Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ווינדוס 7...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהתקנתי בו וינדוס וכעת אני לא צריך שיהיה לי עליו וינדוס איך אני יכול להסיר אותו בצורה הטובה ביותר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי שתי חשבונות בwindows xp ואני רוצה שלשתיהם יהיו הרשאות Admin אבל אני לא רוצה שלחשבון אחד תיהיה לחשבון השני, שבין השאר זה אומר שאני לא רוצה שחשבון אחד יכול לבטל את הסיסמא של חשבון שני דרך לוח הבקרה. חיפשתי המון ולא מצאתי איך לעשות את זה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ושבזמן שהוא נעול תוכנות יעבדו, למשל שעון מעורר שאני שם, לא יפסיק בזמן שהמחשב נעול. תודה. נ.ב מן הסתם יש לי xp
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
ב Check for updates, אומר לי שאני מעודכן כבר ואני עם 22H2.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם) אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את אות הכונן של הדיוידי שלי (וירוטאלי שנוצר מתוכנה) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הכנתי לפני כמה חודשים דיסק של WINDOWS עם העדכונים ושכחתי איך עושים את זה..... (עכשיו ניסיתי כבר את השיטה של ה CHANGE NAME , וזה לא עוזר ) תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה של XP שבה כבר פרטים אלה נכתבו?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... ברצוני ליצור קובץ WIM של מערכת הפעלה במקרה הזה מדובר על WIN 7. כאשר אני ניכנס לשורת הפקודה של ה AIK ואני רושם את הפקודה imagex /capture c: c:\image\win7.wim "windows7", אני מקבל הודעה שגיאה שאין ל"פרוסס" גישה לקובץ בגלל שהוא משתמש ב"פרוסס" אחר. למישהו יש רעיון איך אני פותר את הבעיה. נ.ב מצורף תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רץ על Windows XP SP3 ואני רוצה לאחזר את ה- CD-KEY שכרגע מערכת ההפעלה מותקנת איתו כי איבדתי אותו איך אני עושה את זה? תוכנה? דרך הווינדוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות הזו שאם אני עושה חיפוש ומקיש אות ראשונה אז אני מקבל את כל האפשרויות שחיפשתי באותה האות.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-