עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא יודע אם זה בגלל זה אבל הונדווס שלי לא נפתח במקום זאת אני מקבל שגיאה >>>> Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <windows_root>\System32\hal.dll Please re-install a copy of the above file.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Menymen,

אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מחשב נקנה בחו"ל עם WIN 7 עליו (לא יודע איזה גרסא שלו) מאיפה ניתן להוריד קובץ עברית ? או דרך אחרת להוספת עברית ? תודה . . .

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  4. Started by KingYes,

שלום לכולם, מפני שהיצרן של הכרטיס העריכה שלי, כבר לא נותן תמיכה למערכות כמו 7, אז החלטתי לנסות להריץ XP על WMWARE. השאלות שלי הם: האם המחשב שלי צריך לפרמט HD בשביל זה? ואם כן, האם זה מוחק לי קבצים מסויימים? ואם לא, האם אפשר לגשת אליהם דרך המחשב הרגיל? או שזה פשוט נועל אותם? האם יש דרך אחרת חוץ מלפרמט אותם? ואם כבר פירמט והכל.. האם אחרי שאני מסיר את התוכנה הזו, כל המחיצות שלי חוזרות להיות כמו שהם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני רוצה שרוחב הדפדפן או החלון שמזערתי יהיה יותר רחב.{שיהיה כמו בברירת מחדל של וינדווס} כנראה שינתי בטעות משהו ולכן שאני ממזער חלון כל שהו זה ממזער אותו למלבן קטן אז איך אני מרחיב? >>> [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by isotoper,

שלום לכולם יש לי בעיה להתקין WIN7 על המחשב שלי, משום מה ההתקנה נתקעת בהתחלה לאחר הופעת הלוגו של Windows (מופיע מסך שחור). אין בעיה בDVD ובדיסק עצמו (ניסיתי להתקין גם מ-USB ואותו דבר) . לאחר הרבה נסיונות, וחקירה מעמיקה שעשיתי, התברר לי ש WIN7 לפעמים "נתקל" ברכיב שאין לו דרייבר בשבילו וזה מה שגורם להתקנה להיתקע. לפעמים אפילו ספק הכוח לא "מתאים" לו והוא נתקע ככה. פשוט הגעתי לסף יאוש בעניין, אני כבר שבוע מריץ התקנות אינסופיות ולא יוצא מזה כלום. אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tal147,

אני רוצה להפעיל מחשב שהיה למשחקים סרטים וכו..... אני צריך מערכת הפעלה במזה עוזר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה). קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו. נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש…

11. Started by jambo7,

שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אנשים, האם יש דרך לקבע אותך ושלא יתבלגנו? מדובר על WINDOWS 7 64 BIT. תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pukipc,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, win xp 32 bit, אך המחשב אינו מבצע RESTART באופן אוטומטי, מגיע למסך, המערכת מבצעת כיבוי, המסך נכבה, אך המחשב אינו עולה מחדש, רק לאחר לחיצה על כפתור ה RESET במחשב, המחשב עולהמחדש, מאותה נקודה וממשיך לעבוד כרגיל, יש לציין כי זה קרה גם במהלך ההתקנה, יש למישהו אעיון למה זה קורה? תודה מראש, משה.

14. Started by SUB-ZIRO,

חיפשתי באינרנט דרייברים למערכת ההפעלה הנ"ל למחשב נייד טושיבה A500-1DN ולא מצאתי כל מה שאני מתקין הוא כותב לי התוכנה לא הותקנה כראוי נכנסתי לאתר החברה וגם שם אפילו לא מצאתי את המחשב הנ"ל (ברשימת הדגמים לא מופיע המחשב הנ"ל רק A500 עם כל מיני אותיות אחריו אשמח אם גם בזה יעזרו לי כך אוכל למצוא את הדרייברים המתאימים למחשב מאתר החברה) אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום של מחשבים ניידים אז אם זה לא מתאים אנא לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים תודה רבה רבה מראש לעוזרים ואשמח לתשובה בהקדם עריכה= מצאתי את האתר http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=153&selProduct=852&selShor…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nofari:],

שלום לכולם, אני מנסה לעבוד עם התוכנה visual studio c++ וכתוב לי שהיא לא יכולה להיות מותקנת במחשב משום שאין לי sp3. יש לי לפטופ acer 5612zwlmi מערכת הפעלה ויסטה בעברית (!!). ניסיתי לשדרג לsp2 וזה שלח אותי להתקין sp1 קודם. sp1 גם לא מוכן לעבוד על המחשב שלי בטענה שהsp שיש לי עכשיו הוא בשפה שלא מוכרת לו (בעברית). מה אני עושה? אולי יש תוכנה אחרת במקום visual studio שאפשר לעבוד איתה? לא תוכנה מושקעת, רצוי בלי די באגר.. זה בשביל עבודה בבית ספר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by xpepx,

מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן. יש לי כיום מערכת הפעלה Windows 7 על המחשב, אני מעוניין להתקין על אותו מחשב גם XP. ידוע לי שיש דרך לבצע את זה, ובעצם מה שיקרה זה שבהפעלת המחשב אני אצטרך לבחור איזה מערכת להעלות. יש לי כרגע כונן C אחד (הארדיסק פנימי) וכונן H (הארדיסק חיצוני, מחובר ב USB). אני צריך לפצל את C לשתיים? או שאפשר להתקין על H ואז כאשר הוא מכובה המערכת של C תעלה מיד וכאשר הוא דלוק יעלה לי מסך הבחירה בין המערכות? או שבעצם אפשר להתקין על אותו כונן? יש איזה שהם הוראות נוספות קריטיות שצריך לדעת? מה לא לבחור בהתקנת ה XP, מה כן ומה לא וכו'? תודה ושבת שלום!

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. הכוונה היא להגדיר שמערכת הפעלה תבחר רקע רנדולי כל תקופת זמן מתוך תיקיה שאגיד לה שמלאה בתמונות לבחרתי. זה אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by penny1,

שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ שעליו הגיע מותקן WIN7 גרסת HOME PREMIUM 64 BIT רציתי לשאול האם שווה לשדרג אותו ל ULTIMATE? מה בעצם ההבדלים? ויותר חשוב מכך, עד כמה זה מסובך לשדרג אותו? האם הוא מוחק את כל ההגדרות הקיימות? האם הוא תופס יותר מקום? תודה רבה לכולם ושבוע נפלא

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Home Boy,

אהלן, יש לי וינדוס 7, מותקן בו עברית, כל ההגדרות בלוח הבקרה מוגדרות לישראל ולעברית אך עדיין הרבה או אפילו כל קבצי הזיפ שנמצאים בהם קבצים בעברית מופיעים כג'יבריש או סתם קווים במקום העברית איך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ממש לפני הכניסה לWIN יש לי כסה מסף שחור ששואל אותי לאיזה ווינדואס אני רוצה להיכנס ויש לי שם כבר 3 אפשרויות .. איך אפשר לעשות שתיהיה רק אפשרות אחת ואז אני מאמין שזה פשוט ידלג על המסך נכון? יש אפשרות לעשות את זה?

23. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by natan805,

ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by doreiny,

שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים