Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מערכת XP64 ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לויסטה 64. אני מעוניין לעבוד איתם ביחד לתקופה ואז לסלק את XP אם צריך... כיצד אני עובד עם שניהם ביחד? איך תהליך ההתקנה מתבצע ? 2 ג'יגה ראם 800 מגה הרץ יספיקו למערכת ההפעלה החדשה? איך אני מסלק את אקס פי לאחר תקופה? תודה ח'ברה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש. מה אתם מציעים ולמה ... אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי תודה וחג שמח
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם 3 כוננים רגילים ומותקן עליו Windows 7 חוקי. הכוננים שלי די מלאים וכן מותקנים על המחשב משחקים (חוקיים גם כן) שחלקם נקנו דרך האינטרנט. אני רוצה להוסיף למחשב כונן נוסף מסוג SSD לטובת Windows 10. אני זקוק לייעוץ איך לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. התנאים: 1) ההתקנה של Windows 10 צריכה להיות נקייה (כלומר לא שדרוג אלא התקנה חדשה על הכונן החדש שאני מוסיף). 2) שתי מערכות ההפעלה יישארו ובשלב ה Boot (הפעלת המחשב) אוכל לבחור האם לעלות מ Win 10 או Win 7. 3) בעתיד ארצה להוריד את הכוננים הרגילים - אני רוצה שה Win10 ימשיך להיות על המחשב ללא צורך בהתקנה חדשה (Win 7 כמובן שלא יהיה יותר). שאלות: 1) איך אני מתקין Win 10 64bit כאשר ה Win 7 שלי הוא 32bit ? האם זה אפשרי ? (אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, שמתי לב שבפורום הזה חסרים לכם מדריכים לווינדוס 10 בעברית ואודה מאוד שאם אתם מכירים לינק תביאו לי אותו ואם אתם לא מכירים לינק לאתר כזה ולא באתר שלכם בהכרח (חיפשתי ולא מצאתי משהו באמת מתאים בעברית) אודה מאוד שתכתבו גם מדריכים לווינדוס 10, כי כבר הרבה אנשים משתמשים במע' ההפעלה הזאת וצריכים עזרה בשפת האם שלהם. גם חיפשתי באינטרנט ספר לרכישה על ווינדוס 10 ולא מצאתי שום דבר מתאים. בכל אופן, אין לי כסף לשלם על המדריך, אזי אודה מאוד אם תוסיפו סטיקים וטיפים למע' ההפעלה הזאת, אם היא קיימת אזי אני מתנצל ותפנו אותי לפורום מתאים. בינתיים אני מודה לכם על כל מה שיש לכם ואני די סומך עליכם שתעלו בקרוב סטיקים ומדריכים לווינדוס 10, אם הם לא קיימים עדיין אצלכם. תודה לכם מראש מכל …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה... אמנם אני היוזר היחיד במחשב והפרופיל היחיד גם, ועשיתי הכל במצב Private אך עדיין אפשר להיכנס לתיקייה בחופשיות, ומצד שני אני לא רוצה שומר מסך כי זה מפריע לי לפעמים... איך אפשר לשים סיסמה על תיקיה? אני מחפש תוכנה חופשית וחינמית שעושה את זה, אבל צריך משהו שבאמת עובד.. מה שאז היה לי היה דיי בעייתי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמה סידרתי הכל הבעיה של הRAM הייתה שלא הגדרתי נכון את ה SWAP עכשיו הכל FIX שיפצתי הכל רוב החומרה הגדרתי והכל טוב עכשיו אני תקועה בלי אינטרנט (נ"ב אני עובד ב KDE הכל הסתדר בסוף) עכשיו עשיתי את הדבר הבה כתבתי שם DMESG |GREP USB (קיצור עם אתה יודע לינוקס אתה אמור לדעת מה זה עושה) והוא הרא לי את כל המידע על המודם והוא אפילו זיהה את השם שלו והכל אבל אני לא מצליח להגדיר לו שישתמש במודם החיבור לאינטרנט ניסיתי לעשות שיחשוב שהמודם זה כרטיס רשת שמחובר לאינטרנט לא הלך כלום שם הדגם המלא של המודם שלי הוא 3COM HOMECONNECT CABLE MODEM EXTERNAL WITH US
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתחלתי להתעסק עם הקטע של מערכות הפעלה. איזה דרכים יש להשיג אחת? לא ממש אכפת לי חוקית או לא חוקית. שמעתי על ההצעה של ארגון המורים, שזה בערך שישים שקל בצורה חוקית. אבל יש כל מיני חוקים לזה לא?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את צליל האתחול שיש לי במחשב (וינדוס 8.1) מברירת המחדל לצליל של "אללה אכבר" שנמצא בקישור הבא: https://soundcloud.com/leahisabella/001-allah-akbar-wav הצליל הינו בקובץ microsoft wave sound format. אני נכנס להגדרות ומשנה את ההגדרות באופן הבא: http://imageshack.us/photo/my-images/854/7bej.jpg/ הבעיה היא שלמרות השינוי בהגדרות, בפועל לא חל שום שינוי ואני עדיין שומע את הצליל הישן והרע של וינדוס. אשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אגב, אני מארגן מתיחה טובה לחבר ולכן בחרתי את הצליל של אללה אכבר...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^^^ תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אלה בכותרת, המפרט בצד (מערכת ההפעלה על SSD). 8GB זה קצת יותר מידי בשבילי...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-