עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי כרגע מחיצה c ריקה ומחיצה d עם ויסטה אני עכשיו רוצה להכניס את הדסיק של האקס פי ולתהקין אותו על כונן c האם תהיה בעיה עם זה ? אם זה יעבוד ואחרי זה תהיה לי אפשרות לבחור בין ויסטה לאקס פי זה יהיה מעולה אם לא אז אני אוצה למחוק את הויסטה מכונן d זה יהיה בעייתי ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא xp sp3 (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by amos2009,

שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי, כנראה שהותקפתי ע"י וירוסים וספיי וורים, הגלישה והמחשב נהיו מאוד איטיים ופתיחת אקספלורר מובילה הרבה פעמים ל-100% CPU, מעבר לזה, כל חיפוש בגוגל ישראל מביא אותי לגוגל העולמי ונותן תוצאות לא רלוונטיות, לא, זה לא בעייה של חיפוש, צירפתי תמונה לתוצאות חיפוש לדפי זהב בעברית בגוגל ישראל, הופנתי לתוצאות באנגלית האלו, תראו מה מצאתי, תראו מה אתם מוצאים... הכנסתי את קספרסקי לפעולה וגם את SPYBOT S&S , קספרסקי מצא לא מעט וירוסים ולא הצליח להוריד את כולם, בעיות גישה. צירפתי גם לוג של HIJACKTHIS, בטח יש שם הרבה זבל... אודה אם תוכלו לומר לי מה ואיך למחוק, הייתי עושה חיפוש בגוגל אבל אין לי גוגל נורמלי כרגע . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by adebisi,

שלום... אני יודע שהשאלה הזאת צצה הרבה.. .. אבל אני חייב לשאול: קראתי פה דיונים בפורום ולא הצלחתי להבין חד משמעית- עם מפרט כמו שלי* כדאי לי להתקין ויסטה או XP? ... כאילו.. איפה משחקים יעבדו יותר טוב, אם אני גיימר (על איזו מערכת הפעלה אני אקבל ביצועיים יותר טובים) * INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTX TDH 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA בבקשה התייחסו לשאל…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן. שאלה. יש לי מחשב נייד מדגם presario 700 של קומפק עם 20GB, 1 GHZ וזכרון 240 MB. כן כן... עגלה רצינית. אני רוצה להשתמש בו כמחשב אינטרנט בלבד (ברשת אלחוטית). הייתם טורחים להתקין עליו XP? אני חשבתי על windows 2000. איך הייתם מחלקים את המחיצות אגב? נ.ב. תסננו עצמאית בבקשה תשובות בסגנון - "תקנה מחשב חדש". הן לא רלוונטיות. תודות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שבת שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבקשה... התנדבתי לתחזק מחשב מהגן של הילד. לקחתי אותו הביתה. פירקתי לחלוטין ושאבתי מתוכו שני חתולים וכלבלב. הרכבתי הכל חזרה והפעלתי. מחקתי קיצורי דרך מיותרים, שיניתי הגדרות כדי להאיץ את המערכת, ואיתחלתי מחדש. כל ההגדרות שהגדרתי נעלמו, קיצורי הדרך שמחקתי קודם, הופיעו שוב כאילו מעולם לא מחקתי אותם, והכל חזר לקדמותו כאילו לא עשיתי כלום על המחשב. ה"משתמש" היחידי שקיים, נקרא בפשטות user והוא משוייך לקבוצת האדמיניסטרטורס. יצרתי משתמש חדש וגם אותו שייכתי לקבוצת האדמיניסטרטורס, אבל אחרי האתחול הוא נעלם כלא היה. מדובר במחשב XP Profesional Service Pack 2. מה עושים כדי לפתור ת'בעיה ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Kukishin,

נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אולי תוכלו לעזור לי. רכשתי לפני 6 שנים בערך את WIN XP המקורי (כן אני מאלו) והחיים היו טובים. לפני כשנה בערך רכשתי בארה"ב את גרסת השדרוג ל WIN 7 והחיים היו עוד יותר טובים ! מידי פעם אני נאלץ לפרמט את המחשב. לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב ובעודי מתקין את WIN XP הדיסק פשוט התפוצץ לי בתוך ה DVD (שמעתי שלעיתים נדירות זה קורה- אבל למה דוקא כאשר WIN XP מקורי בתוכו ?!) עכשיו הבעיה היא שיש לי את גירסת השדרוג ל WIN 7 אבל אין שום מערכת הפעלה לשדרג ממנה ! XP כבר לא נמכר כמובן ומיקרוסופט מבקשים ממני לאתר קבלה מלפני 6 שנים וגם אז הם רצו שאפנה למשווק מורשה בזמן שכבר אינו נמצא במלאי (ואני לא ממש רוצה לשלם שוב 1000 ש"ח עבור WIN). שאלתי היא, מה ניתן לעשות עם גירסת השדרוג בזמן שאין מער…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי כרטיס זיכרון של trancend SDHC 8GB. דודן שלי השתמש בו בשביל לצלם סרטונים ותמונות. על פי הנפח שלו שמופיע לי ב"המחשב שלי" נראה שהוא כמעט מלא לחלוטין. הבעיה היא שאני פותח את התיקיה שלו ואין שום תמונה או וידאו באף תיקייה. שמתי לב, שיש רק שלוש תיקיות (אחד מהן נסתרת) ששוקלות ביחד 55 MB. אז לכן אני שואל איפה שאר הקבצים? כי הרי המחשב שלי מראה שהוא תפוס מבחינת מקום. אז התחלתי לבדוק בגוגל ראיתי אפשרות שבה הכרטיס עובד במערכת קבצים של fat32 או exfat אז אמרתי טוב אולי זה לא תומך בווינדוס 7 ובנתיים מחפש יום שלם תשובה ולא מוצא. התקנתי ווינדוס XP אמרתי לעצמי זה בטח יקרא שם כי זאת מערכת הפעלה ישנה יותר. אותו דבר, לא תמונות ולא סרטונים. רק אותן שלושת תיקיות. עוד דבר ששמתי לב אל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. התמונה ממחישה הכל משום מה פתאום זההפסיק לכתוב לי בעברית בדפדפן בחלון חיפוש (למעלה מימין) של גוגל וכמו כן אם אני פותח חיפוש CTRL + F גם אי אפשר לכתוב בעברית חייב כל פעם ללכת יישר לגוגל עצמו במיקרה הראשון - זה מעצבן ! ובמקרה השני פותח שניה התחל - הפעלה - רושם בעברית את הטקסט ואז מדביק אותו בחיפוש זה דבילי ומעיק ! ואין לי מושג ממה זה נובע מישהו ? תודה מראש !!!!!! נ.ב ב FIREFOX זה לא קורה אגב מה שאומר לי שזה כנראה לא מ WINDOWS רק הדפדפן ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tectaal,

אני חדש לפורום יש לי תקלה על VISTA 32 בשעת כיבוי כושל עם הודעת שגיאה 0X0000007F ברקע כחול מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by קפלן,

ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by idan47,

שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Bug2000,

יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yousux,

http://www.windows-now.com/blogs/robert/mark-russinovich-explains-minwin-once-and-for-all.aspx

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.