Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זמן קצר לאחד ההדלפות בנוגע למערכת ההפעלה הבאה של החברה, ווינדוס 9, מיקרוסופט שולחת הזמנות לאירוע בנוגע לעתיד המערכת שתתקיים ב-30 לספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הדרך הזולה ביותר לקניית רשיון חלונות? אני מאוד מעדיף retail.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כעת בלפטופ עותק חוקי של וינדוס 10 ENTERPRISE שהתקינו לי באוניברסיטה (-בהגדרות מופיע שזה "רישיון דיגיטלי" ) ( זה היה לפטופ חדש וזו ההתקנה הראשונה של ווינדוס עליו) ואני מעוניין לשדרג לכונן SSD ולבצע התקנה נקייה מחדש. קראתי על האפשרות שיש דרך ווינדוס עם ה"כלי ליצירת מדיה" ושהמפתח נשמר בלוח אם אבל בדף של מיקרוסופט רשום שלא ניתן להשתמש בכלי הזה לווינדוס ENTERPRISE. אני לא בקשר עם האוניברסיטה יותר . יש דרך לבצע התקנה נקיה עם או שאצטרך לקנות או להשיג מפתח חדש ? ועוד שאלה בנושא: התקינו לי גם אופיס 2016 עם הווינדוס , יש דרך להשתמש באותו מפתח\רישיון לאופיס לאחר ההתקנה הנקיה ? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.[br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 20:56:41 חידוש קל:הוא כותב ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz Gigabyte P35-DS3L 4GB RAM 400MHz DDR2 (מחוברים 4 יחידות של 1GB) NVIDIA GeForce 8500GT האם המחשב הנ"ל יצליח להריץ בצורה חלקה וטובה את המערכת הפעלה Windows 8? והאם כדאי להתקין מערכת 64BIT על מנת לנצל את כל ה-4GB? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה פה ת'רד פעם, חיפשתי אותו בכל 30 העמודים הראשונים אחרי שלא מצאתי בחיפוש בכל מקרה, איך אני מגיע לפונקציה הזאת ברג'יסטרי ומה לשנות שם? יש איזה מספר לשנות מ5 ל3 נדמה לי... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי עוזר לי ? יש לי XP פרופשיונאל...עם SP3 פיתאום - לא יודע מתי התחילו לי בעיות של חוסר יכולת לכבות את המחשב הוא כל הזמן מאתחל את עצמו ואני צריך לכבות ידנית(לחיצה ממושכת על כפתור הPOWER ) אני לא יודע מתי הבעיה התחילה - כי לפעמים המחשב דלוק מיספר ימים ולפעמים אני מכבה אותו סרקתי וירוסים ולא מצאתי כלום מי עוזר? ??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין האופציות צריך לבחור ב Rufus כדי שההתקנה של ווינדוס 11 תזרום חלק?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משהו מטריף בווינדוס אקספלורר של ווינדוס. וזה לא השתנה כבר הרבה זמן. לפעמים אחד החלונות משום מה מעדכן את עצמו הרבה פעמים. בליש שום סיבה ברורה. הבעיה כשזה קורה הוונידס עושה כזה רעש מעצבן "טק" כזה. נראה לי היום זה הפעם הראשונה שסגרתי את כל האפליקציות אחת אחת, ובסוף ראיתי שהאקספלורר אשם. מה נסגר עם זה? אני אחסוך ממכם ממחמאות למיקרוספוט...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו את גירסה 8.1 על כונן ssd ובמחשב הישן שלי יש ארד דיסק של wd שחור בגודל טרה שעליו מותקנת מערכת הפעלה 7 שאני מעוניין להעביר למערכת החדשה. רציתי לדעת איך יופיע לי הכונן במערכת החדשה... כרגע הכונן מחולק כך שבחלק אחד יש את ווינדוס ובחלק השני את כל השטויות שלי(סרטים משחקים וכו) האם המערכת שנמצאת עליו תשפיע באיזשהו אופן? האם החלוקה שיש עליו לשני כוננים תשאר? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתם פעם איך מיקרוסופט עדיין לא חשבו על מועדפים (או קיצורי דרך לתיקיות) ב-Save As?? אני יודע שאני יכול לעשות בMy documents קיצורי דרך לכל התיקיות שאני עושה עליהם SAVE AS בד"כ אבל זה עדיין לא זה. זה ממש מעצבן לעשות כל פעם BROWSE!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, שמתי לב שבפורום הזה חסרים לכם מדריכים לווינדוס 10 בעברית ואודה מאוד שאם אתם מכירים לינק תביאו לי אותו ואם אתם לא מכירים לינק לאתר כזה ולא באתר שלכם בהכרח (חיפשתי ולא מצאתי משהו באמת מתאים בעברית) אודה מאוד שתכתבו גם מדריכים לווינדוס 10, כי כבר הרבה אנשים משתמשים במע' ההפעלה הזאת וצריכים עזרה בשפת האם שלהם. גם חיפשתי באינטרנט ספר לרכישה על ווינדוס 10 ולא מצאתי שום דבר מתאים. בכל אופן, אין לי כסף לשלם על המדריך, אזי אודה מאוד אם תוסיפו סטיקים וטיפים למע' ההפעלה הזאת, אם היא קיימת אזי אני מתנצל ותפנו אותי לפורום מתאים. בינתיים אני מודה לכם על כל מה שיש לכם ואני די סומך עליכם שתעלו בקרוב סטיקים ומדריכים לווינדוס 10, אם הם לא קיימים עדיין אצלכם. תודה לכם מראש מכל …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה ייכלול דברים חדשים, או שמי שהוריד את כל ההוט פיקסס לא צריך את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-