייז ואני משתמש בגיבוי המובנה באופן אוטומטי בצורה שהוגדר ע"י מייקרוסופט. בגיבוי הראשון הוא מבצע (אם אני לא טועה) גיבוי אימג' ולאחר מכן גיבוי קבצים השאלה שלי, האם ניתן לסמוך על הגיבוי הזה? האם אני יכול לשחזר לכל נקודת גיבוי למרות שגיבוי האימג' מבוצע רק עם תחילת הגיבוי (כלומר שיחזור לאימג' ואז הוא משחזר את השינויי בקבצים עד לתאריך היעד) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by Vaz,

שלום, יש לי 4 גיגה ddr5, למה שאני לוחץ על מאפייני מערכת בxp זה מראה לי שיש לי רק 3 וחצי? האם מערכת windows 7 בגרסת 64 ביט, או ויסטה, תנצל את המחשב ותהיה הרבה יותר מהירה לעומת ה xp? אם מדובר במחשב ממש חדש? או שאין טעם לעבור כרגע?

10. Started by efee123,

שלום, כמה ג'יגה אני צריך לקבוע למחיצה רק בשביל המערכת הפעלה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי שהמסך שלי יהיה מפוצל עם שני DESKTOPים? תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by brum,

אהלן אני עומד לפרמט ולהתקין XP נקי. בשלב ההתקנה כשאני רוצה לבחור במחיצה להתקנה, אני רואה שהכונן D הפך פתאום למערכת כך שאם אפרמט אותו הווינדוס יותקן ב D במקום ב C במלים אחרות, האותיות התחלפו. וזה כבר בשלב שלפני הפירמוט. כשאני מעלה את הווינדוס ומסתכל ב"המחשב שלי" - האותיות הן נכונות והווינדוס מותקן ב C איך מתגברים על זה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  14. מישהו שעובד כאן לידי נעל את המחשב שלו והוא לא זוכר את הסיסמה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לאפס אותה או משהו... העניין הוא שלמחשב אין כונן דיסקים... רק DOK ניסיתי להעלות אובונטו ודרכה לאפס את הסיסמה אבל השם משתמש הוא בעברית אז נתקלתי באין סוף תקלות כי הטרמינל של האובונטו לא תומך בעברית מDOK תודה.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by rubin 37,

שלום, אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי את XP PRO (אינני מעונין בחלונות 7). שאלתי היא: האם מוצדק לקנות XP 2010 או שאפשר להסתפק בהתקנת ה 2002 XP שלי + כל העדכונים שיגיעו. בכלל, מה ההבדל בין ההתקנות הנ"ל מבחינת עבודת המחשב לאחר ההתקנה??? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ROTCOR,

שלום מאז ששדרגתי לwindows 7 יש לי בעיות בכמה וכמה משחקים ישנים שאני רוצה להפעיל אותם ואני לא יכול מכיוון שהם דורשים windows xp בגללל שיש לי ultimute התקנתי xp mode אבל הבנתי שהוא לא כל כך טוב בהפעלת ישומים גרפים וכך קרה שניסיתי לשחק במשחק בxp mode ללא הצלחה מה גם שxp mode לא מזהה את הכרטיס מסך שלי. יש לכם איזשהו פתרון ? יכול להיות שזה בכלל לא הגיוני ורלוונטי ואני מדבר שטויות אבל חשבתי על האפשרות של ליצור שתי מערכות הפעלה דיסק קשיח אחד של windows 7 ודיסק קשיח שני שלי windows xp שבו יותקנו משחקים שמותאמים רק למערכת הפעלה הזאת אבל המשחקים יפעלו אם הדיסק הקשיח של windows 7 הוא יעלה ראשון בboot ? או שבכלל עדיף ליצור שתי מחיצות בדיסק קשיח אחד שעל כל אחת מהמחיצות יותקן מערכת ה…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום. יש לי שני הארדיסקים (לא מחיצות, אלא הארדיסקים פיזיים), ועל כל אחד מערכת הפעלה. השאלה שלי היא איך אני בוחר מאיזה הארדיסק לאתחל. נכון לרגע זה, עולה לי מערכת הפעלה מהארדיסק אחד, ואני מעוניין להפעיל את השנייה. תודה (-:

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by yoav1000,

יש לי windows 7 x64 מותקן כבר כמה חודשים (היה לי גם לפני אבל התקנה חדשה) ופתאום היום אני מנסה לעשות פינג לגוגל והcmd אומר לי שאין דבר כזה ping יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? נ.ב. דרך הrun הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Oren_25,

שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ofirpo,

אני קונה מחשב חדש האם מספיק לצרוב את התכנה או שיתכן וזה יגרום לי לבעיות בעתיד האם אפשר להמנע מתקלות עתידיות בעזרת ידע מוקדם האם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..? תודה מה מומלץ להתקין בכל אופן? תודה

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  21. השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by naoriko,

איזה תוספות ודברים מעניינים יש למערכת הפעלה WIN 7? ובאיזה תוכנות הכי מומלץ להשתמש כדאיי לתחזק אותה.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by IlanF,

על חלק מהקבצים והתיקיות במחשב שלי יש אייקון קטן של מנעול - מה אומר המנעול הזה ואיך אני נפטר ממנו? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים