Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של אסוס מלפני שנתיים בערך, שהגיע עם ווינדאוס מקורי (ללא דיסק) ועכשיו אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש. איך אני אמור לעשות את זה? תודה! עריכה: מאחורי הלפטופ כתוב לי את הProduct Key של הווינדאוס.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו mp3, avi וכו'
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP1 קנוי מקורי. הוא מותקן על המחשב שלי, ויש לי עוד מחשב שהוא יהווה מחשב שרת. האם אני יכול להתקין עליו גם WIN XP ולעשות רשת בינינו?\ תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי. האם זהו ווירוס או משהו מזיק כלשהו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לבעיה עם המשחק הזה כבר... אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל (כנראה) שהמשחק עדיין מופיע ברשימת הוספה/הסרה. אז התחלתי למחוק ידנית את הקבצים ואת הרג'יסטרי ועכשיו כבר אין לי את כפתור ההסרה מרשימת הסרה/הוספה (כשהכפתור היה לי אז ה-uninstall היה מתקדם עד הסוף ובסוף היתה הודעה ש-the installation was interrupted. ניסיתי בעזרת תכנת advanced uninstall משהו כזה ולא עזר כי לא היה קבצים להסרה. קיצור, מה אני בשביל להסיר כל זכר של המשחק בשביל להתקין אותו ולשחק בו? כשאני בא להתקין את המשחק אז יש לי את האפשרויות repair ו-remove ובסוף של שתיהן רשום לי ההודעה: the installation was interrupted. תודה רבה. (אם זה עוזר אז המשחק הוא Guitar Hero 3... ואני מת לשחק בזה שוב.)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name". מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול בלילה התקנתי ווינדוס 7 בהתחלה רוב הדברים עבדו בסדר אבל פתאום דברים התחילו להתנהג מוזר. כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שגורמים לי לשחזר את המערכת אחורה לויסטה וזהו....... התצוגה המקדימה של החלונות בTASK BAR פתאום מופיעה לי בשורות ולא בחלונות (צירפתי תמונה) יש לי AERO (אינדסק של 5.9) ווידאתי שב GPEDIT האופציה של "ביטול התצוגת המקדימה" מבוטלת (לפי האתר הבא) http://www.blogsdna.com/2056/how-to-enable-or-disable-taskbar-thumbnails-preview-in-windows-7.htm עדכנתי את הדריבר לכרטיס מסך דרך ה עדכונים של הווינדוס לעוד מישהו זה קרה? מישהו מכיר פתרון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לשמור שינויים בקובץ hosts הנמצא ב: C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts אבל וינדוס אומר שאין לי הרשאה לשמור בספרייה הזאת ושאפנה למנהל הרשת. זה המחשב הביתי שלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בחברה שבה אני עובד החליטו להפעיל הצפנת bitlocker על הכוננים בכל המחשבים שלהם. אני לא כל כך מכיר את ביטלוקר ואין לי ניסיון איתו. רציתי לשאול מה יקרה עם קבצים שיוצאים החוצה מהמחשב הזה לאחר שהוא יוצפן (מדובר על windows 7). למשל, יש לי תיקיה שאני מסנכרן מול הענן של מיקרוסופט בעזרת OneDrive client, האם הקבצים יוכלו לענן מוצפנים ? האם אני אוכל לראות אותם אחר כך מהמחשב בבית שאינו מוצפן ? מה עם קבצים מהמחשב המוצפן שאני יעביר למשל לדיסק און קי ? האם הם יהיו על ה-DOK מוצפנים או לא ? האם ניתן יהיה לקרוא אותם במחשב אחר שאינו מוצפן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
באירגון שבו אני עובד ישנם מחשבים שיש להם תופעה מוזרה שהמחשב עובד לאט מאוד, כאשר בדקתי בtask manager רואים שהCPU על 100% אבל בפועל כשמסתכלים על התהליכים אין שום בעיה הכל נראה תקין המחשבים עובדים עם XP SP2 ויש להם מספיק זיכרון (בגלל שזה אירגון לא ניתן לשדרג סתם כך לSP3) מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישלי XP SP2 שהותקן לפני חודשיים (עדיין לא צבר קילומטרז' של התקנות / הסרות וכו'), האם כדאי לפרמט, להתקין XP נטול עדכונים, נטול SP1 ונטול SP2, ואז SP3 ישירות ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz Gigabyte P35-DS3L 4GB RAM 400MHz DDR2 (מחוברים 4 יחידות של 1GB) NVIDIA GeForce 8500GT האם המחשב הנ"ל יצליח להריץ בצורה חלקה וטובה את המערכת הפעלה Windows 8? והאם כדאי להתקין מערכת 64BIT על מנת לנצל את כל ה-4GB? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המחשב שלי התחיל לעבוד לאט אז חשבתי שאוליי כדי לעשות איחויי דיסק
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחצתי על download now upgrade later וזה פשוט פותח את ה- windows update ופשוט בודק אם קיימים עדכונים חדשים לווינדוס הנוכחי (8.1)... איך אני באמת מוודא את זה? על הווינדוס כרגע מותקנים כל העדכונים חוץ מה silverlight אולי זו הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש . בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו . DONE . הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart " התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) . ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עותק חדש של ווינדוס 8.1 חוקי אני רוצה לדעת אם אני יכול להתקין אותו על הווינדוס 7 הפיראטי שיש לי כבר על המחשב או שאני יצטרך לעשות פורמט? (
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-