Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם, מחשב משרדי די חדש - Dell Vostro 260. מכיל i3-2120 + 4GB DDR3 RAM. מ.ה היא Win 7 Pro 64bit לעיתים המחשב נהיה מאוד איטי. יש למשל שיהוי בין ההקלדה לעד שהאינפוט נקלט בOutlook. גם פעולות בסיסיות כמו פתיחת Task Mannager או סגירת מסמך וורד לוקחות כמות זמן ניכרת. זה "בא והולך". לכמה דקות המחשב יעבוד בסדר, ואז לכמה דקות יקרטע. מבדיקה ב-Task Mannager, כאשר מ.ה רק עולה השימוש בזיכרון הוא בין 50 ל55 אחוז(!). העלאה של המ.ה ללא סרביסים מיותרים או בSafe Mode מורידה את אחוז השימוש בזיכרון(שוב - ללא שום תוכנות פועלות וישר אחרי הפוסט) ל33% ומעלה. זה נראה לי עדיין גבוה מאוד... כרגע(מהלילה) המחשב נמצא בSafe Mode ומריץ MalwareBytes AntiMalware. אני טרם יודע תוצאות ואעדכן בהמשך.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני די מיואש, אני מפחד לעשות סלט עם כל האקטיבציות. התקנתי WIN 8.1, מישהו יכל לתת לי אקטיבציה נורמאלית שעובדת? מאמין שכבר הWIN התקין את העדכונים שלו.. אשמח מאוד לעזרה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מיקרוסופט ממשיכה להקשיב למשתמשיה עם עדכון נוסף לגירסת ה-Preview של מערכת ההפעלה החדשה של החברה, Windows 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי קנה מע' AMD חדשה עם 1GB זכרון, ממה שאני זוכר הומלץ פה בפורום להוריד את הזכרון הוירטואלי במידה ומשתמשים ב1GB RAM או יותר, לכן המלצתי לו לעשות זאת. האם המלצתי לו נכון? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי בעייה מה זה מוזרה. הסדיק קשיח שלי מתמלא לבד בכונן C (עליו מערכת ההפעלה), היום לפני שיצאתי עם חברים בדקתי כמה שטח פני והיה 3 ג"ב פנויים ואחרי שעתיים - שלוש שחזרתי רק 2 ג"ב היו פנויים. למה זה קורה? יש אולי איזה תוכנה שיכולה להראות לי כמה ג"ב מתווסף לפי שעה? כלומר שהיא תראה לי כמה ג"ב מתווסף באיזה מיקום ובאיזה שעה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שחלונות 9 צפויה לנחות אצלנו במחשב רק ברבעון השני של 2015, הדלפות מהימנות מראות לנו כבר עכשיו איך תיראה המערכת לכתבה: http://hwzone.co.il/windows-9-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תופעה שהחלה פתאום: windows xp home edition בתיקיית "network connections" אין כלום, היא ריקה. ניסיתי להפעיל sfc /scannow והוא נפתח ולא עשה כלום. רשמתי מחדש קובץ DLL בפקודה: regsvr32 initpki.dll ואז הצלחתי לבצע בדיקת SFC (אולי) ניסיתי לבצע רישום גורף של כל קבצי ה DLL וה OCX בתיקיית windows/system32 אבל לא עזר. ייתכן שמשהו באיתחול משבש את רישום הדרייברים. ניסיתי להפעיל ב SERVICES את network connections וקיבלתי שגיאה. החיווי הוא שהשירות מופסק. יש למישהו ניסיון עם תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוען שאינו נמצא במחשב. אני לא מצליח להשיג אותו. ולא יודע מה תפקידו בכלל.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי מחדש XP והפונקציה של צפייה בתמונות כשהן מתוחות למסך מלא חסרה לי. הורדתי כמה תוכנות אבל אף אחת לא מסתדרת עם תיקיות בעברית. האם יש אפשרות שהפיצ'ר של המצגת בXP יהיה כמו בווינדאוס 7 וימתח את התמונות למסך מלא תוך כדי שמירה על איכות התמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי במסך הבא כאשר ניסיתי להריץ מחשב שעליו פועלת מערכת הפעלה Windows XP. הבעיה מופיעה מיד עם הפעלת המחשב. שימו לב שבתמונה זו הבעיה מוצגת