Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון (לא יודע אם זאת בעית תוכנה או חומרה ) המחשב שלי מכיל שני HD, אחד הוא WD 120 GB והשני הוא Sumsung 500GB שנקנה לפני פחות מחודש. לפני כיומיים יצאתי לעבודה השארתי את המחשב דלוק, וכשחזרתי מהעבודה כאשר ניסיתי להוציא אותו ממצב סטנד ביי לא הצלחתי ולכן עשיתי Reset כאשר המחשב עלה ניסיתי להיכנס כרגיל לאחת התיקיות במחשב וגיליתי שכונן D נמחק כליל בערך 100 ומשהו גיגה של מידע שאני ממש לא רוצה לאבד. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו E, כונן C נמצא בWD וE ו D בSumsung. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן D אני מקבל את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible Error performing inpage operation. כאשר אני לוחץ מאפיינים על הכונן, הוא מופיע לי כסוג RAW במקום NTFS וג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, במידה ומחשב איטי מאוד,הזכרון 1G המעבד פנטיום 4 לא חדש אבל עושה את העבודה הדיסק הקשיח הוא 40G. אני רוצה להבין את ההבדלים בין השניים: הפעולה הראשונה היא: א.אני מפעיל את תוכנת ה-CCLEANER ומנקה את כל הקבצים הזמניים וכד' ב.אני מבצע איחוי דיסק ג.בדיקת דיסק ומקום פנוי בדיסק הפעולה השנייה: התקנה מחדש של המערכת האם יש הבדל משמעותי בין השניים ואם כן מהו? אשמח להבין ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מחשב נייד msi gx600x התקנתי win7 ויש לי בעיה בדריבר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הרצתי TREESIZE על המחיצה של הווינדוס, וראיתי שיש שתי קבצים שלוקחים הרבה מאד מקום (יחסית) ואני רוצה לדעת אם הם חשובים לווינדוס עצמו. אחד מהם זה PAGEFILE והוא לוקח לי יותר מ-7GB ועוד אחד שאני לא ממש זוכר את השם המלא אבל זה מתחיל ב-HIB וזה לוקח 3.5 GB,מה הקבצים האלה אני יכול למחוק אותם?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 בעיות שקשורות לעברית בווינדוס 7 א. הווינדוס מדיי פעם מחליט שהוא לא מוכן יותר לכתוב בעברית וגם אם אני מנסה לשנות זאת ידנית בסרגל השפה זה לא עוזר. ב. בזמן הקלדה הוא מקפיץ לי אותיות ומעביר אותי לצד הימני של המשפט, זה קורה כל הזמן ואין לי מושג איך לפתור זאת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע ! תודה רבה, טל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מפסיקים את עליית החלון (log on to windows)הזה באיתחול המחשב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש למישהו הפנייה או מאמר שמסביר איך עובדים עם חלונות7 ו64 ביט. ושיקולים בעד ונגד ? האם כל התוכנות חייבות להיות 64 ביט גם כן ?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק פרופיל הוא אפילו לא נותן לי את האופציה של העתק אל מדוע ולמה?? קראתי בגוגל אבל הפתרונות לא עוזרים למישהו יש רעיון ומושג בלי לסבך את העניינים?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פתאום,WINDOWS אחרי הטעינה יש מסך שחור ואני שומע טיקטוקים ככה דקה-שתיים ואז יש את ה"ברוך הבא" שהוא איטי להחריד ואז גם לוקח יחסית הרבה זמן עד שכל הסמלים נטענים. הטכנאי אמר לי שזה קשור לפלופי והוא "סידר" את זה,אך זה עדיין מופיע. בדקתי,אני מריץ את המחשב דרך הדיסק הקשיח. משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי windows 7 בעברית ואני רוצה להתקין כמה תוכנות שאינן Unicode בשפה אחרת. אני יודע איך משנים שפות ל Unicode, פשוט זה משנה את כל ה windows לשפה אחרת... אני רוצה להשאיר את המערכת ואת כל התוכנות ב Unicode בעברית, ורק כמה תוכנות בודדות להריץ בשפת Unicode שונה. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש, שיש לו ווינדוס חוקי. במחיצה על המחשב, אני רוצה להחליף הארדיסק ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות אימג' כדי להשאר עם הווידוס הנ"ל. אם אני מוותר על המידע ומוריד ווינדוס ברחבי הרשת, ושם לו הסידי קי החוקי שקיבלתי עם המחשב. בגב של המחשב. הווינדוס ישאר חוקי? או לא? על כמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוס הנ"ל? אם למשהו יש גם הסבר פשוט לאיך עושים את האימג' זה גם כן יעזור. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם זה אפשרי ביכלל? רוני
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את xp {בדיסק קשיח א} ולאחריו התקנתי את 7 {בדיסק קשיח ב} וזה היה נותן לי בהתחול המחשב לבחורלאיזה וינדווס בירצוני לכנס {הברירת מחדל שלי היה xp} ולאחר זמן ממושך ב xp עשיתי פורמט לכונן בו הוא נמצא עקב בעיות. לאחר הפורמט של ה xp התקנתי שוב את הוינדווס xp באותו כונן ולהפתעתי הוינדווס 7 נעלם מהרשימה ובכלל אין שום רשימה בה אוכל לבחור לאיזה וינדווס בירצוני לכנס. האם יש איזושהי דרך לשחזר את הרשימה כדי שאוכל לכנס לוינדווס 7?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי איזשהו קובץ exe ואז הוא עשה לי פתיחה באמצעות ונלחץ לי על windows media center ומאז כל קובץ exe וקיצורי דרך נפתחים לי בזה מה עושים??? חייב עזרה דחוף... ניסיתי שחזור מערכת אבל בסופו של דבר גם את זה הוא פותח באמצעות הווינדוס מדיה סנטר..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני רגע הכל פעל טוב עד שהפעלתי משהוא מהאינטרנט ואז הכל השתבש לאחר כיבוי והדלקה המחשב פעל כרגיל רג כשמפעילים גאדג'טים לא רואים אותם (הם נמצאים). אי אפשר לעשות שיחזור מערכת הודות לוינדוס 7 המתקדם שאם לא מגדירים לו כל דבר הוא לא עושה לבד (במילים אחרות לא הגדרתי זמן שיחזור). למשהו יש מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיניתי את הקוד כניסה לווינדוס ועכשיו שאני מנסה להכנס משום מה הססמא שגויה יש דרך לפתוח את זה בלי לפרמט ????
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלה מאוד חשובה ואני חייב את עזרה של כולם. יש לי windows 7 Home Premium מקורי של microsofot התקנתי אותו על המחשב הראשון שלי ולאחר שהוא ביקש Prodcut Key (מפתח מוצר) הקשתי את הקוד שיש לי על הקופסא של המדבקה ואז זה לא רשם לי שנשאר לי "30 ימים לביצוע ההפעלה" וכרגע המחשב עם ווינדוס חוקי ותקין. לאחר שבאתי להתקין על המחשב השני שלי (נייד) את הווינדוס והוא שוב ביקש את המפתח מוצר רשמתי את הקוד שיש לי והוא רושם לי שהמפתח מוצר לא תקין. חייב עזרה דחופה מה אפשר לעשות. יש לי ווינדוס מקורי והכול תקין למה אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב השני שלי??? כמה שיותר דחוף תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-