עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Oranl,

היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by POD,

שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by מאור247,

מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס מלפני שנתיים בערך, שהגיע עם ווינדאוס מקורי (ללא דיסק) ועכשיו אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. איך אני אמור לעשות את זה? תודה! עריכה: מאחורי הלפטופ כתוב לי את הProduct Key של הווינדאוס.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מיקרוסופט משיקה את Office 2024, הגרסה האחרונה של חבילת התוכנה הפופולרית שניתן לרכוש פעם אחת ולהשתמש בה לנצח, מסמנת את סוף עידן הרכישות החד-פעמיות והמעבר לעולם של מנויים מתחדשיםלכתבה

6. שלום התקנתי את התוכנה Vista Transformation Pack 6.0 ולא אהבתי את העיצוב ומחקתי את התוכנה וכל הסמלים של ויסטה נשארו ולא נמחקו זה מעצבן מאוד עם מישהו יודע איך למחוק אותם דברו איתי ....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך עזרה בעניין... המחשב בסך הכל דיי מעפן ואין לי 2GB זיכרון אבל הוא בנוי להתמודד עם ויסטה... רציתי בעיקר לדעת איזה גירסא כדאי לי להתקין על מחשב חלש... הכי חשוב לי שמשחקים יעבדו סבבה ולא יהיו הרבה בעיות של דרייברים תוכנות וכדומה... יש לי מעבד 6300D (אני חושב שזה D...) שתי סטיקים של 512MB (אני חושב...ואגב למישהו יש הערכה כמה יעלה להחליף ל 2 של 1GB?) וכל השאר בטח לא מעניין.. תודה...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shay820,

שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. עשיתי בשעתו שדרוג חינמי ברשת מוינדוס 8.1 ל10 פרו. בהגדרות מופיע אצלי activated with digital license קראתי במספר מקומות על הדרך להתקין מחדש את הוינדוס על מחשב חדש שאני קונה. הבנתי גם שהוינדוס שהתקבל בדרך הזו משויך לחומרה של המחשב. אז לפני שאני מתקין במחשב החדש אני צריך לנטרל אותו במחשב הקיים? הוינדוס יושב במחשב הקיים על כונן ssd . בחדש אשתמש בכונן ssd אחר חדש. בתמיכה של מייקרוסופט כותבים את זה: If you have a digital license, run the Activation troubleshooter. You’ll need to first add your Microsoft account and link your account to the digital license on your device. After linking your Microsoft account, run the Act…

13. Started by -JobNick-,

אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי win 8.1 pro 64 bit ואני לא מצליח למצוא עדכונים ב windows update הוא רושם לי כל הזמן שגיאות מסוימות כמו 8024402F או שגיאה אחרת. ניסיתי כבר כמה מדריכים לתקן את זה ולאפס את windows update בין היתר הפסקתי את התהליך מחקתי את התיקיות ב windows 32 וזה לא פתר את הבעיה. אם יש פתרון אשמח לשמוע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Bug2000,

יש לי XP . וניסיתי לעשות RESTART אבל זה עושה RESTART גם כן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lt mor,

שלום, נעלם לי האייקון של השפה. כיצד אני מחזיר אותו? הכוונה לשתי האותיות שמיצגות את עברית\אנגלית.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by scorpion,

כפי שבוודאי הבנתם אני מנסה להתקין דרייבר (של כרטיס מסך) של WIN98 על WIN2K. עד כה ללא הצלחה. השאלה שלי היא למה בעצם? הם בנווים בצורה אחרת? איך כן אפשר? למי שתוהה למה, במחשב המשני שלי יש לי שם VANTA... ויש לו TVOUT. הדרייברים היחידים בעולם שמצאתי שתומכים בTVOUT שלו הם ל98 אבל על המחשב מותקן כבר 2000..... אני לא הולך להתקין שם 98. אם אתם מוצאים דרייבר של 2000 לכרטיס הזה (STB VELOCITY128) לWIN2K עם תמיכה לTVOUT זה גם מעולה. בתודה, עקרב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מנסה לשמור שינויים בקובץ hosts הנמצא ב: C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts אבל וינדוס אומר שאין לי הרשאה לשמור בספרייה הזאת ושאפנה למנהל הרשת. זה המחשב הביתי שלי. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Guy12a,

קניתי מחשב חדש והתחלתי להתעסק עם הקטע של מערכות הפעלה. איזה דרכים יש להשיג אחת? לא ממש אכפת לי חוקית או לא חוקית. שמעתי על ההצעה של ארגון המורים, שזה בערך שישים שקל בצורה חוקית. אבל יש כל מיני חוקים לזה לא?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Home Boy,

אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by huan,

אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Trin1ty,

שלום . אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש . בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו . DONE . הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart " התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) . ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים