עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006406784&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MiniMizer,

היה לי היום משעמם אז החלטתי שוב לחטט בלוח הבקרה ולשחק קצת עם הגדרות שונות ומשונות שכבר שיחקתי איתן לפני יומיים כשהיה לי משעמם. היום במהלך שיטוטיי הגעתי ל Power Options. חיפשתי שם דברים שעוד לא יצא לי לסמן. אוי! תראו מה מצאתי! Hibernation לא מסומן!! שוד ושבר! מיד סימנתי אותו! ווי! איזו אפשרות חמודה הופיעה לי ב Shutdown Menu, היא נקראת Hibernate! מגניב! 8) עד כאן הכל דרעק כרגיל. בקיצור, לחצתי על Hibernate והמחשב התחיל לכבות את עצמו. אחרי כמה שניות הופיע המסך השחור עם הלוגו של XP ופס קטן שהתקדם בצורה איטית למדי שבצידו כתוב Hibernating... אחרי כ20 שניות המחשב נכבה. הדלקתי אותו חזרה אחרי 10 דקות; Resuming Windows הוא כתב ועוד פס חביב שהלך והתמלא והתמלא במשך קרוב לדקה. סך כל ז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Epidem,

אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Swed,

אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כאשר אני עובר את מצב הטעינה של הווינדוס מופיע לי מן סריקה על כונן c לפעמים d שנותנת לי 10 שניות לעבור אותה איך אני יכול לבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, יש לי 4 בעיות קטנות. הראשונה - כל פעם כשהמחשב עולה (ל8.1 ששודרג) הוא מבקש ממני סיסמא לחשבון מיקרוסופט שלי. איך אני גורם לזה לעלות כמו פעם ב8.0 שיעלה פשוט עם השם שלי וזה? ברגיל אין לי סיסמא למחשב ואני גם לא צריך ולא רוצה להכנס עם סיסמא. הבעיה השניה - עוד לפני השידרוג שורת המשימות בתחתית המסך שלי עלתה וירדה בהתאם לאם העכבר היה שם בצורה חלקה ויפה. עכשיו זה פשוט מופיע\נעלם בלי אנימציה וזה משגע אותי כי אני רגיל לזה כבר כ"כ הרבה שנים. איך מסדרים את זה? בעיה שלישית - כשsamsung magician (התוכנה של הSSD שלהם) עולה אז וינדוס כל הפעלה נותן לי הודעה "תוכנה זו מנסה לבצע שינוי במערכת, האם לאפשר?" (התשובה כן אפילו שאין לי כמעט אינטרקציה עם התוכנה). איך אני גורם לזה שהודעה לא תעלה …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי בעיה כבר הרבה זמן- עכשיו זה ממש מתחיל לעצבן- במחשב מסויים יש לי 9 הארדיסקים + מגירה נשלפת עם 3 דיסקים קשיחים (נקבה אחת, וכל פעם מכניס זכר שונה). בכל המגירות הנשלפות יש בעיה- לחיצה כפולה לא פותחת את התוכן של אותו הארדיסק, אלא פותחת חלון חדש,סייר. אם לוחצים קליק ימני, הברירת מחדל היא AUTO . צריך לחיצה ימנית ואז "פתח". עכשיו הארד דיסק אחד מאותם 9 שבמחשב זה גם קרה. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין וירוסים (זו התקנה חדשה מאתמול). איך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, עשיתי משו במחשב ואיכשהו הגעתי למצב שנכנסתי לתיקיית מערכת של חלונות SYSTEM32 ומהתיקייה הזו גזרתי קובץ הנקרא SHELL32.DLL והעברתי אותו לשולחן עבודה על מנת לבדוק משהו עכשיו,כאשר אני בא ליפתוח את המחשב הכל עובד כמו שצריך עד שהוא מגיע למסך של הכנסת סיסמא ושם הוא אומר לי שהקובץ חסר,התקנה חוזרת יכולה ליפתור את זה ואז הוא עושה לי ריסט חשבתי שאולי אוכל ליפתור את הבעיה בכך שאני אכניס את הדיסק של חלונות ואנסה ךעשות תיקון וכדומה בכדי להחזיר את הקובץ למקומו כאשר הכנסתי את הדיסק ורציתי לבצע BOOT המחשב אומר לי שהBOOT לא תקין וניסיתי כבר עם שני דיסקים והוא אומר אותו הדבר רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל ליפתור את הבעיה? יש מערכת הפעלה XP PRO ויש לי רק חשבון משתמש אחד והוא האדמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איך אני עושה שזה ישאל אותי לפני מחיקת קובץ מסויים ולא ימחק ישר? איך אני מוריד את ה UAC כמו שהיה בוינדוס 7 שזה לא ישאל אותי לפני כל התקנה האם אתה בטוח? לחצן "התחל" איך אני שם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כל פעם שאני פותח את אאוטלוק אקספרס 6, ה WINDOWS MESSANGER נפתח אוטומטית איתו. למה ואיך אני מעיף אותו קיבינימט? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by 700100,

