עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by leok0,

שלום אני צריך MUI לווינדוס מדיה סנטר בעברית או הקישורים לWXPMCE זה בישביל לקוח שהיתקנתי לו ויסטה והוא לא מרוצה ואמרתי לו שאפשר את זה הוא חייב MCE כי יש לו MC מפרט: e4400 2GB ram 945gc msi htpc media lab thermaltake dh101 pvr 150 happauge 160gb hitachi 500gb seagate harman/kardon lcd toshiba regza 37 5.1 450 ezcool חוץ מי זה הרמקולים מחוברים דרך כבל אחד לרסיבר ולא שומעים ב2 רמקים השמליים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן. אני רוצה להטעין את האייפוד דרך המחשב, ועושים את זה ע"י "ניתוק" האייפוד מהמחשב, ואם אני מנתק דרך המחשב שלי- eject, אז הוא כביכול מנתק אותו מהמחשב אבל עדיין מטעין אותו (ככה עושים כל הבעלי האייפודים). כשאני מנסה לנתק את האייפוד מהמחשב ע"י המחשב שלי (מקש ימני במחשב שלי- eject), הוא כותב לי הודעת שגיאה של ה soundmix.exe (מצ"ב תמונה). אז לפעמים אם אני לוחץ על continue ההודעה נסגרת, ואז המחשב נתקע (כפי שקורה רוב הפעמים), או שאני לוחץ על אחד מהכפתורים האחרים (על cancel או try again) ואז ההודעה נסגרת וקופצת שוב אחרי 5 שניות, וחוזר חלילה, ושוב המחשב נתקע. ניסיתי גם להוציא באופן בטוח ע"י האייקון בשורת משימות של חומרה חדשה (האייקון עם החץ הירוק), ואז הוא מוציא את האייפוד כמ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. התקנתי ויסטה אולטימייט 32X. התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור) קיצור הסיבה היחידה שאני נשאר עם ויסטה זה בגלל ה- DX10 (אני קונה 8600GTS בקרוב)…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן חברים יש ברשותי כעת בלפטופ עותק חוקי של וינדוס 10 ENTERPRISE שהתקינו לי באוניברסיטה (-בהגדרות מופיע שזה "רישיון דיגיטלי" ) ( זה היה לפטופ חדש וזו ההתקנה הראשונה של ווינדוס עליו) ואני מעוניין לשדרג לכונן SSD ולבצע התקנה נקייה מחדש. קראתי על האפשרות שיש דרך ווינדוס עם ה"כלי ליצירת מדיה" ושהמפתח נשמר בלוח אם אבל בדף של מיקרוסופט רשום שלא ניתן להשתמש בכלי הזה לווינדוס ENTERPRISE. אני לא בקשר עם האוניברסיטה יותר . יש דרך לבצע התקנה נקיה עם או שאצטרך לקנות או להשיג מפתח חדש ? ועוד שאלה בנושא: התקינו לי גם אופיס 2016 עם הווינדוס , יש דרך להשתמש באותו מפתח\רישיון לאופיס לאחר ההתקנה הנקיה ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי בעיה כבר הרבה זמן- עכשיו זה ממש מתחיל לעצבן- במחשב מסויים יש לי 9 הארדיסקים + מגירה נשלפת עם 3 דיסקים קשיחים (נקבה אחת, וכל פעם מכניס זכר שונה). בכל המגירות הנשלפות יש בעיה- לחיצה כפולה לא פותחת את התוכן של אותו הארדיסק, אלא פותחת חלון חדש,סייר. אם לוחצים קליק ימני, הברירת מחדל היא AUTO . צריך לחיצה ימנית ואז "פתח". עכשיו הארד דיסק אחד מאותם 9 שבמחשב זה גם קרה. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין וירוסים (זו התקנה חדשה מאתמול). איך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mega1234,

אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Zeev86,

היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ale Inter,

שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי חברים, קניתי מחשב חדש ללא הרד דיסק, אני רוצה להעביר את ההרד דיסק של המחשב הקיים שיש בו מערכת הפעלה וכל הקבצים והתוכנות, אני יודע שאת התוכנות אצטרך להתקין שוב, השאלה היא האם אני יכול להעביר את הדיסק עם מערכת ההפעלה למחשב החדש מבלי למחוק את הדיסק ? תודה מראש על עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by drorel,

האים משהוא הצליח להתקין את הדריברים החדשים ל LIVE על ה XP ? אני מתכוון לדריברים שניתנים להורדה מעמוד החדשות באתר . משום מה ה XP טוען שיש לו גירסה חדשה מותקנת ?!! הכיצד אני יכול לבדוק ולראות את הנושא ? ע"פ הדיאגנוזה ב DIRECT X רשום שיש לי דריברים מגירסה 5.12.01.3300 . ממש ממש מוזר. דרור.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. מה הדרך הזולה ביותר לקניית רשיון חלונות? אני מאוד מעדיף retail.

13. אם זה משנה משהוא בכלל

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by jitz,

היי יש לי פה מחשב קצת ישן, שישמש את האחים הקטנים לאינטרנט/משחקים/אופיס... הנה המפרט שלו פחות או יותר: פנטיום 3 - 500mhz MB: ABIT BX6 128MB SDRAM 9GB HD Panasonic CD-R (צורב במהירות x4... אם אני לא טועה) TOSHIBA CDROM x40 כרטיס קול (Diamond Monster sound mx300) איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? (עד היום היה מותקן עליו win98 se)... האם כדאי ללכת על XP? הוא יסחוב עליו? או על windows millenium? א להישאר עם win98se ? דרך אגב - רצוי שלמערכת הפעלה תהיה תמיכה מלאה בעברית ("התחל" במקום "start") בתודה מראש, דודי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Idan-h,

יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. תראו מה מצאתי. האם זהו ווירוס או משהו מזיק כלשהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Swed,

אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. חברים הכותרת אומרת הכול... בהתקנה של א'ספי בביוס הוא אומר שהוא לא מזזה את ההארדיסק שלי... הבנתי שאני צריך להכין איזה דיסק עם הדרייברים של SATA לאקספי... איפה אני משיג אותם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. האם אפשר להחליף לשפה אנגלית מלאה ווינדוס 10 בעיברית גירסה Pro? או שאצטרך להתקין גירסה נקיה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מי עוזר לי ? יש לי XP פרופשיונאל...עם SP3 פיתאום - לא יודע מתי התחילו לי בעיות של חוסר יכולת לכבות את המחשב הוא כל הזמן מאתחל את עצמו ואני צריך לכבות ידנית(לחיצה ממושכת על כפתור הPOWER ) אני לא יודע מתי הבעיה התחילה - כי לפעמים המחשב דלוק מיספר ימים ולפעמים אני מכבה אותו סרקתי וירוסים ולא מצאתי כלום מי עוזר? ??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים