Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO. בעייה מוכרת? יש פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט אז חשבתי שאוליי כדי לעשות איחויי דיסק
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב שיש עליו XP SP1 ברצוני להתקין DOS שיפעל לבד (לא אימולאטור) ובאופן עצמאי. ושאוכל לבחור עם הדלקת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד. תודה לכל במגיבים בנושא.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Corporate Edition + SP1 Integrated או שמא Microsoft Windows XP Professional זה כל מה שברצוני לדעת, אשמח מאוד לקבל השוואות/מידע על מערכות ההפעלה האלו כאן כתגובות או כאן כקישורים תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ישנה דרך לבטל daylihgt saving דרך שורת פקודה באופן שעובד 100%? כולם ממליצים על שינוי רגיסטרי HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\TimeZoneInformation\DisableAutoDaylightTimeSet לצערי זה רק מוריד את ה V בחלון של הזמן אבל לא באמת גורם לשינויים. מישהו נתקל בעבר?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי על המחשב קובץ של 800 מגה עם סיומת AVI (מעריכה בתוכנה לעריכת וידאו) שאני פשוט לא מצליח למחוק. כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל הודעה שהקובץ נמצה בשימוש של תוכנה אחרת, גם אחרי שאני מעלה את המחשב כמה פעמים. שם הקובץ הוא בעברית ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ דרך דוס (שם הקובץ מופיע בגיבריש). יש לכם רעיון איך ניתן למחוק את הקובץ הסורר או לגלות איזה תוכנה עושה בו שימוש - כדי לסגור אותה. הקובץ מאוד מכביד לי על המחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? גם לא עובד לי המיקרפון כנראה זה איכשהו קשור לקובץ הפגום (dsound.dll ) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחר ריסטרט של המחשב [מחשב של שכן] כונני ה-cd והצורב לא מופיעים במחשב שלי בביוס הכוננים מזוהים , בדיוויס מנגר ליד הכוננים מופיעה הערה צהובה פעולות שבוצעו - ריסטור ליום אתמול לא עזר גימפור הסידי עם הדיסק הקשיח לא עזר [הדיסק הקשיח היה בכבל נפרד הסידי והצורב בכבל השני ] ניתוק הצורב לגמרי וחיבור הסידי לקשיח לא עזר ביצעתי בדיוויס מנגר אנאינסטול לבקרי ה-ide המסטר והסלב לאחר ריסטרט של המחשב הוא זיהה תומרה חדשה את שני הכוננים האופטיים אבל עדיין עם כוכבית צהובה כך שהם לא מופיעים במחשב שלי ואין גישה אליהם האם ניתן עוד משהוא לעשות או לפרמט את המחשב וזהו מפרט המחשב xp בעברית לוח-אם msi +via ציפסט p4x-533 סוקט-478 +מעבד אינטל 2.8
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הCP בדייברים האחרונים מסתבר עושה ראנדומאלית בעיות בVISTA. 1) מבטל Aero כיוון שמשום מה המערכת חושבת שהיא רצה במצב של 16bit 2) גורם לקריסה של הControl Panel וכל מה שמשתמש בCPLים. כל הפתרונות שמצאתי באינטרנט לא עזרו לי יותר מידי, גם חזרה לדרייבר ישן או מעבר לחדש לא עזרה(יש לציין שזה קרה בפתאומיות בלי שום שדרוג דרייבר). הדבר היחידי שעוזר זה הסרה מוחלטת של הדרייבר של nVIDIA(אפשר להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך ידנית). לעבוד בלי שליטה על הדרייבר של הכרטיס מסך זה מעצבן, אבל לעבוד בלי control panel זה סיוט(אני צריך להפעיל CPLים בצורה ידנית). nVIDIA פשוט מבזים יותר ויותר מיום ליום בכל הנוגע לדרייבר ותמיכה, גם ככה יש דרייבר נורמאלי פעם בחצי שנה, עכשיו גם הבאגים המפגרים האלה? תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אלא אם אני משתמש עם הראוטר.. החייגן שמתאים לאינטרנט שלי הוא רק עד XP ואין משהו שמתאים לויסטה.. אז מה אני אמור לעשות איך אני יכול שהאינטרנט יעבוד לי בויסטה? (בלי ראוטר..) לי יש אינטרנט זהב..
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום שלום. יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית. עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס) לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין. לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי windows xp home edition sp1 שעד עכשיו לא עשה לי בעיות.... מה שקרה הוא שהתקנתי את התוכנה 3danalze שהתוכנה עצמה לא עשתה לי בעיות התוכנה היתה מותקנת ב- d:\3danalyze\3danalyze אז לא רציתי שהתוכנה תהיה בתקייה בתוך תקייה אז עשיתי גזור לתקייה d:\3danalyze\3danalyze והדבקתי בכונן D כדי שלא תהיה לי תקייה בתוך תקייה כך שהתוכנה תמצא ב- d:\3danalyze מייד לאחר שלחצתי על הדבק זה נתקע לי ולא הגיב אז סגרתי את זה ומאז אין לי גישה לתקיית הבסיס של d יש לי גישה אמנם לכל שאר התקיות - זאת אומרת אם אני ארשום בשדה הכתובת d:\games למשל הוא לא יעשה בעיות אבל אין לי שום גישה לתקיית הבסיס כך שאם במחשב שלי אני לוחץ על כונן d הוא נתקע ולא מגיב גם דרך הסייר אין לי גישה ואפילו כשאני להתקין משהו בכ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מריץ וידאו מכל סוג שהוא.. גם במדיה פלייר וגם בBSPLAYER יש מן פס דקיק מעל השוליים השחורים למטה שבעצם מראה את מה שאמור להיות החלק העליון של התמונה... אם נגיד מראים תמונה ולמעלה יש שמיים, החלק התחתון יהיה בהיר בגלל השמיים. מישהו שמע על זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי אני נגיד רוצה למחוק ידנית את הדריברים של חלונות של כרטיס הקול שלי (ולעשות uninstall ב device manager) ואז להתקין את הדריברים של creative נקי יענו בלי התקנת דריברים על דריברים. הבעיה היא שבחלונות XP הוא אוטומטית מתקין את הכל בלי לשאול אותך בלי כלום וזה נורא מעצבן לפעמים... האם יש דרך לבטל את זה (את ההתקנה האוטומטית) זמנית או לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה win xp sp3 מזהה 4G זכרון כ- 3G? ואיך משנים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מצב שינה המחשב נכנס למצב שינה ואז כשאני רוצה לחזור לווינדוס אני לוחץ על מקש כלשהוא ואז בא לי מסך שאני אמור ללחוץ על המשתמש שלי ואז זה חוזר לווינדוס, יש אופצייה לשנות את זה כשאני ילחץ על מקש כשלשהוא אז המחשב יחזור ישר לווינדוס ממצב שינה??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לשים אותו כל פעם? או שזה עושה משהו למחשב?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת , אני לא מצליח להפעיל סמלים שהורדו מהמקום הזה http://www.windows7icons.com/icons/cinema-icon-set/#more-883 ובעוד מקום. כשהסמלים לא פעולים , הם מופיעים בתקיה בתור הסמל של התמונה של הWIN7 כשאני מנסה להוסיף אותם לשנות אותם דרך שינוי סמל, הם לא מופיעים ,הם פשוט כיאלו לא קיימים , לאומת סמלים אחרים שהורדתי ,כן קיימים והצלחתי לשנות. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך לכבות את המחשב דרך השולחן העבודה.דבר ראשון קודם כול לסגור את כול החלונות במחשב יופי. קדימה לעבודה.. 1. לחצו על הקליק הימני בעכבר ולבחור את "חדש" ולאחריו ללחוץ על "קיצור דרך" יופי 2. עכשיו יפתח חלון "יצרת קיצור דרך" 3. עכשיו בשורה הריקה יש לרשום את זה " shutdown -s -t 0 " ולחצו על "בא" 4. לפנכם יפתח מסך "בחירת שם עבור התוכנית" והיה רשום בשורה בחירת "שם עבור קיצור דרך" ושנו אותו ל. "כיבוי מחשב" 5. ועכשיו יופע לכם ב"שולחן עבודה" את הקיצור הדרך ובלי סמל ואם אתם רוצים לאוסיף סמל ל "קיצור הדרך" אז עכשיו תעשות את הפעולה הבא תלחצו קליק ימני על הקובץ "קיצור הדרך" (כיבוי המחשב) מאפיינים 6. לאחר הלחיצה של ה "מאפיינים" יפתח לשונית ולחצו על הלשונית "קיצור דרך" ובלשונית …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הSP1 מותקן במחשב ואני מעוניין להתקין את הUSB2 ונכנסתי למנהל התקנים, ועשיתי "עדכון מנהל התקן..." והוא רשם שלא ניתן להתקין את החומרה בגלל שלא מצא את הדרייבר כנראה! איך אני אמור להתקין את הUSB2? ד"א: הדיסק של הלוח אם היה בכונן בזמן ניסוי ההתקנה אבל ההתקנה בכל זאת לא הצליחה. תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כי אם לא , אז איך יש כמה שיש להם
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-