עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by barlevi321,

שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. שבוע שלום לכולם! אז נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק שאני מנסה להריץ משחקים או תוכנות עם רזולוזיה גבוה המחשב פשוט נתקע ועושה רעש מוזר מהרמקולים, חשבתי לעדכן את הכרטיס מסך שלי אבל כאשר אני נכנס לאתר של ATI ובוחר את הדגם הוא שואל אותי אם להוריד את הגירסא שמתאימה לווינדוס 32 או 64 ביט או משהו כזה אין לי מושג מה זה אומר אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג יש לי ווינדוס XP SP 3 כרטיס מסך radeon HD4870 אגב כשאני מתקין את הדרייבר בתצוגת מערכת הוא מראה את זה בתור radeon hd 4800 series תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by TNT,

איך אני יודע/בודק אם ה-ACTIVATION באופיס XP מופעל?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. התקנתי כרגע מערכת הפעלה מחדש Win7 Ultimate לאחר פורמאט. התקנתי את כל העדכונים (כמה מהם לא הותקנו על הפעם הראשונה, ונאלצתי לעשות restart). אך הבעיה שלי שלא מצאתי service pack ובsystem אין שום זכר שה-service pack הותקן. איך אני מתקין אותו? הפעלתי את הרשיון של מערכת ההפעלה.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. יש ברשות אמא שלי מחשב מסוג LX X130 נייד. היא שלחה אותו לתיקון, דיברתי עם הטכנאי והוא אמר לי שמה שהוא מתכוון לעשות זה שיחזור מערכת. אני אמרתי לו שבשום אופן לא יעשה את זה, אני רוצה למחוק הכל מא-ת ולהתקין מחדש. שאני יקבל את המחשב, איך אני ידע מה הוא עשה? פשוט המחשב היה עמוס טרויינים, אני רוצה לוודות שהם נעלמו. בנוסף אני משתמש במחשב הזה ללימודים, כך שברגע שאני שולח להם את המחשב, אני לא יכול ללמוד, מה שאומר שאסור שיהיהי מצב שאני יצטרך לשלוח להם שוב את המחשב. נ.ב יש איזה שהיא מחיצה כזאת שהיא קבוע בדיסק קשיח שאני חושב שהוא משחזר דרכה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. איך אני יודע אם המחשב שלי תומך 64bit בוינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  7. כותרת..

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני משתמש ב vista ultimate ואני רוצה לדעת אם זו הגרסא הרשמית של מיקרוסופט. תודה, אופיר

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לברר מה הCD KEY של ההוינדוס שלי דרך הווינדוס עצמו? (אגב מדובר בווינדוס 7) פשוט קיבלתי מחשב עם ווינדוס עם רישיון מקורי אבל הבנאדם שממנו קיבלתי את המחשב לא מצא את הCD KEY ועכשיו אני רוצה לפרמט וחבל לי שהרישיון ילך לעזאזל... תודה

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  11. כאשר אני נכנס לכתובת שציינתי בכותרת איך אני יכול לדעת מה זה מה? כל מה שרשום שם זה בראשי תיבות אני רוצה לדעת איך אני משיג מידע לגבי כל Process? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Y-T-M,

יש לי וינדוס אקס פי פרופישונל אבל אני לא יודע אם זה 32 ביט או 64 ביט? איך אפשר לדעת?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by comablack,

אני מנסה לצאת לדוס ואני לא מצליח ניסיתי ליצור bootdisk אבל זה לא עובד ואין לי 6 floppy מישהו מכיר דרך אחרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by tavor21,

אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by gshhar,

אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הראוטר בשניהם הוא של Edimax - BR6204. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Shortboarder,

איך אני יוצר כזה דיסקט,לדוס כדי לעדכן את הביוס של המערכת??????????

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך אני יוצר כונן d בהתקנת הווינדוס xp תודה מראש netanel305

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  21. ונגיד שיעלה איתו מצב דוס. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. איך אני יוצר שתי מחיצות ממחיצה אחת בcomputer managment, אני רוצה לפצל ( לא את C ) לשתי מחיצות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. כל פעם שהמשחב נדלק מופיע לי במנהל המשיות מלא תהליכים שלי ( חוץ מ system וכאלה) וזה גורם לשימוש ב-PF שלי להיות גבוה.. איך אני יכול לסגור אותם לתמיד כל פעם כשהמחשב עולה.. במקום שכל פעם כשהוא עולה לסגור מחדש.. ??

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום חברים. אני משתמש במחשב שלי בחשבון של ווינדוס מוגבל. קרי לא ADMIN. איך אני יכול לתת אישור לחשבון לצרוב דיסקים בתוכנת נירו, כי כרגע אני לא יכול אלא אם אני נכנס כ- ADMIN.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שרואים בו כל פעולה שנעשתה.... אפשר בבקשה הסבר איזה קובץ זה ואיך אני רואה...?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.