Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים הכותרת אומרת הכול... בהתקנה של א'ספי בביוס הוא אומר שהוא לא מזזה את ההארדיסק שלי... הבנתי שאני צריך להכין איזה דיסק עם הדרייברים של SATA לאקספי... איפה אני משיג אותם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.[br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 20:56:41 חידוש קל:הוא כותב ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה ייכלול דברים חדשים, או שמי שהוריד את כל ההוט פיקסס לא צריך את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן- עכשיו זה ממש מתחיל לעצבן- במחשב מסויים יש לי 9 הארדיסקים + מגירה נשלפת עם 3 דיסקים קשיחים (נקבה אחת, וכל פעם מכניס זכר שונה). בכל המגירות הנשלפות יש בעיה- לחיצה כפולה לא פותחת את התוכן של אותו הארדיסק, אלא פותחת חלון חדש,סייר. אם לוחצים קליק ימני, הברירת מחדל היא AUTO . צריך לחיצה ימנית ואז "פתח". עכשיו הארד דיסק אחד מאותם 9 שבמחשב זה גם קרה. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין וירוסים (זו התקנה חדשה מאתמול). איך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני עושה שזה ישאל אותי לפני מחיקת קובץ מסויים ולא ימחק ישר? איך אני מוריד את ה UAC כמו שהיה בוינדוס 7 שזה לא ישאל אותי לפני כל התקנה האם אתה בטוח? לחצן "התחל" איך אני שם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה שומר על כל הקבצים ורק מחליף בין ה 7 ל 8.1 או שזה שומר גם את של ה 7 וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה כי כמובן אין לי מה לעשות בזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד עם ויסטה הום פרימיום ובחנות אמרו לי שצריך להיכנס לאתר של מיקרוסופט ולכתוב שם את הסיריאל שאני יקבל בעת רכישת הנייד ולהזמין דיסק של וינדוס 7 ממירוסופט דרך הדואר עכשיו מה שאני יקבל זה את דיסק ההתקנה עצמו או דיסק של שידרוג ל-7 מויסטה אם מישהו יכול להסביר את כל העיניין של איך השדרוג באמת מתבצע מויסטה ל-7 אשמח מאד להבין את כל זה ש:למה אני עושה את זה לעצמי ת:אני זקוק לדיסק ההתקנה של וינדוס 7 בשביל להתקין אותו על המחשב הביתי ובנייד אני כבר יתקין אובונטו איך שהבנתי כאשר קונים נייד הוא בא בלי דיסק ההתקנה של הוינדוס עצמו אלא קיים כפתור שחזור למערכת בנייד (התשובה של החנות למה אין דיסק) [אני תככנתי על לנובו מאופיס-דיפו] בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לג…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך MUI לווינדוס מדיה סנטר בעברית או הקישורים לWXPMCE זה בישביל לקוח שהיתקנתי לו ויסטה והוא לא מרוצה ואמרתי לו שאפשר את זה הוא חייב MCE כי יש לו MC מפרט: e4400 2GB ram 945gc msi htpc media lab thermaltake dh101 pvr 150 happauge 160gb hitachi 500gb seagate harman/kardon lcd toshiba regza 37 5.1 450 ezcool חוץ מי זה הרמקולים מחוברים דרך כבל אחד לרסיבר ולא שומעים ב2 רמקים השמליים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שככל שמעדכנים מערכת הפעלה כך היא עובדת יותר לאט. האם זה נכון לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם חלונות עושה לאחר כל פעולת RESTART של המחשב איזשהו שחזור למצב הקודם שלו? כי כל פעם שאני מנסה להוריד SPYWARE הן כל פעם חוזרים בחזרה.. עכשיו הבעיה עם הSPYWARE.. יש לי בSTRATUP משהו שנקרא save and balm.. אני לא יודע עם זה קשור, אבל זה (או משהו אחר) מקפיץ לי חלונות פרסמות מדי פעם, פותח מן סרגל כחול כזה מעוצב בסגנון XP בחלק התחתון של המסך (שאותו אפשר לסוגר, אבל זה עדיין מעצבן שהוא קופץ), ומשום מה יש לי שני קבצי IEXPLORE.EXE פתוחים באופן תמידי ולא מוכנים להסגר... מישהו יכול לעזור? תודה ענקית מראש..!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-