עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by -JobNick-,

שמה סידרתי הכל הבעיה של הRAM הייתה שלא הגדרתי נכון את ה SWAP עכשיו הכל FIX שיפצתי הכל רוב החומרה הגדרתי והכל טוב עכשיו אני תקועה בלי אינטרנט (נ"ב אני עובד ב KDE הכל הסתדר בסוף) עכשיו עשיתי את הדבר הבה כתבתי שם DMESG |GREP USB (קיצור עם אתה יודע לינוקס אתה אמור לדעת מה זה עושה) והוא הרא לי את כל המידע על המודם והוא אפילו זיהה את השם שלו והכל אבל אני לא מצליח להגדיר לו שישתמש במודם החיבור לאינטרנט ניסיתי לעשות שיחשוב שהמודם זה כרטיס רשת שמחובר לאינטרנט לא הלך כלום שם הדגם המלא של המודם שלי הוא 3COM HOMECONNECT CABLE MODEM EXTERNAL WITH US

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by אדוארד12,

שלום לכם, שמתי לב שבפורום הזה חסרים לכם מדריכים לווינדוס 10 בעברית ואודה מאוד שאם אתם מכירים לינק תביאו לי אותו ואם אתם לא מכירים לינק לאתר כזה ולא באתר שלכם בהכרח (חיפשתי ולא מצאתי משהו באמת מתאים בעברית) אודה מאוד שתכתבו גם מדריכים לווינדוס 10, כי כבר הרבה אנשים משתמשים במע' ההפעלה הזאת וצריכים עזרה בשפת האם שלהם. גם חיפשתי באינטרנט ספר לרכישה על ווינדוס 10 ולא מצאתי שום דבר מתאים. בכל אופן, אין לי כסף לשלם על המדריך, אזי אודה מאוד אם תוסיפו סטיקים וטיפים למע' ההפעלה הזאת, אם היא קיימת אזי אני מתנצל ותפנו אותי לפורום מתאים. בינתיים אני מודה לכם על כל מה שיש לכם ואני די סומך עליכם שתעלו בקרוב סטיקים ומדריכים לווינדוס 10, אם הם לא קיימים עדיין אצלכם. תודה לכם מראש מכל …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by *R.S,

שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DAN,

במחשב עים XP1600+512RAM עוד לפני התחלת השימוש המערכת זוללת יותר מחצי מהזיכרון יש רעיון למישהו א????

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אלה בכותרת, המפרט בצד (מערכת ההפעלה על SSD). 8GB זה קצת יותר מידי בשבילי...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by קפלן,

ברשותי מחשב נייד Acer Aspire 5715z (כן, מאוד ישן...) עם מעבד פנטיום אחד, 2 ג'יגה רם מערכת Vista. המחשב לאחרונה איטי מהרגיל ולעיתים קרובות (בעיקר בעת צפייה ביוטוב) מתחמם ונכבה. לאחר התייעצות ושיקול, נראה לי שכדאי לי להחליף את מערכת ההפעלה לוידנוס 7 (ולא ל8 מטעמי נוחות..), מאשר לשלם לטכנאי (שהסיכוי שיוכל לתקן נראה לי לא כדאי). ברצוני לקנות עותק חוקי. הבעיה היא שאני יודע שהמחשב לא יחזיק זמן רב, ובעוד שנה-שנתיים-שלוש אצטרך לקנות חדש. האם אפשר לקנות וינדוס 7 ולהעבירו אחר כך למחשב אחר? זאת אומרת: האם יתנו לי לקנות מחשב בלי מערכת הפעלה בניכוי מחירה? וכן האם אוכל להעביר את המערכת למחשב החדש באותו סריאל באופן חוקי לאחר שאפסיק להשתמש בישן? ואם אתם ממש בעניין, ברשותכם יש לי עוד שאלה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש אפשרות לשים סיסמה בתיקיות שבלעדיה אי אפשר להיכנס??? (יש לי XP)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yousux,

http://www.windows-now.com/blogs/robert/mark-russinovich-explains-minwin-once-and-for-all.aspx

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Igal Nazar,

אני מעוניין לשנות את צליל האתחול שיש לי במחשב (וינדוס 8.1) מברירת המחדל לצליל של "אללה אכבר" שנמצא בקישור הבא: https://soundcloud.com/leahisabella/001-allah-akbar-wav הצליל הינו בקובץ microsoft wave sound format. אני נכנס להגדרות ומשנה את ההגדרות באופן הבא: http://imageshack.us/photo/my-images/854/7bej.jpg/ הבעיה היא שלמרות השינוי בהגדרות, בפועל לא חל שום שינוי ואני עדיין שומע את הצליל הישן והרע של וינדוס. אשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אגב, אני מארגן מתיחה טובה לחבר ולכן בחרתי את הצליל של אללה אכבר...

14. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. התמונה ממחישה הכל משום מה פתאום זההפסיק לכתוב לי בעברית בדפדפן בחלון חיפוש (למעלה מימין) של גוגל וכמו כן אם אני פותח חיפוש CTRL + F גם אי אפשר לכתוב בעברית חייב כל פעם ללכת יישר לגוגל עצמו במיקרה הראשון - זה מעצבן ! ובמקרה השני פותח שניה התחל - הפעלה - רושם בעברית את הטקסט ואז מדביק אותו בחיפוש זה דבילי ומעיק ! ואין לי מושג ממה זה נובע מישהו ? תודה מראש !!!!!! נ.ב ב FIREFOX זה לא קורה אגב מה שאומר לי שזה כנראה לא מ WINDOWS רק הדפדפן ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שבת שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בבקשה... התנדבתי לתחזק מחשב מהגן של הילד. לקחתי אותו הביתה. פירקתי לחלוטין ושאבתי מתוכו שני חתולים וכלבלב. הרכבתי הכל חזרה והפעלתי. מחקתי קיצורי דרך מיותרים, שיניתי הגדרות כדי להאיץ את המערכת, ואיתחלתי מחדש. כל ההגדרות שהגדרתי נעלמו, קיצורי הדרך שמחקתי קודם, הופיעו שוב כאילו מעולם לא מחקתי אותם, והכל חזר לקדמותו כאילו לא עשיתי כלום על המחשב. ה"משתמש" היחידי שקיים, נקרא בפשטות user והוא משוייך לקבוצת האדמיניסטרטורס. יצרתי משתמש חדש וגם אותו שייכתי לקבוצת האדמיניסטרטורס, אבל אחרי האתחול הוא נעלם כלא היה. מדובר במחשב XP Profesional Service Pack 2. מה עושים כדי לפתור ת'בעיה ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המחשב שלי עשה בעיות והתקנתי כמה מערכות הפעלה שונות ומשונות וכו' וכו'... אני רוצה למחוק את אלה שכבר לא רלוונטיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Athlon-WINGS,

ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by assaf990,

בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by amos2009,

שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by מוש מושמוש,

שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…

24. היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, אולי תוכלו לעזור לי. רכשתי לפני 6 שנים בערך את WIN XP המקורי (כן אני מאלו) והחיים היו טובים. לפני כשנה בערך רכשתי בארה"ב את גרסת השדרוג ל WIN 7 והחיים היו עוד יותר טובים ! מידי פעם אני נאלץ לפרמט את המחשב. לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב ובעודי מתקין את WIN XP הדיסק פשוט התפוצץ לי בתוך ה DVD (שמעתי שלעיתים נדירות זה קורה- אבל למה דוקא כאשר WIN XP מקורי בתוכו ?!) עכשיו הבעיה היא שיש לי את גירסת השדרוג ל WIN 7 אבל אין שום מערכת הפעלה לשדרג ממנה ! XP כבר לא נמכר כמובן ומיקרוסופט מבקשים ממני לאתר קבלה מלפני 6 שנים וגם אז הם רצו שאפנה למשווק מורשה בזמן שכבר אינו נמצא במלאי (ואני לא ממש רוצה לשלם שוב 1000 ש"ח עבור WIN). שאלתי היא, מה ניתן לעשות עם גירסת השדרוג בזמן שאין מער…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.