עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by -JobNick-,

שמה סידרתי הכל הבעיה של הRAM הייתה שלא הגדרתי נכון את ה SWAP עכשיו הכל FIX שיפצתי הכל רוב החומרה הגדרתי והכל טוב עכשיו אני תקועה בלי אינטרנט (נ"ב אני עובד ב KDE הכל הסתדר בסוף) עכשיו עשיתי את הדבר הבה כתבתי שם DMESG |GREP USB (קיצור עם אתה יודע לינוקס אתה אמור לדעת מה זה עושה) והוא הרא לי את כל המידע על המודם והוא אפילו זיהה את השם שלו והכל אבל אני לא מצליח להגדיר לו שישתמש במודם החיבור לאינטרנט ניסיתי לעשות שיחשוב שהמודם זה כרטיס רשת שמחובר לאינטרנט לא הלך כלום שם הדגם המלא של המודם שלי הוא 3COM HOMECONNECT CABLE MODEM EXTERNAL WITH US

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by מוש מושמוש,

שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…

4. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. רקע: לאחר חצי שנה עם Windows 7 public beta רציתי לעבור ל-Windows 7 Ultimate הסופי. לאחר שגיביתי את כל החומר על כונן WD Passport חיצוני של רבע טרה, יצרתי אצלי על המחשב מערך RAID 1 משני כונני 640GB והמערך נבנה באופן מושלם. סדר העלייה היה: 1) FLOPPY 2) RAID1 של שני הכוננים 3) CD ROM כאשר לאחר הכנסת דיסק Windows 7 64 bit לכונן החל ההפעלה, הגעתי למסך של בחירת על איזה כונן אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה. ברשימה היה מן הסתם רק הכונן הבודד (הוא נראה בודד כי RAID 1 אומר שמידע מועתק בו זמנית לשני הכוננים ושני כונני 640GB נראים כ-640GB בודד). השגיאה שקיבלתי הייתה: "setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition" http://img91.imag…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by urich,

המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. למרות שחלונות 9 צפויה לנחות אצלנו במחשב רק ברבעון השני של 2015, הדלפות מהימנות מראות לנו כבר עכשיו איך תיראה המערכת לכתבה: http://hwzone.co.il/windows-9-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…

11. Started by puNani,

אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Gosha,

אני גולש לי לתומי באינטרנט ולפתע כל החלונות נסגרים וחלון קטן של dos בשם c:\sleep.exe נפתח ונסגר. בפעם הראשונה חשבתי - נו טוב...כנראה לחצתי על משהו - אבל זה חוזר שוב ושוב! מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני אוטוטו קונה מחשב חדש מלבד ה-HDD אני מאמין שאם אני אחבר את ה-HDD זה יעבוד השאלה האם עדין יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס? המעבר הוא מ-Q6600 ל-I5 ומלוח 965p ל B75 (האלה הגשרים..)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לאחורנה קיבלתי (בחינם יש לציין) מחשב נייד פנטיום 3 128 RAM השאלה הנישאלת היא האם וינדוס 7 יעבוד עליו כמו שצריך(רוצה להתקין בשביל להיתרשם מהמערכת ליפני שאני מתקין על המחשב בבית) או שפשוט להתקין XP?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by $שלומי$,

יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. נשמע מסובך בנושא.. אני אסביר פה הכל יש לי 2 מסכים זהים אבל אני מפעיל אותם ברזולוציות שונות אחד מהשני. מההפרשי רזולוציות נוצר מצב שהעכבר לא יכול לזוז חלק בין מסך למסך. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות תיקון למערכת לינוקס אבל לוינדווס לא מצאתי למישהו יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Absinther,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, כשאני מנסה להתקין וינדוס, בזמן שהמחשב מעתיק קבצי התקנה של הוינדוס, הוא לא מצליח לעתיק כל מני קבצי התקנה כמו Luna.mst וכו'. ניסיתי דיסקים שונים של וינדוס וזכרונות RAM, עם כולם אותה בעיה.. מראש תודה רבה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DAN,

במחשב עים XP1600+512RAM עוד לפני התחלת השימוש המערכת זוללת יותר מחצי מהזיכרון יש רעיון למישהו א????

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Moty_p,

הורדתי שפה לחלונות שבע וזה לא נותן לי להתקין את השפה. קישור: http://www.melonportal.co.il/Images/moty/7-p.png

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא xp sp3 (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, כיום יש לי Windows 7 חוקי שקניתי לפני מספר שנים, וכמובן שיש לי גם את ה-serial שלו. הזמנתי DVD עם גרסת שדרוג ל-Windows 8, הוא אמור להישלח אליי בימים הקרובים. בנוסף, קניתי עכשיו כונן SSD חדש. אני לא מעוניין לשדרג את ההתקנה הנוכחית, אלא לבצע התקנה נקייה של Windows 8 על ה-SSD החדש. אפשר לעשות את זה? אם כן, אשמח להסבר איך. תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by POD,

שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים