עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, לפני מספר חודשים רכשתי לפטופ עם ויסטה (הום פרימיום ס"פ 1, מעבד 2X2 גה"צ). הבעיה היא כזו, כאשר אני צופה בסרטים (שיושבים על ההארדיסק), לא משנה באיזה אפליקציה (מדיה פלייאר, ווינאמפ, MV2PLAYER...), אם אני בטעות מזיז את הלפטופ, אז הסרט מתחיל לג'עג'ע, כלומר התמונה קופאת, הסאונד נשאר, ולאחר כמה שניות התמונה שוב זזה, שוב קופאת וכו'. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמי זעזועים של ההארדיסק או משהו כזה, ופשוט חייתי עם הבעיה. ועכשיו התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל) והפלא ופלא, הסרטים רצים חזק, על אף טלטול המחשב הנייד. כלומר שזוהי לא בעיית הארדיסק אלא בעיית אפליקציה כלשהי (להבנתי). למישהו יש רעיונות לטיפול בבעיה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

אני לא מתקוון לאטיות במשחקים וכאלה אלא כשאני למשל מקלק על הכפתור השמלי של העכבר זה לוקח כמה שניות על שתפריט צץ!! אני יודע זאת אולי לא הבעיה הכי רצינית אבל למה זה???

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dbx22,

שלום חברים. התקנתי אתמול התקנה נקיה XP SP3, אחרי ההתקנה והתקנת כל הדרייברים המחשב עבד מצוין. החל מהיום בבוקר, המחשב איטי בצורה שהוא גורם לי לרצות להעיף אותו מהחלון. חשבתי אולי הותקנה איזה תוכנה לא טובה, בדקתי בhijackthis את הלוג והכול בסדר. בsafe mode המחשב עובד טוב. שמתי לב שwindows update היה דלוק על אוטומטי וכנראה התעדכן בלילה, אז מחקתי את כל העדכונים שלו. עדיין לא עזר. אני אובד עצות. יש רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by guyl3,

שלום , שמתי לב לאחרונה שאני מעלה את המחשב הוא עולה לאט ולא עקב חוסר בזיכרון וירטואלי או SERVICES שרצים ברקע אלא בגלל כרטיס הרשת, שהמחשב עולה אני רואה שהוא מנסה לקבל אייפי ולהזדהות ועד שהוא מתחבר הרבה תוכנות אחרות לא עולות כנראה עקב הדרישה לחיבור אינטרנט, זה מאוד מתסכל לחכות עד שיעלה ואני תוהה האם זה רק בגלל הכרטיס או עקב HD שמהווה צוואר בקבוק ? קצת פרטים טכנים : אני גולש ב 50M של הוט לוח אם : ASUS P7P55D RAM : 8Gig http://img28.imageshack.us/img28/9866/94416478.png

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by sahargt,

יש לי 3 קשיחים אז השאלה שלי הי אני רוצה לשנות את השמות של D וE אז אייך אני יכול לעשות את זה ב ויסטה

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by N0mad,

מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by beniloew,

שלום לכולם! בטעות מחקתי את האייקון של המחשב שלי ו מיקומי רשת ב XP. איך אני מחיר אותם?(מחקתי לצמיתות - הם לא בסל מיחזור)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by moonjib,

שלום. פרמטתי את המחשב היום, ובטעות מחקתי את האייקון "מיקומי הרשת שלי" מהשולחן עבודה. רציתי לדעת איך מחזירים אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. הופיעה לי בעיה מוזרה, האייקון של ה wifi מחובר במגש המערכת פתאום התחלף לאייקון של ה"כבל רשת מנותק" (אייקון של LAN עם X אדום) זכור לי שהיתה לי כבר בעיה כזו בעבר ואיכשהו פתרתי אותה, אבל אני לא זוכר איך וחיפושים ממושכים בגוגל לא העלו כלום... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by send,

בשבוע האחרון החל להופיע בשורת המשימות (ליד השעון) משולש צהוב עם סימן קריאה שחור בתוכו, ללא מלל או אינדיקציה ממה או ממי עליי להיזהר, אפילו כשהצבעתי עליו בעזרת העכבר. כשאני מפעיל את המחשב מחדש, האייקון לא מופיע מיד, אלא רק אחרי כמס' שעות הוא צץ לפתע. בבדיקה לא אותרו וירוסים כלשהם. אשמח לקבל הצעות על מה מדובר, ו/או כיצד ניתן לבדוק במערכת ההפעלה. מערכת ההפעלה היא Vista Ultimate X86. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zeroone,

שלום במערכת הפעלה חלונות אקס פי נעלם לי האייקון של אינטרנט אקספלורר שהיה בשולחן עבודה ובקוייק לנש. איך אני מחזיר אותו או יוצר קיצור דרך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yaron2012,

שלום, בהצבת העכבר על סמל הרשת (Win 7 - System Tray) לא מוצגת מהירות החיבור. אני משתמש במודם BaudTec 1 PORT ETH. ניתן להציג את אייקון החייגן של בזק בשורת המשימות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by baster72,

שידרגתי לוינדוס 10 במחשב הנייח שלי ועובד מצויין רק דבר אחד לא בסדר שאני מקבל הודעה כלשהיא מופיע ריבוע שמסביר תהודעה על המסך שהוא נעלם אין שום סימן באייקון הודעות הקטן שליד השעון היה נראה לי תמוה שהאייקון לא נצבע בצבע או רושם איזה מספר לידו או משו כלשהוא שמודיע שהתקבלה הודעה חדשה אבל זה מייקרוסופט אז קיבלתי את זה עד שהתקנתי תוינדוס בלפטופ ופתאום אני רואה שמתקבלת הודעה האייקון הקטן של ההודעה משתנה ומופיע סימן קטן בתוכו שיש הודעה..מישו יודע כיצד אני יכול לגרום גם במחשב הנייח שיופיעו ההודעות ?? (ההבדל שמצאתי בין שני המחשבים זה שבלפטופ מופיע בתפריט "הודעות ופעולות" בהצג הודעות מאפליקציות אלה "COMPATIBILITY ASSISTANT" פעיל ובנייח האופציה לא קיימת בכלל אולי זה קשור לא יודע"

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. שלום. היום בבוקר התעוררתי וראיתי על המחשב שלי תוכנה שלא הייתה לפני: virus heat. מיד ידעתי שזה spyware ומחקתי את התוכנה, וגם הרצתי בכמה תוכנות (spybot s&d ו-adaware) סריקת רוגלות. מחקתי הכל והפעלתי הגנות, אך משהו אחד נשאר והוא מאוד מציק, ולחיצה עליו מובילה אותי לאתר של התוכנה שאותה מחקתי קודם. תמונה: כיצד להיפטר מזה? באיזו תוכנה להשתמש? כל מה שתציעו יתקבל בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by IlanF,

על חלק מהקבצים והתיקיות במחשב שלי יש אייקון קטן של מנעול - מה אומר המנעול הזה ואיך אני נפטר ממנו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  20. שלום,אני רוצה לחפף אני האייקון הזה אבל אני לא יודע איך,מישהו יודע כיצד זה ניתן להשמה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כאשר אני מייצר קיצור דרך אז אני מקבל את האייקון של הקובץ ללא החץ הקטן. איך אני מחזיר את החץ הקטן באייקון לכל קבצי קיצורי הדרך שלי? WINXP

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  22. שלום . נעלם לי האייקון הלחיץ שולחן עבודה מהמחשב שלי (נניח ואני רוצה לנתב מהמחשב שלי לשולחן עבודה בלחיצת כפתור) איך אני מחזיר אותו ? ניסתי לגרור אבל הוא נותן לי רק להכניס אותו בתוך קטוגריה פנימית תמונה מצורפת תודה

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. קניתי דיסק און קיי חדש ואני שם לב שאין לו את האייקון הנכון. לא מופיע האייקון של כונן חיצוני נייד: אלא האייקון הזה: בחיבור הראשון האייקון היה את האייקון המתאים. העברתי את כל התוכן שמגיע על הDOK, התוכנה של SanDisk וכו' לתיקייה, ואח"כ בחיבור השני מופיע האייקון הנ"ל. במחשבים אחרים מופיע האייקון הנכון. דברים שניסיתי: 1. למחוק את הדייברים. 2. לאפס את הCache של האייקונים בווינדוס. מעדיף להמנע מפרמוט של הדיסק און קיי, גם ככה אני מניח שהבעיה היא בווינדוס ולא במכשיר. -- הבנתי שמה שאחראי על האייקון הוא הקובץ autorun, שמוביל אותי לאחד הקבצים שהעברתי לתוך תיקייה. הבעיה היא שגם אחרי שאי מחזיר את הקובץ לתיקיית המקור האייקון אינו מופיע.. אני אנסה לממחוק שוב פעם את הזכר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, נעלם לי האייקון של השפה. כיצד אני מחזיר אותו? הכוונה לשתי האותיות שמיצגות את עברית\אנגלית.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ניתקלתי במשהו מוזר ב WINDOWS7, האייקון של הרשת מראה לא מחובר, ולמעשה הכל תקין יש גישה לאינטרנט בתוך מרכז הרשת והשיתוף הכל תקין הוא מזהה שיש גישה לאינטרנט, אבל רק האייקון ב TRAY מראה מנותק. מישהו מכיר את התופעה? אגב לפני כמה ימים הכל היה תקין.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.