Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מנסה להתקין SP3 דרך MICROSOFT UPDATE, חלון ההתקנה עולה ולאחר שאני לוחץ על ACCEPT ההתקנה נכשלת. למישהו יש מושג למה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לי וינדוס ויסטה 64 ביט הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד בהתחלה בניגוד לXP הויסטה כן זיהה את כרטיס הקול שלי HD - לוח אם asus n2m- vm dh אבל פאנל קידמי של המחשב לא הזרים לי סאונד, לאחר התקנה של הדרייבר [שכמובן ההיתי צריך להוריד כי מה שקיבלתי בדיסק לא פעל] הפאנל הקידמי עובד. המשכתי לטייל לי עוד קצת באתר של אסוס וראיתי דריבר עם תאור די דומה למה שהורדתי רק ששוקל 10 מגה - פי 2 יותר ממה שהתקנתי. נסתי אותו ולאחר ההתקנה [אחרי ריסט] היה לי X נחמד על הרמקול שליד שעון הווינדוס וקיבלתי הודעה שהתקנתי קול לא הותקנו כרואי ולא היה לי סאונד במחשב. הסרתי אותם ואחרי ריסט המחשב התקין לבד והגעתי למצב הראשוני התקנתי את הדרייבר הראשון שהתקנתי בישביל הפאנל הקידמתי ונשארתי ככה. עכשיו הבעיה היא בה…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה מאוד פירמטתי דיסק אחד שהיה עליו windows ועשיתי restart ועכשיו נעלם לי קובץ הBOOT.ini אני נכנס לmsconfig ואין שם את האפשרויות של הboot !! אני לא רוצה לעשות ריסט כי אני חושב שהמחשב לא יעלה מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל , וכאן מגיעות 2 שאלות: 1) במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן.... איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון). 2) איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם אפשר להתקין ויסטה ממצב בוט או שאפשר להתקין אותו רק דרך ה XP תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם 8.1 (מקורי) וקורה לי המון שהאייקון של השפה נעלם, וכשאני לוחץ alt+shift כדי להחליף שפה לא קורה כלום... כשלוחצים caps lock זה עובר לאנגלית כתב גדול. כשאני יוצא מהמערכת וחוזר זה לפעמים מסתדר לפעמים לא. מישהו יודע איך פותרים א הבעיה הזאת? למה זה קורה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי amd 64 עם לוח בעל צ'יפסט nforce 3 250. באתר של nvidia אני לא רואה דרייברים של הצ'יפסט לווינדוס 7. האם זה אומר שהמוצר בכלל לא תומך בגרסה האחרונה של ווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לאחר שהחיבור מוגדר, ב windows 10 צריך 4 הקלקות כדי להתחבר לאינטרנט (VPN). ב windows 8 היה אפשר להתחבר ב 2 הקלקות. אולי זה מפריע רק לי אבל יש דרך מהירה יותר להתחבר ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכונים... חייב לעשות אותם? חייב לעשות לווינדוס עדכונים? הוא מאט את המחשב לא? זה מה שאני צריך להוריד: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ו- .NET Framework 3.5 Family (KB951847) x86 תאריך פרסום אחרון: 27/1/2009 גודל הורדה: 284 MB Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 הוא עדכון מצטבר מלא המכיל תכונות חדשות רבות הבונות תוספת ל- .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, וכולל עדכוני שירות מצטברים לרכיבי משנה של NET Framework 2.0 and .NET Framework 3.0. העדכון ל- .NET Framework 3.5 Family מספק עדכונים חשובים של תאימות יישום. דרישות מערכת CPU מומלץ: לא צוין. זיכרון מומלץ: לא צוין. שטח דיסק קשיח מומלץ: 4380 MB כיצד להסיר את ההתקנה ניתן להסיר עדכון תוכנה זה באמצ…
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות באתר kinguin רישיון אונליין קישור, http://www.kinguin.net/category/19622/windows-10-professional-retail-key/ רציתי לדעת האם עדיף לרכוש רישיון OEM או Retail (והאם שווה בכלל לרכוש רישיון Online), בהנחה שהמחשב חדש ושהרישיון ישמש למחשב הנוכחי בלבד (מלבד העובדה שיתכן ואפרמט אותו ואז ארצה להתקין מחדש את הווינדוז. האם תהיה בעיה בהצגת עברית / כתיבת עברית בווינדוז? כמו כן, קניתי לפני מס' חודשים ווינדוז 8.1 דרך מבצע הסטודנטים של מיקרוסופט ועידכנתי ל 10, כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח לתשובות: - האם לאחר שנה צריך לשלם על העדכון ל 10. - במידה ובעתיד אצטרך לפרמט את המחשב, האם אז לא אוכל יותר לעדכן ל 10 (כי העדכון כבר לא יהיה חינמי). - האם רישיון הסטודנט מוגבל בזמן? …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
WINDOWS 7 ENTERPRISE 32BIT. לעתים, הצירוף ALT+SHIFT לא מגיב (עכשיו למשל, אני תקוע על השפה העברית) כרגע, ניתן לפתור את הבעיה באופן זמני ע"י כניסה ל- REGION AND LANGUAGE והחלפת השפה באופן ידני. או ע"י LOGFF/RESTART. עד שהיא חוזרת חלילה. מישהו נתקל בזה?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי 2 ארד דיסק הראשון הוא 250GB מותקן עליו ויסטה וכו.. השני 250GB מותקן לXP אתמול עשיתי פורמט לXP והתקנתי מחדש הכל חדש יפה ושניתי בביוס שיהיה מצב בחירה לXP או לויסטה לכמה שנית אתם בטח מכירים שמדלקים מחשב שואל אותך לאיזה אתה רוצה להיכנס ולא פועל לי :-[ אולי עשיתי טעות בביוס אז תגידו לי מה לעשות בביוס איך לשנות למצב בחירה של ויסטה או XP תודה לעוזרים זה די דחוף כי המחשב ישר נכנס לXP ולא שואל אותי באיזה מצב בחירה אני רוצה לבחור ואני חייב להיכנס לויסטה אבל לא יכול .נסיתי בביוס כולם לא קרה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-