עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by natan805,

ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן. יש לי כיום מערכת הפעלה Windows 7 על המחשב, אני מעוניין להתקין על אותו מחשב גם XP. ידוע לי שיש דרך לבצע את זה, ובעצם מה שיקרה זה שבהפעלת המחשב אני אצטרך לבחור איזה מערכת להעלות. יש לי כרגע כונן C אחד (הארדיסק פנימי) וכונן H (הארדיסק חיצוני, מחובר ב USB). אני צריך לפצל את C לשתיים? או שאפשר להתקין על H ואז כאשר הוא מכובה המערכת של C תעלה מיד וכאשר הוא דלוק יעלה לי מסך הבחירה בין המערכות? או שבעצם אפשר להתקין על אותו כונן? יש איזה שהם הוראות נוספות קריטיות שצריך לדעת? מה לא לבחור בהתקנת ה XP, מה כן ומה לא וכו'? תודה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by yitzy,

העתקי את מחיצת המערכת מכונן 80GB לכונן 500GB (יWIN7) היו לי בהתחלה קצת בעיות עם הBOOT - שהוא העלה את הWIN מכונן הישן ולא את החדש אבל אחרי קצת התעסקויות (EasyBCD) הצלחתי לסדר את זה הבעיה היחידה שנשארה עכשיו, זה שקבצי הBOOT עדיין על הדיסק הישן ולכן אני לא יכול לנתק אותו (כרגע יש Dual boot). ועוד בעיה, הדגל של המערכת הפעלה נמצא על הכונן הישן (80GB) ולא החדש (500GB) זאת אומרת שאם אני נכנס ל '%systemdrive%' זה נכנס לJ:/ (הדיסק הישן) במקום החדש C:/ (וזה גורם להמון בעיות) מצורפות שתי תמונות מסך שממחישות את הבעיה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?

6. Started by nofari:],

שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by doreiny,

שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by blackorder,

כשאני מנסה להתקין את המשחק AOE III או משחקים אחרים זה נותן לי שגיאה 1607 unable to install installshield scripting runtime האם זה משהוא שניתן לתקן? ואם כן איך

10. Started by snaek212,

יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות

11. המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by efee123,

אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם ישנה תוכנה שיכולה לתת לי לשאוב מקום מכונן D:?? אשמח לקבל את עזרתכם הדחופה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי ברשותי עותק מקורי של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לפרט את הכונן הקשיח הראשי במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על כונן קשיח חדש שאקנה בע"ה. השאלה שלי היא כזו.האם לאחר שאני אמחוק את הווינדווס ואתקין אותו מחדש על ההארד דיסק החדש.זה יחשב לי כעותק לא חוקי?הכוונה האם הסריאל של הווינדווס יעשה לי בעיות כשהוא יזהה "מחשב שני שהותקן עליו"? אני יודע שהשאלה מטופשת אבל זה חשוב לי.אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי. זה בכוונה לא בפורום רשתות ואינטרנט כי יש לי תחושה קשה שזה קשור לWindows - אחרי זמן לא מוגדר החיבור שלי לרשת נופל. החלפתי כבר כרטיסי רשת, החלפתי ראוטר, עברתי מכרטיסי PCI ל-USB וחזרה כדי לשלול בעיה בחריצים, ואני לא מוצא את הפתרון. בנוסף, כרטיסי הרשת השונים נוסו על אובונטו ושם הכל עובד מצוין. מה שחבר אמר לי, שנשמע הגיוני, הוא שאולי ניהול הרשתות הגנרי של ווינדוז "מתנגש" עם הUtility שמגיע עם כרטיס הרשת. מה אתם אומרים ? תודה מראש.

16. מה המצב חבר'ה ?.. בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול וזה יצר קובץ dump שלפי מה שהבנתי פענוח שלו יכול להוביל למציאת התקלה במחשב .. אני אשמח אם מישהו יפענח את הקובץ dump שהתקבל אצלי .. צירפתי את הקובץ (סתכלו למטה) תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה [attachment deleted by admin]

17. Started by prozaq,

התקנתי ווידונס 7 על אקס פי עכשיו אני לא יכול להיכנס ל XP זה נכנס אוטומטי לווינדוס 7 איך עושים שיהיה את הDUAL BOOT שאני יוכל לבחור לאיזה ווינדוס להיכנס ? תודה רבה חברים

18. Started by udih,

לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elior021,

היי כל הקבצים שלי ללא תצוגה למשל אייקון מחשב שלי בלי הסמל רק קובץ ריק יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? תודה מראש

20. Started by Idan-h,

יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ori14,

היום פרמטתי והתקנתי WIN7, משום מה הוא לא מזהה את המחיצה שיצרתי לHDD היו לי שם דברים מאוד חשובים, מה אפשר לעשות? תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  22. שלום לכולם, כול פעם כשהמחשב עולה אני מקבל servproc.exe ERROR ניסיתי כמעט כול SPYWARE ,ADWARE אפשרי ושום דבר לא הצליח יש למישהו רעיון ? אני גם מקבל עוד הודעת שגיאה ECSQDMN.EXE לפניי ההודעה של ה servproc.exe אשמח לקבל עזרה

23. Started by amisu,

אני שונא את הויסטה הזאת! בנייד של אבא כל שבוע מצטברים 25 גיגה של old backups, מאט את הנייד בטירוף. יש אפשרות לבטל?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  24. Started by guyl3,

שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים