עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avirz,

שלום לכולם, ברצוני להחליף דיסק קיים בדיסק גדול יותר. כדי לעשות זאת הוספתי דיסק חדש למחשב והתקנתח Windows XP professional SP3 מתוך הדיסק הקיים וכן מספר רב של עדכונים ותוכנות. הדיסק החדש מזוהה במערכת ככונן :E ואני יכול לבחור בעליית המחשב מאיזה דיסק אני רוצה לעשות BOOT ושניהם עובדים. עכשיו מתחילה הבעייה: ניתקתי את הדיסק הישן על מנת להשאר רק עם החדש ואני מקבל בעלייה הודעת DISK BOOT FAILURE. כמובן שהדיסק מזוהה ב-BIOS ואני יכול גם לגשת אליו באמצעות Recovery console (רק שעכשיו הוא מזוהה כ: C:/WINDOWS ולא כונן E). מה מקור הבעייה? לא רציתי להריץ FIXBOOT או FIXMBR מבלי להבין מה הבעייה מכיוון שאני מחפש פתרון בו ישמרו כל ההתקנות והעדכונים למערכת ההפעלה שביצעתי. רעיונות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ychig,

כשאני יוצר קובץ rar בכונן C, הוא נראה רק דרך הסייר של ווינראר, אם אני יוצר את אותו הקובץ בכונן אחר, ואז מעביר לC אז הקובץ נראה דרך הווינדוס, ובלתי נראה דרך הWINRAR, כלומר יש שני קבצי x.rar באותו כונן.. זה קורה גם בProgram files ועוד כמה תיקיות.. אבל בדסקטופ לא.. למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by davenos,

היה לי משתמש בתור administrator וביטלתי אפשרות זו ,ברוב טיפשיותי(בכלי ניהול>ניהול מחשב>משתמשים וקבוצות מקומיים>משתמשים>מאפיינים>חברות בקבוצה - מחקתי שם את ה-administrator), איך מחזירים זאת , הרבה אפשרויות בחשב נמנעות ממני . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Chevy,

הממ.... התיקייה הזאת תופסת לי קרוב ל-700mb, האם זה בטוח למחוק אותה? או להקטין אותה באופן כלשהו ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by יובלד,

הלכתי ללחבר שלי וראיתי שיש לו אפשרות לבחור שהוא מפעיל את המחשב בין שני הויינדווזים אז חשבתי לעצמי שגם אני יעשה את זה כי האקס פי נורא למשחקים אבל הME שלי הרבה פחות מהיר עם אינטרנט עכשיו איך אני עושה את זה? יש לי שני כוננים שונים גם פיזית וגם על המחשבC+D והME מותקן על C

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by EviLeader,

שלום לכולם, דבר חדש ומוזר קרה לי. אני אתחיל את השאלה עם הפרט החשוב הבא: אני משתמש בWINDOWS VISTA HOME PREMIUM 64BIT (המעבד הוא Q6600 שתומך ב64 ביט). הכונן המותקן על המחשב שלי הוא SH-S203B (סמסונג). בכול מקרה, באתי לצרוב דיסק בNERO ואני מגלה שהתוכנה לא קוראת את הדיסק. כמובן, שנכנסתי ל"מחשב שלי" כדי לראות מדוע הוא לא קורא את הדיסק ולפתע אני מגלה שמע' ההפעלה לא מציגה כלל וכלל את כונן התקליטורים שלי. כדי לבדוק אם הבעיה היא במע' הפעלה\בחומרה.. הלכתי לBIOS והביוס הציג את הכונן כראוי. יותר מזאת, ניגשתי למנהל ההתקנים במע' ההפעלה וכונן התקליטורים מופיע. מה יכול ליצור את הבעיה הזו? עזרה דחופה!! תודה מראש, תומר.[br]פורסם בתאריך: 23.09.2008 בשעה 20:56:41 חידוש קל:הוא כותב ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Jack_g,

אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס בWINDOWS UPDATE פעם הייתי מצליח הוא כותב לי שגיעה בתופס רישום משהו כזה. אינ זוכר שקראתי לפני חוד משהו כזה באתר TECHNO כתבה אל העניין הזה וישנו תלאי שמתקן את זה אבל אני לא מוצא את הכתבה בTECHNO. מישהו יכול לעזור להביא לינק או פיתרון אחר גם יבורך. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by coorva,

על מנת לתקן קבצים פגומים ב- WIN XP מכניסים את דיסק מערכת ההפעלה ומקישים פקודה : SFC\SCANNOW אבל ב- WIN 98 זה לא עובד. איזו דרך יש לתקן קובץ DLL פגום בחלונות 98 (מהדורה שנייה)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לבצע REMOTE CONTROL - השירות של ווינדוס - למחשב הביתי שלי ממחשב אחר - לדוגמא מחשב אצל חבר,מיקום אחר. רציתי לדעת איך אני מבצע את זה על הצד הטוב ביותר בכל מה שקשור לביצועים וIP (אין לי IP קבוע) והמחשב הינו ברשת בעלת 3 מחשבים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר אז אני מתכוון להתקנה של העברית שמוסיפה אפשרות לשנות את התפריטים של האופיס לעברית ממש כמו שיש לwindows xp. בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן מזה, חיפשתי בכל מקום תשובה לזה וניסיתי באפשרויות של הוורד ואין כלום. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by guy94,

קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן. שאלה. יש לי מחשב נייד מדגם presario 700 של קומפק עם 20GB, 1 GHZ וזכרון 240 MB. כן כן... עגלה רצינית. אני רוצה להשתמש בו כמחשב אינטרנט בלבד (ברשת אלחוטית). הייתם טורחים להתקין עליו XP? אני חשבתי על windows 2000. איך הייתם מחלקים את המחיצות אגב? נ.ב. תסננו עצמאית בבקשה תשובות בסגנון - "תקנה מחשב חדש". הן לא רלוונטיות. תודות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, בזמן האחרון כל תיקיה שאני פותח עם יחסית הרבה קבצים אז לוקח לה דיי הרבה זמן להיפתח וגם שאני מגלגל עם העכבר למטה אז זה לא עובר חלק.. כאילו למחשב קשה עם כל האייקונים של הקבצים.. לדוגמא שאני פותח את "התמונות שלי" אז לוקח לזה בסביבות החצי דקה.. וזה לא שהמחשב שלי גרוע..יש לי C2D,3GB RAM וכו'... אז מה אפשר לעשות בנידון כדי שהתיקיות יפתחו יותר מהר והכל יהיה חלק? תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי WIN XP HOME, ועליה התקנתי גרסת שדרוג ל WIN7 ULTIMATE. לאחר תקופת מה נמאס לי מאיטיות המערכת והחלטתי לפרמט ולהתחיל מהתחלה. התקנתי קודם XP ומיד את השדרוג וכןן התחלתי תהליך איטי של החזרת כל התוכנות, אולם לצערי הרב מהירות המחשב נשארה איטית (לא קרה מה שהייתי רגיל כל השנים שהייתי מפרמט מדי פעם ומקבל מחשב רענן). האם יש קשר לכך שהשתמשתי בגרסת שדרוג?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yotam.B,

היי לכולם, קניתי SSD חדש שהתקנתי בלפטופ. התקנתי וינדוס 10 דרך דיסקאוןקי שיצרתי דרך התוכנה של מייקרוסופט באתר. התקנתי את הוינדוס באופן אוטומטי עם הרישיון שיש בתוך המחשב שהיה שייך לוינדוס 8 שהגיע עם המחשב במקור (לא הייתי צריך להזין קוד). בגלל שהוינדוס 8 כנראה היה בגירסאת הHOME אז זה אותו דבר עם הוינדוס 10. אז רציתי לדעת בבקשה מה ההבדלים העיקריים בין גירסאת הHOME לגירסאת הPRO בוינדוס 10. ואיך והאם ניתן לשדרג? וכמה זה יעלה? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ^HocK^,

היי, התקנתי צורב של פיליפס במחשב, והווינדוס זיהה את הצורב (philips PCRW804) ואחרי ההתקנה הופיעה לי הודעה שאומרת שאין לקבצי ההתקנה חתימה דיגיטלית של החומרה ויכול להיות שהחומרה לא תעבוד. והנה החומרה לא עובדת לי! זה לא קורא לי שום דיסק בשום תוכנה! מישהו יכול לעזור לי? :-\ בתודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי XP PRO SP1 קנוי מקורי. הוא מותקן על המחשב שלי, ויש לי עוד מחשב שהוא יהווה מחשב שרת. האם אני יכול להתקין עליו גם WIN XP ולעשות רשת בינינו?\ תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by domuzy,

לאחרונה החל לקפוץ לי חלון- כמה דקות אחרי תחילת גלישה באינטרנט- כמו של תקלה של תוכנה שמצריכה להסגר (אלה עם ה-SEND\DON'T SEND למטה), שהנושא שלה זה הWIN32 GENERIC... הזה. לא יודע מה זה, בפועל לא נסגר לי כלום, לכאורה, אבל מאז יש לי בעיות כמו: COPY PASTE לא עובד, אי אפשר לגרור עם העכבר, והכי חשוב, הנורטון שלי נתקע על מצב REFRESHING (בכל האופציות) וככה אין לי הגנה. כל זה עד שאני עושה אתחול מחדש. לא יכול ככה, האם יש תשובה? ייתכן ואין קשר בין הWIN32 הזה לבעיות התפקוד של הXP שלי (המתוארות לעיל)- חשוב לי גם לפתור אותן!!! נ.ב- באתר של סימנטק לא מצאתי את זה כווירוס, אבל אולי לא חיפשתי טוב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בחלונות 98 אני מנסה לעשות איחוי לדיסק ומקבל הודעה שצריך להריץ SCANDISK. הבעיה שזה לא מצליח לפתור את הבעיה שהיא כמדומה קובץ בספריית ה-TEMP של חלונות עם אותיות עבריות וסימנים אחרים בשם. לא ניתן למחוק אותו, גם לא בדוס ללא חלונות אולי גם כי אני לא מצליח להפעיל עברית בדוס ולהשתמש בשם הקובץ לצורך המחיקה. אני מריץ את HEBREW.COM ומקבל הודעה שאין HEBREW.INI ועברית לא מותקנת. מישהו יכול לייעץ איך מוחקים קובץ כזה? הוא כבר עולה לי על העצבים...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rikus,

מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Epidem,

אני מעוניין להתנסות בוינדוס 10, אך לא רוצה להעלות את המערכת הפעלה על הקשיחים של המחשב הנייד שלי, יש לי הארד דיסק נייד USB3 ואני מעוניין להתקין עליו את הוינדוס בלי לפגוע בתוכן שיש עליו. יש לי גם כרטיס זכרון 16GB ודיסק און קיי עם נפח זהה, אז אם אפשר איכשהו להתקין על אחד מהם את הוינדוס ולהעלות אותו משם אני אשמח לדעת על דרך מהירה שעובדת ניסיתי בעזרת מדריך שמצאתי ברשת שכולל את היישום של מייקרוסופט (NT6.X fast installer) שמחלץ את install.wim על גבי ההתקן הנייד ואמור להתחיל התקנה עליו לאחר הריסטרט. אך לא הצלחתי, כשאני מנסה להעלות את ההתקנה מהדיסק און קיי, זה מבקש ממני להכניס דיסק התקנה כי הקבצים פגומים או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by pC gUy,

Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים