עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים לפני שבועיים בערך קניתי מחשב לנובו חדש אחלה מחשב, רק מה? הגיע עם חלונות 8 לדעתי, חלונות 8 היא מערכת נחמדה עבור מחשבים מבוססי מסך מגע אבל היא פשוט קטסטרופלית עבור מחשבים שולחנים או לפטופים רגילים ללא מסך מגע החלטתי שאני מעיף את 8 ומתקין 7 אולטימט 64 ביט קיבלתי ממיקרוסופט את דיסק ההתקנה המקורי של חלונות 7 64 ביט בכדי שההתקנה תצליח יש להתחיל את המחשב כשחלונות 7 עולה ישירות מתוך דיסק ההתקנה עד כאן הכל סבבה אלא מה? לנובו נעלו את האפשרות להתקין תוכנות ומערכות הפעלה ישירות מדיסק התקנה גם כששיניתי בBIOS את סדר האתחול כך שקודם כל המחשב ינסה להתחיל מהDVD זה לא עזר, אמנם אחרי ביצוע ריסטרט המחשב אכן ניגש לכונן הDVD לפני שהוא ניגש להרדדיסק אבל הוציא הודעת שגיאה ACCESS DENID…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ngc224,

שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by daido,

שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by idoaa,

שלום רב התקנתי windows 10 64 bit ena על המחשב, התקנה נקייה, זאת אומרת לאחר פירמוט הדיסק קשיח. משום מה לפני כמה ימים התווספה לי תיקיית windows.old בנפח של כ - 11 גי'גה בייט, אני יודע שתייקיה כזאת נוצרת רק בהתקנה על מערכת הפעלה קיימת. האם התיקייה הזאת נוצרה בעקבות update ש win 10 עשתה או שאין קשר, ואם כן למה נוצרה התיקייה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי,חבר שלי נתקל בבעייה-הוא הדליק את המחשב שלו היום והמערכת הפעלה לא עלתה, במקום היה מסך שחור וכתוב משהו בסגנון the following file is missing or corrupted Windows\SYSTEM32\config\SYSTEM Requires to enter the system from a CD-ROM עכשיו הפרמוט יפתור את הבעייה כנראה,אבל הוא אומר שבכונן C שלו יש תמונות חשובות שהוא לא רוצה שיימחקו, מה עושים עכשיו כדי להציל את הקבצים ממחיקה בדרך הכי פשוטה? (שמעתי על windows mini אבל זה סיפור) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן. כיוון שלצערי אין בביתי אפשרות לתשתית אינטרנט קווי אני מסתמך על חיבור וי פי או בלוטוס דרך הפלאפון שלי. אני מצליח להתחבר דרך שניהם אך כל פעם באופן ידני. בוי פי הגדרתי חיבור אוטומטי ובכל זאת צריך לכבות ולהדליק את הנק החמה בפלאפון עמ שיתחבר. פלאפון- איפוון 5 מערכת הפעלה win 10. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dirk,

שלום רב חברים תמיד היה לי מיתוס לגבי כך שעדיף להתקין מערכת הפעלה בשפה האנגלית מאשר בעברית כי זה מסתדר טוב יותר עם העבודה במחשב ועם אפליקציות!! האם זה באמת כך או שזה סתם מיתוס?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זמן קצר לאחד ההדלפות בנוגע למערכת ההפעלה הבאה של החברה, ווינדוס 9, מיקרוסופט שולחת הזמנות לאירוע בנוגע לעתיד המערכת שתתקיים ב-30 לספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%94%d7%96%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-9-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by moo2004,

כשאני מריץ קבצי הרצה Exe או Bat מהרשת מופיע לי הודעה של "האם אתה בטוח שאתה רוצה להריץ את הקובץ..." איך אפשר לבטל את זה??? איך אפשר להריץ את קבצים מהסוג הזה מבלי שתופיע ההודעה?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Proww,

היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by The Un4givN,

יש איזה שהוא קובץ שאני מנסה למחוק (הוא לא בשימוש) ואז קופץ לי הדבר הכי מעצבן בעולם: "you need permission to perform this action...you require permission from SYSTEM to make changes to this file" הרשאות ממי? אני קניתי את המחשב הזה, הרכבתי אותו בעצמי הדברתי טרמיטים בבאר שבע ודימונה בשביל לחסוך כסף לחלקים... הSYSTEM הזה זה SYSTEM שלי... WTF? יש איזה שהיא דרך למחוק את הבן ז***? יש איזה שהיא תוכנה שעושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tomerhas,

שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ^^^ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Funkyzord,

התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Night,

שלום לכולם מחשב של חבר שלי התחרפן.. המחשב עולה רק בSAFE MODE. כשמדליקים זה נותן לבחור אם להפעיל במצב בטוח, להפעיל כרגיל, או להפעיל עם ההגדרות האחרונות שפעלו וכ'ו. במנהל התקנים יש סימני קריאה על hid משהו.. ויש שגיאה: hid non-user input data filter מחיפוש בגוגל הבנתי שזה קשור למקלדת/עכבר - הסרנו את הדרייברים שלהם ועשינו ריסט, זה לא נפתר. ניסיתי לקחת את ההארדיסק שלו ולחבר למחשב שלי - זה עבד! החזרנו למחשב שלו, זה עבד ואחרי ריסט אחד זה שוב חזר. איפה הבעיה? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי על המחשב קובץ של 800 מגה עם סיומת AVI (מעריכה בתוכנה לעריכת וידאו) שאני פשוט לא מצליח למחוק. כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל הודעה שהקובץ נמצה בשימוש של תוכנה אחרת, גם אחרי שאני מעלה את המחשב כמה פעמים. שם הקובץ הוא בעברית ולכן אני לא יכול גם למחוק את הקובץ דרך דוס (שם הקובץ מופיע בגיבריש). יש לכם רעיון איך ניתן למחוק את הקובץ הסורר או לגלות איזה תוכנה עושה בו שימוש - כדי לסגור אותה. הקובץ מאוד מכביד לי על המחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. בבקשה עזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כאשר אני עובר את מצב הטעינה של הווינדוס מופיע לי מן סריקה על כונן c לפעמים d שנותנת לי 10 שניות לעבור אותה איך אני יכול לבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, יש לי 4 בעיות קטנות. הראשונה - כל פעם כשהמחשב עולה (ל8.1 ששודרג) הוא מבקש ממני סיסמא לחשבון מיקרוסופט שלי. איך אני גורם לזה לעלות כמו פעם ב8.0 שיעלה פשוט עם השם שלי וזה? ברגיל אין לי סיסמא למחשב ואני גם לא צריך ולא רוצה להכנס עם סיסמא. הבעיה השניה - עוד לפני השידרוג שורת המשימות בתחתית המסך שלי עלתה וירדה בהתאם לאם העכבר היה שם בצורה חלקה ויפה. עכשיו זה פשוט מופיע\נעלם בלי אנימציה וזה משגע אותי כי אני רגיל לזה כבר כ"כ הרבה שנים. איך מסדרים את זה? בעיה שלישית - כשsamsung magician (התוכנה של הSSD שלהם) עולה אז וינדוס כל הפעלה נותן לי הודעה "תוכנה זו מנסה לבצע שינוי במערכת, האם לאפשר?" (התשובה כן אפילו שאין לי כמעט אינטרקציה עם התוכנה). איך אני גורם לזה שהודעה לא תעלה …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gil_st,

בזה אנחנו נסכם את הנושא של ה-TASKBAR הנתקע של XP. אחרי שכולם יענו, כדאי לשלוח את תוצאות הסקר למיקרוסופט ;D בצירוף המספר הסידורי של כל עותק כזה שנתקע

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות נייד עם ויסטה הום פרימיום ובחנות אמרו לי שצריך להיכנס לאתר של מיקרוסופט ולכתוב שם את הסיריאל שאני יקבל בעת רכישת הנייד ולהזמין דיסק של וינדוס 7 ממירוסופט דרך הדואר עכשיו מה שאני יקבל זה את דיסק ההתקנה עצמו או דיסק של שידרוג ל-7 מויסטה אם מישהו יכול להסביר את כל העיניין של איך השדרוג באמת מתבצע מויסטה ל-7 אשמח מאד להבין את כל זה ש:למה אני עושה את זה לעצמי ת:אני זקוק לדיסק ההתקנה של וינדוס 7 בשביל להתקין אותו על המחשב הביתי ובנייד אני כבר יתקין אובונטו איך שהבנתי כאשר קונים נייד הוא בא בלי דיסק ההתקנה של הוינדוס עצמו אלא קיים כפתור שחזור למערכת בנייד (התשובה של החנות למה אין דיסק) [אני תככנתי על לנובו מאופיס-דיפו] בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לג…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו את גירסה 8.1 על כונן ssd ובמחשב הישן שלי יש ארד דיסק של wd שחור בגודל טרה שעליו מותקנת מערכת הפעלה 7 שאני מעוניין להעביר למערכת החדשה. רציתי לדעת איך יופיע לי הכונן במערכת החדשה... כרגע הכונן מחולק כך שבחלק אחד יש את ווינדוס ובחלק השני את כל השטויות שלי(סרטים משחקים וכו) האם המערכת שנמצאת עליו תשפיע באיזשהו אופן? האם החלוקה שיש עליו לשני כוננים תשאר? תודה וסליחה על החפירה.

דיונים חדשים בפורומים