Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
דוגמא: אני פותח שני חלונות של IE ושם בכל אחד מהם אתר ונגיד שהאתר בחלון 1 עולה לפני זה שבחלון 2 אז החלון 1 יתפוס את הפוקוס אפילו אם אני בתוכנה אחרת או בחלון השני, הבנתם בערך? וזה ככה עם כל סוגי החלונות, ברגע שמשהו קורא כמו הודעת שגיאה או סיום טעינה וכו' אז הוא תופס את הפוקוס באכזריות, מה שלא קרה כשהיה לי Win2000 רק לפני כמה שעות. מישהו יודע איך לעזור לי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצורץ קובץ עם צילום מסך מהגדרות צריכת חשמל לגבי מצב שינה הבעיה שהמסך נשאר רגיל גם אחרי מספר שעות ולא נכנס למצב שינה- מה עוד נדרש להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית. לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה. עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד. זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה VISTA 64 . הלכתי לישון לא נגעתי במחשב, והווינדוס כנראה קיבל מסך כחול ושיחזר... ממה נובעת הבעיה ? העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין על אותו דיסק קשיח ואותה מחיצה (כונן יחיד) גם WINDOWS וגם לינוקס (לא משנה גירסאות). נניח ויצרתי מסמך TXT במערכת ההפעלה ווינדוס שנמצא בתיקיה c:/X. איך אני אמור לראות את הקובץ בשני מערכות ההפעלה? כלומר: 1) מסלול הקובץ במחשב יהיה זהה בשני המערכות הפעלה? 2) מסלול הספרייה שבה שמור הקובץ יהיה זהה? 3) תוכן הקובץ TXT שבו רשמתי משהו אמור להיות זהה בשני מערכות ההפעלה? 4) אם נניח יצרתי בלינוקס עוד קובץ נוסף מסוג TXT, האם בווינדוס אני אראה אותו גם באותה תיקיה? 5) האם רשימת פסיקות החומרה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 6) האם רשימת פסיקות התוכנה בשני מערכות ההפעלה תיהיה זהה? 7) רשימת פסיקות החריגות של המחשב תי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי Xp professional באנגלית מקורי.רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני הופך אותו לעברית?! והאם זה יעשה לי בעיות?? (אם יש דבר כזה ואינו עושה בעיות בווינדוס אני מאוד ישמח ללינק.) בתודה. בן.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אחרי פירמוט מחשב P3 והתקנת ווינדוס XP מצאתי את הדבר הזה לא מותקן במנהל ההתקנים. מה זה ואיך מסדרים אותו ? אציין שאין לי את הדיסק של לוח האם (מחשב ישן...). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף : אם אני ממזער חלון מהשולחן הוא פשוט נעלם, במקום להופיע בסרגל למטה . גם חלונות פתוחים לא מופיעים למטה בסרגל ככפתורים. תודה מראש לכל אחד שיכול להציל אותי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבצע REMOTE CONTROL - השירות של ווינדוס - למחשב הביתי שלי ממחשב אחר - לדוגמא מחשב אצל חבר,מיקום אחר. רציתי לדעת איך אני מבצע את זה על הצד הטוב ביותר בכל מה שקשור לביצועים וIP (אין לי IP קבוע) והמחשב הינו ברשת בעלת 3 מחשבים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי איפשהו שwindows 10 תומך בremote desktop רק בגירסת הPRO ולא בHome. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חזרתי לחלונות 8 יש פעולות שרצוי לעשות אחרי התקנה מחדש? למשל נקודת שחזור , תמונת מערכת וכו'? יש עדכונים שלא מומלץ להתקין - גורים להאטה ,לבעיות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם התקנתם את המסנג'ר החדש בחלונות 7 בוודאי שמתם לב למספר דברים: 1. הוא לא מתמזער, במקום זה הוא נשאר תקוע בשורת המשימות ותופס מלא מקום. 2. הוא כאילו פתוח על 2 חלונות כל הזמן ככה שאי אפשר למזער אותו בלחיצה על האייקון שלו בשורת משימות. 3. הוא כל הזמן קופץ גם אם הוא ממוזער כשממזערים את פיירפוקס. יש לזה פתרון די פשוט. ניתן להריץ את Live Messenger בcompatibility mode לחלונות vista. זה מאפשר למזער אותו כרגיל ופותר את כל הבעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעיה מציקה במחשב שלי, אני גולש להנאתי אך כל כמה דקות מופיע לי חלון שגיאה באינטרנט אקספלורר. להלן תמונה: ומיד לאחר שאני לוחץ אישור, זה קורה: זה קורה לי בכל אתר, לא באתר ספציפי. *** עוד בעיה. אני מסתכל לי בתהליכים (ctrl+alt+del) ורואה כמה תהליכים של iexplorer.exe, לא אחד, כמה! כלומר 4-3 כל פעם. למרות שהאינטרנט אקספלורר סגור. אז ... מה לעשות לגבי זה? תודה לעוזרים! ואשמח לכל עזרה שיש. אלעד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשנידלק לי המחשב מופיעה לי הודעה מוזרה Blazingtools Perfect Keylogger Error loading hook DLL יש לי וינדוס וסיטה עשיתי סריקה של וירוסיפם ספיוורים וכלום לא מצא מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, המחשב הנייד שלי, שתמיד ישב בסלון והתחבר אלחוטית ל-wifi הביתי הפסיק להתחבר אליו. (למחשב רכיב wifi פנימי) כשניסיתי להיכנס לעמוד שמציג לי את כל הרשתות הזמינות, הוא לא זיהה אף רשת, וכשנכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף", ולחצתי על ה-X שבין המחשב שלי לאינטרנט, קיבלתי את הודעת השגיאה בתמונה: "אירעה שגיאה בעת טעינת פותר הבעיות" מה כדאי לי לעשות הלאה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי היא בדפדפן מקסטון וגם באקספלורר פונטים עיבריים מוצגים בצורה מוזרה מאוד גדולים יחסית לפונטים באנגלית ניסיתי דרך גודל טקסט לשנות את הגודל אבל זו לא הבעיה העניין הוא כנראה פונט לא נכון או משהו כזה! מישהו יודע איך אני משנה את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-