Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים, המחשב הנייד שלי, שתמיד ישב בסלון והתחבר אלחוטית ל-wifi הביתי הפסיק להתחבר אליו. (למחשב רכיב wifi פנימי) כשניסיתי להיכנס לעמוד שמציג לי את כל הרשתות הזמינות, הוא לא זיהה אף רשת, וכשנכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף", ולחצתי על ה-X שבין המחשב שלי לאינטרנט, קיבלתי את הודעת השגיאה בתמונה: "אירעה שגיאה בעת טעינת פותר הבעיות" מה כדאי לי לעשות הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפי יומים ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב שלי, לאחר ההדלקה רציתי להתקין את המשחק DEADSPACE, התחלתי את ההקתנה ובאיזה 50% הוא פשות הפסיק לזוז כל המחשב ניתקע ולפני זה גם סמתי לב שהכל היה איטי, טוב עשיתי RESTART המחשב עלה הכל בדסר, חשבתי היתה בעיה חד פעמית, עוד פעם התחתלתי התקנה ואותה בעיה, בפעם השלישית אחרי RESTART נוסף הדלקתי מראש את הTASK MANAGER והכל בסדר עד שאני מדליק את ההתקנה או יותר נכון עד שהוא לא מתחיל להעתיק קבצים למחשב אז אני קולט שזכרון ה FREE MEMORY פשות מתחיל לרדת ממש מהר מי איזה 2400 שהוא נמצע בו במצב רגיל הוא יורד ל 0 במהירות של איזה 50MB\SEC, אני ממש לא צוחק הזכרון פשות לאנשהוא נעלם, ברגע שזה מגיע ל0 ה MEMORY USE עולה ל 99 - 90 מ 24- 27(מצב רגיל) ואי א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שצריך להוריד עידכונים? יש לי מקורי כמובן,והשאלה היא האם DX9C מתעדכן או שצריך/עדיף לעדכן אותו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch רוצה לשדרג לו את הוינדוס ל10 מבלי לאבד שום מידע וללא צורך בהחלפת הארדיסק לssd איך אני עושה את זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, נעלם לי האייקון של השפה. כיצד אני מחזיר אותו? הכוונה לשתי האותיות שמיצגות את עברית\אנגלית.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי SANSA M240 MP3 PLAYER והXP לא מזהה אותו ובכל פעם שאני מחבר אותו הוא כותב אירעה בעיה בהתקנת החומרה ומסרב לעדכן את החומרה ממנהל ההתקנים. לפי מיטב הבנתי צריך להוריד איזה קובץ שXP יזהה את הMP3 אז אם כן איך ומיאפה?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, יש הרבה סוגים של קובצי וידאו: MPEG, MPG, WMV, AVI ועוד. עכשיו, באופן רגיל הקבצים האלו נפתחים ב-MP. בגלל שהתוכנה הזו עושה לי בעיות וגם אני לא ממש מת עליה, ניסיתי להגדיר שכל הקבצים יפתחו ב-REAL PLAYER. בהגדרות של ה-REAL הצלחתי לשייך אליו את רוב הסוגים המוכרים (MPEG, AVI וכו'). אבל יש סוגים (WMV למשל) שלא מופיעים בהגדרות שלו, אבל הוא מסוגל לנגן אותם. ניסיתי להכנס גם ל"הגדר גישה לתכניות וברירות מחדל", אבל לא מצאתי שם משהו שיעזור לי :-\ עכשיו, כשאני פותח קובץ WMV אני עושה "פתיחה באמצעות" ובוחר ב-REAL. הבעיה היא, שאפילו אם אני מסמן V בתיבה של "פתח תמיד באמצעות תוכנה זו", עדיין בפעם הבאה שאני אפתח את הקובץ בצורה הרגילה זה יפתח את ה-MP. איך אני משנה ככה שגם הסוג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה שומר על כל הקבצים ורק מחליף בין ה 7 ל 8.1 או שזה שומר גם את של ה 7 וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה כי כמובן אין לי מה לעשות בזה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביט התקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוס ניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATI חייב עזרה תודה נ.ב גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת חוקית, הגיעה עם הלפטופ. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני עושה את זה? (אין לי כונן דיסקים במחשב הנייד, ואין לי מושג איפה יש קוד למערכת הפעלה) תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טאבלט CUBE IWORK8 כזה: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232123.html?wid=1 כשנסיתי לאקטב את הווינדוס 10 פרו קיבלתי הודעת שגיאה שאני צריך להכניס קוד מוצר שונה מה זה אומר? קיבלתי ווינדוס מותקן אבל ללא רישיון?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי פרמוט המחשב ,המחשב הגיב בצורה מהירה בווינדוס וגם בגוגל כרום ! אחרי עדכון עדכונים של הווינדוס הוא נהיה פחות מהיר עכשיו גלשתי באקספלורר לראשונה אחרי עדכונים של הווינדוס , ופשוט חווית גלישה גועלית ! וגם היה דילי בהקלדה של טקסט בתוך הפורום hwzone.. דרך אקספלורר , יעני הקלדתי והיה מין תקיעה והדפדפן גם לא הגיב . האם זה הדפדפן הוא דפדפן הכי גרוע בעולם ויותר גרוע מימה שאפשר לתאר או שזה משהו אחר? והאם העדכונים הם מכבידים על המחשב עושים משהו שלא הייתי רוצה ? למה צריך עדכונים ? והאם אפשר לא להתקין אותם? לקח לי כמה שעות להתקין את כל החרא הזה שנקרא עדכונים תודה חברים בבקשה עזרו לי ולא להגיד לי לקנות SSD או משהו כזה כי אני לפני קניית מחשב ואני לא הולך להשקיע בSSD ובלי שום קש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא xp sp3 (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו )
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני עובד על מערכת הפעלה ויינ 2000 ומעוניין קצת "לשנות" לה את המראה לאטרקטיבי יותר (צריכים שינויים בחיים לא? ) אשמח לקבל הצעות ותוכנות בנושא. (יאללה KoM..תן גז אחי ) צ'או
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם קובץ exel ישנו קובץ שהוא ממש חשוב וכאשר אני מבצע עיצוב מותנה --כללי סימון תאים----טקס המכיל איני יכול להקליד בעברית רק במספרים או באנגלית הסרתי את אופיס והתקנתי חדש .... ניסיתי ביוזר אחר באותו המחשב וזה לא עובד אבל במחשבים אחרים כאשר הם נכנסים לעדכן את הקובץ (הוא משותף ברשת )זה כן עובד האים יש למישהו איזה פיתרון ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-