מתי יוצא SP3 לXP ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idoaa,

שלום רב התקנתי windows 10 64 bit ena על המחשב, התקנה נקייה, זאת אומרת לאחר פירמוט הדיסק קשיח. משום מה לפני כמה ימים התווספה לי תיקיית windows.old בנפח של כ - 11 גי'גה בייט, אני יודע שתייקיה כזאת נוצרת רק בהתקנה על מערכת הפעלה קיימת. האם התיקייה הזאת נוצרה בעקבות update ש win 10 עשתה או שאין קשר, ואם כן למה נוצרה התיקייה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חברים הכותרת אומרת הכול... בהתקנה של א'ספי בביוס הוא אומר שהוא לא מזזה את ההארדיסק שלי... הבנתי שאני צריך להכין איזה דיסק עם הדרייברים של SATA לאקספי... איפה אני משיג אותם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זה קשור גם לחומרה וגם לתוכנה לא ידעתי איפה לשאול בדיוק.. כנראה בשניהם ... אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה XP..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tal hw king,

אז מה יותר טוב מתמונה כדיי להמחיש את ה"תרגדיה" אני רוצה להשאר עם מינימום תהליכים שפשר כלומר להישאר רק עם התהליכים שחיוניים למערכת שבלעדייהם הXP לא יעבוד למשל רשום שם "תהליך לא פעיל של מערכת" מה זה? ואיך אני סוגר אותו הריי ממילה הוא לא פעיל איזה תהליך מבינהם הוא הבלאסטר כי כאשר התחלתי להתעסק עם התהליכים אז הוא פתאום הופעל לי...... אני רוצה לסגור אותו המחשב עושה לי המון בעייות ואני חושב שהסיבה העיקרית היא זו.... אז בבקשה ממכם אנה תעזרו לי לפנות את כול הזבל מהמחשב שלי! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיציל אותי מהכתסטרופה שאני נמצא בה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי לכולם, יש לי מחשב נייד של Asus שהגיע עם וינדוס 8 מובנה ועליו ופעם תהיתי היכן נמצא הSerial Key של הוינדוס אז התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שזאת חתימה דיגטלית שכאשר אני אתקין וינדוס על המחשב הוא יזהה כבר לבד את החתימה וימשיך בתהליך. אחלה! קניתי עכשיו SSD חדש למחשב שאני אהיה מעוניין להתקין אותו על המחשב וכמובן עם זאת גם וינדוס. 1. האם תהליך של התקנת וינדוס באמת עובד כמתואר מעלה? 2. האם אני יכול להתקין ישר וינדוס 10 או שאני חייב קודם להתקין וינדוס 8 ואז לעשות שדרוג ל10? 3. מה יקרה אם אני אכניס את הארדיסק הנוכחי כשהוינדוס עוד מותקן עליו למחשב אחר? תודה רבה לכל העוזרים

18. Started by avirz,

שלום לכולם, ברצוני להחליף דיסק קיים בדיסק גדול יותר. כדי לעשות זאת הוספתי דיסק חדש למחשב והתקנתח Windows XP professional SP3 מתוך הדיסק הקיים וכן מספר רב של עדכונים ותוכנות. הדיסק החדש מזוהה במערכת ככונן :E ואני יכול לבחור בעליית המחשב מאיזה דיסק אני רוצה לעשות BOOT ושניהם עובדים. עכשיו מתחילה הבעייה: ניתקתי את הדיסק הישן על מנת להשאר רק עם החדש ואני מקבל בעלייה הודעת DISK BOOT FAILURE. כמובן שהדיסק מזוהה ב-BIOS ואני יכול גם לגשת אליו באמצעות Recovery console (רק שעכשיו הוא מזוהה כ: C:/WINDOWS ולא כונן E). מה מקור הבעייה? לא רציתי להריץ FIXBOOT או FIXMBR מבלי להבין מה הבעייה מכיוון שאני מחפש פתרון בו ישמרו כל ההתקנות והעדכונים למערכת ההפעלה שביצעתי. רעיונות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Proww,

היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם ושבת שלום ברשותי WINDOWS 7 ואני רוצה לגרום לדפדפן FIREFOX לעבוד קבוע ב REALTIME האם יש תוכנה שיכולה לגרום לזה לקרות באפן קבוע ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני אשפר בקרה (זה ממש מעצבן) האיקונים של וינדוס XP התחילו לשעמעם אותי וראיתי איזה בחור אחד התקינם לעצמו יקונים של MACOS (שעשו לוינדוס) והם היו ממש יפים אז הורדתי איזו תוכנה שיודעת לשלב יקונים חדשים בוינדוס שיחקתי איתה קצת ולא אהבתי את האיקונים שהיא עשתה אז עשיתי שהיא תחזיר חזרה את האיקונים של וינדוס אז היא עשתה את זה אבל חלק מהאיקונים לא חזרו "לעצמם" נגיד קבצי TXT אין להם יקון קבצי תומונת נשארו בלי איקון (כאילו יש איקון אבל אירון כזה של קובץ שלא מזוהה ע"י וינדוס) אז השאלה שלי איך (אולי בעזרת איזו תוכנה) אני מחזיר את האיקונים המקוריים כי אני משתגע כבר!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by guy94,

קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם. המחשב נייד שלי נדפק לאחרונה וכל פעם כשפתחתי אותו הווינדווס היה עולה חלקית עד לקטע עם הלוגו שהקוביות הקטנות רצות ואז מציג לי מסך שחור עם הסמן עכבר שלי ואני יכול להזיז את העכבר סתם ככה. שלחתי את המחשב למעבדה של DELL ואמרו לי שזו בעיה תוכנה וצריך לפרמט את המחשב... בעודי מנסה לפרמט קיבלתי את השגיאה הבאה במסך כחול שאין לי אפשרות ללחוץ על משהו אלא רק לכבות את המחשב בעצמי. השגיאה : STOP:c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll ניסיתי לעשות את אותה פעולה של הכנסת דיסק ווינדוס והפעלתו כמה פעמים נוספות ועדיין אותה שגיאה. כל עזרה תתקבל בברכה (מקווה שזה המקום הנכון ,התלבטתי בין פורום ווינדוס לפה .אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו ) תודה רבה מראש…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by maorizyo,

שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הווינדוס שלי הוא windows xp sp2 1GB זיכרון אני מפעיל את המחשב והרקע של הווינדווס עולה בלי האייקונים ניסיתי להפעיל אותו מחדש , להפעיל אותו מ safe mode אבל זה נישאר אותו דבר (רקע בלי אייקונים) הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להפעל את מנהל המשימות. מה אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.