עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dot com,

אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( אני עובד עכשיו אם WIN XP PRO אני רוצה לאחר הפירמוט להתקין WINDOWS 98 ו-WINDOWS XP אז השאלה שלי היא אם אני אוכל להתקין את שניהם על אותו HARD-DISK ??? בתודה מראש ניצן א?ג?ל?מ?ז

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תוכנית ה-\"Tech Preview\" שהתחילה החברה בתחילת החודש מתעדכנת בפעם הראשונה עם מספר תיקונים ניכרים, בנוסף לכמה תוספות היישר ממערכת ווינדוס פון 8 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94%d7%a0/

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Lior Azi,

כן, אני יודע שזה מעשה מאוד חכם לעשות.... Windows XP Home היו שני יוזרים, אחד admin והשני guest, והסיסמא של ה admin פשוט נשכחה.... ואין לי מושג מהי עכשיו. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה, מעוניין להעביר מהרדיסק כמעט מלא (הוחלף רק לפני חודשיים-שלושה אחרי שהקודם קרס seagate500gb sata) שחורק את מערכת ההפעלה לרפטור WD150GB חדש (גם כן הוחלף אחרי שהקודם קרס) ולקנות הרדיסק שלישי (כנראה samsung1tb) ולהעביר אליו את כל שאר האינפורמציה שעל הסיגייט (ואז אוכל לשלוח אותו לתיקון/שחלוף). ברמה הטכנית אני מבין די קטן אז אם אפשר להסביר לי לאט, הבנתי שאני צריך תוכנות כמו hiren's boot/acronis disk ואז ליצור אימג', איך בדיוק? האם הדרייברים עוברים אוטומטית? מה עושים בדיוק בהגדרות הביוס ובאיזה שלב? האם יש חשיבות לסידור הפיזי של ההרדיסקים במחשב? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by -yooy-,

שלום לכולם , צריך בבקשה עזרה דחופה, לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד של ,DELL inspiron 1545 מערכת הפעלה windows 7 professional . אני נכנס לתיקיית משחקים שנמצאת בהתחל והתיקייה ריקה, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gta_man,

שלום!יש לי כמה שאלות בנוגע לויסטה...הנה: 1.מה ההבדל בין ויסטה 32 ביט(אם יש כזה,ונדמה לי שיש,אם לא תקנו אותי)ל64 ביט?וגם שמעתי שלא כל התוכנות עולות על 64 ביט אז למישהו יש רשימת תוכנות שעובדות?וגם כמובן מה עדיף,32 ביט או 64 ביט? 2.יהיו לי בעייה עם הדרייברים של כרטיס המסך שלי בויסטה?כי הבנתי שלא הכל עובד... 3.משחקים יעבדו לי כמו שצריך על ויסטה(כמו ניד פור ספיד קארבון וכו')? 4.המערכת שלי תריץ את ויסטה כמו שצריך(תראו את מפרט המערכת שלי בצד)? 5.יש כבר גרסה עברית לויסטה?ואם לא אז מתי תהיה? תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  7. בשבועיים האחרונים לא מצליח לראות וידאו באתרים כמו אלו שציינתי בכותרת. קבצי וידאו שיש לי במחשב על כל הסוגים פועלים בסדר גמור כך שזה לא בעייה של עדכון מקודדים. גם הדרייברים של כרטיס המסך שלי עדכנים. הבעייה הזו משגעת ואני לא מוצא לכך פתרון למרות שראיתי בהרבה פורומים את הבעייה (כמו שציינתי בשבועיים האחרונים) אבל לא מצאתי פתרון רציני תודה על העצות למי שיש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ski_farm,

יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה xp sp2 עד היום היה הכל סבבה עד לפני כמה ימים שהתחילה תופעה מעניינת, המחשב אינו מתכבה כלומר ברגע שאני בוחר באופציה turn of computer מופעים לי 3 אפשרויות 1) stend by 2) turn off 3) restart אופציה 1 באמת מכניסה את המחשב למצב של שינה אופציה שלישית באמת מרסטת את המחשב אבל אופציה שניה גם מרסטת את המחשב המחשב רושם שהוא נכנס למצב של TURN OFF ולאחר מכן מרסט את המחשב גם לחיצה קצרה על לחצן ההפעלה של המחשב מרסט את המחשב למרות שמוגדר שלחצן זה מכבה את המחשב רק לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה מכבה את המחשב בעיה לא מזיקה אך מציקה רעיונות ? תודה רבה מראש ski farm

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by Dolman,

היי, יש לי בעיה.. בד"כ ולפי כל ההדרכות , נכנסים ללוח בקרה -> הספה או הסרה -> הוספת רכיבי WINDOWS ושם מתקינים את ה IIS. לי אין את ה IIS ברשימה ואני לא יודע למה. יש לי SP2.. ו WINDOWS XP.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה..

