עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Pengo,

הוא אצלי ב'סימן שאלה' בDevice Manager מישהו מוכן לעזור לי אם זה בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chevy,

נתקלתי בנושא הארוך, המקיף והמעולה לדעתי שמתאר המון טיפים כיצד לייעל את פעולת WinXP. http://www.cybertechhelp.com/forums/showthread.php?t=15159&page=1&pp=15

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by amit_amit,

שלום כולם קניתי מחשב חדש CORE 2 DOU 2GB RAM ATI 1950XTX INTEL 965 CHIPSET והורדתי ויסטה למעבדי 64 ביט אז אני מתקין ואז זה עושה ריסטרט למחשב רושם שהוא מסיים את ההתקנה ואחרי זה יש לי מסך שחור ואני לא יכול לעשות כלום ולא רואים כלום איך לתקן את זה נ.ב זה ויסטה RC1 עוד משהו עשיתי תיקון עלייה יש כזה דבר כשעולים אם הדיסק לא זוכר איך הגעתי לזה וזה אמר לי שהמחשב לא מסוגל לתקן את הבעיה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by gabi_y,

היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by MightYaad,

אני הרבה זמן משתמש בXP והכל טוב ויפה.... אבל מסקרן אותי לדעת איך vista ואם כדאי לעבור אליו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מוריד ויסטה עוד כמה שעות זה מסים. וזאתי הגירסא הסופית של הווינדוס הזה.. בקיצור יש לי 2.8 GHz במחשב.. וזיכרון של 512.. הווינדוס יעבוד טוב יענו? סביר? אמממ, עכשיו אני לא יודע איך לפרמט.. וחבר שלי שהתקין כבר ת'ווינדוס הזה, אמר שהוא שואל אותך אם אתה רוצה לפרמט או כאלו להתקין WIN על WIN.. בקיצור תגידו איך זה יעבוד אצלי + מה צריך לעשות בקשר לפירמוט.. =]

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  7. בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  8. שלום רב! במחשב שלי מותקן חלונות XP ויש בו רק משתמש אחד,אני,שהוא גם מנהל המחשב. חשבון המשתמש לא מוגן באמצעות סיסמא.בהפעלת המחשב מוצג מסך הפתיחה ובו עלי ללחוץ על חשבון המשתמש שלי על מנת להיכנס לווינדוס. איך אני מבטל את הכניסה הזאת ועושה שתהיה כניסה אוטומטית ללא צורך בלחיצה על חשבון המשתמש שלי? יש כאן רק משתמש אחד מנהל מחשב לא מוגן באמצעות סיסמא אז למה בכל זאת עולה מסך הפתיחה שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי במקום שהכניסה תהיה חלקה? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by shahar07,

התקנתי לפני יומיים ויסטא אולטימייט ולאחר ההתקנה הורדתי את העידכונים דרך windows update האם אני עדיין צריך להוריד את החביחה sp1 ואם כן האם אני אמור להתקין משהו לפני זה כי פעם שעברה לפני שפרמטתי זה עשה לי קצת בעיות.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

יש לי P166 בלי סידירום. ניסיתי להתקין מההרדיסק ולא משנה מה ניסיתי זה הוא לא נותן לי להתקין.. יש עצות...???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by i022052,

שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?

12. Started by danezeq,

אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tidan31,

מחקתי את המשחק ועדיין מופיע לי השגיאה הזאת מה הסיבה?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by Einat,

ב- HELP של XP מקבלים תוצאות חיפוש גם של Microsoft Knowledge Base Article הם התוצאות נלקחות ישירות מהאינטרנט עם ביצוע החיפוש? האם הנתונים יושבים במחשב תעדכנים מדי פעם? (או לא מתעדכנים ונשארים סטטיים?) מישהו יודע איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NIVTOL,

לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש של HP ושמעתי שלפעמים העדכונים של מערכת הפעלה עושים הרבה צרות ואין אחריות של HP על התוכנה. הוינדוס כמובן חוקי לגמרי במחשב חדש. השאלה היא האם לעשות עדכונים אוט' ולשכוח מהסיפור או לכוון על הורדה והתקנה ידנית או לא להוריד ולא להתקין בכלל ? כרגע יש במחשב נורטו אינטרנט סקיוריטי ששולט על אנטי וירוס וחומת אש חיצונית. אם כל מערך האבטחה נמצא בידי נורטון מעודכן (ואני אמשיך לעדכן אותו) - מדוע בכלל להוריד עדכונים למערכת הפעלה ? יכול להיות שיש עדכוני אבטחה של המערכת שחשובים למרות שיש כבר נורטון אינטרנט סקיוריטי ? דחוף עזרה.

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by EddieB,

האם מישהו ניסה לרכוש רישיון מהאתר הבא: http://mskeyoffer.com/ האם מדובר באתר אמין? אם לא, האם יש המלצות לאתרים אחרים לרכוש מהם מוצרי מיקרוסופט? תודה.

18. Started by lioryb,

האם מישהו הצליח למצוא FAMILY PACK למוצר מלא?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by Kopi8,

שלום אנשים... יש לי בעיה רצינית, בבקשה בבקשה תנסו לעזור לי, אם אני לא מצליח אני כנראה אצטרך לפרמט ולאבד את כל הדברים שלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.... בכל מקרה, הסיפור עצמו ארוך, והתחיל מבעיה בהעלאת הווינדוס בגלל קובץ פגום. הלכתי לפי השלבים באחד מעמ' התמיכה של מייקרוסופט, אבל באיזשהו שלב טעיתי והגעתי למצב בו אני לא יכול להיכנס לווינדוס בגלל הודעה הקשורה לקובץ lsass.exe (שום קשר לוירוס), הגורמת למחשב לעשות ריסטרט ושוב להעלות את ההודעה. הפעלה במצב בטוח לא עזרה. אז חשבתי שאני פשוט יעשה הכל מההתחלה מהדוס, אבל משום מה, סיסמת האדמין שלי שונתה/אופסה, ואני לא יכול להיכנס למצב הדוס דרך דיסק התקנת ה-XP אם יש איזושהי דרך שאני יכול לעקוף את זה, סיסמה שעובדת תמיד, סיסמה שיכול להיות ש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shalpi,

אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?

21. Started by the kon,

משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. Started by OmriF,

חבר שלי רכש מחשב ניד של לנובו המגיע עם Vista מובנה. הוא ביקש במקום XP אז ניסיתי לבצע אצלו התקנה סטנדרטית של XP ולאחר שלוחצים התחלת ההתקנה ושהתוכנה מעלה את הקבצים, קופצת שגיאת מסך כחול שמודיעה שקיימת שגיאה כלשהי. למישהו יש מושג מה פשר השגיאה שלא מאפשרת את התקדמות ההתקנה? הדיסק תקין לחלוטין.

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by Igal Nazar,

אני מעוניין לשנות את צליל האתחול שיש לי במחשב (וינדוס 8.1) מברירת המחדל לצליל של "אללה אכבר" שנמצא בקישור הבא: https://soundcloud.com/leahisabella/001-allah-akbar-wav הצליל הינו בקובץ microsoft wave sound format. אני נכנס להגדרות ומשנה את ההגדרות באופן הבא: http://imageshack.us/photo/my-images/854/7bej.jpg/ הבעיה היא שלמרות השינוי בהגדרות, בפועל לא חל שום שינוי ואני עדיין שומע את הצליל הישן והרע של וינדוס. אשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אגב, אני מארגן מתיחה טובה לחבר ולכן בחרתי את הצליל של אללה אכבר...

24. Started by orlupo,

יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by proviewz,

אהלן, אני צריך עזרה שהיא די דחופה, המחשב נתקע במסך העלייה שלה ווינדוס. אתמול עשיתי ריסט למחשב, והכל נתקע במסך ברוך הבא. לפעמים זה נתקע והמחשב גם מפסיק לחשוב ולפעמים הוא נתקע שם ואז כותב לי על המסך No Signal והמחשב ממשיך לחשוב (על פי הרעש). ניסיתי לחשוב מה יכולה להיות הבעיה, מה התקנתי לאחרונה ונזכרתי שהתקנתי את הדרייבר של המדפסת. נכנסתי למחשב דרך מצב בטוח ביטלתי באתחול את הדרייבר והתוכנות של המדפסת וניסיתי להכנס שוב, וזה לא עזר. החלטתי לבטל כל מה שבאתחול וגם זה לא עזר. בצעתי שחזור מערכת לתאריך של היום שלפני מה שקרה וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 16:39:27 * ווינדוס ויסטה הום פרימום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.