Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הי חברים הנה תמונת מסך של השגיאה ואם אני לוחץ על החלון שגיאה פעמיים זה מה שרשום בפנים The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR1. עכשיו כיצד זה מפריע לי ביום יום ? אני משחק משחקים מדי פעם..ובוא נגיד פעמיים בשבוע המחשב נתקע.. אני רוצה לציין שעשיתי CHECK DISK + DEFRAGNEMENT לכל הכוננים שלי יש לי מחשב IMAC 27 אינץ חילקתי את הכונן שלו ל2 ובמחיצה השנייהה התקנתי ווינדוס 7 בנוסף לכך מחובר לי הארד דיסק חיצוני של 1 טרה שגם לו עשיתי צ'ק דיסק ודפרגמנט הממ כלים פתרונות רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הדרך הזולה ביותר לקניית רשיון חלונות? אני מאוד מעדיף retail.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנס מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון משתמש בפלטפורמת XP ביתית. הפכתי את החשבון לבלתי מוצג במסך הכניסה (באמצעות הרגיסטרי). כשאיתחלתי את המחשב מחדש, מסך הכניסה הציג בפני חשבון administrator והסתבר ששכחתי את הסיסמה לחשבון זה שמעולם לא השתמשתי בו. מישהו יודע כיצד אפשר לחדש ימי כקדם ולהתחבר למחשב האישי הפרטי שלי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO איך אני בודק האם יש או ACTIVATION או לא ? (בהתקנה הוא הציע לי לעשות REGISTER )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי. האם זהו ווירוס או משהו מזיק כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואני רוצה לדעת איזה וינדוס עדיף להתקין עליו תודה מראש לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול בלילה התקנתי ווינדוס 7 בהתחלה רוב הדברים עבדו בסדר אבל פתאום דברים התחילו להתנהג מוזר. כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שגורמים לי לשחזר את המערכת אחורה לויסטה וזהו....... התצוגה המקדימה של החלונות בTASK BAR פתאום מופיעה לי בשורות ולא בחלונות (צירפתי תמונה) יש לי AERO (אינדסק של 5.9) ווידאתי שב GPEDIT האופציה של "ביטול התצוגת המקדימה" מבוטלת (לפי האתר הבא) http://www.blogsdna.com/2056/how-to-enable-or-disable-taskbar-thumbnails-preview-in-windows-7.htm עדכנתי את הדריבר לכרטיס מסך דרך ה עדכונים של הווינדוס לעוד מישהו זה קרה? מישהו מכיר פתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי win 8.1 pro 64 bit ואני לא מצליח למצוא עדכונים ב windows update הוא רושם לי כל הזמן שגיאות מסוימות כמו 8024402F או שגיאה אחרת. ניסיתי כבר כמה מדריכים לתקן את זה ולאפס את windows update בין היתר הפסקתי את התהליך מחקתי את התיקיות ב windows 32 וזה לא פתר את הבעיה. אם יש פתרון אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי עשה בעיות והתקנתי כמה מערכות הפעלה שונות ומשונות וכו' וכו'... אני רוצה למחוק את אלה שכבר לא רלוונטיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה, הקשה על system restore לא מפעילה את היישום. אני המשתמש היחיד במחשב (אדמיניסטרטור) ובעבר כבר ביצעתי שיחזור (לפני כחודש) ועכשיו זה בכלל לא מגיב כשאני מבקש שחזור.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים קיבלתי וינדוס אקס פי הגירסא הביתית בעברית אז אתמול אחרי שקראתי את כל הדפים המצורפים לדיסק מכניס את הדיסק לכונן כשמערכת ההפעלה וינדוס 98 שלי באנגלית עדין מופעלת בהתחלה הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת שאין לי את האפשרות לשדרג את המערכת מכיוון שהוינדוס הישן שלי באנגלית והוינדוס שאני מתקין בעברית אז היתה לי רק אפשרות אחת לבחור בא התקנה חדשה של וינדוס בחרתי בהתקנה הזאת ההתקנה ביקשה את מספר מפתח המוצר אני רושם את המספר לוחץ next ואז עולה לי הודעה שהמספר שכתבתי לא נכון בדקתי שוב ושוב ושוב את המספר אבל עדין זה אמר לי שהמספר לא נכון למישהו ממכם יש אולי רעיון לבעיה הזאת? למה זה קרה לי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס מלפני שנתיים בערך, שהגיע עם ווינדאוס מקורי (ללא דיסק) ועכשיו אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. איך אני אמור לעשות את זה? תודה! עריכה: מאחורי הלפטופ כתוב לי את הProduct Key של הווינדאוס.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי הארדיסק חדש, חילקתי אותו ל2, משום מה הוא החליט שהוא יקרא לו F, ולא C כמו שצריך להיות, חשבתי אחרי שאני אתקין הכל זה ישתנה באופן אוטמטי, אבל מסתבר שזה נשאר F בקיצור אני רוצה לשנות את השם של הכונן מF לC, תוך כדי שימוש במערכת הפעלה ללא איבוד מידע.. זה אפשרי? כי דרך הממשק הרגיל של הווינדוס(בניהול דיסקים) הוא לא נותן לי לעשות את זה, בגלל שהמערכת עצמה רצה מדובר בWIN XP SP3 הכי מעודכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר למחוק או לאתר את הסיסמה הזאת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=44022681.jpeg
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עותק חדש של ווינדוס 8.1 חוקי אני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו על הווינדוס 7 הפיראטי שיש לי כבר על המחשב או שאני יצטרך לעשות פורמט? (
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר להחליף לשפה אנגלית מלאה ווינדוס 10 בעיברית גירסה Pro? או שאצטרך להתקין גירסה נקיה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה שומר על כל הקבצים ורק מחליף בין ה 7 ל 8.1 או שזה שומר גם את של ה 7 וזה משהו שאני לא רוצה שיקרה כי כמובן אין לי מה לעשות בזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz Gigabyte P35-DS3L 4GB RAM 400MHz DDR2 (מחוברים 4 יחידות של 1GB) NVIDIA GeForce 8500GT האם המחשב הנ"ל יצליח להריץ בצורה חלקה וטובה את המערכת הפעלה Windows 8? והאם כדאי להתקין מערכת 64BIT על מנת לנצל את כל ה-4GB? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-