Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'. בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי. בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
I got now Vista Without SP, and i got CD with X64 SP2. When I try to boot from the CD, from some reason it not start installing the new vista. I got the same problem with my X86 SP2 Vista. (I couldnt install it on my XP) But now when I got X86 without SP, I can install the X86 SP2. So its mean i need to get X64 sp1? and only after to install the SP2? btw, i did mistake and when i install the vista i change the language writing to English. how can I change it to hebrew aswell?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי משום מה התווסף לאייקונים שלי בשולחן עבודה רקע ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם שרואים רק את הכתב, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני עומד על ספריה מסויימת (תמיד אותה ספריה) מופיעים פסים צהובים על המסך והמחשב נתקע כך שרק reset משחרר אותו. העתקתי את הספריה ל - HD אחר ושם הכל תקין. העברתי סריקה של אנטי ווירוס (NOD32) ושל Antispyware, תהליך של defrag, בדיקה של המערכת ע"י PC Wizard, בדיקה של ה - HD ע"י תוכנה של היצרן. הכל נראה תקין, אין רמז לבעיה כלשהי. בעבר הוספתי זכרון למחשב ומאוחר יותר כשפירמטתי השתמשתי ב - Image הישן (עם הזיכרון המוקטן). האם יכול להיות שזו הבעיה? אשמח לשמוע רעיונות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מגדירים ל CD-ROM או צורב לעבוד עם DMA ב - 98 היה צריך פשוט צריך להכנס להגדרות של הכונן ולסמן וי... איך עושים את זה ב XP?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה על SSD ומחוסר ידע גם הדיסק קשיח הרגיל היה מחובר וכנראה זה נשאר עכשיו שאני מפעיל את המחשב זה נותן לי לבחור גירסת ווינדוס וזה מעצבן מציק ואיטי הוצאתי את הדיסק קשיח הרגיל שעליו היה מותקנות הגירסאות הקודמות וזה עדיין עושה את זה איך אני מעיף את זה לכל הרוחות??? תודה מראש לכל מי שעוזר (מדובר במערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה כונן C הולך ומתנפח לי ולא ברור לי למה. אני אתן קצת רקע כללי: מערכת הפעלה, win 7. מערך הדיסקים שלי כלל בשלב ראשון דיסק SSD בגודל 60GB שהיה אמור להיות מחולק לשני partitions שווים, אחד ישמש למערכת ההפעלה ואחד כ-cache. בנוסף היה לי דיסק מגנטי רגיל של 3TB. המחשב נקנה בתקופה שדיסקים SSD היו מאד יקרים ולכן הנפח הקטן של ה-SSD. בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי כשנה ה-30GB של דיסק C התמלאו כמעט לגמרי. קניתי דיסק SSD נוסף בגודל 30GB והפכתי אותו ל-cache. כך שעכשיו יכולתי להשתמש בכל ה-60GB של הדיסק הראשון לכונן C. יש לציין שאני לא מתקין אף תוכנה נוספת בכונן C וכל ההתקנות מתבצעות ב-D (הכונן הרגיל). להפתעתי, לאחר כמה זמן ראיתי שגם עכשיו דיסק C הולך ומתנפח ועכשיו הוא כמעט…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, רכשתי מלפני שנה בערך לפטופ lenovo מדגם y70-70. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 8 ושדרגתי חינמי לווינדוס 10. כל תקופה מסוימת אני אוהב לפרמט, ואני רוצה לחזור לווינדוס 7. האם יש משהו שאני צריך לדעת מעבר לפירמוט רגיל? בגלל שהלפטופ מגיע עם מחיצות מיוחדות של lenovo האם קיים חשש שאני אמחוק אותם? אם משהו לא מובן, אני אשמח להרחיב. תודה מראש, והמשך יום נעים.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צריך עזרה 1-כאשר אני גולש באתר מסוים ורוצה לפתוח אתר אחר אז הוא מחליף לי את האתר הראשון שאלתי היא אך אני פותח כמה אתרים יחד על המסך מבלי שהם יחלפו אחד את השני אגב אני משתמש בMIC EXPLORER 2- לפעמים אני רוצה להמליץ במייל על אתר מסוים .אך אני יוצר קישור לאתר
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לאחרונה הורדתי בוט דיסק, הקובץ הוא winrar לאחר חילוץ קיבלתי קובץ אימג' (ISO ) ששוקל 254 מגה, מאחר והצורב DVD הפסיק לקרוא CD הורדתי את הקובץ לדיסק און קי על מנת לצרוב במחשב השני שברשותי. ולהפתעתי במחשב השני הוא מזהה את הקובץ כ winrar אז חילצתי שוב את הקובץ והופיע לי שתי תיקיות של הקבצים ולא קובץ ISO . שאלתי, איך יתכן שבמחשב אחד הקובץ מזוהה כ ISO ובמחשב השני הוא מזוהה כ winrar מתוך הדיסק און קי?. אני חייב לצרוב את קובץ האימג' על מנת לקבל בוט דיסק, אשמח לקבל תגובות לפתרון הבעייה...
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה בCMD כשאני פותח אותו מההתחל כדי לעשות פינג או IPCONFIG, בעצם כל דבר שאני רושם בהפעל שם זה רושם לי את הבעיה: הפעולה ואז: is not reconized as an internal or external command' operable program or batch file וכשאני פותח את ה CMD ישירות מהקובץ שלו ב Windows/system 31 מתוך הווינדוס אז הוא כן עובד כמו שצריך ופותח דברים מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם חדש קיבלתי אותו במתנה ושאני מנסה להתקין דריברים לכרטיס קול זה לא מתקין אותם טוב ונותן שגיאה כזאת אשמח אם תעזרו לי תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב זה לא מדוייק: באמצע עבודה שוטפת של המחשב ( אינטרנט, תוכנת טורנט, מוזיקה - דברים כאלו) המחשב פשוט מתחיל את עצמו מחדש. לרבע שנייה יש מסך כחול של שגיעה ואז הוא יוצא מהמערכת... אין לי מושג מה הבעייה ( windows xp sp2)..... לפי דעתי זה קשור לתוכנת הטורנט (UTORRENT), יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני מקבל כול הזמן את ההודעה הזו : Last diagnostic run time: 02/05/09 18:36:49 Network Adapter Diagnostic Network location detection info Using home Internet connection info Redirecting user to support call HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic HTTP, HTTPS, FTP connectivity warn FTP (Passive): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved warn FTP (Active): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved info HTTP: Successfully connected to www.microsoft.com. info HTTPS: Successfully connected to www.microsoft.com. error Could not make an FTP connection. האם אפשר לקבל תשובה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר. בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה. כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות. הנה כמה שוטים:
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הדפדפן דורש adobe flash 64-bit אך חברת ADOBE לא תומכת מאיפה כן ניתן להשיג flash Adobe Flash Player is not supported for playback in a 64-bit browser
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב נייד לנובו בעבר היה מותקן וינ' 7 לא חוקי,מחקתי את המחיצות אך אני מקבל מסך כחול ושגיאה כאשר אני מנסה להתקין וינ' xp חוקי אין בעיה להתקין וינ' 7 ואו ויסטה. איך אני יכול להתקין בכל זאת xp? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חסרים לי שני קבצים שחשובים בשביל התפקוד התקין של בודק האיות לצערי אין לי את דיסק ההתקנה של XP איך אני יכולה להשיג את הקבצים האלה: Mssp232.dll Mssp2_en.lex תודה מראש למסייעים...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי... אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי: 1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי? 2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)? 3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)? אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף. תודה על התשובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-