עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eXpire,

שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים

2. איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ווינדוס 7 64 BIT ולפני יומים התקנתי את העידכון של הווינדוס (העידכון האוטומטי) ומאז אחרי העידכון (אחרי RESTART של המחשב) המחשב פשוט לא עולה זה לא מצליח אפילו להגיע לווינדוס זה טוען את המסך הראשון של הטעינה ובמקום ה LOGO של הווינדוס המסך שחור ויש טעינה ירוקה ואחרי זה מעביר אותי לחלון של כחול של STARTUP REPAIR זה טוען ואז רושם AUTOMATIC STARTUP REPAIR FAILS אחרי זה ניסיתי ידני אחרי שהתיקון האוטומטי נכשל,ניסיתי דרך שיחזור מערכת וכל נקודת שיחזור שאני בוחר (יש שם 3) זה רושם שזה אפילו לא מוצא את זה שום דבר שאני עושה לא עוזר אפילו ניסיתי דרך SAFE MODE וגם LAST KNOWS CONFIGURE גם זה לא עוזר עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי לפרמט את המחשב אבל אני ממש לא רוצה לאבד את המידע שיש …

• 38 תגובות
    • 6k צפיות
  4. Started by annad,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??

5. לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

הורדתי את הגירסה האחרונה של windbg של 32 סיביות שמתאימה למחשב שלי, הורדתי כבר כמה חבילות סמלים שמשומה בפעם השניה שאני פותח את התוכנה אני מקבל כל מיני דברים קיצר כאילו הם לא מתאימות לגירסה של הווינדוס הנה קישור לסמלים http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/symbolpkg.mspx#f ומה ההבדל בין Windows 7 RTM Symbols לבין Windows 7 RC Symbols ובקטגוריה 64X הכוונה לסיביות, ואחרון מה ההבדל בין הגרסאות retail לבין checked ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד

8. Started by rotem_o,

שלום לכולם, עכב תקלה במחשב ואי עליית החלונות עקב מסך כחול החלטתי לפרמט את המערכת. על מנת לגבות את המסמכים החשובים מכונן C חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר. בעת כניסה לתקיית המשתמש E:\Documents and Settings\Rotem קופצת הודעה של אין גישה. האם יש דרך אחרת להגיע למידע? חייב להציל את המסמכים שלי וכן את הקובץ סימניות של ה-Firefox.. תודה מראש!! ____________________________________ נמצא פתרון לבעייה ! http://support.microsoft.com/kb/810881 שאלה נוספת: האם ניתן להפעיל את שחזור המערכת מחוץ לחלונות (שכאמור לא עולים)??

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by chermesh,

לחלונות 7 שירותי text-to-speech, אך הם מוגבלים לגרסה האנגלית (המקורית) של מערכת ההפעלה. הגרסה עברית אינה מאפשרת פונקציה חשובה זו. האם תוכל/י להציע פתרון? שינוי בהגדרות? שימוש בתכנה חינמית (או אפילו מסחרית)? אני מעוניין בפתרון שיאפשר ניצול אופצית ה- text-to-speech באפליקצית Word 2007 ולא ככלי לקריאת טקסטים בתוך מסמך טקסט על ידי סימונם.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום לכלום ותודה לעוזרים יש לי בעיה של שגיעת התקשרות שמופיעה לי רק כאשר אני לחוץ על תקייה מסויימת לפי הנתיב הבא C:\Documents and Settings\eli כאשר אני לוחץ על התקייה בשם ELI אז קופץ לי שגיעה כזו (מצורפת תמונה) חשוב לציין כי אין לזה שום השפעה שידועה לי לגבי הגלישה שלי אני מחובר דרך ראוטר וגולש תקין יש לי WIN XP SP3 מחשב נייד לנובו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.