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  10. 1. Vista 64bit עם 6GB RAM. יש סיבה להשאיר את הזיכרון או שדי בטוח לכבות? א. יש תוכנה צד שלישי שתראה לי במדויק כמה זיכרון המערכת צורכת ברגע נתון על מנת שפשוט אשפוט לפי המצב בשטח אם יש או אין צורך? ב. יש אפשרות שהזיכרון הוירטואלי יופעל רק כשנגמר המקום בRAM? (נראה לי אופטימלי..) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כי אני רוצה סוף סוף להתקין לינוקס (MAINDRAK או REDHAT מצטער אם כתבתי את המשמות עם שגיעות כתיב) אני רוצה לעבוד בלינוקס במצב ה DESKTOP שלו ופשוט ללמוד על מערכת ההפעלה הזו (וינדוס מתחיל לשמעמם אותי) נו אז איך בדיוק אני עושה את זה?! והאם יהיה לי קשה להגדיר את החומרה שלי בלינוקס?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by thelior,

שלום , יש לי ווינדוס 7 64 ביט והוא מנצל רק 4 מתוך 6 ג'יגה זיכרון יש למישהו מושג למה ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by dbx22,

לא יודע למה הקבצים שבתמונה ביחד כל הזמן לוקחים לי את כל המשאבים וזה אחרי בדיקת וירוסים מעודכנת ושל בדיקום עם ספייבוט ואדאוור. מה לעשות??? (אל תתיחסו לזה שאימיול פועל בתמונה, זה ככה גם בלי אימיול...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום לכולם, אני קצת מופתע שלא ראיתי את זה פה באיזה שהוא פוסט אבל נתקלתי בבעיה, ואני צריך להכין לעצמי דיסקט בשביל להתקין WINXP על דיסק SATA2 ולא ראיתי הודעה על זה אז אני קצת מופתע. לכן רציתי לדעת מאיפה להוריד את התוכנה שמכינה לי את הדיסק הזה, ואם יש לי פתרון לעשות את זה בלי פלופי כי כרגע יש לי רק מחשב נייד ואין לי איך להכין את הדיסקט. אני מתקין את המחשב מכיוון שהרכבתי משני מחשבים ישנים שלי ושל חבר מחשב אחד ועכשיו הוא מסכים לעלות רק ב SafeMode בנוסף רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה עדיף לי להתקין, יש לי כמה מערכות הפעלה אצלי ואני מתלבט בין 3 Xp Pro 32 Bit Xp Pro 64 Bit Vista Ultimate (for upgrade use only) וגם האם להתקין אופיס 2003 או 2007 מפרט המערכת CPU: AMD 3200 Board : Asu…

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by Gilgamesh,

לא מזמן קניתי לפטופ מסדרת Lenovo Flex 2 (מעבד - Intel Core i5, סאונד- Realtek High Definition Audio) , ובשלב מסויים, בכל פעם שעשיתי פעולה פשוטה כמו לטעון עמוד בדפדפן, הסאונד התחיל לקרטע אם במקביל צפיתי בקטע וידאו כלשהו (כנ"ל לגבי מוזיקה). עדכנתי את הדרייברים כמו שראיתי שהמליצו לעשות במקומות אחרים, אבל הבעייה נשארה. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by FresH-MeaT,

אני רוצה ש F יהיה D ועוד... עשיתי חיפוש ומישהו אמר לעשות בRUN את הפעולה diskmgmt.msc אבל כשאני עושה את זה זה כותב לי ACCESS IS DENIED אותו דבר עם אני עושה Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management יש אולי איזושהי דרך אחרת? או תוכנה שתעשה את זה תודה נ.ב.. WINXP PRO

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by slrr,

חחחח לא קצת טפשי?? זה אחד הדברים הבסיסיים של כל משתמש!!! אם אפשר הסבר הגיוני להונאה הזאת??? ואם אפשר להחזיר אותו, ואם אפשר אז שזה לא יהיה כאילו צריך להנדס מחדש את התוכנה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב רושם לי: ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם. ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס. אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים. שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  19. האם אחרי התקנת ה- xp אני יכול להתקין ישר את sp2 (יש לי את הקובץ התקנה) או שאני חייב להוריד קודם ב update את כל העדכונים שקדמו ל sp2 תודה מראש מני

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by Shortboarder,

איך אני יוצר כזה דיסקט,לדוס כדי לעדכן את הביוס של המערכת??????????

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by G-FoRcE,

אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Vega,

http://www.astonshell.com/index.htm אני מוריד את זה כרגע, למישהו יש ניסיון עם התוכנה או פאטץ' הזה?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  23. שלום, לפני כחודש בעקבות שידרוג-בטעות לWindow 10 (שגרם לזה שהמחשב לא הצליח להידלק), התקינו לי מחדש את Windows 7. למעשה, השתמשו בקובץ Image של המחשב שלי מלפני מספר שנים. מאז, כל פעם שאני מדליקה את המחשב, כתוב לי שיש עידכונים חדשים זמינים, וכשאני לוחצת על "חפש עדכונים", החיפוש לא מוצא כלום גם אחרי 12 שעות ! נא ראו קובץ מצורף. אשמח לעזרה כי אני מנסה לפתור את זה כבר כשבועיים ללא הצלחה. תודה רבה :-)

24. Started by TPack,

שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה מסדרת Satellite והשבוע התקנתי למישהו ווינדוס 7 (על מחשב נייח) והתפלאתי לראות עד כמה שההתקנה הייתה מהירה, קלה וידידותית. כל הדרייברים ללא יוצא מן הכלל הותקנו לבד ללא צורך בדיסק המגיע עם לוח האם. עכשיו אני מעוניין לעשות את אותו הדבר אצלי והבנתי שיש אפשרות להתקין את המערכת החדשה על המערכת הקיימת (מותקנת וויסטה כרגע) ובעצם לשדרג מבלי הצורך בגיבוי וכל התוכן ישאר כמו שהוא . השאלה היא עד כמה זה אמין ומדויק, האם כל הדסקטופ שלי ושאר התוכן ישארו במקומם ויועברו למערכת החדשה? האם לא מומלץ יותר לפרמט הכל ולהתקין אותה "על נקי" ? ומה בנושא הדרייברים, איך אני יכול לבדוק שאכן הכל יותקן כמו שצריך ? כיוון שקיבלתי את המחשב ללא דרייברים בכלל אני חושש עוד יותר. אם …

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  25. שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.