Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מצורף הבעיה עם קובץ Win32k.old והפיתרון http://www.pcreview.co.uk/forums/thread-94921.php אבל אני לא יכול לשנות את השם של הקובץ כי המערכת רושמת שאין לי הרשאה למרות שאני רשום כאדמיניסטרטור מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה. לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה. כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש. לא יכול ככה, האם יש תשובה? ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!! נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתה לי בעיה עם הזכרונות (4 סטיקים כל אחד ג'יגה) אז החילפו לי אותם ובמקומם קיבלתי 2 שכל אחד 2 ג'יגה, המחשב מזהה רק 3 ג'יגה (יש לי ווינדוס 7) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לבצע REMOTE CONTROL - השירות של ווינדוס - למחשב הביתי שלי ממחשב אחר - לדוגמא מחשב אצל חבר,מיקום אחר. רציתי לדעת איך אני מבצע את זה על הצד הטוב ביותר בכל מה שקשור לביצועים וIP (אין לי IP קבוע) והמחשב הינו ברשת בעלת 3 מחשבים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי פורמט למחשב והתקנתי windows xp sp1. התקנתי office 2000 ואז ניסיתי לעדכן עם Office 2000 Service Release 1a - Hebrew version קיבלתי סימני שאלה בתיבת הדו-שיח במקום פונטים בעברית. ייתכן ובהתקנת ה XP החמצתי משהו שבעטיו נגרמה הבעייה. אין לי בעיית פונטים בעברית בכל שאר היישומים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הממ.... התיקייה הזאת תופסת לי קרוב ל-700mb, האם זה בטוח למחוק אותה? או להקטין אותה באופן כלשהו ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק בנפח 40 ג'יגה של WD . יש לי שלוש כוננים. מה עדיף ? אודה מאוד למי שיפרט קצת.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז בבוט הוא מנסה לעשות צ'ק דיסק ונתקע בוינדוס אני מנסה לעשות לא הולך היום לי כל מיני שגיאות אחרות תיקנתי אותם עם תוכנות ניקוי, המחשב מרגיש יותר טוב אבל אני לא יכול לאחות את הדיסק או לעשות צ'ק דיסק בבקשה עזרו , תודה אלי.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ טושיבה בן שנתיים עם מ"ה ויסטה פרימיום. האם כדאי לשדרג לווינדוס 7 אולטימייט או שזה לא יתרום לי כלום? זכרון פנימי 2 ג'יגה הויסטה היא באנגלית עם ENABLE לעברית וה-7 הוא בעברית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי נטבוק מדגם: Eee PC 1005HA שמותקן עליו Windows 7 Starter. אני מעוניין להתקין עליו XP שיש אצלי בבית. אני פשוט אמור לקחת דיסק און קיי, לעשות אותו Bootble ולהתקין את ה- XP בצורה רגילה? או שיש סביב זה איזה סיבוך? כי אם אני לא טועה אמור להיות סביב זה סיבוך חח תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, הנה תקציר של המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 Quad Q660 כרטיס מסך: BFG Nvidia geforce 8800 gtx OC2 זיכרון: ocz ddr2 4096 mb 800Mhz cl4 והשאלה שלי האם כדאי לי לקנות את ה vista? ההתלבטות שלי היא שמע' ההפעלה תגרום לי לבעיות שונות לדוגמא שמשחקים שונים לא יעבדו, ובנוסף הבנתי שwin xp לא יזהה את כל ה 4 ג'יגה אלא רק חלק ממנו. אשמח לתשובות לשאלות שלי, ועצות האם כדאי לקנות את ה .vista
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הכנתי דיסק און קי חדש עם גרסה חדשה של וינדואס (היה לי BOOT עם גרסה די ישנה וכל פעם שהייתי מתקין אותו, הייתי צריך להתקין מלא עדכונים). הצבע של השורת משימות בגרסה הזאת של הוינדאוס הוא לבן שמציק בעין. מילא זה, אבל הבעיה הכי גדולה היא שקשה לי לראות אם פתוחים כמה חלונות לדוגמה בכרום כי הצבע שלהם דומה מאוד. ניסיתי לשנות לצבע אחר שמופיע באפשרויות (צבע כהה), אבל עדיין ישנה אותה בעיה. מה עושים? בנוסף, אם אני מעוניין שזה לא יקבץ לי את כל החלוניות של תוכנה מסוימת, האם ניתן לעשות זאת? אני יודע שאפשר ב"שלב לחצנים בשורת המשימות" לסמן אף פעם, אבל אני מעוניין רק לתוכנה ספציפית
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את העדכון 8.1 ומאז המחשב לא נכנס למצב המתנה בעצמו לאחר הזמן שמוגדר באפשרויות צריכת החשמל. לפני כן בוינדוס 8 הבעיה לא הייתה קיימת. בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש את זה לעוד אנשים אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. יש למישהו רעיון? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשמע מסובך בנושא.. אני אסביר פה הכל יש לי 2 מסכים זהים אבל אני מפעיל אותם ברזולוציות שונות אחד מהשני. מההפרשי רזולוציות נוצר מצב שהעכבר לא יכול לזוז חלק בין מסך למסך. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות תיקון למערכת לינוקס אבל לוינדווס לא מצאתי למישהו יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי. האם זהו ווירוס או משהו מזיק כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-