כאשר מנסים להריץ את המחשב דרך safe mode. הייתי רוצה לדעת אם מישהו נתקל בעבר בבעיה הזו ואם אתם יודעים איך ניתן לפתור אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן שאני משתמש בו (nforce 2) היה מותקן בו windows 7 ultimate והתקנתי אותו שוב. לאחר שהתקנתי לא היה שום בעיה, הכל עבד חלק. התקנתי עידכונים ולאחר הריסטרט הופיע המסך הכחול הבא: משהו עם Registry error הוא מופיע בדיוק דקה אחרי שהווינדוס עולה לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב מופיע לי: ואחרי שאני רואה את זה, סוגר ועוד פעם המסך הכל בקיצור כל פעם אחרי שהוינדוס עולה מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח תיקיה חדשה, מעתיק את השם : GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} קופצת שגיאה שם קובץ אינו יכול להכיל את התווים הבאים . . . . . איך לסדר? למה? אוף !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html האם הרכישה דרך המוכר הזה\הלינק הזה בטוחה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הורדתי מהאימיול את הקובץ Windows Xp Professional Corporate Vlk Sp2 Hebrew ,והורדתי אותו כ winrar , עכשיו איך אני יכול לצרוב אותו בנרו כimage כדי שיעלה כדיסק איתחול ל xp ? האם אני קודם מחלץ את הקבצים מה winrar , אם כן מה אני עושה אחרי זה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש מלבד ה-HDD אני מאמין שאם אני אחבר את ה-HDD זה יעבוד השאלה האם עדין יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס? המעבר הוא מ-Q6600 ל-I5 ומלוח 965p ל B75 (האלה הגשרים..)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי XP Home לאחר פירמוט הכונן.(גירסה עיברית) עשיתי חיפוש בפורום וראיתי קישור להורדת SP לXP עיברי (HOME). בגלל שאין לי אינטרנט מהיר בבית והקובץ הוא בגודל של 100M , צרבתי את הקובץ ב CD. בבית הרצתי את הקובץ הוא פתח לי אותו בספריית TEMP אבל בסוף לא קרה כלום. נראה לי שהוא לא התקין לי אותו. איך מתקינים בצורה נכונה? תודה, יוסי
-
שלום ושנה טובה, אני עובד על וינדוס 10 (באנגלית) אבל משתגע כי תמיד שאני כותב השפה היא ההפוכה ממה שרציתי. כלומר שרוצה עברית יוצא אנגלית ולהיפך ותמיד יוצא שאני כותב כל דבר פעמיים בין אם בדפדפן ובין בוורד וכו'. הבעיה קיימת כל כך הרבה שנים ואני לא מוצא פיתרון נוח א. האם ניתן להגדיר פעם אחת מי תהיה השפה המובילה בכל תוכנה וזהו כל פעם שאפתח אדע מראש מהי השפה. ב. האם ניתן לסדר שבמקום ALT SHIFT אגדיר מקש אחד (חם) שיחליף מהר את השפה ? אשמח לתובנות
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
כבר התקנתי את הXP כמה וכמה פעמים (אני מפרמט את המחשב פעם בחודש בערך ) והכל היה בסדר עד שחבר שלי הביא אליי את ההארד דיסק שלו שהיה ב NTFS ובוינדווס 98 באותו הזמן שהיה במחשב שלי (זה היה אחרי שפירמטטי אותו-והתקנתי 98 בשביל להתקין על ה 98 XP) וזה התקין ל במחשב משהו של ה NTFS בשביל לקרוא את ההארד דיסק (אני אפילו לא יודע מה זה התקין כי זה התקין את זה לבד- בלי אישור) ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את ה XP אחרי שזה מסיים את הבדיקות של המחשב ועושה ריסט בשביל להתחיל להתקין הוא רושם לי שיש בעיה בקובץ ntdll.dll ושהוא לא יכול להמשיך את ההתקנה ניסיתי לפרמט את ההארד דיסק ולהתקין את הכל מחדש אבל הזה ממשיך לרשום לי את אותה ההודעת שגיאה מה אני יכול לעשות ??? בתודה מראש רועי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-