Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את הפיירוואל בווינדואז אבל אז זה רושם לי: windows firewall cannot run because another program or service is running that might use the network address translation component (ipnat.sys) מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ REG ואני רוצה למזל אותו ברג'יסטרי בלי שישאל אותי אם אני בטוח.... ניסיתי לרשום regedit file.reg /y וזה לא עוזר... הוא עדיין שואל..... יש לכם רעיונות?
-
אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה ZoneAlarm Security Suite אשר למיטב ידיעתי מכיל גם בודק Spyware. מדובר במחשב שמריץ ויסטה. האם יש טעם להריץ במקביל את Windows Defender? אם לא, על איזה מהם עדיף לוותר? Windwos Defender או בודק ה-Spyware של ZoneAlarm? ניסיתי לכבות את ה-Windows Defender וקיבלתי התרעת מערכת על זה שאני לא מוגן מ-Spyware (כנראה לא זיהה את ZoneAlarm בתור בודק Spyware). מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אתמול התקנתי WinXP Pro, והבעיה היא שלעתים באמצע העבודה על המחשב הווינדוס כולו פשוט קופא, לפרק זמן של דקה בערך, וא חוזר לעצמו תוך כדי ביצוע כל הפעולות שביצעתי עם העכבר במשך הזמן שהוא היה תקוע (כל היישומים והחלונות שנסיתי להפעיל בזמן שהווינדוס היה תקוע פתאום קופצים). אני משער שיש הרבה סיבות לתופעה, אולי בכל זאת למישהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המצב חברים ? קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להתקין את ה אקס פי הכי עדכני שקיים ועוד גירסאות אחרות אני נתקל בבעיות תוך כדי ההתקנה של קבצים פגומים וכו האם בגלל זה אני לא מתליח אחרי שזה מסיים להתקין את SATA ולסיים את התקנה כראוי ?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
זה לא אצלי אבל מישהו שביקש ממני עזרה פשוט... המחשב שלו עבד הרבה זמן אפשר להגיד כבר שנה בלי בעיות ביכלל, הכל פיקס ולפני יומיים אחרי שהוא עשה ריסט למערכת פתאום זה רושם לו שגיאה עוד לפני שעולה הוינדוס Error loading operating system למישהו יש פיתרון? כי מחיפוש שלי ראיתי שזה שגיאה שמקבלים אחרי התקנה בדרך כלל ואצלו זה לא אחרי התקנה תודה לעזורים אלכס
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחר התקנה והסרה של ICQ6 מוצגת לי הודעת השגיאה הנ"ל , כיצד לבטלה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
I have an extremely annoying problem I have a windows XP in hebrew .somehow I can't write in Hebrew plz help
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! ברשותי מחשב פנטיום 2 350mhz עם 128mb זיכרון והרדיסק 6.4 (משהו כזה). רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה לשים בו? האם את ה- xp (לא כבד מדיי למחשב כזה) או מערכת הפעלה אחרת כמו ה- 98 או ה- me? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הקדמה: היתה לי הבעיה שמתוארת בעץ הבא: (lsass.exe ארעה שגיעה % הועבר פרמטר....) http://www.alegsa.com.ar/Visitas/i81/Lsass%20exe%20file%20system%20error.php עריכה -----בקיצור שחזרתי עותק קדום של: sam security system------------------ ההודעה של Sean Byrne עכשיו הבעיה היא : אני לא מצליך להגדיר את הרשת, הוא נותן לי הודעת שגיאה מיסוג: "אין לך הרשאת גישה" גם כאשר אני מחובר כadministrator תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אז לפתע ללא התראה נחתה עלי צרה גדולה: בכניסה ל-XP PRO נעלם לי הקול וכמעט אף תוכנה לא עולה כולל האנטיוירוס של נורטון. יישומים שקשורים למערכת לא מתפקדים, למשל ב-DEVICE MANAGER לא מופיע אף התקן, לא ניתן לבצע שחזור מערכת, אין גישה לאינטרנט. ניסיתי להיכנס למצב בטוח וזה נתקע באמצע. בדקתי וירוסים באמצעות דיסק אחר ולא נמצא דבר, גם SPY SWEEPER לא מצא רוגלות כלשהן. מה שעשיתי לפני שהתקלה קרתה זה התקנה של WINDOWS INSTALLER גירסה 3 שחשבתי שאני זקוק לו לצורך התקנה של תוכנית כלשהי ואפשור של התהליך הזה ב-SERVICES שהיה ב-disabled משום מה. הבעיה שעכשיו איני יכול להיכנס ל-services או להסיר ב-add & remove. ניסיתי sfc /scannow ואכן קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים וצריך לשחזר אבל מתבקש תקליטור …
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הנושא די דחוף לי כי אני עומד לקבל מחשב חדש ואני צריך להחליט איזו מערכת הפעלה להתקין עליו. בגלל שיש לנו משחקי ילדים (קומפדיה ועוד) שבוודאות לא נתמכים על ידי 64 ביט, שקלתי להתקין וינדואס 7 32 ביט. אבל הציעו לי להתקין בדיסק אחד וינ. 7 ,64 ביט, ובדיסק נפרד משהו כמו למשל xp שמניסיון בפועל תומך בכל השאר. נאמר לי כי בזמן הפעלת המחשב נכנסים ל-f 10 או משהו אחר, ושם אפשר לבחור את מערכת ההפעלה מבין השניים. אם לא נכנסים לזה, זה עובר לבד לברירת המחדל שנקבעה. רציתי לברר האם זה דבר מאד מסובך לעשותו , והאם יש איפה שהוא הנחיות לכך?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם התחילה אצלי בעייה לפני מספר ימים במחשב יש לי win 7 64 bit ultimate הבעייה היא: כאשר אני פותח חלון כלשהוא (דפדפן, my computer, וכו') לאחר כמה דקות החלון מספיק להיות נבחר (כאילו בחרתי בחלון אחר), אני לוחץ שוב על החלון והוא חוזר להיות פעיל המצב חוזר על עצמו כל כמה דקות, "משהוא מבטל לי את הבחירה של החלון" יותר גרוע שלאחר כמה שעות המחשב קופא ולא ניתן לשחרר אותו אלא רק על ידי אתחול של המערכת הרצתי שתי תוכנות אנטי ווירוס: AVAST ו AD-AWARE ולא נמצא שוב ווירוס אשמח לעזרה איך להעיף את הדבר הזה מהמחשב שלי בברכה ski farm
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך את כול הUPDATES שיצאו אחרי SP2 (Mcft wxp pro ) לצורך התקנת כמה תחנות ... תודנ מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך עזרה: כמו שאמרתי על PRESARIO2700EA התקנתי XP (יש לי את ההתקנה כנראה הכי חדשה אם ה-SP1 כלול בפנים) אבל הוא אומר לי שאני צריך לרשום אותו במיקרוסופט ויש לי רק 30 יום עד שהוא ינעל.... והמיספר שיש לי מהXP שאצלי (אם הSP1 בתוכו) גם לא עובד.... אם צריך אז ה-ICQ שלי הוא 73284204 חן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בריצה הקודמת שלי עם ויסטה עבדתי עם 64 ביט, עכשיו אני מתלבט שוב האם להתקין את ה 64 ו ה 32 מהסיבה שאני לא יודע מה יותר יעיל לי המחשב שאני אתקין עליו הינו E6600 עם 2ג'יגה זכרון ולוח ABIT AB9 PRO... אגב, אולי זה המקום לשאול על בעיות תאימות ל 64 ביט? או שלפתוח בשביל זה הודעה בפורום לוחות אם...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-