עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, במחשב שלי רצים המון המון Processes. אני רוצה לאסוף את השמות של כל ה Processes לקובץ Excel ואח"כ לבדוק ב google מה עושה כל Process ו- Process. איזה פקודה יכולה להציג לי רשימה של כל ה Process בחלון Comand Prompt או לייצא רשימה של כל ה Process לקובץ TXT או Excel?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by lipa,

האם מעבדי ה-Q מקבלים ציון 5.9 ?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה: WINDOWS\Debug\NetSetup.LOG אפשרי למחוק? או לא לגעת?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. התקנתי תוכנה אשר בודקת את הטמפרטורה של המחשב ויכולה לכבות אותו במידה והחום עבר את הטמפרטורה שקבעתי אני צריך להפנות את התוכנה ל קובץ EXECUTABLE אשר מכבה ואנני יודע מהו הקובץ תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by fffSSS,

אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ....... שאני לוחת CTRL +ALT +DEL ואז תהליכים אז יש הרבה תהליכים אני רוצה להוריד הרבה תהליכים שהמחשב יהיה יותר מהיר מי (MSCONFIG..) איזה תהליכים לא לבטל?יש לי SP 2..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. אני הולך לנסות את ווינדוס 8 (יש לי את 7 עכשיו) על המחשב כמערכת ראשית. איזה תוכנות צריך להתקין שלא מגיעות מובנות במערכת? ממה שבדקתי אנטי-וירוס\חומת אש מגיע מובנה כבר, מה בקשר לדרייברים? יש תמיכה מובנית או להכין מראש דרייברים לכל החומרה שלי כדי לא להצטער? קודקים צריך? או המערכת מגיעה עם תמיכה מובנית? יש תוכנות שלא רלוונטיות יותר? למשל האם המערכת בשעה טובה קיבלה יישום לצקיבת תקליטורים ולא צריך להתקין אחד? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by davis5,

ניסיתי להתקין daemon tools גירסה 4.03 על win 7 X64 והוינדוס לאחר הפעלה מחדש לא הצליח לעלות-הפעיל איזה חלון של RESTORE אבל זה לא עזר התקנתי שוב מחדש והיתי רוצה לדעת אם יש רשימה ל תוכנות שידוע שעובדות וכאלה שלא ואיזה תוכנה יש לטעינת קבצי ISO בWIN7?

11. אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים. ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7. כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים. מדובר במחשב i5 עם 8gb ram. האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. שלום רב! עיקר ההתעסקות שלי עם המחשב היא לצורך משחקים, ולכן חשבתי שאולי הגיע הזמן לעבור לויסטה בעקבות ה-directx10 רק שאני לא יודע איזה מכל הגרסאות מתאימה לי? ... והאם כדאי 64 או 32? יש לי מחשב חדש ברמה גבוהה כולל Nvidia 8800 640Mb התומך בdirectx 10. אז מה אתם אומרים? ואגב, יצא כבר SP1 לויסטה כך שכבר הגענו לעידן בו כן משתלם להשתמש בויסטה? בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום איזו גירסא של windows XP אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by israeln,

לא לעסקים אלא לבית אבל חשוב לי שלא יהיו לי בעיות תאימות עם תוכנות או בעיות אחרות כי אני משתמש בכל מיני תוכנות חיצוניות.

18. Started by pak82,

אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום, אבא שלי רוכש מחשב חדש למרפאה שלו, וכמובן שאני מעדיף שתהייה לו מערכת הפעלה חוקית. התוכנה שאיתה הוא יעבוד דורשת Windows XP או Windows 7, לכן החלטנו ללכת על 7. השאלה היא מהם ההבדלים בין ה-Home לבין ה-Pro, והאם זה משהו שצריך לעניין אותנו לשימוש הזה? ההבדל במחיר הוא כ-200 שקלים לכן אם אפשר לחסוך אותם אז מה טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  20. איזו גרסא של Windows XP בעלת הביצועים הכי טובים שיש בגרסאות וינדווס XP ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מחפש את הגרסא הכי טובה לשימוש מבחינת מהירות יש לי מעבד 2000 ו 512 זיכרון איזו גרסא תעבוד לי הכי מהר?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by maxwell10,

עברתי באתר של Microsoft על ההבדלים בין שלושת המהדורות שיש ל win7 64bit בעברית. Home Premium, Professional ו Ultimate לכאורה נראה שהגרסה הבייתית מספיקה אבל זכור לי מ XP שהגרסה הבייתית לא הייתה שווה כלום ולכן אני שואל פה, ליתר ביטחון אם הגרסה הבייתית ב Win7 טובה מספיק למשתמש הבייתי או שיש בה יותר מידי בעיות ומגבלות שלא מפורטות באתר ומתחילות להעיק אחרי שמשתמשים בה? אם כן אשקיע עוד 300 ש"ח ואשדרג לגרסה טובה יותר. תודה עוד שאלה: מה ההבדל בין OEM לבין Retail?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by WootaCoolin,

איך קוראים לגרסה המומלצת להורדה של Windows 8.1? קראתי בוויקיפדיה וראיתי שניתן למצוא "Pro, רגיל ו-Enterprise" - למי מה שהבנתי עדיף את ה-Pro אז השאלה שלי היא מה השם המדויק? שאני אדע מה לחפש להורדה (ואם יש לכם מקור זה בכלל יהיה נחמד, כי אין לי כבר TL, אבל אני מניח ש-THEPIRATEBAY יספק את הסחורה) אגב - קראתי בקשר ל-activation crack והגעתי למסקנה שה-KMS הכי טוב, נכון? תודה! נ.ב אם זה רלוונטי - אני מתכוון להתקין באנגלית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אוריפ,

לאבא שלי יש לפטופ: מעבד: CELERON 400 MHZ זכרון: 160 MB SDRAM לוח אם: תואם מעבד (לא יודע מה הדגם) דיסק קשיח - בעזרת השם נקנה את הדיסק הנ"ל: 20 GB 4200 סל"ד. מכיוון שאנו עושים רשת בבית, ובדיסק הקשיח הישן מותקן ווינדוז 98 לא SE, והרשת חייבת מינימום ווינדוז 98 SE, אנו צריכים ווינדוז חדש. רציתי לשאול איזה ווינדוז הכי יתאים למפרטת שנכתב למעלה? (אני לא חושב שXP בא בחשבון כי הוא לא יזוז על המחשב הזה... חשבתי אולי ME?) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.