עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הורדתי דרייבר וההתקנה הסתיימה ללא הודעות שגיאה אלא שהמדפסת מסומנת עם סימן קריאה צהוב ומופיע שדרייבר לא מותקן. איך פותרים בעייה כזאת??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Internal,

היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by netivi,

שלום לכולם, לעיתים קרובות מאד קופץ לי הודעה על המסך עם בעיה ( מצ"ב קובץ ) עם ההודעת שגיאה הבאה Resident Agent Proxy Host. איך ניתן להסיר ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ar2r,

קראתי בדיונים אך לא הצלחתי למצוא תשובה שאני מחפש יש לי את המערכת בגרסה windows 7 ultimate 6.1 build 7600 june 2009 שכנראה אותה גירסה מותקנת אצלכם ברוב המחשבים עם וינדוס 7. .עכשיו הבנתי שיש גרסה יותר אמינה של ווינדוס 7 שיצאה או אמורה לצאת אפשר לקבל על זה מידע? כרגע לא נוח לי עם המערכת הזו יש לה כל מיני באגים (חשבתי לקנות מקורי אבל חבר אמר לי שהפרוץ שהורדתי מהאנטרנט משתווה למקורי עכשיו אני מתחרט שלא קניתי) מחכה לעוזרים תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by firefly,

היי חבר'ה אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד) הכל חוקי כמובן האם זה אפשרי? אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה ואני צריך לעשות התקנה נקייה אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת... תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by JHHNUA,

אני מנסה לשדרג את המחשב שיש לו לוח אם 945gcm-s2l של ג'גהבייט. לכאורה הוא אמור לתמוך בוינדוס 7. יש לי דיסק מקורי ובכל זאת, המחשב נתקע כשהוא כמעט לפני סיום. אולי יש למישהו כאן פיתרון? בדקתי חום מעבד. חום כרטיס מסך. החלפתי כונן DVD החלפתי דיסק קשיח. ו...נתקע באמצע ההתקנה. אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה רבה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by RGB64,

שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. כיצד לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. רכשתי את חלונות 7 עם התקנה של 32 ו 64 התקנתי את ה 32 במחשב וברגע שהכנסתי את הדיסק של ה 64 קיבלתי הודעה שאני לא יכול להתקין אותו באופן רגיל ואני צריך לעשות סוג של boot וכד' האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק ? תודה!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by hagayben,

אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.

11. שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !

12. קניתי מחשב חדש מסוג Dell vostro 3500 ללא מערכת הפעלה, אני מנסה להתקין XP. אחרי פירמוט ועליית ה"מסך" היפה של ההתקנה אני צריך לשים SERIAL והגדרות נוספות ופשוט העכבר והמקלדת לא מגיבים. ראוי לציין שאני לא חיברתי שום עכבר ומקלדת חיצוניים אבל לאחר שנתקעתי עם הבעיה הזאת ניסיתי לחבר עכבר חיצוני דרך USB ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by spike_staff,

שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם.. אז ככה חבר שלי קנה מחשב חדש, עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 7 PRO 64 . לאחר התקנת הדריבר של הכרטיס מסך וריסטארט הווינדוס מסרב לעלות בהתרעה שBOOTMGR IS MISSING ואומר לעשות CTRLּALTּDELETE אשמח לעזרה תודה רבה... עריכה: עכשיו גיליתי שיש בעיה בזיכרונות אחרי MEMTEST הוא עושה ריסטארט. נירא לי זה בעית חומרה

15. Started by kalda01,

עד היום המחשב הישן היה מחובר עם חייגן של XP דרך מודם כבלים לנטויז'ין. במחשב החדש מותקן WIN7 ובאתר של נטויז'ין מצאתי רק הגדרת חייגן לVISTA. האם זה אותו דבר WIN7 ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kalda01,

אם מותקנת אצלי גירסת PRO עם ממשק באנגלית, האם ניתן לשנות בצורה כלשהיא את שפת הממשק לעברית?

17. איזה פעולות יש לנקוט לפני ביצוע האיחוי ? בתודה רבה.

18. Started by zepled,

שלום לכולם, מה ההבדל בין התקנה של חלונות 7 64 ביט ל32 ביט? מה ההבדל בין HONE EDITION ל PROFESSIONAL EDITION? Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 3.2GB זיכרון NVIDIA GeForce 8800 GT האם מפרט החומרה הנ"ל יתאים לWIN7? תודה!

19. Started by the_lighting,

יש לי בעיה, המחשב יוצר לי תקיה לבד, למשל בשולחן עבודה הוא יוצר תיקיה desktop וכשאני נכנס אז הוא מכניס אותי לתיקיה כללית של הwin אותו הדבר בתיקיית שירים נניח בתוך התיקיה יש תיקיה בשם שירים והיא שוב פעם מביאה למקום של הראשון....כל פעם שאני מוחק את זה זה חוזר. מישהו מכיר את זה? ויכול לעזור לי

20. Started by __MIKO__,

במחשב מרסטרט לי כבר פעמיים אתמול. XP מצורף קובץ minidump לעזרתכם אודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. Started by Lior4543,

לפני מספר שבועות פרסמתי שהמחשב שלי נתקע כאשר הוא לא בשימוש של חצי שעה ומעלה, ורק העכבר זז, כל השאר תקוע. אני קראתי בפורום, וחיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו ריאלי, אין לי בעיה בחומרה, בדקתי. עכשיו חבר שלי אומר לי שיש לו את אותה הבעיה בדיוק, האם מדובר במשהו נפוץ ויש תיקון? אני לא רוצה לפרמט. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  22. שמתי לב, כבר לא פעם אחת ששדירגתי מXP ל7 והחזרתי בחזרה, שגיבויים שאני עושה באופן שוטף, לא משנה באיזה כונן(מחיצוני לפנימי, מפנימי לחיצוני, פנימי לפנימי וכו') בWIN 7 לוקח להם הרבה הרבה מאוד זמן לעומת אותה העתקה זהה בXP. ממה יכולה לנבוע הסיבה הזאת? אפילו במחיקות של תיקיה עם המון קבצים, הוא מתחיל למפות את כל הקבצים ואז נזכר למחוק אחד אחד (שאותה פעולה בXP עושה בSHIFT+DELTE סביבות 2 שניות ולא צריך לחכות לטעינה של מחיקה כמה דק') למשל עכשיו אני מגבה את התיקיית מוזיקה שלי שהיא בסביבות 300 ג'יגה עם כ30 אלף קבצים. ההייתי עושה את זה כל פעם בXP ב5 וחצי שעות עד 6 , ועכשיו הוא כותב עפ"י מהירות 11.4 לשניה(מה שאי אפשר לראות באקספי), יקח 17 שעות. אני יודע שזה לא מדויק, אבל מקודם זה גם היה 1…

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by shevah,

מה קורה חברים? יש לי XP ואובונטו ב DUAL BOOT, כעת יצאה גרסה חדשה של אובונטו ואני רוצה להתקין אותה על מחיצה נקייה. אי לכך, יש למחוק את האובונטו, אבל גם הGRUB ימחק ולכן לא אוכל לעשות BOOT ל XP. היות ויש לי נטבוק, אין לי כונן אופטי ולכן איני יכול להריץ את אופציית התיקון של הוינדוס. וזה מוביל אותנו לשאלה העיקרית, האם קיים WIN XP LIVE CD, שיתן לי CMD שאוכל להריץ בו פקודה אחת שתעזור לי לתקן את הBOOT? (הפקודה היא FIXMBR) תודה.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב עם WINDOWS 7 וכאשר המחשב עולה רואים רק סימן של עכבר, ואז אני לוחץ alt+ctrl+del ואז מנהל המשימות, משימה חדשה, explorer ורק אז הווינדוס עולה כמו שצריך. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, זה נשאר אותו דבר. מה ניתן לעשות? תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים