עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי כרטיס זיכרון של trancend SDHC 8GB. דודן שלי השתמש בו בשביל לצלם סרטונים ותמונות. על פי הנפח שלו שמופיע לי ב"המחשב שלי" נראה שהוא כמעט מלא לחלוטין. הבעיה היא שאני פותח את התיקיה שלו ואין שום תמונה או וידאו באף תיקייה. שמתי לב, שיש רק שלוש תיקיות (אחד מהן נסתרת) ששוקלות ביחד 55 MB. אז לכן אני שואל איפה שאר הקבצים? כי הרי המחשב שלי מראה שהוא תפוס מבחינת מקום. אז התחלתי לבדוק בגוגל ראיתי אפשרות שבה הכרטיס עובד במערכת קבצים של fat32 או exfat אז אמרתי טוב אולי זה לא תומך בווינדוס 7 ובנתיים מחפש יום שלם תשובה ולא מוצא. התקנתי ווינדוס XP אמרתי לעצמי זה בטח יקרא שם כי זאת מערכת הפעלה ישנה יותר. אותו דבר, לא תמונות ולא סרטונים. רק אותן שלושת תיקיות. עוד דבר ששמתי לב אל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by huan,

אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by RoNeR,

שלום ! יש לי ווינדוס 7 64bit עם 6 גיגה זיכרון משום מה בלי שום תוכנה מיוחדת המחשב מאמץ 70 אחוז מהזיכרון 4 גיגה.. נכנסתי למנהל המשימות אין שם משו חריג שלוקח הרבה זיכרון המחשב כיאלו משתמש ב3 גיגה זיכרון מתוך ה6 למשהו שהוא לא אומר לי עליו.. זה ממש מציק... מישו יודע מה קורה פה? יש לי גם ווינדוס אקספי שעובד בדואל על אותו מחשב.. איתו אין בעיה.. גם שהוא משתמש רק ב3 גיגה זיכרון כי הוא 32ביט הוא משתמש רק באחוזים בודדים למשאבי מערכת.... למישו יש מושג מה הבעיה עם ווינדוס 7?? הוא אמור ליהיות קלייל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RareAvi,

האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש. מה אתם מציעים ולמה ... אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Kukishin,

נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by -Tal-,

שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Guy12a,

קניתי מחשב חדש והתחלתי להתעסק עם הקטע של מערכות הפעלה. איזה דרכים יש להשיג אחת? לא ממש אכפת לי חוקית או לא חוקית. שמעתי על ההצעה של ארגון המורים, שזה בערך שישים שקל בצורה חוקית. אבל יש כל מיני חוקים לזה לא?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. היי, כנראה שהותקפתי ע"י וירוסים וספיי וורים, הגלישה והמחשב נהיו מאוד איטיים ופתיחת אקספלורר מובילה הרבה פעמים ל-100% CPU, מעבר לזה, כל חיפוש בגוגל ישראל מביא אותי לגוגל העולמי ונותן תוצאות לא רלוונטיות, לא, זה לא בעייה של חיפוש, צירפתי תמונה לתוצאות חיפוש לדפי זהב בעברית בגוגל ישראל, הופנתי לתוצאות באנגלית האלו, תראו מה מצאתי, תראו מה אתם מוצאים... הכנסתי את קספרסקי לפעולה וגם את SPYBOT S&S , קספרסקי מצא לא מעט וירוסים ולא הצליח להוריד את כולם, בעיות גישה. צירפתי גם לוג של HIJACKTHIS, בטח יש שם הרבה זבל... אודה אם תוכלו לומר לי מה ואיך למחוק, הייתי עושה חיפוש בגוגל אבל אין לי גוגל נורמלי כרגע . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by netanel1234,

הוסיפו לי "דיסק קשיח" ועכשיו המחשב קורא את ה"דיסק קשיח" בתור תיקיה של מוזיקה! מישהו יודע למה זה?? תודה אחים שלי!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by scorpion,

כפי שבוודאי הבנתם אני מנסה להתקין דרייבר (של כרטיס מסך) של WIN98 על WIN2K. עד כה ללא הצלחה. השאלה שלי היא למה בעצם? הם בנווים בצורה אחרת? איך כן אפשר? למי שתוהה למה, במחשב המשני שלי יש לי שם VANTA... ויש לו TVOUT. הדרייברים היחידים בעולם שמצאתי שתומכים בTVOUT שלו הם ל98 אבל על המחשב מותקן כבר 2000..... אני לא הולך להתקין שם 98. אם אתם מוצאים דרייבר של 2000 לכרטיס הזה (STB VELOCITY128) לWIN2K עם תמיכה לTVOUT זה גם מעולה. בתודה, עקרב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by idan47,

שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. ולי יש SP1

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Nihility,

אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shay820,

שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום רב: התקנתי היום 5 עדכוני אבטחה של אופיס 2010 עם Windows Update של Windows 7. לתדהמתי הרבה, עם סיום העדכונים, Windows Update ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאלו עדכונים לאופיס, לא ל-Windows. איך זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.

20. יש לי כל מיני בעיות קטנות ומעצבנות במחשב (תוכניות לא מגיבות , המחשב פועל לאט וכו'.....) בגלל בעיה אחרת אני לא יכול לבצע FORMAT לכונן C וחשבתי - אולי פשוט להתקין WINDOWS מבלי לפרמט. השאלות שלי הם: האם זה אמור לתקן תקלות מהסוג שציינתי? האם זה יסיר התקנות של תוכנות חשובות מה - REGISTRY ויסבך כל מיני דברים (כמו אנטי וירוס למשל) ? האם לדעתכם כדאי לי לעשות את זה??????? (זאת השאלה העיקרית - נמקו בבקשה)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by urich,

המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by puNani,

אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע איך אפשר לסדר את זה שיראו עיברית כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tectaal,

אני חדש לפורום יש לי תקלה על VISTA 32 בשעת כיבוי כושל עם הודעת שגיאה 0X0000007F ברקע כחול מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן. שאלה. יש לי מחשב נייד מדגם presario 700 של קומפק עם 20GB, 1 GHZ וזכרון 240 MB. כן כן... עגלה רצינית. אני רוצה להשתמש בו כמחשב אינטרנט בלבד (ברשת אלחוטית). הייתם טורחים להתקין עליו XP? אני חשבתי על windows 2000. איך הייתם מחלקים את המחיצות אגב? נ.ב. תסננו עצמאית בבקשה תשובות בסגנון - "תקנה מחשב חדש". הן לא רלוונטיות. תודות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.