14. ניסיתי לעשות שחזור Parition ל partiton הראשי היכן שישב הwindndows. מקובץ בתוכנה של acronis בהתחלה זה לא הצליח, אך בפעם השנייה הצליח לשחזר. הבעייה היא שהדיסק שעליו יושב ה windows מחולק לשני partitons C + D בגדלים שונים ואינפורמציה שונה. ]תאום אחרי השחזור הpartiotin C האות שלו הפכה ל D והD הפך לC עכשיו באתחול המחשב הוא כמובן לא מוצא את מערכת ההפעלה על C כי הכל התהפך. השאלה לשי אם יש דרך להפוך בחזרה את האותיות של ה PARTITION מ D לC אבל לא דרך windiows? יש אולי איז תוכנה שצורבים על סידק ועושה את זה ב BOOT? אפשרי דרך ה BIOS לעשות דבר כזה - שינוי אות ל PARTITION? אשמח על כל עזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  15. יש לי בעיה מוזרה, שהתחילה דיי לאחרונה. אין לי מושג ממה היא נובעת , מדי פעם מסך המחשב פשוט כבה ואז אני שומע את הסאונד פועל לקצת זמן עד שהוא מתעוות לרעשים צורמים ומפחידים. לאחר מכן כל מה שנותר לי הוא לרסט. אני עם אוברקלוק, מלא זמן עם אותו אוברקלוק שהיה יציב. החזרתי את המעבד למהירויות סטוק (גם זכרונות וכו') אבל ללא הועיל , המחשב עדיין מדי פעם נתקע , מסך שחור , מת. ב Event Viewer של ווינדוס אני לא מצליח למצוא תיעוד למה גרם לבעיה. ואני לא מצליח לפרש את השטויות שהוא רושם לי שאני מפעיל מחדש לעיתים רחוקות אני מקבל מסך כחול במקום שחור שגם אותו קשה לי לפענח. לפני שאני לוקח צעדים דרסטיים ומפרמט הכל ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה , אולי יש למישהו מושג מאין נובעת הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by IdanS,

שלום לכולם! לאחרונה, אני עד לתופעה מוזרה, שמתרחשת גם במחשב הנייח שלי וגם במחשב הנייד. בשניהם מותקנת מערכת הפעלה WIN7-64bit. מערכת ההפעלה, וכן כל מה שהיא כוללת, מעודכנים תמיד העידכונים הכי אחרונים וחדשים שיש, וזה כולל עדכוני אבטחה, תאימות, וכו'. כך גם אינטרנט אקספלורר המותקן בשני המחשבים. בשני המחשבים, כשאני עובד עם אינטרנט אקספלורר, אני תמיד מקפיד לסגור את התוכנה כמו שצריך, מסיים וסוגר את כל התהליכים באופן מסודר, ורק אז מכבה את המחשב דרך תפריט "התחל" ואז כפתור "כיבוי". כשאני מפעיל את המחשב בפעם הנוספת ומפעיל את אינטרנט אקספלורר, עולה ההודעה שהתוכנה נסגרה באופן בלתי צפוי, ואני נדרש לבחור בין להמשיך מהפעולה האחרונה לבין להתחיל מחדש מדף הבית. אציין גם שלאחר סריקות של NORTON …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by geniaXP,

ניסיתי להוסיף אותו דרך הפעל/בטל תכונות של וינדוס בלוח הבקרה אבל הוא שולח שגיאה "אירעה שגיאה. לא כל התכונת שונו בהצלחה" יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Trin1ty,

שלום . אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש . בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו . DONE . הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart " התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) . ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yardenp4,

קראתי בעוגן את האשכול על ההבדלים והמאפיינים ועדיין אני לא מבין. יש לי מעבד core i3 וזיכרון פנימי של 2gb 1. האם במצב הנוכחי אני יכול להתקין 64 bit ? 2. אם זה לא מומלץ, האם לדעתכם שווה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרון רק בשביל להתקין את ה 64bit ?? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by mashas,

היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום רב. שאלה לאלה שאוהבים לחשוב. ברשותי לפטופ שמחובר למסך חיצוני. זאת מכיוון שהמסך של הלפטופ שלי נשבר. לא רק זאת, אלא שכאשר המסך של הלפטופ שלי נשבר - לא הייתה מערכת הפעלה מותקנת. לכן חיברתי את הלפטופ למסך חיצוני (דרך כבל VGA). הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7, ואכן שמעתי את הדיסק נטען ורץ - אלא שהתצוגה על המסך החיצוני לא הופיעה. לכן, הכנסתי דיסק הפעלה של UBUNTU, ואכן - המסך החיצוני התוערר לחיים - ויכולתי להתקין את אובונטו בקלות. לכן כרגע אני מריץ אובונטו, בלית ברירה (אוהב מאוד את לינוקס, ורוצה לתמוך, אבל כבר שבוי של ווינדוס - לצערי). למי יש רעיון? מכיוון שלי אזלו, אני שואל לעצתכם: כיצד אוכל להתקין ווינדוס 7, כאשר אין לי יכולת לראות מה מתרחש לאחר שהדיסק נטען. כמוב…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by AmitDanan,

היום אני מסתכל בתהלכים בלי שאף תוכנה רצה ברקע יש לי 59 תהליכים מה שלא היה לי מעולם, ממש עכשיו ירד לי ל58, הדבר היחיד שהתקנתי היה AVG אנטי וירוס האים זה טבעי כי מעולם לא עברתי את 45 תהליכים? (חוץ מיזה הזיכרון קפץ לי באיזה 300, עכשיו שמתי לב שזה לא רק אנטי וירוס יש שם גם אנטי ספאם אנטי ספיוואר, פיירוול ועוד מישהו יכול להעלות לי רק את האנטי וירוס שAVG?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. משום מה בתיקייה מסויימת כל השירים שם עם אותו COVER שבכלל לא קשור. ואין את התמונה הזאת בכלל מחקתי אותה מזמן , איך אני מבטל את הCOVER הזה מהשירים? תודה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. בזמן האחרון אני נתקע בזוג מחשבי וינדוס 7 לבאג המעצבן במיוחד הבא: לעיתים ריפרוש של תיקייה, העתקה מתקיה לתקיה או מחיקת קבצים או כל פעולה בסיסית אחרת נתקעת לחלוטין עד שלא נכנסים לתהליכים שרצים וסוגרים את תהליך ה-dllhost.exe (יחיד)המדובר. התהליך פשוט מופיע כשהבעיה קופצת ורק סגירה שלו מביאה להשלמת הפעולה (מחיקה\העתקה\ריפרוש). הדבר קורה יחסית רנדומאלית ולמיטב ידיעתי לא מדובר בוירוס או רוגלה מסוימת, שכן מותקן שם תמידית MSE של מייקרוסופט מעודכן. אשמח לכל עזרה\כיוון לפתרון, זה פשוט עוצר עבודה.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by r2m,

אני מתקין xp pro על מחשב עם הארד דיסק יחיד, אחרי פירמוט מלא בעזרת הדיסק של חלונות, עוברים קבצי ההתקנה ל HDD והמחשב מאתחל, אחרי האיתחול, במקום לעלות ולהתחיל את ההתקנה, המחשב רושם ntldr is missing עם כל מני סימנים מוזרים... יש לציין שעל הדיסק הזה הותקן בעבר חלונות7 אבל הוא עבר פירמוט. הדיסק הוא IDE כרגע מוגדר CD כאופציית עליה ראשונה וה HDD שניה. כשאני מחבר הארד דיסק SATA למחשב, עליו יש מערכת הפעלה עובדת, אני רואה שאכן כל הקבצים עברו לדיסק IDE עליו רציתי להתקין...ויש שם NTLDR ו BOOT.INI וכל הקבצים הדרושים....

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים