Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name". מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן שאני משתמש בו (nforce 2) היה מותקן בו windows 7 ultimate והתקנתי אותו שוב. לאחר שהתקנתי לא היה שום בעיה, הכל עבד חלק. התקנתי עידכונים ולאחר הריסטרט הופיע המסך הכחול הבא: משהו עם Registry error הוא מופיע בדיוק דקה אחרי שהווינדוס עולה לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב מופיע לי: ואחרי שאני רואה את זה, סוגר ועוד פעם המסך הכל בקיצור כל פעם אחרי שהוינדוס עולה מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בינתים, שיניתי את התאריך ונראה שהפסיקו לקפוץ הודעות. יש מצב שזה יעבוד? (כעקרון, החל ממחר זה יתחיל לעשות כיבוי כל שעתיים) אשמח לתשובה זריזה - אחרת אני מפרמט ומתקין XP... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי איך מגבים את הפתקים הנדבקים בוינדוס 10? לפני פירמוט תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני לוחץ ALT+CTR+DEL או שיש איפה שהו יותר מפורט ? כי אני פשוט לא מעמין מה שכתוב שם !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולינק ישיר בבקשה ;D ואל תגידו לי עכשיו שטויות כמו: לא כדי להתקין זה רק בטא וכו'..אני לא כזה דפוק
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש לפורום יש לי תקלה על VISTA 32 בשעת כיבוי כושל עם הודעת שגיאה 0X0000007F ברקע כחול מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את הטרדים שהיו כאן לפני כמה שבועות, אל תצעקו ישר דווקא לא התעצלתי (אולי כי יש לי אנגלית יחסית טובה ) וקראתי את http://www.aumha.org/a/shtdwnxpz.htm . הבעיה אצלי זה שאני אומר לו לעשות כיבוי הוא עושה ריסטרט. הצלחתי לבודד את הבעיה: או שזה הלוח או שזה הכרטיס הגרפי. רוב הסיכויים שזה הלוח אבל כדי להיות בטוח: ------- VIDEO CARDS: Hercules 3D Prophet 4500 and all other video cards based on the Kyro II video chip. Causes restart and shutdown issues (or, in some cases, only restart issues) until the video adapter is removed. SOLUTION: New XP-specific drivers are now available from Hercules. At present, they remain uncertified (PowerVR, who makes the Kyro II chip, is w…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי מחדש XP והפונקציה של צפייה בתמונות כשהן מתוחות למסך מלא חסרה לי. הורדתי כמה תוכנות אבל אף אחת לא מסתדרת עם תיקיות בעברית. האם יש אפשרות שהפיצ'ר של המצגת בXP יהיה כמו בווינדאוס 7 וימתח את התמונות למסך מלא תוך כדי שמירה על איכות התמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מערכת XP64 ואני חושב שהגיע הזמן לעבור לויסטה 64. אני מעוניין לעבוד איתם ביחד לתקופה ואז לסלק את XP אם צריך... כיצד אני עובד עם שניהם ביחד? איך תהליך ההתקנה מתבצע ? 2 ג'יגה ראם 800 מגה הרץ יספיקו למערכת ההפעלה החדשה? איך אני מסלק את אקס פי לאחר תקופה? תודה ח'ברה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמו mp3, avi וכו'
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לבעיה עם המשחק הזה כבר... אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל (כנראה) שהמשחק עדיין מופיע ברשימת הוספה/הסרה. אז התחלתי למחוק ידנית את הקבצים ואת הרג'יסטרי ועכשיו כבר אין לי את כפתור ההסרה מרשימת הסרה/הוספה (כשהכפתור היה לי אז ה-uninstall היה מתקדם עד הסוף ובסוף היתה הודעה ש-the installation was interrupted. ניסיתי בעזרת תכנת advanced uninstall משהו כזה ולא עזר כי לא היה קבצים להסרה. קיצור, מה אני בשביל להסיר כל זכר של המשחק בשביל להתקין אותו ולשחק בו? כשאני בא להתקין את המשחק אז יש לי את האפשרויות repair ו-remove ובסוף של שתיהן רשום לי ההודעה: the installation was interrupted. תודה רבה. (אם זה עוזר אז המשחק הוא Guitar Hero 3... ואני מת לשחק בזה שוב.)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיקרוסופט ממשיכה להקשיב למשתמשיה עם עדכון נוסף לגירסת ה-Preview של מערכת ההפעלה החדשה של החברה, Windows 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כנראה שהותקפתי ע"י וירוסים וספיי וורים, הגלישה והמחשב נהיו מאוד איטיים ופתיחת אקספלורר מובילה הרבה פעמים ל-100% CPU, מעבר לזה, כל חיפוש בגוגל ישראל מביא אותי לגוגל העולמי ונותן תוצאות לא רלוונטיות, לא, זה לא בעייה של חיפוש, צירפתי תמונה לתוצאות חיפוש לדפי זהב בעברית בגוגל ישראל, הופנתי לתוצאות באנגלית האלו, תראו מה מצאתי, תראו מה אתם מוצאים... הכנסתי את קספרסקי לפעולה וגם את SPYBOT S&S , קספרסקי מצא לא מעט וירוסים ולא הצליח להוריד את כולם, בעיות גישה. צירפתי גם לוג של HIJACKTHIS, בטח יש שם הרבה זבל... אודה אם תוכלו לומר לי מה ואיך למחוק, הייתי עושה חיפוש בגוגל אבל אין לי גוגל נורמלי כרגע . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ידוע אם המחיר של ה XP הולך לרדת בקרוב? ואם כן ידוע בכמה פחות או יותר? ---------------------- פתאום ומשום מקום המחשב לא עולה ומפיעה הודעה שחסר קובץ HAL.DLL קראתי קצת חומר וניסיתי כל מיני תיקונים כפי שמופיע בכל מיני דפים אחרי חיפוש בגוגל, שום דבר לא עובד לצערי אני אצתרך להתקין הכל מחדש-אם מישהו מכיר פתרון עובד אשמח לשמוע, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שבוודאי הבנתם אני מנסה להתקין דרייבר (של כרטיס מסך) של WIN98 על WIN2K. עד כה ללא הצלחה. השאלה שלי היא למה בעצם? הם בנווים בצורה אחרת? איך כן אפשר? למי שתוהה למה, במחשב המשני שלי יש לי שם VANTA... ויש לו TVOUT. הדרייברים היחידים בעולם שמצאתי שתומכים בTVOUT שלו הם ל98 אבל על המחשב מותקן כבר 2000..... אני לא הולך להתקין שם 98. אם אתם מוצאים דרייבר של 2000 לכרטיס הזה (STB VELOCITY128) לWIN2K עם תמיכה לTVOUT זה גם מעולה. בתודה, עקרב
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-